| | |
28.08.2011 20:02 -
Re: Přední stěrače - výměna gumiček, nové lity, apod.
|
2410126
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
tak po asi 3 mesich jsou sterace opet hlucne ,sice stiraji ale je to hruza poslouchat - VALEO ( cca 500 kc)
tak po asi 3 mesich jsou sterace opet hlucne ,sice stiraji ale je to hruza poslouchat - VALEO ( cca 500 kc)
|
|
28.08.2011 20:30 -
|
2410136
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Přesně jak psal BlueSeven . Kupuju ty stejný . A měním je taky po půl roce , ne e by to bylo potřeba , ale spí jen tak ze zvyku , před zimou , a pak po zimě . Celou dobu stírají pěkně , neposkakují , nevydávaj pazvuky při stírání .
Přesně jak psal BlueSeven . Kupuju ty stejný . A měním je taky po půl roce , ne e by to bylo potřeba , ale spí jen tak ze zvyku , před zimou , a pak po zimě . Celou dobu stírají pěkně , neposkakují , nevydávaj pazvuky při stírání .
|
|
29.08.2011 08:48 -
|
2410208
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Najel jsem na noname v cene cca 80 Kc / sterac a vydrzi vic nez Valeo apod.....
Najel jsem na noname v cene cca 80 Kc / sterac a vydrzi vic nez Valeo apod.....
|
|
29.08.2011 14:59 -
|
2410284
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Mel jsem champion - stiral nejlip ze vsech co jsem mel. Ale driv nez zacal rozmazavat, tak zacal dost piskat i kdyz stale stiral dobre. Kupil jsem valeo a levy sterac ridice sel po tydnu pryc, strasne mazal cestou zpet, takze pro me nepouzitelne. Koupil jsem v Albertu noname 65cm za 80 korun a stira vyborne. Sice asi vydrzi mene, ale valeo uz nikdy, fakt hruza I bracha co mel valea na 406tce na to tez nemuze rict nejakou pochvalu. Za sebe valeo nedoporucuju
Mel jsem champion - stiral nejlip ze vsech co jsem mel. Ale driv nez zacal rozmazavat, tak zacal dost piskat i kdyz stale stiral dobre. Kupil jsem valeo a levy sterac ridice sel po tydnu pryc, strasne mazal cestou zpet, takze pro me nepouzitelne. Koupil jsem v Albertu noname 65cm za 80 korun a stira vyborne. Sice asi vydrzi mene, ale valeo uz nikdy, fakt hruza :( I bracha co mel valea na 406tce na to tez nemuze rict nejakou pochvalu. Za sebe valeo nedoporucuju
|
|
30.08.2011 19:10 -
|
2410511
|
|
assasin
|
|
|
Tie som najprv skúal značkové stierače, asi som mal smolu ale po pár mesiacoch pískali ako divé čo ma vežmi znervózňovalo. Tak som začal kupova v Tescu stierače ktoré vyrábajú poliaci 1 Ks za cca 5,- , môem poveda e lepie som nemal. Síce ich musím meni 2x ročne ale idú ticho a stierajú bez múh. Sú to tie nové typy bez ramienok a musel som sa zmieri s tým e ten dlhí stierač je kratí o 1 cm oproti originálu a kratí je o 1 cm dlhí oproti originálu.
Tie som najprv skúal značkové stierače, asi som mal smolu ale po pár mesiacoch pískali ako divé čo ma vežmi znervózňovalo. Tak som začal kupova v Tescu stierače ktoré vyrábajú poliaci 1 Ks za cca 5,- , môem poveda e lepie som nemal. Síce ich musím meni 2x ročne ale idú ticho a stierajú bez múh. Sú to tie nové typy bez ramienok a musel som sa zmieri s tým e ten dlhí stierač je kratí o 1 cm oproti originálu a kratí je o 1 cm dlhí oproti originálu.
|
|
20.02.2012 13:54 -
|
2452656
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
po těch mrazech moje noname,jsou v pohodě(zakoupené na autoburze=240+200kč)ale celkem jsem laboroval nad tím jak je nasadit na ramínka???jaký je spravný způsob demontáe stěračů-já je tam cpal silou a jetě jsem musel je(lity)prohnout at se tam dostanu...
po těch mrazech moje noname,jsou v pohodě(zakoupené na autoburze=240+200kč)ale celkem jsem laboroval nad tím jak je nasadit na ramínka???jaký je spravný způsob demontáe stěračů-já je tam cpal silou a jetě jsem musel je(lity)prohnout at se tam dostanu... :nevim
|
|
20.02.2012 14:33 -
|
2452659
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Já koupil nedávno na Aukru tyto :
.link.
Zatím jsem je nepouil , mám vyměněný v původních gumičky , tak tyto zatím čekají na příleitost . Pak poreferuju .
Já koupil nedávno na Aukru tyto :
http://aukro.cz/sterace-sterac-steracu-citroen-c5-focus-c-max-i2153363813.html
Zatím jsem je nepouil , mám vyměněný v původních gumičky , tak tyto zatím čekají na příleitost . Pak poreferuju .
|
|
20.02.2012 15:54 -
|
2452667
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Taky jsem na to koukal, jak jsem jiz nekolikrat psal, NONAME z aukra - 100x lepsi nez Valeo, Bosch apod.....
Taky jsem na to koukal, jak jsem jiz nekolikrat psal, NONAME z aukra - 100x lepsi nez Valeo, Bosch apod.....
|
|
22.06.2012 22:07 -
stěrače na X7
|
2486794
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
tak jsem si objednal komplet přední i zadní stěrače. Jeliko v testech vítězí Bosch Aero Twin, dal jsem mu přednost před Valeo Silencio XTRM. Zadní stěrač je OK, ale přední stěrače, ač mají lity správné délky, tak ten upevňovací plastový bazmek je trochu jiný a stěrače neli nasadit. Doel jsem je tedy vrátit (ubezpečovali mne, e toto jsou skutečně katalogové Bosche přímo na X7) a objednal Valeo Silencio XTRM. Ty jsem dnes vyzvedl a perfektně sedí i stírají. Take pozor při koupi stěračů na X7, Bosche nebrat, nepůjdou nasadit.
tak jsem si objednal komplet přední i zadní stěrače. Jeliko v testech vítězí Bosch Aero Twin, dal jsem mu přednost před Valeo Silencio XTRM. Zadní stěrač je OK, ale přední stěrače, ač mají lity správné délky, tak ten upevňovací plastový bazmek je trochu jiný a stěrače neli nasadit. Doel jsem je tedy vrátit (ubezpečovali mne, e toto jsou skutečně katalogové Bosche přímo na X7) a objednal Valeo Silencio XTRM. Ty jsem dnes vyzvedl a perfektně sedí i stírají. Take pozor při koupi stěračů na X7, Bosche nebrat, nepůjdou nasadit.
|
|
22.06.2012 23:23 -
|
2486804
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
V NL som kupil v markete ACTION oba za 8 akesi cinske ale su perfekt uz 2 roky!
V NL som kupil v markete ACTION oba za 8 akesi cinske ale su perfekt uz 2 roky!
|
|
23.06.2012 09:03 -
|
2486814
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Myslím,e je to uplně jedno jestli VALEO nebo BOSCH. Stejně se to vechno vyrábí v Číně. Já mám u druhé grafitové gumičky od EVO (samo Čína) a stírají super.
Tak ty "uetřené" penízky za drahé stěrače dám radi prckům do pokladničky
Myslím,e je to uplně jedno jestli VALEO nebo BOSCH. Stejně se to vechno vyrábí v Číně. Já mám u druhé grafitové gumičky od EVO (samo Čína) a stírají super.
Tak ty "uetřené" penízky za drahé stěrače dám radi prckům do pokladničky;-)
|
|
24.06.2012 17:33 -
|
2486986
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
DaveLbc napsal(a): Myslím,e je to uplně jedno jestli VALEO nebo BOSCH. Stejně se to vechno vyrábí v Číně. Já mám u druhé grafitové gumičky od EVO (samo Čína) a stírají super.
A já si myslím, e to jedno nebude. Mám origo - Bosch. Najeto na nich je 105000km, starý jsou 5,5 roku a u taky uvauju o nových.
A já si myslím, e to jedno nebude. Mám origo - Bosch. Najeto na nich je 105000km, starý jsou 5,5 roku a u taky uvauju o nových. :-))
|
|
05.07.2012 22:22 -
|
2490189
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo podobný problém. A nasadím jakýkoliv stěrač, tak spolujezdcův ok, ale řidičův ve spodní polovině v půlce cyklu(na svislém okraji okna) začne straně poskakovat.. Zkouel jsem origo ramínkové, pak alcaheynery, valeo, noname a vechny stejně, ohýbat a nastavovat rameno stěrače jsem různě zkouel a beze změn.. Nemáte někdo tip?
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo podobný problém. A nasadím jakýkoliv stěrač, tak spolujezdcův ok, ale řidičův ve spodní polovině v půlce cyklu(na svislém okraji okna) začne straně poskakovat.. Zkouel jsem origo ramínkové, pak alcaheynery, valeo, noname a vechny stejně, ohýbat a nastavovat rameno stěrače jsem různě zkouel a beze změn.. Nemáte někdo tip? :nevim
|
|
06.07.2012 08:32 -
|
2490207
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Tohle jsem měl na ZX a tam to bylo o dost horí, protoe je tam jeden dlouhý stěrač. Musel jsem celé okno přeletit finich pastou od 3Mka. Ani odmatění nepomohlo. Nevím co se mi na sklo nalepilo,ale jedině tohle mi pomohlo.
Zkus to a uvidí
Tohle jsem měl na ZX a tam to bylo o dost horí, protoe je tam jeden dlouhý stěrač. Musel jsem celé okno přeletit finich pastou od 3Mka. Ani odmatění nepomohlo. Nevím co se mi na sklo nalepilo,ale jedině tohle mi pomohlo.
Zkus to a uvidí ;-)
|
|
07.07.2012 10:01 -
|
2490517
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Díky za radu, je to tohle: .link. ?
Díky za radu, je to tohle: http://www.autolaky-eshop.cz/product/3m-automobilovy-prumysl/9---autokosmetika/3m-vosk-performance-finish/184 ? ;-)
|
|
07.07.2012 16:16 -
|
2490558
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Já bych odhadoval, e to bude spí něco z tohoto .link.
Voskem nerovnosti nevyletí, ale jen dočasně vyplní.
Já bych odhadoval, e to bude spí něco z tohoto http://www.autolaky-eshop.cz/category/lestici-pasty/lestici-pasty-3m/7
Voskem nerovnosti nevyletí, ale jen dočasně vyplní.
|
|
07.07.2012 23:23 -
|
2490634
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Koupil jsem EVO banány a zatím se jeví velmi dobře. Delí za 184-, kratí 144,- Kč. Stěrače stírají a nevrou!!!!
Teď jen bude zajímavé, jak dlouho vydrí.
Koupil jsem EVO banány a zatím se jeví velmi dobře. Delí za 184-, kratí 144,- Kč. Stěrače stírají a nevrou!!!!
Teď jen bude zajímavé, jak dlouho vydrí.
|
|
03.01.2013 10:57 -
|
2536431
|
|
písař
|
Město: Cheznovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Ahoj.Chtěl bych vyměnit stěračř u spolujezdce,ale nedaří se mi vypnout stěrače v horní poloze na skle.Je na to nějaká finta?...Vypnu klíčkem při chodu(jak normální běh,tak ciklovač,nebo ostřikovač) a vdy se mi vrátí do základní pozice...Poradí mi někdo?Dík
Ahoj.Chtěl bych vyměnit stěračř u spolujezdce,ale nedaří se mi vypnout stěrače v horní poloze na skle.Je na to nějaká finta?...Vypnu klíčkem při chodu(jak normální běh,tak ciklovač,nebo ostřikovač) a vdy se mi vrátí do základní pozice...Poradí mi někdo?Dík:nevim
|
|
| |
|
|