| | |
16.05.2010 12:45 -
Re: Přední stěrače - výměna gumiček, nové lity, apod.
|
2344875
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Vyzeraju fajn, ale stale ostava otazka - staci 450 mm alebo treba nutne 475mm?
Vyzeraju fajn, ale stale ostava otazka - staci 450 mm alebo treba nutne 475mm?
|
|
16.05.2010 13:37 -
|
2344900
|
|
jumep
|
|
|
to si v pohode odmeraj , skrat gumicku z kazdej strany o 12mm a uvidis
inak - presne ta ista skusenost, mame som daval stierace valeo ramienkove a tie zacali mlatit a skrabat sklo asi po 3ch mesiacoch, teraz som jej tam nechal moje stare valea banany a je spokojna
to si v pohode odmeraj :), skrat gumicku z kazdej strany o 12mm a uvidis
inak - presne ta ista skusenost, mame som daval stierace valeo ramienkove a tie zacali mlatit a skrabat sklo asi po 3ch mesiacoch, teraz som jej tam nechal moje stare valea banany a je spokojna
|
|
16.05.2010 20:38 -
|
2345037
|
|
číslo 5
|
|
|
Já mám Valeo silencio X-TRM 650+450 u půl roku a super, jiné u nechci. 450 je dlouhá dost, na senzor doahne v pohodě.
Já mám Valeo silencio X-TRM 650+450 u půl roku a super, jiné u nechci. 450 je dlouhá dost, na senzor doahne v pohodě.
|
|
16.05.2010 20:41 -
|
2345047
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
taky existuje ji vlákno stěrače, stačí pouívat vpravo nahoře "hledej" a zadat kouzelné slovíčko - stěrače
taky existuje ji vlákno stěrače, stačí pouívat vpravo nahoře "hledej" a zadat kouzelné slovíčko - stěrače :-((((
|
|
31.05.2010 21:31 -
|
2346979
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Mám asi blbej dotaz, ale jak vyjet se stěračema aby li vyklopit a vyměnit stírátka?
Mám asi blbej dotaz, ale jak vyjet se stěračema aby li vyklopit a vyměnit stírátka? :-o
|
|
31.05.2010 21:33 -
|
2346980
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
vypnout klic a zapnout sterac,zustane v servisni poloze
vypnout klic a zapnout sterac,zustane v servisni poloze
|
|
31.05.2010 21:33 -
|
2346981
|
|
jumep
|
|
|
vypni kluc a tukni do packy smerom dole (a precitaj si navod )
vypni kluc a tukni do packy smerom dole (a precitaj si navod :) )
|
|
31.05.2010 21:46 -
|
2346985
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Dnes jsem koupil u Auto Kelly ploché stěrače STARLINE 650 a 450 mm za 278 Kč dohromady tak uvidíme
Dnes jsem koupil u Auto Kelly ploché stěrače STARLINE 650 a 450 mm za 278 Kč dohromady tak uvidíme :-)
|
|
31.05.2010 23:30 -
|
2346990
|
|
Darja
|
|
|
No, okolo Starline jdu obloukem....
jinak Bosch i Valeo sada vychází okolo 800Kč (aerotwiny), Bosche jsem si koupila, zatím naprostá spokojenost
No, okolo Starline jdu obloukem....
jinak Bosch i Valeo sada vychází okolo 800Kč (aerotwiny), Bosche jsem si koupila, zatím naprostá spokojenost :)
|
|
01.06.2010 12:55 -
|
2347040
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Já teď mám asi měsíc nové Valeo a "nič moč": kdy jdou nahoru je to OK, ale pak je slyet "překlopení" a cestou zpátky polovina delí gumičky kus okna setře blbě - přesně uprostřed okna zůstane jen rozmazaná mouha. Asi je vrátím a poohlédnu se po jiných.
Já teď mám asi měsíc nové Valeo a "nič moč": kdy jdou nahoru je to OK, ale pak je slyet "překlopení" a cestou zpátky polovina delí gumičky kus okna setře blbě - přesně uprostřed okna zůstane jen rozmazaná mouha. Asi je vrátím a poohlédnu se po jiných.
|
|
01.06.2010 14:15 -
|
2347049
|
|
jumep
|
|
|
no klasicke valea (nie banany) su totalne braky ... to je pravda ... aspon moja skusenost
no klasicke valea (nie banany) su totalne braky ... to je pravda ... aspon moja skusenost
|
|
01.06.2010 16:46 -
|
2347094
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Ja som si nakoniec kupil "banany" Valeo Compact Revolution cez znameho z AutoKelly za cca 30 Eur. Su fajn, zatial som spokojny. aj ked spociatku pri pomalsich rychlostiach ten mensi (450 mm) z casti "poskakoval"a zanechaval cmuhy, tak sa to spravilo a celkovo stieraju skvele. Na klasicke Valea, ako pise jumep, som nepocul taktiez nic dobre, vraj vydrzia tak 3 mesiace a skriabu sklo... tak dufam, ze tieto moje vydrzia viac.
Ja som si nakoniec kupil "banany" Valeo Compact Revolution cez znameho z AutoKelly za cca 30 Eur. Su fajn, zatial som spokojny. aj ked spociatku pri pomalsich rychlostiach ten mensi (450 mm) z casti "poskakoval"a zanechaval cmuhy, tak sa to spravilo a celkovo stieraju skvele. Na klasicke Valea, ako pise jumep, som nepocul taktiez nic dobre, vraj vydrzia tak 3 mesiace a skriabu sklo... tak dufam, ze tieto moje vydrzia viac.
|
|
01.06.2010 19:30 -
|
2347114
|
|
jumep
|
|
|
banany mam uz druhe a oboje vydrzali tak zhruba rok, teraz uz smuhuju, a az po dlhsom case stieraju cele okno .... (budem menit)
banany mam uz druhe a oboje vydrzali tak zhruba rok, teraz uz smuhuju, a az po dlhsom case stieraju cele okno .... (budem menit)
|
|
01.06.2010 20:53 -
|
2347134
|
|
Darja
|
|
|
První aerotwiny vydrely cca rok... Co je tak normál, Bosch se zatím jeví ok, uvidíme, jak dlouho to vydrí.
Klasická stírátka od Valea nebo jakákoli od jiné značky mě čílila u na BX a i tam lo stírátko aerotwin.
První aerotwiny vydrely cca rok... Co je tak normál, Bosch se zatím jeví ok, uvidíme, jak dlouho to vydrí.
Klasická stírátka od Valea nebo jakákoli od jiné značky mě čílila u na BX a i tam lo stírátko aerotwin.
|
|
01.06.2010 21:42 -
|
2347139
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Já měl právě s Valeem na Xantii dobré zkuenosti. Byly tiché a stíraly perfektně. Měl jsem je rok a půl a naprostá spokojenost. Ale ty co mám teď - to je nebe a dudy. Jetě chvíli počkám a pak se uvidí.
Soused si ve stejné době na Thalii koupil nějaké bezramínkové noname a nemůe si je vynachválit. Jenom jsem zvědavý, jak dlouho mu vydrí.
Já měl právě s Valeem na Xantii dobré zkuenosti. Byly tiché a stíraly perfektně. Měl jsem je rok a půl a naprostá spokojenost. Ale ty co mám teď - to je nebe a dudy. Jetě chvíli počkám a pak se uvidí.
Soused si ve stejné době na Thalii koupil nějaké bezramínkové noname a nemůe si je vynachválit. Jenom jsem zvědavý, jak dlouho mu vydrí.
|
|
07.09.2010 20:35 -
|
2355109
|
|
ozzy57
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 66 |
|
|
V Citroenu vBrně Komárově stěrače Valeo- delí 980kč a kratí 640kč. Ty stejné Valeo banány v auto Kelly samozřejmě bez loga Citroen na krabici oba za 960kč.Zatím spokojenost .
V Citroenu vBrně Komárově stěrače Valeo- delí 980kč a kratí 640kč. Ty stejné Valeo banány v auto Kelly samozřejmě bez loga Citroen na krabici oba za 960kč.Zatím spokojenost .:nevim:-d
|
|
07.09.2010 21:08 -
|
2355115
|
|
Zlobr
|
Město: Praha 10, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Kupoval jsem jen sadu gumiček 710, autosport v Interspáru Praha 10 za 180,- kč, jsou super
Kupoval jsem jen sadu gumiček 710, autosport v Interspáru Praha 10 za 180,- kč, jsou super :-))))
|
|
16.11.2010 12:07 -
|
2362796
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Tak musím konstatovat, e banány VALEO SILENCIO X-TRM mi moc dlouho nevydrely.... po půl roce maou a dělají čárky...... tak já u fakt nevim co kupovat za stěrače, vechny do půl roku odejdou a při tý ceně....
....přemejlim jestli by to bylo reklamovatelný..... /kupováno u p. Tobolíka/
...pro najka - vlákno "stěrače!" nerozebírá kvalitu stěračů, ale jejich demontá..., na kvalitu stěračů jsem vlákno nenael abych tam mohl dát tento příspěvek...
Tak musím konstatovat, e banány VALEO SILENCIO X-TRM mi moc dlouho nevydrely.... po půl roce maou a dělají čárky...... tak já u fakt nevim co kupovat za stěrače, vechny do půl roku odejdou a při tý ceně....:-(
....přemejlim jestli by to bylo reklamovatelný..... /kupováno u p. Tobolíka/
...pro najka - vlákno "stěrače!" nerozebírá kvalitu stěračů, ale jejich demontá..., na kvalitu stěračů jsem vlákno nenael abych tam mohl dát tento příspěvek...
|
|
16.11.2010 12:24 -
|
2362799
|
|
edivák
|
|
|
BOSCH
BOSCH:palec
|
|
16.11.2010 13:03 -
|
2362801
|
|
jumep
|
|
|
ja som skusal jedny nemecke banany, su dodavane aj s gumickami nahradnymi, zatial to je ok a nebolo to tak priserne drahe, ale stierace sa maju menit kazdy polrok .... (len na okraj)
jo a BOSCH neboli nic moc .... tie valea na tom boli xkrat lepsie (moj dojem)
ja som skusal jedny nemecke banany, su dodavane aj s gumickami nahradnymi, zatial to je ok a nebolo to tak priserne drahe, ale stierace sa maju menit kazdy polrok .... (len na okraj)
jo a BOSCH neboli nic moc .... tie valea na tom boli xkrat lepsie (moj dojem)
|
|
| |
|
|