| | |
14.08.2016 18:44 -
Re: Co to je? Kde to je?
|
2982703
|
|
jumep
|
|
|
ako uz bolo povedane, je to predhrev nafty
bud ho niekto pri vymene filtra zabudol zapojit, alebo zle drzi konektor a vypadol
preco by to nebolo zapojene normalne netusim
ako uz bolo povedane, je to predhrev nafty
bud ho niekto pri vymene filtra zabudol zapojit, alebo zle drzi konektor a vypadol
preco by to nebolo zapojene normalne netusim
|
|
14.08.2016 19:36 -
|
2982747
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
ten kabel s toho FAPu som samozrejme hned zaizoloval izolačkou. no a take predhrev nafty.... a niekto ho mohol zabudnu zapoji pri vymene palivového filtra??? ..... naposledy som menil olej a vetky filtre v autorizáku..... eby sa tam na niečo zabudlo???..... nikoho neobvinujem, len rozmyžam konektor dri ... lebo hned ked som ho zapojil tak som ho skual aha a dral sa poriadne
ten kabel s toho FAPu som samozrejme hned zaizoloval izolačkou. :) no a take predhrev nafty.... a niekto ho mohol zabudnu zapoji pri vymene palivového filtra??? ..... naposledy som menil olej a vetky filtre v autorizáku..... eby sa tam na niečo zabudlo???..... nikoho neobvinujem, len rozmyžam :D konektor dri ... lebo hned ked som ho zapojil tak som ho skual aha a dral sa poriadne
|
|
02.09.2016 19:01 -
Záhadné čidlo
|
2990869
|
|
sneky
|
Město: Město Touskov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Zdravím, mám dotaz. Nael jsem toto čidlo zastrčenév kastli. Bohuel nemuu přijit na to kam patří. Prosim o radu.Děkuji.
Zdravím, mám dotaz. Nael jsem toto čidlo zastrčenév kastli. Bohuel nemuu přijit na to kam patří. Prosim o radu.Děkuji.
Přílohy: IMAG0222.jpg ( 2417262b ) - IMAG0226.jpg ( 1613935b ) - |
|
02.09.2016 19:13 -
Re: Záhadné čidlo
|
2990876
|
|
Frenky
|
|
|
Zdravim.
Čidlo (sensor) hladiny nádobky odstřikovačů.
Například tady .link.
Proč není v nádobce, to otázka.
Frenky.
Zdravim.
Čidlo (sensor) hladiny nádobky odstřikovačů.
Například tady http://nahradni-dily.partes.cz/cs/6766959-cidlo-sensor-hladiny-citroen-peugeot-9643727780.html
Proč není v nádobce, to otázka.
Frenky.
|
|
02.09.2016 19:16 -
Re: Záhadné čidlo
|
2990877
|
|
sneky
|
Město: Město Touskov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 5 |
|
|
díky moc.
díky moc.:palec
|
|
02.09.2016 21:07 -
|
2990905
|
|
jruze
|
|
|
No v nádobce bude to patné a tohle je asi starí a OK jen se někomu nechtěki,neuměl staré vyměnit - sice to nechápu páč by stačilo jen odpojit
No v nádobce bude to patné a tohle je asi starí a OK jen se někomu nechtěki,neuměl staré vyměnit - sice to nechápu páč by stačilo jen odpojit;-)
|
|
03.09.2016 20:53 -
|
2991211
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Vraz do nadrzky toto a uvidis jestli je funkcni, musis ale dodrzet pozici at ho nedas vzhuru nohama,jinak ti bude psat porad malo hladiny.
Vraz do nadrzky toto a uvidis jestli je funkcni, musis ale dodrzet pozici at ho nedas vzhuru nohama,jinak ti bude psat porad malo hladiny.
|
|
06.12.2016 10:51 -
|
3017901
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Zdravim. neviete čo to je??? včera som si vimol e je z toho vytrhnutý káblik, iadne chýbu mi neukazuje, je to na pravom prednom kolese.
Zdravim. :-) neviete čo to je??? včera som si vimol e je z toho vytrhnutý káblik, iadne chýbu mi neukazuje, je to na pravom prednom kolese.
Přílohy: CAM01373.jpg ( 509406b ) - CAM01375.jpg ( 461919b ) - CAM01377.jpg ( 464763b ) - |
|
06.12.2016 10:54 -
|
3017910
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Draty k kontaktu na opotrebeni brzdovych desticek. Jinak chce to vymenit manzetu na poloose
Draty k kontaktu na opotrebeni brzdovych desticek. Jinak chce to vymenit manzetu na poloose :-)
|
|
06.12.2016 11:17 -
|
3017924
|
|
1David1
|
|
|
Aha.... a da sa to dako opravi doma??? a jasne na tu manetu sa u chystam dos dlho, len nezostava čas.
Aha.... a da sa to dako opravi doma??? :-) a jasne na tu manetu sa u chystam dos dlho, len nezostava čas.
|
|
06.12.2016 14:54 -
|
3018053
|
|
jumep
|
|
|
to je nieco co s kludom ignoruj, na starej c5 sa to dalo lebo tam ostal kablik trcat, tu to nemas moc na co nadpojit
a platnicky si vies pozret minimalne pri prezuvani
to je nieco co s kludom ignoruj, na starej c5 sa to dalo lebo tam ostal kablik trcat, tu to nemas moc na co nadpojit
a platnicky si vies pozret minimalne pri prezuvani
|
|
06.12.2016 15:36 -
|
3018074
|
|
1David1
|
|
|
tak nebudem do toho prta ked vravi e to nieje nič vane... platničky by mi mali vydra ete okolo 10 000km, aspon naposledy mi to vraveli v servise. tak ked ich budem meni spytam sa ich aj na to čidlo, ved ked to tam je, tak nech to funguje
tak nebudem do toho prta ked vravi e to nieje nič vane... platničky by mi mali vydra ete okolo 10 000km, aspon naposledy mi to vraveli v servise. :-) tak ked ich budem meni spytam sa ich aj na to čidlo, ved ked to tam je, tak nech to funguje :D
|
|
06.12.2016 16:10 -
|
3018095
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Zeptej se, ale neptej se na čidlo. Toto není čidlo. To je jen konektor, do kterýho se strkaj kablíky od destiček a z něj to má pokračovat dál k nějaký řídící jednotce. Ty to má utrený, take to nikam nepokračuje. Výměna toho kablíku s konektorem od jednotky ke kolu asi nebude úplně jednoduchá a servis to zadarmo neudělá. Tyhle věci si obvykle nechají královsky zaplatit. Ale za zeptání nic nedá. Kdy to neopraví, tak jen nebude nic hlásit opotřebení destiček. Nic víc se nestane.
Zeptej se, ale neptej se na čidlo. Toto není čidlo. To je jen konektor, do kterýho se strkaj kablíky od destiček a z něj to má pokračovat dál k nějaký řídící jednotce. Ty to má utrený, take to nikam nepokračuje. Výměna toho kablíku s konektorem od jednotky ke kolu asi nebude úplně jednoduchá a servis to zadarmo neudělá. Tyhle věci si obvykle nechají královsky zaplatit. Ale za zeptání nic nedá. Kdy to neopraví, tak jen nebude nic hlásit opotřebení destiček. Nic víc se nestane.
|
|
06.12.2016 17:49 -
|
3018123
|
|
1David1
|
|
|
Take vlastne ak by som ten kablik nejako spojil s tým konektorom, tak aj tak by mi vlastne nehlasilo iadne opotrebenie dotičiek preto, lebo z toho konektora u nikde nič iné nevedie.... proste on si tam len tak sám vysí a vôbec nieje u dalej prepojený z čelusami ani dotičkami. No paráda.... a ja som si myslel, e vak ked bude treba meni dotičky tak mi zasvieti kontrolka A ete otázočka, ten konektor ma by na vetkých 4 kolesách, alebo len na tom pravom prednom, lebo žavom a zadných som si nič tae nevimol ????
Take vlastne ak by som ten kablik nejako spojil s tým konektorom, tak aj tak by mi vlastne nehlasilo iadne opotrebenie dotičiek preto, lebo z toho konektora u nikde nič iné nevedie.... proste on si tam len tak sám vysí a vôbec nieje u dalej prepojený z čelusami ani dotičkami. :-d No paráda.... a ja som si myslel, e vak ked bude treba meni dotičky tak mi zasvieti kontrolka :) A ete otázočka, ten konektor ma by na vetkých 4 kolesách, alebo len na tom pravom prednom, lebo žavom a zadných som si nič tae nevimol ???? :)
|
|
06.12.2016 19:07 -
|
3018167
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Ked ti bude treba meni platničky tak na teba zapískajú
Ked ti bude treba meni platničky tak na teba zapískajú :-))))
|
|
06.12.2016 19:57 -
|
3018182
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Z kadý destičky vede jeden kablík, který se zastrčí do toho konektoru. Na kadým kole jsou dvě destičky, take z nich vedou dva kablíky do toho konektoru. Ten konektor má dvě díry na dva kablíky. Nový destičky budou taky mít kablíky, ale protoe ty má utrený dráty od konektoru dál do auta, tak je klidně můe z destiček vyndat a nasadit destičky bez kablíků. Stejně by ti to nic nehlásilo, i kdybys ty kablíky správně zasunul do konektoru. Jestli nechá ten kabel s konektorem v servisu opravit, tak ti to teprve bude fungovat. Ale je to věc, kterou nemá cenu řeit. Někdy to můe hlásit i kdy destičky jetě nejsou sjetý, třeba kvůli mokru, jindy se na to zase nemůe spolehnout, protoe to taky nemusí mít správný kontakt a nezahlásí to nic, ani kdy budou destičky na plechu. Je to taková nespolehlivá skorozbytečnost. Je lepí si destičky kontrolovat třeba při výměně kol, tak jak ti to psal jumep.
Z kadý destičky vede jeden kablík, který se zastrčí do toho konektoru. Na kadým kole jsou dvě destičky, take z nich vedou dva kablíky do toho konektoru. Ten konektor má dvě díry na dva kablíky. Nový destičky budou taky mít kablíky, ale protoe ty má utrený dráty od konektoru dál do auta, tak je klidně můe z destiček vyndat a nasadit destičky bez kablíků. Stejně by ti to nic nehlásilo, i kdybys ty kablíky správně zasunul do konektoru. Jestli nechá ten kabel s konektorem v servisu opravit, tak ti to teprve bude fungovat. Ale je to věc, kterou nemá cenu řeit. Někdy to můe hlásit i kdy destičky jetě nejsou sjetý, třeba kvůli mokru, jindy se na to zase nemůe spolehnout, protoe to taky nemusí mít správný kontakt a nezahlásí to nic, ani kdy budou destičky na plechu. Je to taková nespolehlivá skorozbytečnost. Je lepí si destičky kontrolovat třeba při výměně kol, tak jak ti to psal jumep.
|
|
06.12.2016 20:02 -
|
3018183
|
|
1David1
|
|
|
jasne chápem.... len nad tym zbytočne polemizujem ale dakujem za pomoc
jasne chápem.... len nad tym zbytočne polemizujem :D ale dakujem za pomoc ;-)
|
|
06.12.2016 20:03 -
|
3018184
|
|
jumep
|
|
|
X7 uz to mala od nejakeho roku len na jednom kolese
a len taka info, ta kabelaz je sucastou hlavneho zvazku, cize ako nahradny diel nebude a celu kabelaz za 1000E nebude nikto menit kvoli tomu
na starej C5 sa to ulomilo tak ze tam ostava kabel kde sa to da vymenit, tu sa to ulomi presne v tom ako to ide do tej gumy kde sa davaju kabliky od platniciek a neni to ako nadletovat
ono nie nadarmo sa hovori servisna prehliadka a nie vymena oleja, malo by sa to pri kazdej servisnej prehliadke skontrolovat a v pripade potreby riesit, ta kontrola pre vodica je fakt nespolahliva a skoro kazde auto to ma ulomene (zly material kablu, stvrdne a potom sa ulomi)
X7 uz to mala od nejakeho roku len na jednom kolese
a len taka info, ta kabelaz je sucastou hlavneho zvazku, cize ako nahradny diel nebude a celu kabelaz za 1000E nebude nikto menit kvoli tomu
na starej C5 sa to ulomilo tak ze tam ostava kabel kde sa to da vymenit, tu sa to ulomi presne v tom ako to ide do tej gumy kde sa davaju kabliky od platniciek a neni to ako nadletovat
ono nie nadarmo sa hovori servisna prehliadka a nie vymena oleja, malo by sa to pri kazdej servisnej prehliadke skontrolovat a v pripade potreby riesit, ta kontrola pre vodica je fakt nespolahliva a skoro kazde auto to ma ulomene (zly material kablu, stvrdne a potom sa ulomi)
|
|
06.12.2016 20:35 -
|
3018197
|
|
Mikra
|
|
|
No tak jsem zase jednou kecal. Není to teda na vech kolech. Tím víc to potvrzuje, e je to zbytečnost.
No tak jsem zase jednou kecal. Není to teda na vech kolech. Tím víc to potvrzuje, e je to zbytečnost. :-d
|
|
| |
|
|