| | |
29.03.2009 22:56 -
Airbag-patrona
|
659712
|
|
palohasic
|
Město: ilina, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Ahojte.
Viem e je to asi príli odborná vec ale predsa skúsim.
Neviete niekto zisti kde sa nachádzajú patroly, ktoré sú vežkosou ako malé tlakové fžatičky sifónu.
Dôvod je čisto profesionálny!
Keďe pracujem ako hasič chcel by som vedie kde nemajú hasiči striha moje autíčko a patrola nestrelí !
Vopred Ďakujem za akú kožvek informáciu.
Ahojte.
Viem e je to asi príli odborná vec ale predsa skúsim.
Neviete niekto zisti kde sa nachádzajú patroly, ktoré sú vežkosou ako malé tlakové fžatičky sifónu.
Dôvod je čisto profesionálny! :palec
Keďe pracujem ako hasič chcel by som vedie kde nemajú hasiči striha moje autíčko a patrola nestrelí !
Vopred Ďakujem za akú kožvek informáciu.
|
|
29.03.2009 22:57 -
Re: Airbag-patrona
|
659713
|
|
jumep
|
|
|
palo: to ti mozem setko nafotit, ale do patronu je priamo pripojeny kabel vzdy
palo: to ti mozem setko nafotit, ale do patronu je priamo pripojeny kabel vzdy
|
|
30.03.2009 11:14 -
|
659715
|
|
tief
|
|
|
palohasic: len tak pre zaujimavost, su nejake interne predpisy ako sa postupuje pri zachrane ked ma auto airbagy ? Uz davnejsie som cital ako zachranara zabil oneskorene vystreleny airbag.
palohasic: len tak pre zaujimavost, su nejake interne predpisy ako sa postupuje pri zachrane ked ma auto airbagy ? Uz davnejsie som cital ako zachranara zabil oneskorene vystreleny airbag.
|
|
30.03.2009 19:44 -
|
659721
|
|
jumep
|
|
|
tu je fotka pristrojovky a hlavovych airbagov, tie patrony tych hlavovych airbagov su v zadnom stlpiku
ostatne patrony su vo volante 2 (velkost je asi 1/2 z velkosti syfonovej bombicky), 2 v airbagu palubovky (spolujazdec), 1 v airbagu sedacky, a pyropredpinaky pasov a dostat sa k nim noznicami je asi nepravdepodobne
to co mal palohasic na mysli je pravdepodobne ten patron hlavovych airbagov
tu je fotka pristrojovky a hlavovych airbagov, tie patrony tych hlavovych airbagov su v zadnom stlpiku
ostatne patrony su vo volante 2 (velkost je asi 1/2 z velkosti syfonovej bombicky), 2 v airbagu palubovky (spolujazdec), 1 v airbagu sedacky, a pyropredpinaky pasov a dostat sa k nim noznicami je asi nepravdepodobne
to co mal palohasic na mysli je pravdepodobne ten patron hlavovych airbagov
|
|
30.03.2009 20:24 -
|
659722
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to je sice vse pekne ale nepravdepodobne...
predpinace pasu ani pasy nemaji ZADNE tlakove nadobky jak jsem pral drive
jak pises jedine co tak "zaclony" hlavoveho airbagu ale i pri prestrizeni se nestane vubec nic,jen ujde plyn
to je sice vse pekne ale nepravdepodobne...
predpinace pasu ani pasy nemaji ZADNE tlakove nadobky jak jsem pral drive
jak pises jedine co tak "zaclony" hlavoveho airbagu ale i pri prestrizeni se nestane vubec nic,jen ujde plyn
|
|
31.03.2009 07:49 -
|
659725
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
Včera 10:41 - Re: Airbag-patrona 659714
alx
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) alx, 30.03.09 20:12
CO TO ZNAMENÁ?????
autodiagu estli nemyslel palohasic jako aby "nepřestřihli" spoutěcí patrony pytlů a né pásů a tím pytle neaktivovali....
Včera 10:41 - Re: Airbag-patrona 659714
alx
CO TO ZNAMENÁ?????
autodiagu estli nemyslel palohasic jako aby "nepřestřihli" spoutěcí patrony pytlů a né pásů a tím pytle neaktivovali....
|
|
31.03.2009 10:23 -
|
659731
|
|
Darja
|
|
|
Buchta: co se ti nelibi na tom, ze nekdo-admin smaze svuj prispevek?
Buchta: co se ti nelibi na tom, ze nekdo-admin smaze svuj prispevek?
|
|
31.03.2009 11:07 -
|
659733
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
v tomdle mi příde, e by sme si měli bejt rovni.....
:nevim v tomdle mi příde, e by sme si měli bejt rovni.....
|
|
31.03.2009 11:10 -
|
659734
|
|
Darja
|
|
|
Taky si chces mazat prispevky?
btw: je v planu moznost editace pro uzivatele. Ale, kdyz si uzivatele muzou mazat prispevky, tak pak nektere diskuze budou ztracet smysl
Taky si chces mazat prispevky?
btw: je v planu moznost editace pro uzivatele. Ale, kdyz si uzivatele muzou mazat prispevky, tak pak nektere diskuze budou ztracet smysl
|
|
31.03.2009 11:56 -
|
659735
|
|
Buchta
|
|
|
sakra zmizelo tlačítko "citace"
"Ale, kdyz si uzivatele muzou mazat prispevky, tak pak nektere diskuze budou ztracet smysl" no jistě, proto se divím, e si alx po sobě zametl. Přece dy něco napíu, tak si za tím stojím popř. se omluvím co já vím....samo sem proti mazání! Jinak editace je dobrá v tom, dy něco zmastím omylem, jako pravopisný chyby, vypadne mi ňáký slovo a tak..tak ta monost to napravit je
sakra zmizelo tlačítko "citace"
"Ale, kdyz si uzivatele muzou mazat prispevky, tak pak nektere diskuze budou ztracet smysl" no jistě, proto se divím, e si alx po sobě zametl. Přece dy něco napíu, tak si za tím stojím popř. se omluvím co já vím....samo sem proti mazání! Jinak editace je dobrá v tom, dy něco zmastím omylem, jako pravopisný chyby, vypadne mi ňáký slovo a tak..tak ta monost to napravit je :palec
|
|
31.03.2009 14:26 -
|
659742
|
|
Buchta
|
|
|
no asi má zas pravdu
no asi má zas pravdu
|
|
31.03.2009 20:36 -
|
659744
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Buchta napsal(a): Včera 10:41 - Re: Airbag-patrona 659714
alx
CO TO ZNAMENÁ?????
Sice netusim jak to souvisi s touto diskuzi, ale odpovim aby nevznikaly dohady.
Ptal jsem se proc zadavatel diskuze psal Patrola misto Patrona, na coz mi jiz bylo odpovezeno a nazev diskuze opraven. Z moderatorskeho hlediska ten prispevek pro dane tema ztracel smysl, stejne tak jako tento ktery ted pisi, jako i tvuj a Darji. Preci toto tema je o airbagu a ne o tom kdo co kdy smazal ne?
btw, tlacitko Citace nezmizelo, jenom jumep "chytre" () vlozil obrazek ktery je dlouhy jako tyden, takze se to cele posunulo do straby
P.S. opravil jsem sirku obrazku a smazal uplne MUJ prispevek
Sice netusim jak to souvisi s touto diskuzi, ale odpovim aby nevznikaly dohady.
Ptal jsem se proc zadavatel diskuze psal Patrola misto Patrona, na coz mi jiz bylo odpovezeno a nazev diskuze opraven. Z moderatorskeho hlediska ten prispevek pro dane tema ztracel smysl, stejne tak jako tento ktery ted pisi, jako i tvuj a Darji. Preci toto tema je o airbagu a ne o tom kdo co kdy smazal ne? :)
btw, tlacitko Citace nezmizelo, jenom jumep "chytre" (:D) vlozil obrazek ktery je dlouhy jako tyden, takze se to cele posunulo do straby ;)
P.S. opravil jsem sirku obrazku a smazal uplne MUJ prispevek :D
|
|
31.03.2009 21:54 -
|
659749
|
|
Buchta
|
|
|
OK, vae pravidla, poho
Jj tlačítko sem pak objevil
OK, vae pravidla, poho
Jj tlačítko sem pak objevil :-))
|
|
01.04.2009 16:32 -
|
659756
|
|
Darja
|
|
|
Nelibi se mi tyhlety vykriky. Alx a tief jsou admini a pochybuju, ze oni si za sebou neco musej zametat. Za svymi nazory si stoji, na to je znam az moc dobre. Zbytecne prudeni, buchto, nic proti.
Nelibi se mi tyhlety vykriky. Alx a tief jsou admini a pochybuju, ze oni si za sebou neco musej zametat. Za svymi nazory si stoji, na to je znam az moc dobre. Zbytecne prudeni, buchto, nic proti.:nevim
|
|
| |
|
|