| | |
18.06.2015 17:27 -
Re: Přední stěrače - výměna gumiček, nové lity, apod.
|
2832917
|
|
Honzaz
|
|
|
Díky,ale stěrače nejsou nijak opotřebené-stíraly bezchybně do chvíle ne se hnula ta gumička v litě. Teď, kdy jsem ji usadil zpátky a zkouel stírat, jdou zas oba bez chyby, ale mám strach, aby gumička zas nevyjela a lita mi třeba nepokrábala sklo. Právě, e nevím, jestli tam ta "spona dole má být či ne.
Díky,ale stěrače nejsou nijak opotřebené-stíraly bezchybně do chvíle ne se hnula ta gumička v litě. Teď, kdy jsem ji usadil zpátky a zkouel stírat, jdou zas oba bez chyby, ale mám strach, aby gumička zas nevyjela a lita mi třeba nepokrábala sklo. Právě, e nevím, jestli tam ta "spona dole má být či ne.
|
|
23.07.2015 15:06 -
|
2843738
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tak stěrače Autolamp vydrely 10 měsíců, dnes začaly poskakovat. Asi by vydrely déle, ale jak na ně pere kadý den to proklaté slunce, tak jim to asi nedělá dobře.
Jako náhradu jsem koupil tyhle:
.link.
Vypadají naprosto stejně jako originály, gumičku mají silikonovou, tak uvidíme, co vydrí
Tak stěrače Autolamp vydrely 10 měsíců, dnes začaly poskakovat. Asi by vydrely déle, ale jak na ně pere kadý den to proklaté slunce, tak jim to asi nedělá dobře.
Jako náhradu jsem koupil tyhle:
http://aukro.cz/sterace-citroen-c5-2003-2008-i5562280233.html
Vypadají naprosto stejně jako originály, gumičku mají silikonovou, tak uvidíme, co vydrí :nevim
|
|
23.07.2015 17:24 -
|
2843750
|
|
NMC
|
|
|
A má pravý stěrač správnou polohu úchytu, aby se tam veel s délkou 475 mm?
A má pravý stěrač správnou polohu úchytu, aby se tam veel s délkou 475 mm?
|
|
23.07.2015 20:14 -
|
2843771
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
NMC napsal(a): A má pravý stěrač správnou polohu úchytu, aby se tam veel s délkou 475 mm?
Autolamp i ten Oximo mají díru pro kolík jinde, ale vejdou se tam . Zítra udělám fotky, jak to vypadá na autě, zatím fotka pro porovnání, od spodu originál/autolamp/oximo
Autolamp i ten Oximo mají díru pro kolík jinde, ale vejdou se tam :-d. Zítra udělám fotky, jak to vypadá na autě, zatím fotka pro porovnání, od spodu originál/autolamp/oximo
Přílohy: sterace.jpg ( 203808b ) - |
|
23.07.2015 23:37 -
|
2843809
|
|
jumep
|
|
|
ja neviem, ja som kupil bosch aerotwin a nechal ich na C5, uz maju viac ako rok a pol a stale su ok, tiche, neskacu a hlavne zotieraju uplne 100%
experimentoval som so vselicim ale tu neni o com
ja neviem, ja som kupil bosch aerotwin a nechal ich na C5, uz maju viac ako rok a pol a stale su ok, tiche, neskacu a hlavne zotieraju uplne 100%
experimentoval som so vselicim ale tu neni o com
|
|
24.07.2015 20:01 -
|
2844007
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
To musí bouchat při nejrychlejím stírání ne?
Já u nevim co mam koupit, zkouel jsem vechno moný, ale řidičův stěrač na kraji okna prostě kobrtá.. U tam mám stěrače asi 55cm a ty skáčou zatim nejmíň, ale to jen díky tomu, e jsou krátký..
To musí bouchat při nejrychlejím stírání ne?
Já u nevim co mam koupit, zkouel jsem vechno moný, ale řidičův stěrač na kraji okna prostě kobrtá.. U tam mám stěrače asi 55cm a ty skáčou zatim nejmíň, ale to jen díky tomu, e jsou krátký..
|
|
25.07.2015 10:37 -
|
2844186
|
|
kubass
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Já mám zase problém ten e a dám stírátka jaky chci tak i prostě stěrače skáčou pookně kdy jedou nahoru, kdy víc prí tak je to dobry, ale jakmile jenom ostříknu tak je to na nic, fakt mi to vadí, u sem vystřídal několik stírátek ale něma to evidentně nejní...
Nevím co stím, u mě to tve...
Já mám zase problém ten e a dám stírátka jaky chci tak i prostě stěrače skáčou pookně kdy jedou nahoru, kdy víc prí tak je to dobry, ale jakmile jenom ostříknu tak je to na nic, fakt mi to vadí, u sem vystřídal několik stírátek ale něma to evidentně nejní...
Nevím co stím, u mě to tve...
|
|
25.07.2015 12:55 -
|
2844210
|
|
jumep
|
|
|
skusal si tie bosch aerotwin?
skusal si tie bosch aerotwin?
|
|
25.07.2015 13:29 -
|
2844220
|
|
kubass
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
no ty jsem měl, teď mám myslim Hella za asi 750Kč, u mám nachystany nějaky co dává Opel do prvovýroby (myslim značku, ale tu sinepamatuju) ale nějak se mi nechce vzít stěrače takřka za litr a vyhodit je po pár měsících :-/...
no ty jsem měl, teď mám myslim Hella za asi 750Kč, u mám nachystany nějaky co dává Opel do prvovýroby (myslim značku, ale tu sinepamatuju) ale nějak se mi nechce vzít stěrače takřka za litr a vyhodit je po pár měsících :-/...
|
|
25.07.2015 17:17 -
|
2844253
|
|
jumep
|
|
|
ako som pisal, tie aerotwin su zatial to naj co som kedy mal, pridu mi ako tie co tam boli v prvovyrobe
kazdopadne mozes mat este zle ramienka
ako som pisal, tie aerotwin su zatial to naj co som kedy mal, pridu mi ako tie co tam boli v prvovyrobe
kazdopadne mozes mat este zle ramienka
|
|
25.07.2015 21:23 -
|
2844336
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
A nebo taky sklo.
Nepíe, jestli to dělá jen s čistou vodou, nebo s letní či zimní směsí. Mě na ZX taky pořád vrzaly kadý stěrače a přestaly, a kdy jsem koupil toto - .link.
A nebo taky sklo.
Nepíe, jestli to dělá jen s čistou vodou, nebo s letní či zimní směsí. Mě na ZX taky pořád vrzaly kadý stěrače a přestaly, a kdy jsem koupil toto - http://www.technika-vm.cz/berner-cleanstar-cistic-napln-do-ostrikovacu/
|
|
25.07.2015 21:49 -
|
2844364
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Kamarád si vyčistil sklo tekutými stěrači, měl tam nějaký povlak, který nemohl ničím dostat dolů, za prvé konečně viděl a za druhé mu přestali stěrače poskakovat, osobně to ale vyzkouené nemam.
Kamarád si vyčistil sklo tekutými stěrači, měl tam nějaký povlak, který nemohl ničím dostat dolů, za prvé konečně viděl a za druhé mu přestali stěrače poskakovat, osobně to ale vyzkouené nemam.
|
|
25.07.2015 22:09 -
|
2844370
|
|
kubass
|
|
|
je jedno jestli zima, léto nebo slabej detík, dělá mi to tak u od koupě před 3ma rokama, a u se 3tí sadou stěračů. Pokud neprí a sklo není pořádně mokry tak stěrače poskakujou :-/
je jedno jestli zima, léto nebo slabej detík, dělá mi to tak u od koupě před 3ma rokama, a u se 3tí sadou stěračů. Pokud neprí a sklo není pořádně mokry tak stěrače poskakujou :-/
|
|
25.07.2015 22:12 -
|
2844371
|
|
jumep
|
|
|
skus vymenit ramienka, podla mna budu ohnute alebo pruziny oslabene
skus vymenit ramienka, podla mna budu ohnute alebo pruziny oslabene
|
|
25.07.2015 22:15 -
|
2844372
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Vyzkouej ten Brener. Já ho kupuju u nás na jedný pumpě za 38,- a naředím ho do celý 5l nádrky obyčejnou vodou z kohoutku. Nic lepího jsem jetě neměl. Umí to odstranit i silikonový olej ze skla a to u je co říct.
Vyzkouej ten Brener. Já ho kupuju u nás na jedný pumpě za 38,- a naředím ho do celý 5l nádrky obyčejnou vodou z kohoutku. Nic lepího jsem jetě neměl. Umí to odstranit i silikonový olej ze skla a to u je co říct. :palec
|
|
27.07.2015 21:32 -
|
2845082
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já to mam obráceně, sklo musí u být fakt hodně mokrý, ideální je na dálnici popraek od auta přede mnou, tam to neskočí vůbec.. po ostříknutí směsí taky pár stírnutí pohoda, ale normální dé a skáče.. Ramínka jsem měnil, rozdíl jedinej ten, e řidičovo ramínko u nertalo o kapotu, jinak stejný.. Asi zkusím co píe Mikra, tekutý stěrače jsem měl a myslim, e to bylo lepí, ale kdo se s tim má matlat co 3 týdny... :/
Já to mam obráceně, sklo musí u být fakt hodně mokrý, ideální je na dálnici popraek od auta přede mnou, tam to neskočí vůbec.. po ostříknutí směsí taky pár stírnutí pohoda, ale normální dé a skáče.. Ramínka jsem měnil, rozdíl jedinej ten, e řidičovo ramínko u nertalo o kapotu, jinak stejný.. Asi zkusím co píe Mikra, tekutý stěrače jsem měl a myslim, e to bylo lepí, ale kdo se s tim má matlat co 3 týdny... :/
|
|
28.07.2015 02:15 -
|
2845202
|
|
Charles.R
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Ahoj vichni, kde byste koupili ramínka stěračů na C5 III? Nějaké tipy? Děkuju...
Ahoj vichni, kde byste koupili ramínka stěračů na C5 III? Nějaké tipy? Děkuju...
|
|
28.07.2015 10:47 -
|
2845269
|
|
muppet
|
Město: Krnov, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Já kupoval na citroeny.eu - .link. - a spokojenost.
Já kupoval na citroeny.eu - http://citroeny.eu/sady-steracu-bosch/341-sada-plochych-steracu-bosch-aerotwin-pro-citroen-c5-x7-3397007256-4047024160521.html - a spokojenost.
|
|
| |
|
|