| | |
31.03.2009 07:54 -
Přední stěrače - výměna gumiček, nové lity, apod.
|
659726
|
|
konec
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Mám malý dotaz. Zakoupili jsme C5 Break a jsou tam stěrače - "aero lity". Asi jsou celkem staré - vrou (i při mokrém okně), tak jsem se poptával na cenu nových a celkem mě zaskočili částkou cca 1800,-. Koukal jsem se detailně a podle mne by na nich mohla být výměnná gumička stěrače, nevíte náhodou, kde by se dala pořídit? Koukal jsem na kodovácké, ale gumička je o poznání nií (v nouzi ji tam dám), radi bych dodrel alespoň rozměr.
Vím, e stírají dobře, ale 1800,- za dvě trdla na čelní okno mi připadne dost .
... ne jsem přiel na to, jak se ke stěračům dostat, resp. jak je naíbovat nahoru tak, aby tam zůstaly, chvíli to trvalo .
Mám malý dotaz. Zakoupili jsme C5 Break a jsou tam stěrače - "aero lity". Asi jsou celkem staré - vrou (i při mokrém okně), tak jsem se poptával na cenu nových a celkem mě zaskočili částkou cca 1800,-. Koukal jsem se detailně a podle mne by na nich mohla být výměnná gumička stěrače, nevíte náhodou, kde by se dala pořídit? Koukal jsem na kodovácké, ale gumička je o poznání nií (v nouzi ji tam dám), radi bych dodrel alespoň rozměr.
Vím, e stírají dobře, ale 1800,- za dvě trdla na čelní okno mi připadne dost :-(.
... ne jsem přiel na to, jak se ke stěračům dostat, resp. jak je naíbovat nahoru tak, aby tam zůstaly, chvíli to trvalo :-).
|
|
31.03.2009 09:28 -
Re: Přední stěrače - výměna gumiček, nové lity, apod.
|
659728
|
|
konec
|
|
|
Hledal jsem - opravdu, ale nenael. Nicméně nový se dají pořídit i celkem levněj, koukám:
.link.
Hledal jsem - opravdu, ale nenael. Nicméně nový se dají pořídit i celkem levněj, koukám:
http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=53806
|
|
31.03.2009 10:02 -
|
659729
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Napi na : automaxhulín@seznam.cz , nebo volej 777865669 pana Tobolíka. Nedavno jsem od něj kupoval sadu stěračů aero-lity zn. Valeo. Pokud si pamatuji za 1090kč. Jiné stěrače u nechci, maximální spokojenost.
Napi na : automaxhulín@seznam.cz , nebo volej 777865669 pana Tobolíka. Nedavno jsem od něj kupoval sadu stěračů aero-lity zn. Valeo. Pokud si pamatuji za 1090kč. Jiné stěrače u nechci, maximální spokojenost.
|
|
31.03.2009 10:27 -
|
659732
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
Existuju vymenne sady gumiciek do bananov za maximalne 16 eur. ja som kupoval tu .link. ale myslim ze podobne maju aj vo Forstinger-i alebo podobnych
Existuju vymenne sady gumiciek do bananov za maximalne 16 eur. ja som kupoval tu http://www.autobiznis.sk/product/gumicka-stieraca-grafituhlik-750mm-3126/ ale myslim ze podobne maju aj vo Forstinger-i alebo podobnych
|
|
31.03.2009 12:30 -
|
659736
|
|
konec
|
|
|
Díky!
Díky!
|
|
31.03.2009 12:51 -
|
659737
|
|
Pavel C5
|
|
|
ja som to riesil tu,vela to nestalo,mam ich a som spoko
.link.
.link.
ja som to riesil tu,vela to nestalo,mam ich a som spoko;-)
http://www.tuningshop.cz/sterac-stiraci-lista-pruzna-66cm.htm
http://www.tuningshop.cz/sterac-stiraci-lista-pruzna-48cm.htm
|
|
03.04.2009 12:48 -
|
659780
|
|
máca
|
|
|
Není ten 48cm moc dlouhý?
Není ten 48cm moc dlouhý?:-o
|
|
04.04.2009 11:45 -
|
659804
|
|
Pavel C5
|
|
|
dal sem tam link skade to mám a zatial som spoko za ty prachy,kede unás na to auto najlacnejie čo som zohnal stáli 1500,-sk
Tie dlky som tam dal len orientačne ale asi ma pravdu je tam asi 46cm ale u nepametám
dal sem tam link skade to mám a zatial som spoko za ty prachy,kede unás na to auto najlacnejie čo som zohnal stáli 1500,-sk
Tie dlky som tam dal len orientačne ale asi ma pravdu je tam asi 46cm ale u nepametám:palec
|
|
06.07.2009 14:27 -
|
873484
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Já jsem koupil NO NAME stěrače asi před měsícem, zatím OK i ta cena. fotky v mém profilu.
Já jsem koupil NO NAME stěrače asi před měsícem, zatím OK i ta cena. fotky v mém profilu.
|
|
06.07.2009 16:05 -
|
873487
|
|
bxmann
|
|
|
Kupoval jsem Bosch aerotwin, cena za sadu 950,- . Jinak kodovka prodává opravnou sadu a ta obsahuje gumičku+koncovku plastovou. Pokusim se zjistit objednávací číslo.
Kupoval jsem Bosch aerotwin, cena za sadu 950,- . Jinak kodovka prodává opravnou sadu a ta obsahuje gumičku+koncovku plastovou. Pokusim se zjistit objednávací číslo.
|
|
11.03.2010 09:43 -
|
1806476
|
|
Milan16
|
Město: Preov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Vymenil jsem nove sterace VALEO SILENCIO X-TRM, ale rad bych na starych steracich, take VALEO, vymenil jenom gumicky. Mam vsak problem se sundanim bakelitovych koncovek na koncich steracu, abych pak mohl vsunout do drazky gumicku. Nechci pouzit prilis velkou silu aby koncovka nepraskla. Asi je tam nejaka zapadka, kterou je potreba zatlacit aby se koncovka uvolnila. Diky za radu.
Vymenil jsem nove sterace VALEO SILENCIO X-TRM, ale rad bych na starych steracich, take VALEO, vymenil jenom gumicky. Mam vsak problem se sundanim bakelitovych koncovek na koncich steracu, abych pak mohl vsunout do drazky gumicku. Nechci pouzit prilis velkou silu aby koncovka nepraskla. Asi je tam nejaka zapadka, kterou je potreba zatlacit aby se koncovka uvolnila. Diky za radu.
|
|
11.03.2010 10:20 -
|
1806482
|
|
lexx
|
Město: BA, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
ano, je tam zapadka..na tej sirsej strane..dlhym tenkym drotom/ihlou/srobovakom sa to da uvolnit, len sa treba pohrat
ano, je tam zapadka..na tej sirsej strane..dlhym tenkym drotom/ihlou/srobovakom sa to da uvolnit, len sa treba pohrat
|
|
11.03.2010 13:13 -
|
1806490
|
|
Milan16
|
|
|
Strkam pod koncovku sterace na sirsi strane koncovky z vnejsi strany i z vnitrni strany (od skla) drat, srubovak, pritom tlacim na koncovku smerem ven a stale se mi to nedari. Dalo by se to popsat podrobneji.Dik.
Strkam pod koncovku sterace na sirsi strane koncovky z vnejsi strany i z vnitrni strany (od skla) drat, srubovak, pritom tlacim na koncovku smerem ven a stale se mi to nedari. Dalo by se to popsat podrobneji.Dik.
|
|
11.03.2010 13:56 -
|
1806492
|
|
jumep
|
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/showpic.php?cc=17050281&cmain=17050281&oid=145597040&clang=cz
|
|
12.03.2010 08:59 -
|
1806509
|
|
Milan16
|
|
|
Tak koncovky jsou dole, diky za rady, ktere jsem vyuzil, zjistil jsem vsak, ze sehnat odpovidajici gumicky v Presove je problem.
Tak koncovky jsou dole, diky za rady, ktere jsem vyuzil, zjistil jsem vsak, ze sehnat odpovidajici gumicky v Presove je problem.
|
|
12.03.2010 11:43 -
|
1806513
|
|
lexx
|
Město: BA, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
V Ba to predavaju ako gumicky na nakladaky, hlavne kvoli dlzke a sirke
V Ba to predavaju ako gumicky na nakladaky, hlavne kvoli dlzke a sirke
|
|
10.05.2010 00:19 -
|
2344431
|
|
standacer
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 100 |
|
|
bxmann napsal(a): Kupoval jsem Bosch aerotwin, cena za sadu 950,- . Jinak kodovka prodává opravnou sadu a ta obsahuje gumičku+koncovku plastovou. Pokusim se zjistit objednávací číslo.
Nezjistil jsi prosím tě to objednací číslo? Kupovat celý nový stěrače, kdy potřebuji jenom gumičku, se mi nějak příčí... Díky...
Nezjistil jsi prosím tě to objednací číslo? Kupovat celý nový stěrače, kdy potřebuji jenom gumičku, se mi nějak příčí... Díky...
|
|
16.05.2010 12:08 -
|
2344858
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Zdravim priatelia. Mal by som prosbu o radu. rozpadavaju sa mi uz kompletne stierace (vyborne Bosch Twin 813 S) a hladam nejaku "schopnu" nahradu. nasiel som VALEO COMPACT REVOLUTION 450 a 650 mm, dokopy z autokelly za 32 Euro. Mate s tym nejake skusenosti? Staci na celne sklo ta mensia 450mm? teraz mam 475 mm. Alebo radsej sada VALEO COMPACT EVO 650+475 za 40 EUR? Dosiahne 450mm stierac na dazdovy senzor? Diky za nazory
Zdravim priatelia. Mal by som prosbu o radu. rozpadavaju sa mi uz kompletne stierace (vyborne Bosch Twin 813 S) a hladam nejaku "schopnu" nahradu. nasiel som VALEO COMPACT REVOLUTION 450 a 650 mm, dokopy z autokelly za 32 Euro. Mate s tym nejake skusenosti? Staci na celne sklo ta mensia 450mm? teraz mam 475 mm. Alebo radsej sada VALEO COMPACT EVO 650+475 za 40 EUR? Dosiahne 450mm stierac na dazdovy senzor? Diky za nazory
|
|
16.05.2010 12:21 -
|
2344864
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Já objednal VALEO SILENCIO X-TRM a zatím výborné. Předtím jsem měl obyč. Valeo /ne banány/ a ty odely kupodivu po 2 měsících, jinakjsme měl předtím u jiných aut se stěrači valeo jen dobré zkuenosti.
Já objednal VALEO SILENCIO X-TRM a zatím výborné. Předtím jsem měl obyč. Valeo /ne banány/ a ty odely kupodivu po 2 měsících, jinakjsme měl předtím u jiných aut se stěrači valeo jen dobré zkuenosti.
|
|
| |
|
|