| | |
03.01.2013 11:03 -
Re: Přední stěrače - výměna gumiček, nové lity, apod.
|
2536432
|
|
C5stepan
|
|
|
Při vypnutých stěračích vypni motor a páčku stěračů pohni směrem dolů. Stěrače se pohnou a zastaví se v horní poloze. Zapnutím klíče se vrátí zpět.
Při vypnutých stěračích vypni motor a páčku stěračů pohni směrem dolů. Stěrače se pohnou a zastaví se v horní poloze. Zapnutím klíče se vrátí zpět.:palec
|
|
22.01.2013 15:39 -
|
2541042
|
|
jenik123
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Zdravím vás,
potvrzuji e na originálech Bosh lze vyměnit gumičky za náhradní břity Compass, jak psal BlueSeven na 5té straně.
Záleitost na cca 10 minut- .link. - tyto jsem měnil.
Podle tohoto návodu- .link.
Zdravím vás,
potvrzuji e na originálech Bosh lze vyměnit gumičky za náhradní břity Compass, jak psal BlueSeven na 5té straně.
Záleitost na cca 10 minut- http://tuning.autodoplnky.cz/autodoplnky-cm/sterace-nahradni-gumicky/guma-sterace-flat-810-mm-2ks-s342559147 - tyto jsem měnil.
Podle tohoto návodu- http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?t=14286
|
|
31.01.2013 19:56 -
|
2543479
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
ahojte, tak jsem koukala na toto vlákno, ale ádné čerstvé info o tom, kdo jste jaké stěrače a za kolik aktuálně koupili. Já zatím pokus-omyl výměna různých gumiček od různých firem a prodejců . \ve vydrelo akorát chvilku, a větina nechává u řidiče mouhu rovnou ve výhledu. Poraďte.
ahojte, tak jsem koukala na toto vlákno, ale ádné čerstvé info o tom, kdo jste jaké stěrače a za kolik aktuálně koupili. Já zatím pokus-omyl výměna různých gumiček od různých firem a prodejců :-((((. \ve vydrelo akorát chvilku, a větina nechává u řidiče mouhu rovnou ve výhledu. Poraďte.
|
|
31.01.2013 20:31 -
|
2543482
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
.link.
Nemají chybu. Pokud seene někoho, kdo má v Kelly slevu, dostane se i na slunou cenu kolem 700,-Kč.
Doprčic. Nejdřív ten link fungoval, pak nefungoval, pak zase jo. U nevím, jak ho sem mám postnout. Odkazoval jsem na -
Sada stěračů BOSCH Aerotwin 650+475 mm
Objednací kód: BO 3397118951
Tak pokud nejde, tak podle toho objednacího čísla se dá najít. Stačí ho zapsat do políčka vyhledávání vlevo nahoře na stránce AutoKelly. Pak kliknout na tu lupu.
http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#|VY4xhjwcN1ihDvxBY6aA4fFw3EfC6zjZymXaEgdMHObZ0uP5I6VSNP6HaQpCfg56
Nemají chybu. Pokud seene někoho, kdo má v Kelly slevu, dostane se i na slunou cenu kolem 700,-Kč.
Doprčic. Nejdřív ten link fungoval, pak nefungoval, pak zase jo. U nevím, jak ho sem mám postnout. Odkazoval jsem na -
Sada stěračů BOSCH Aerotwin 650+475 mm
Objednací kód: BO 3397118951
Tak pokud nejde, tak podle toho objednacího čísla se dá najít. Stačí ho zapsat do políčka vyhledávání vlevo nahoře na stránce AutoKelly. Pak kliknout na tu lupu. :-D
|
|
31.01.2013 21:02 -
|
2543488
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
já dával před rokem Valeo Silencio XTRM a absolutně bez výhrad. ádné mouhy, ádné drhnutí, pískání, ap. Jen cena je vyí, sada stojí přes litr.
já dával před rokem Valeo Silencio XTRM a absolutně bez výhrad:palec. ádné mouhy, ádné drhnutí, pískání, ap. Jen cena je vyí, sada stojí přes litr.
|
|
31.01.2013 21:12 -
|
2543490
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
JaNa napsal(a): ahojte, tak jsem koukala na toto vlákno, ale ádné čerstvé info o tom, kdo jste jaké stěrače a za kolik aktuálně koupili. Já zatím pokus-omyl výměna různých gumiček od různých firem a prodejců . \ve vydrelo akorát chvilku, a větina nechává u řidiče mouhu rovnou ve výhledu. Poraďte.
Já jsem vdy kupoval "lepí" klasické stěrače známých výrobců a vdy byly na prd. Jedny jsem dokonce reklamoval, protoe přímo ve výhledu nestíraly vůbec. A předloni na podzim jsem na radu souseda ve Vlaimi koupil noname flat stěrače za společnou cenu asi 500-600. Oba stíraly naprosto perfektně. Jenom ten před spolujezdcem se nedávno po více ne roce a čtvrt rozpadl (rozlomil se ten plastový bazmek, který ho drí na ramínku). Teď tam mám starý klasický (jetě e jsem si ho schoval). A přestane mrznout, tak koupím nové a zase to noname ve Vlaimi.
Já jsem vdy kupoval "lepí" klasické stěrače známých výrobců a vdy byly na prd. Jedny jsem dokonce reklamoval, protoe přímo ve výhledu nestíraly vůbec. A předloni na podzim jsem na radu souseda ve Vlaimi koupil noname flat stěrače za společnou cenu asi 500-600. Oba stíraly naprosto perfektně. Jenom ten před spolujezdcem se nedávno po více ne roce a čtvrt rozpadl (rozlomil se ten plastový bazmek, který ho drí na ramínku). Teď tam mám starý klasický (jetě e jsem si ho schoval). A přestane mrznout, tak koupím nové a zase to noname ve Vlaimi.
|
|
31.01.2013 21:44 -
|
2543498
|
|
kleki
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 72 |
|
|
Keď som kúpil auto v októbri minulého roku , tak stierače nestierali poriadne v zornom poli vodiča a ete aj pískali, skúal som najskôr len výmenu gumičiek za grafitové a stále to isté. Potom ete jeden pokus výmena gumičiek za silikónové ale ani to nepomohlo. Nakoniec som kúpil BOSCH za 29 éčiek a odvtedy mám pokoj.
Keď som kúpil auto v októbri minulého roku , tak stierače nestierali poriadne v zornom poli vodiča a ete aj pískali, skúal som najskôr len výmenu gumičiek za grafitové a stále to isté. Potom ete jeden pokus výmena gumičiek za silikónové ale ani to nepomohlo. Nakoniec som kúpil BOSCH za 29 éčiek a odvtedy mám pokoj.
|
|
01.02.2013 18:03 -
|
2543607
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
pro Martina: ony "noname z Vlaimi, z jakého obchodu či sítě? Ona Vlaim je z Ostravy trochu z ruky . Dík.
pro Martina: ony "noname z Vlaimi, z jakého obchodu či sítě?:nevim Ona Vlaim je z Ostravy trochu z ruky :D . Dík.
|
|
01.02.2013 18:42 -
|
2543615
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já na původních najel 120.000 km. 5 let. U to nebylo moc dobrý stírání, ale pořád to lo. Nový jedou jako po másle. Jestli vydrej jen polovinu toho co původní, budu spokojenej. Mladej je má taky a chválí. No a s takovou výdrí ani plná cena 1100,- není tak straná. Jen aby za 5 let jetě byly k sehnání.
Jardo, díky.
Já na původních najel 120.000 km. 5 let. U to nebylo moc dobrý stírání, ale pořád to lo. Nový jedou jako po másle. Jestli vydrej jen polovinu toho co původní, budu spokojenej. Mladej je má taky a chválí. No a s takovou výdrí ani plná cena 1100,- není tak straná. Jen aby za 5 let jetě byly k sehnání. :-d
Jardo, díky. :palec
|
|
02.02.2013 11:30 -
|
2543771
|
|
Mikra
|
|
|
Několik přesných odpovědí jsi dostala. Ale ty zřejmě hledá to nejlevnějí a na to přesná odpověď neexistuje. Snad jedině Aukro. Ale potom neře kvalitu a výdr. e bys v tomhle případě pořídila za málo peněz hodně muziky, to se předpokládat nedá.
Několik přesných odpovědí jsi dostala. Ale ty zřejmě hledá to nejlevnějí a na to přesná odpověď neexistuje. Snad jedině Aukro. Ale potom neře kvalitu a výdr. e bys v tomhle případě pořídila za málo peněz hodně muziky, to se předpokládat nedá.
|
|
02.02.2013 12:04 -
|
2543775
|
|
jumep
|
|
|
osobne som vyskusal kopu lacnych stieracov co ma celkovo vyslo drahsie ako 2 sady Silencio Xtreme, takze som prestal skusat ...
osobne som vyskusal kopu lacnych stieracov co ma celkovo vyslo drahsie ako 2 sady Silencio Xtreme, takze som prestal skusat ...
|
|
02.02.2013 15:04 -
|
2543858
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Já mám zase opačné zkuenosti. Za 2 roky jsem vystřídal 5 sad značkových stěračů za ceny mezi 800-1200 a pořád stály z prd. Tak jsem si řekl, e zkusím na doporučení koupit o polovinu levnějí noname. A rozdíl je nebetyčný. Stěrač před řidičem u kroutí druhou zimu a pořád stírá líp ne nový značkový. To jsou moje zkuenosti a nechám na kadém, a se rozhodne podle sebe. Howgh.
Já mám zase opačné zkuenosti. Za 2 roky jsem vystřídal 5 sad značkových stěračů za ceny mezi 800-1200 a pořád stály z prd. Tak jsem si řekl, e zkusím na doporučení koupit o polovinu levnějí noname. A rozdíl je nebetyčný. Stěrač před řidičem u kroutí druhou zimu a pořád stírá líp ne nový značkový. To jsou moje zkuenosti a nechám na kadém, a se rozhodne podle sebe. Howgh.
|
|
02.02.2013 18:55 -
|
2543955
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Taky jsem zkouel pořád nějaký levný potvory (no name), vechno začalo po dvou měsících poskakovat, co mě naprosto přivádí do nepříčetnosti tak jsem zkusil Championy, stírání dobrý, ale taky jen chvíli, maximálně čtvrt roku. Pak jsem koupil kdesi Valea, ale takový ty co se prodávaj kusově, jestli to někde potkáte tak nebrat, zas chvíli dobrý, ale o tolik dýl to nevydrelo (sada asi 600), teď jsem koupil v průběhu zimy Bosh Aerotwin, protoe to skřípání a poskakování zas nelo vydret, a ty zatim fakt perfektní, kdy je hodně zima, tak semtam poskočily, ne se prohřálo sklo, jinak klid a stíraj skvěle, take můu taky doporučit
Taky jsem zkouel pořád nějaký levný potvory (no name), vechno začalo po dvou měsících poskakovat, co mě naprosto přivádí do nepříčetnosti :D tak jsem zkusil Championy, stírání dobrý, ale taky jen chvíli, maximálně čtvrt roku. Pak jsem koupil kdesi Valea, ale takový ty co se prodávaj kusově, jestli to někde potkáte tak nebrat, zas chvíli dobrý, ale o tolik dýl to nevydrelo (sada asi 600), teď jsem koupil v průběhu zimy Bosh Aerotwin, protoe to skřípání a poskakování zas nelo vydret, a ty zatim fakt perfektní, kdy je hodně zima, tak semtam poskočily, ne se prohřálo sklo, jinak klid a stíraj skvěle, take můu taky doporučit :)
|
|
02.02.2013 19:18 -
|
2543959
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
ramínkový Championy měním v práci na Tranzitu kadýho půl roku (20000 km), to u dost skřípou. V nějakejch německejch testech vyly nejlíp BOSCH AEROTWIN (mám na zadním okně a vyjímečně skřípne, dávám přednost VALEO SILENCIO XTRM, co mám na předním, ty jsou fakt tichý) a HELLA (nevím, e by se u nás prodávaly).
ramínkový Championy měním v práci na Tranzitu kadýho půl roku (20000 km), to u dost skřípou. V nějakejch německejch testech vyly nejlíp BOSCH AEROTWIN (mám na zadním okně a vyjímečně skřípne, dávám přednost VALEO SILENCIO XTRM, co mám na předním, ty jsou fakt tichý) a HELLA (nevím, e by se u nás prodávaly).
|
|
02.02.2013 19:20 -
|
2543960
|
|
Rumy
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Taky mám Bosch Aerotwin, u druhou zimu, a stíraj jako nový. Paráda.
Taky mám Bosch Aerotwin, u druhou zimu, a stíraj jako nový. Paráda.
|
|
03.02.2013 09:07 -
|
2544025
|
|
js42
|
|
|
Podle mne jsou stěrače jeden z dílů na autě, na kterých nemá cenu moc etřit. Po vyzkouení několika druhů, od prodejců také různého druhu, jsem nakonec opravdu zjistil, e nemám tolik peněz abych kupoval levné věci. Měnil jsem "levné" stěrače prakticky kadých čtvrt roku. Souhlasím plně s názorem, e v tomto případě se vyplatí připlatit si za značku=kvalitu! Nejlepí zkuenost mám tedy se stěrači od Bosche.
Jinak je to samozřejmě věc silně individuální, kdo s čím má lepí či horí zkuenost. To samé se týká i ceny. Pro někoho je cena cca 1200,-Kč přiměřená, pro někoho přiměřená není.
Přeji Vám vem krásnou neděli, Honza.
Podle mne jsou stěrače jeden z dílů na autě, na kterých nemá cenu moc etřit. Po vyzkouení několika druhů, od prodejců také různého druhu, jsem nakonec opravdu zjistil, e nemám tolik peněz abych kupoval levné věci;-). Měnil jsem "levné" stěrače prakticky kadých čtvrt roku. Souhlasím plně s názorem, e v tomto případě se vyplatí připlatit si za značku=kvalitu! Nejlepí zkuenost mám tedy se stěrači od Bosche:palec.
Jinak je to samozřejmě věc silně individuální, kdo s čím má lepí či horí zkuenost. To samé se týká i ceny. Pro někoho je cena cca 1200,-Kč přiměřená, pro někoho přiměřená není.
Přeji Vám vem krásnou neděli, Honza.
|
|
| |
|
|