| | |
08.05.2015 22:35 -
Re: Přední stěrače - výměna gumiček, nové lity, apod.
|
2818961
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
Mikra napsal(a): Mají dvoje, oboje jsou flat.
Děkuji. Já mám zatím originály. Pomalu ale dosluhují, avak stírání bylo vdy perfektní. Tak nevím, zda je lepí připlatit, či častěji měnit.
Děkuji. Já mám zatím originály. Pomalu ale dosluhují, avak stírání bylo vdy perfektní. Tak nevím, zda je lepí připlatit, či častěji měnit.
|
|
08.05.2015 22:39 -
|
2818962
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
HELLMUT napsal(a): No vidí a já mám zase přesně opačnou zkuenost. Flat byl vdy lepí ne plechové...
Prostě asi záleí na té gumě a ne na konstrukci stěrače.
Vak plechové u asi nikdo dnes nepouívá, kdy se podívá na odkazy, co sem vichni dávají, ani jeden není plechový, jedině kdy někdo mění pouze gumičky.
Vak plechové u asi nikdo dnes nepouívá, kdy se podívá na odkazy, co sem vichni dávají, ani jeden není plechový, jedině kdy někdo mění pouze gumičky. ;-)
|
|
08.05.2015 23:24 -
|
2818976
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Jak tu byly doporučovány stěrače z Autolamp, tak bohuel nic moc. U od počátku nestíraly nic moc a vydrely necelou sezonu.
A jeliko mi včera gumička uplně upadla, tak jsem to chtěl hned vyměnit. Jene nikde rychle nebyl rozměr 650, tak jsem tam dal 700mm a 280mm. Okno mam teď setřený do posledního rohu.
Jak tu byly doporučovány stěrače z Autolamp, tak bohuel nic moc. U od počátku nestíraly nic moc a vydrely necelou sezonu.
A jeliko mi včera gumička uplně upadla, tak jsem to chtěl hned vyměnit. Jene nikde rychle nebyl rozměr 650, tak jsem tam dal 700mm a 280mm. Okno mam teď setřený do posledního rohu. :palec :-D
|
|
09.05.2015 00:48 -
|
2818990
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Bllizzard napsal(a): Děkuji. Já mám zatím originály. Pomalu ale dosluhují, avak stírání bylo vdy perfektní. Tak nevím, zda je lepí připlatit, či častěji měnit.
Tak to má asi smolíka. Ani to, co ti prodají v citroenu jako originály nebude slouit tak dlouho, jako originály. Výroba pro fabriky do nových aut bývá lepí ne to, co jim potom dodávají jako ND. A taky u má trochu jetý sklo. Nikomu snad dokupovaný stěrače nevydrely tak dlouho, jako původní. I kdy byly značkový a drahý.
Mě se osvědčily Bosch Aerotwin - .link.
U je mám dva roky a pořád dobrý. Stály mě asi 750,- Kč. Díky jruze.
Na tvoje auto by asi byly tyhle - .link.
Tak to má asi smolíka. Ani to, co ti prodají v citroenu jako originály nebude slouit tak dlouho, jako originály. Výroba pro fabriky do nových aut bývá lepí ne to, co jim potom dodávají jako ND. A taky u má trochu jetý sklo. Nikomu snad dokupovaný stěrače nevydrely tak dlouho, jako původní. I kdy byly značkový a drahý.
Mě se osvědčily Bosch Aerotwin - http://www.stirej.com/123456/eshop/8-1-Predni-sterace/2073-4-Break-X3-10-2004-03-2008/5/85-Bosch-Aerotwin-Sada-650-475mm
Na tvoje auto by asi byly tyhle - http://www.stirej.com/123456/eshop/8-1-Predni-sterace/2076-4-Tourer-X7-04-2008/5/122-Bosch-Aerotwin-Sada-700-550mm
|
|
09.05.2015 21:16 -
|
2819193
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Ja mam taky ty bosche, zdalo se mi ze mam spatny jen u spolujezdce, tak jsem pro nej zasel do obchodu, zaplatil, vymenil, ostrikl okno a jak jsem videl ten rozdil tak jsem utikal jeste pro druhy
No fakt nejsou nejlevnejsi, ale myslim to zato stoji...vubec nejdou slyset a na skle nenechaji ani kapku...jestli chces aby senzor steracu fungoval jak ma, musis investovat...
Ja mam taky ty bosche, zdalo se mi ze mam spatny jen u spolujezdce, tak jsem pro nej zasel do obchodu, zaplatil, vymenil, ostrikl okno a jak jsem videl ten rozdil tak jsem utikal jeste pro druhy :-))
No fakt nejsou nejlevnejsi, ale myslim to zato stoji...vubec nejdou slyset a na skle nenechaji ani kapku...jestli chces aby senzor steracu fungoval jak ma, musis investovat...
|
|
09.05.2015 21:29 -
|
2819203
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
V jakém obchodě a za kolik jsi ty bosche kupoval, jestli to není tajemství.
V jakém obchodě a za kolik jsi ty bosche kupoval, jestli to není tajemství. :nevim
|
|
09.05.2015 21:30 -
|
2819204
|
|
jruze
|
|
|
Mikra napsal(a): Tak to má asi smolíka. Ani to, co ti prodají v citroenu jako originály nebude slouit tak dlouho, jako originály. Výroba pro fabriky do nových aut bývá lepí ne to, co jim potom dodávají jako ND. A taky u má trochu jetý sklo. Nikomu snad dokupovaný stěrače nevydrely tak dlouho, jako původní. I kdy byly značkový a drahý.
Mě se osvědčily Bosch Aerotwin - .link.
Na tvoje auto by asi byly tyhle - .link.
To byla cena pro tebe - teď je za to budou chtít vichni ( to byla cena pro mne a né na komerci) a origo z citroenu.
To byla cena pro tebe - teď je za to budou chtít vichni;-) ( to byla cena pro mne a né na komerci):-p a origo z citroenu.
|
|
09.05.2015 21:47 -
|
2819211
|
|
63zdenda
|
|
|
Bllizzard napsal(a): Já, já, já! Já chci taky origo z Citroenu za super cenu.
Díky za link, já myslel, e si to kupoval někde v obchodě.
Jarda dává slevu podle ksiftu, asi půjdu na plastiku vech částí těla.
Díky za link, já myslel, e si to kupoval někde v obchodě. ;-)
Jarda dává slevu podle ksiftu, asi půjdu na plastiku vech částí těla. :-))))
|
|
09.05.2015 21:51 -
|
2819216
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Vdy tady je dostane bez protekce jetě laciněji.
.link.
:-p:-p:-p
Vdy tady je dostane bez protekce jetě laciněji. :-))))
http://www.hitautodily.cz/Sada-steracu-BOSCH-Aerotwin-650-475-mm-A-951-S-A951S-3397118951-d218.htm
|
|
09.05.2015 22:07 -
|
2819231
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Ja je kupoval normalne v autodilech asi za 1300 dohromady...proste jsem nemel cas objednavat na netu
Ja je kupoval normalne v autodilech asi za 1300 dohromady...proste jsem nemel cas objednavat na netu :-p
|
|
09.05.2015 22:24 -
|
2819251
|
|
luta
|
|
|
mně udělaly stejnou slubu sheron za kilo kus. Uvidíme jak dlouho vydrí. Ty stary u skákaly po skle - mimochodem jsem je pak zkusil rozebrat, vyměním gumičky a jetě jednou slubu udělaj. Problém jsem měl jen se stěračem spolujezdce. Ten starej toti nemá uchycení vprostřed a sheron jsou simetrické, take tam musel jít trochu kratí aby nebral za okraj skla
mně udělaly stejnou slubu sheron za kilo kus. Uvidíme jak dlouho vydrí. Ty stary u skákaly po skle - mimochodem jsem je pak zkusil rozebrat, vyměním gumičky a jetě jednou slubu udělaj. Problém jsem měl jen se stěračem spolujezdce. Ten starej toti nemá uchycení vprostřed a sheron jsou simetrické, take tam musel jít trochu kratí aby nebral za okraj skla
|
|
08.06.2015 08:06 -
|
2829089
|
|
stuy07
|
Město: Kladno, Auto: Opel Zafira | Počet příspěvků: 35 |
|
|
Ahojte mam citroen C5 break a planujem si kupit nove stierače, viete mi poradit skadial si objednam nejake poriadne čo troku vydria??
Ahojte mam citroen C5 break a planujem si kupit nove stierače, viete mi poradit skadial si objednam nejake poriadne čo troku vydria??
|
|
08.06.2015 16:41 -
|
2829183
|
|
maty
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Nevím jak kdo, ale mám velmi dobrou zkuenost s Bosch Aerotwin, stojí sice více, ale vydrí mě vdy nejméně jeden rok. Při stání auta venku je to sluný.
Nevím jak kdo, ale mám velmi dobrou zkuenost s Bosch Aerotwin, stojí sice více, ale vydrí mě vdy nejméně jeden rok. Při stání auta venku je to sluný.
|
|
11.06.2015 08:49 -
|
2830151
|
|
stuy07
|
Město: Kladno, Auto: Opel Zafira | Počet příspěvků: 35 |
|
|
pocujte aky rozmer stieracov bude na moju C5 Break??
pocujte aky rozmer stieracov bude na moju C5 Break??
|
|
11.06.2015 09:02 -
|
2830155
|
|
63zdenda
|
|
|
Mam dojem, e u řidiče 650mm a spolujezdec 475mm.
Mam dojem, e u řidiče 650mm a spolujezdec 475mm. ;-)
|
|
17.06.2015 23:56 -
|
2832636
|
|
Honzaz
|
|
|
Ahoj vichni, předem se omlouvám, jsem čerstvě registrován v klubu a jetě se moc neorientuji. Mám Citroen c5 III, 1,6 HDI r.v. 2008 sedan. Potřeboval bych poradit: Levý stěrač 70 cm mi začal v jednom místě patně stírat (origo Citroen). Při prohlídce jsem zjistil, e gumička je v litě patně usazená- pruná lita nebyla vsazená přesně v drákách gumičky. Usadil jsem ji správně zpátky, ale nevím, jestli ve spodní části (polovině) lity nemá na ní být uprostřed spona, která ji svírá ke gumičce - stejná jako je cca v polovině horní části lity (za kloubem).
Ahoj vichni, předem se omlouvám, jsem čerstvě registrován v klubu a jetě se moc neorientuji. Mám Citroen c5 III, 1,6 HDI r.v. 2008 sedan. Potřeboval bych poradit: Levý stěrač 70 cm mi začal v jednom místě patně stírat (origo Citroen). Při prohlídce jsem zjistil, e gumička je v litě patně usazená- pruná lita nebyla vsazená přesně v drákách gumičky. Usadil jsem ji správně zpátky, ale nevím, jestli ve spodní části (polovině) lity nemá na ní být uprostřed spona, která ji svírá ke gumičce - stejná jako je cca v polovině horní části lity (za kloubem).
|
|
18.06.2015 09:54 -
|
2832726
|
|
jumep
|
|
|
neni jednoduchsie kupit nove stierace (napr. sa osvedcili bosch aerotwin) a dat tam tie a mat pokoj?
(ak bol henten novy, tak sa mal reklamovat)
neni jednoduchsie kupit nove stierace (napr. sa osvedcili bosch aerotwin) a dat tam tie a mat pokoj?
(ak bol henten novy, tak sa mal reklamovat)
|
|
| |
|
|