| | |
22.04.2009 12:22 -
Re: Problémy právě koupených aut
|
660308
|
|
rekki
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Určite má auto sluit,ale stále treba menit čo si iada,preto uprednostnujem nové autá,vyjazdím a zas nové,je to pre mna doleité,auto mi zarába a vela najazdím
Určite má auto sluit,ale stále treba menit čo si iada,preto uprednostnujem nové autá,vyjazdím a zas nové,je to pre mna doleité,auto mi zarába a vela najazdím
|
|
22.04.2009 19:50 -
|
660316
|
|
Mamlas
|
|
|
Tom K:
to brzdovy svetlo nevim jestli mas kombi jako ja tak sem musel sundat tu strisku nad oknem - 4 srouby oba krajni byly v pohode ale ty ve stredu jeden sel hodne tezko povolit a na druhy sem musel odvrtat. Pak vyndas to svetlo. Bohuzel nez jsem prisel na to jak to rozebrat tak jsem ho nastipnul. Myslel jsem ze je to slepeny ale je to jenom secvakly. Musis podebrat ten cerny plast aby se vycvakly plastovy packy. Jsou tam ctyri odpory ktery jsem mel uplne uhnily. Vcera jsem tam dal novy (hodnotu jsem priblizne spocital na 130 ohmu) a zase uz sviti.
Tom K:
to brzdovy svetlo nevim jestli mas kombi jako ja tak sem musel sundat tu strisku nad oknem - 4 srouby oba krajni byly v pohode ale ty ve stredu jeden sel hodne tezko povolit a na druhy sem musel odvrtat. Pak vyndas to svetlo. Bohuzel nez jsem prisel na to jak to rozebrat tak jsem ho nastipnul. Myslel jsem ze je to slepeny ale je to jenom secvakly. Musis podebrat ten cerny plast aby se vycvakly plastovy packy. Jsou tam ctyri odpory ktery jsem mel uplne uhnily. Vcera jsem tam dal novy (hodnotu jsem priblizne spocital na 130 ohmu) a zase uz sviti.
|
|
22.04.2009 20:35 -
|
660317
|
|
Darja
|
|
|
Jako cerstve koupena, mela moje bublinka jednu vadu, nesvitilo ji osvetleni SPZ.... a to nesviti doted At zije linej majitel
Jako cerstve koupena, mela moje bublinka jednu vadu, nesvitilo ji osvetleni SPZ.... a to nesviti doted :-D At zije linej majitel:-))
|
|
22.04.2009 20:44 -
|
660319
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Taky ty moje závady, jak se znám budu ostraňovat někdy a budu mít čas a to znamená .................
Taky ty moje závady, jak se znám budu ostraňovat někdy a budu mít čas a to znamená .................
|
|
23.04.2009 09:19 -
|
660342
|
|
Tom K
|
|
|
Mamlas napsal(a): Tom K: to brzdovy svetlo nevim jestli mas kombi jako ja tak sem musel sundat tu strisku nad oknem - 4 srouby oba krajni byly v pohode ale ty ve stredu jeden sel hodne tezko povolit a na druhy sem musel odvrtat. Pak vyndas to svetlo. Bohuzel nez jsem prisel na to jak to rozebrat tak jsem ho nastipnul. Myslel jsem ze je to slepeny ale je to jenom secvakly. Musis podebrat ten cerny plast aby se vycvakly plastovy packy. Jsou tam ctyri odpory ktery jsem mel uplne uhnily. Vcera jsem tam dal novy (hodnotu jsem priblizne spocital na 130 ohmu) a zase uz sviti.
tak já to zkusím a uvidíme ja jsem se taky bál aby se mi to neutrhlo, tak to zkusím
dík
Tom K: to brzdovy svetlo nevim jestli mas kombi jako ja tak sem musel sundat tu strisku nad oknem - 4 srouby oba krajni byly v pohode ale ty ve stredu jeden sel hodne tezko povolit a na druhy sem musel odvrtat. Pak vyndas to svetlo. Bohuzel nez jsem prisel na to jak to rozebrat tak jsem ho nastipnul. Myslel jsem ze je to slepeny ale je to jenom secvakly. Musis podebrat ten cerny plast aby se vycvakly plastovy packy. Jsou tam ctyri odpory ktery jsem mel uplne uhnily. Vcera jsem tam dal novy (hodnotu jsem priblizne spocital na 130 ohmu) a zase uz sviti.
tak já to zkusím a uvidíme ja jsem se taky bál aby se mi to neutrhlo, tak to zkusím
dík
|
|
05.05.2009 23:14 -
|
660662
|
|
janc5B
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Zdravím vás C5kaři, minulý týden jsem koupil C5 I 2.2 HDI Break. Vae fórum jsem nael a nyní. A jsem zděen co e jsem to koupil. Ne e bych nevěděl co kupuju, ale tohle mě fakt překvapuje. Zatím jsem neměl moc času se s autem pořádně seznámit. Auto bylo koupený v čr, 1 majitel, pravidelný servis / viz SK /. Ale zadní okno taky nejde otevřít a dveře /zadní/ taky v chladu moc nedrej. Motor mi příjde po prudčím selápnutí plynu z volnoběhu dost líný, pak kopne turbo a u jede. Spotřeba cca 9L. Ale říkám, e jsem neměl moc času se s autem seznámit.
Ale o co bych vás chtěl poprosit, kde je někde v okolí Kolína dobrý servis nebo mechanik, kdy ne v okolí Kolína tak alespoň co nejblíe. Předem díky za radu.
Zdravím vás C5kaři, minulý týden jsem koupil C5 I 2.2 HDI Break. Vae fórum jsem nael a nyní. A jsem zděen co e jsem to koupil. Ne e bych nevěděl co kupuju, ale tohle mě fakt překvapuje. Zatím jsem neměl moc času se s autem pořádně seznámit. Auto bylo koupený v čr, 1 majitel, pravidelný servis / viz SK /. Ale zadní okno taky nejde otevřít a dveře /zadní/ taky v chladu moc nedrej. Motor mi příjde po prudčím selápnutí plynu z volnoběhu dost líný, pak kopne turbo a u jede. Spotřeba cca 9L. Ale říkám, e jsem neměl moc času se s autem seznámit.
Ale o co bych vás chtěl poprosit, kde je někde v okolí Kolína dobrý servis nebo mechanik, kdy ne v okolí Kolína tak alespoň co nejblíe. Předem díky za radu.
|
|
05.05.2009 23:27 -
|
660663
|
|
Darja
|
|
|
Tak zadni dvere: okenko se da opravit pomoci navodu .link.
vzpery zadnich dveri odchazeji, ale daji se repasovat .link.
Tak zadni dvere: okenko se da opravit pomoci navodu http://c5.tym.cz/navody/Otv%e1ranie%20zadn%e9ho%20skla.pdf
vzpery zadnich dveri odchazeji, ale daji se repasovat http://www.c5club.cz/page/kod-1300/dis-520551.html#48
:palec
|
|
06.05.2009 23:06 -
|
660667
|
|
chico_bk
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
janc5B napsal(a): A jsem zděen co e jsem to koupil. Přesně jak píe Myák. Pročte fórum, na zadní okno přidá drátek, poteluje vytáhaný lanko plynu, případně vyladí klapku topení na straně u řidiče, kolega z fóra ti zapájí ulomenou kličku u řidiče, pole si zrepasovat plynovou vzpěru od zadního víka do Ostravy a pak u si bude uívat povozeníčka... a to díky vem ikovnejm lidem na tomto fóru ( + citroeny.cz ), kteří tím e se podělili s ostatními ti uetřili spoustu penízků a nervu....
A jsem zděen co e jsem to koupil. Přesně jak píe Myák. Pročte fórum, na zadní okno přidá drátek, poteluje vytáhaný lanko plynu, případně vyladí klapku topení na straně u řidiče, kolega z fóra ti zapájí ulomenou kličku u řidiče, pole si zrepasovat plynovou vzpěru od zadního víka do Ostravy a pak u si bude uívat povozeníčka... a to díky vem ikovnejm lidem na tomto fóru ( + citroeny.cz ), kteří tím e se podělili s ostatními ti uetřili spoustu penízků a nervu....
|
|
07.05.2009 07:11 -
|
660668
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
............kadá značka má svoje mouchy. A koupí co koupí, s kadou ojetinou vyrobenou po r.2000 si uije.......
............kadá značka má svoje mouchy. A koupí co koupí, s kadou ojetinou vyrobenou po r.2000 si uije.......
|
|
07.05.2009 10:41 -
|
660674
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud nekoupis hned ze startu vrak ale auto,nebudes hledet na penize a projdes si vice aut vybraneho modelu klidne se ti muze stat ze na auto treba 2 roky nechytnes
pokud nekoupis hned ze startu vrak ale auto,nebudes hledet na penize a projdes si vice aut vybraneho modelu klidne se ti muze stat ze na auto treba 2 roky nechytnes
|
|
07.05.2009 14:42 -
|
660679
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Jo, jde o to, jaký auto koupí. Já jsem koupil C5 z 2005 s 140t km, ale kupoval jsem to s automechanikem, a před koupí bylo na diagnostice - a ádná velká závada.
Předevčírem jsem pro něj byl do servisu, za komplet prohlídku (120+140tkm (stodvacítku to nemělo, kdy jsem to koupil)), výměnu vech kapalin a filtrů a pár blbostí, jako tyčky stabilizátorů a přeprogramování na denní svícení, mě to stálo ani ne 9000 a automechanik se rozplýval nad tim, v jakym je to auto dobrym stavu
Takovej nákup potěí
Jo, jde o to, jaký auto koupí. Já jsem koupil C5 z 2005 s 140t km, ale kupoval jsem to s automechanikem, a před koupí bylo na diagnostice - a ádná velká závada.
Předevčírem jsem pro něj byl do servisu, za komplet prohlídku (120+140tkm (stodvacítku to nemělo, kdy jsem to koupil)), výměnu vech kapalin a filtrů a pár blbostí, jako tyčky stabilizátorů a přeprogramování na denní svícení, mě to stálo ani ne 9000 a automechanik se rozplýval nad tim, v jakym je to auto dobrym stavu:)
Takovej nákup potěí:)
|
|
07.05.2009 15:11 -
|
660680
|
|
janc5B
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Děkuju vem za reakce. Ono to moje zděení pramenilo z toho, e jsem a po koupi auta, nael vae stránky a zrovna sekci kde řeíte problémy. Jak se říká, nejhorí smrt je z vyděení. take jsem se se prostě lekl. Nikdy jsem tak velký, krásný a pohodlný auto neměl. Toto auto jsem chtěl, pár jsem jich viděl a projel, ale tohle je nejlepí. Samozřejmě je to ojetina. U mám za sebou 1. opravu. Sám jsem opravil roletu kufru, která se nanavíjela. Je to třeba blbost, ale mám z toho radost.
Jen jetě kdybyste mi mohli poradit nějaký dobrý servis nebo mechanika na prohlídku. Do značkového se mi moc nechce.
Zatím díky a přeju vám vem krásný víkend.
Děkuju vem za reakce. Ono to moje zděení pramenilo z toho, e jsem a po koupi auta, nael vae stránky a zrovna sekci kde řeíte problémy. Jak se říká, nejhorí smrt je z vyděení. take jsem se se prostě lekl. Nikdy jsem tak velký, krásný a pohodlný auto neměl. Toto auto jsem chtěl, pár jsem jich viděl a projel, ale tohle je nejlepí. Samozřejmě je to ojetina. U mám za sebou 1. opravu. Sám jsem opravil roletu kufru, která se nanavíjela. Je to třeba blbost, ale mám z toho radost.
Jen jetě kdybyste mi mohli poradit nějaký dobrý servis nebo mechanika na prohlídku. Do značkového se mi moc nechce.
Zatím díky a přeju vám vem krásný víkend.
|
|
07.05.2009 16:58 -
|
660684
|
|
Darja
|
|
|
Citroen servis holetín. Vřele doporučuji, jinam nejezdím
.link.
Citroen servis holetín. Vřele doporučuji, jinam nejezdím
http://autoservis.holetin.com/index.php?auto=page/sluzby
|
|
12.07.2009 19:58 -
|
873708
|
|
Mamlas
|
|
|
Konecne jsem se v tydnu dostal k tomu abych dal zkontrolovat vstrikovace. Zajel jsem do Bosch servisu u Dojacka v Praze.
Na diagnostice mi rekl ze jeden vstrikovac dava vetsi davku paliva tak jsem nechal zkontrolovat vsechny vstrikovace plus oprava toho spatneho. Tri byly ok a na jednom se menila vstrikovaci jehla (nejsem si jisty jestli si to pamatuju spravne).
Cisteni a diagnostika ctyr vstriku 2700,- bez dph.
Nova jehla vstrikovace 1500,- bez dph.
Plus prace a diagnostika. Celkem 8300,- vcetne dph.
Konecne jsem se v tydnu dostal k tomu abych dal zkontrolovat vstrikovace. Zajel jsem do Bosch servisu u Dojacka v Praze.
Na diagnostice mi rekl ze jeden vstrikovac dava vetsi davku paliva tak jsem nechal zkontrolovat vsechny vstrikovace plus oprava toho spatneho. Tri byly ok a na jednom se menila vstrikovaci jehla (nejsem si jisty jestli si to pamatuju spravne).
Cisteni a diagnostika ctyr vstriku 2700,- bez dph.
Nova jehla vstrikovace 1500,- bez dph.
Plus prace a diagnostika. Celkem 8300,- vcetne dph. :-o
|
|
25.07.2011 19:31 -
Ahoj koupil jsem si o víkendu C 5 HDI 2.2 Rok 2002
|
2403068
|
|
ferai.e
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Ahoj koupil jsem si o víkendu C 5 HDI 2.2 Rok 2002 .
Dotaz je ten jestli tento vůz má třetí generací hydraktivu, hydraulického pérování?
Auto má komplet servisku a na 160000 km dělané rozvody auto má dnes 200000 km .Kadý mě to auto haní
A říkají e jsem koupil patně e mě odejdou měchy a tak jsou tam vůbec měchy nebo tento vůz je řeen lépe ? Auto se mě moc libý ale dost mě vichni straí je to opravdu tak hrozné???
Zbyněk.
Ahoj koupil jsem si o víkendu C 5 HDI 2.2 Rok 2002 .
Dotaz je ten jestli tento vůz má třetí generací hydraktivu, hydraulického pérování?
Auto má komplet servisku a na 160000 km dělané rozvody auto má dnes 200000 km .Kadý mě to auto haní
A říkají e jsem koupil patně e mě odejdou měchy a tak jsou tam vůbec měchy nebo tento vůz je řeen lépe ? Auto se mě moc libý ale dost mě vichni straí je to opravdu tak hrozné???
Zbyněk.
:nevim
|
|
25.07.2011 19:34 -
Re: Ahoj koupil jsem si o víkendu C 5 HDI 2.2 Rok 2002
|
2403071
|
|
tief
|
|
|
Odporucam si precitat nieco o C5, mas toho hromadu v Clankoch a navodoch.
Nechaj si to skontrolovat niekym kdo sa do toho vyzna, napojit na lexiu, prejst stav auta.
Kecy o odchadzajucich mechoch ignoruj, majitelia "fasoun DAS auto" vedia lautr hovno o citroenoch.
Odporucam si precitat nieco o C5, mas toho hromadu v Clankoch a navodoch.
Nechaj si to skontrolovat niekym kdo sa do toho vyzna, napojit na lexiu, prejst stav auta.
Kecy o odchadzajucich mechoch ignoruj, majitelia "fasoun DAS auto" vedia lautr hovno o citroenoch.
|
|
| |
|
|