| | |
25.03.2009 18:06 -
Ostřik světel
|
659662
|
|
Ivan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Prosím o radu.Mám C5 r.2004 jeden měsíc a nefungují mi ostřikovače světel.Pojistky i motorek je ok.Nebo nevím jak spustit.Dík
Prosím o radu.Mám C5 r.2004 jeden měsíc a nefungují mi ostřikovače světel.Pojistky i motorek je ok.Nebo nevím jak spustit.Dík
|
|
25.03.2009 18:56 -
Re: Ostřik světel
|
659663
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
taky jem si myslel, e mám ostřikovač světel, dnes vyměnen nefunkční motorek (stříkalo pouze na zadní sklo), bylo mi sděleno e nee, xenony nemám, na nárazníku jsou ovem krytky jako by tam bylo ostřikování světel, mám ho chvilku a taky objevuji
taky jem si myslel, e mám ostřikovač světel, dnes vyměnen nefunkční motorek (stříkalo pouze na zadní sklo), bylo mi sděleno e nee, xenony nemám, na nárazníku jsou ovem krytky jako by tam bylo ostřikování světel, mám ho chvilku a taky objevuji
|
|
26.03.2009 07:24 -
|
659676
|
|
Kárl
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Ostřikovače světel se spustí kdy zapnete ostřik čelního skla ale jen za předpokladu e máte zapnutá světla.
Ostřikovače světel se spustí kdy zapnete ostřik čelního skla ale jen za předpokladu e máte zapnutá světla.
|
|
26.03.2009 15:33 -
|
659683
|
|
capricorn
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Ahoj, taky s tím ovládáním ostřiku lehce bojuji. Někdy se ostříknou jen světla někdy i s čelním sklem společně, asi to bude vzávislosti jak dlouho to podřím. Jen to chce asi vychytat ... . Nevím ale, jestli jde osřik udělat tak, aby to lo jen na sklo a ne společně se světly?
Ahoj, taky s tím ovládáním ostřiku lehce bojuji. Někdy se ostříknou jen světla někdy i s čelním sklem společně, asi to bude vzávislosti jak dlouho to podřím. Jen to chce asi vychytat ... . Nevím ale, jestli jde osřik udělat tak, aby to lo jen na sklo a ne společně se světly?
|
|
06.04.2009 10:30 -
|
659838
|
|
Ivan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Děkuji vem za rady.Po úmorném pátrání jsem nael zlomený kablík k motorku.Opravdu se "skvěle" kablík opravoval.Jetě teď mám pokroucené ruce ale ostřik u ostřikuje.Jetě jednou dík za ochotu.
Děkuji vem za rady.Po úmorném pátrání jsem nael zlomený kablík k motorku.Opravdu se "skvěle" kablík opravoval.Jetě teď mám pokroucené ruce ale ostřik u ostřikuje.Jetě jednou dík za ochotu.
|
|
10.12.2009 17:32 -
|
1429111
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No mně jdou ostřikovače světel a moc. Na přední sklo to stříká dost dole, ale kdy vypnu světla, tak ostřik předního skla perfektní. Je to logické, kdy to jde i do světel, tak to motorek honí na 4 místa. Ale pije mi to krev, nechci vdy při ostřikování vypínat světla. Jednak to otravuje a jednak v noci to není prima nápad.
Osobně povauji ostřik světel za frajeřinu, která se mi hodí jednou do roka při jízdě za hustého chumelení na rozmoklém katrinku. Jo a bere to fantasické mnoství té smradlavé vody. Nejde to nějak přiktit?
No mně jdou ostřikovače světel a moc. Na přední sklo to stříká dost dole, ale kdy vypnu světla, tak ostřik předního skla perfektní. Je to logické, kdy to jde i do světel, tak to motorek honí na 4 místa. Ale pije mi to krev, nechci vdy při ostřikování vypínat světla. Jednak to otravuje a jednak v noci to není prima nápad.
Osobně povauji ostřik světel za frajeřinu, která se mi hodí jednou do roka při jízdě za hustého chumelení na rozmoklém katrinku. Jo a bere to fantasické mnoství té smradlavé vody. Nejde to nějak přiktit?
|
|
10.12.2009 17:42 -
|
1429112
|
|
Mamlas
|
|
|
Diag o neco vys psal ze ostrik svetel ma vlastni motorek.
Diag o neco vys psal ze ostrik svetel ma vlastni motorek.
|
|
10.12.2009 18:24 -
|
1429115
|
|
jumep
|
|
|
presne tak, su tam dva motorceky, jeden na okno (predne a zadne) a druhy vysokotlaky na svetla (drobec by vam o nom vedel rozpravat )
je to dost divne ze bez svetiel ti to strieka lepsie
bobo ten oknovy ma za par stoviek, odporucam skusit vymenit a skontrolovat kontakty, aj ked mi to logicky nejako nesedi (rozdiel bol dost pocutelny medzi novym a starym motorcekom - a z novym to rozprasuje jak za mlada )
ad obrazky, samozrejme ze nadoba je len jedna velka spojena
presne tak, su tam dva motorceky, jeden na okno (predne a zadne) a druhy vysokotlaky na svetla (drobec by vam o nom vedel rozpravat :D )
je to dost divne ze bez svetiel ti to strieka lepsie
bobo ten oknovy ma za par stoviek, odporucam skusit vymenit a skontrolovat kontakty, aj ked mi to logicky nejako nesedi (rozdiel bol dost pocutelny medzi novym a starym motorcekom - a z novym to rozprasuje jak za mlada :)) )
ad obrazky, samozrejme ze nadoba je len jedna velka spojena
Přílohy: 5644a010.jpg ( 72491b ) - sklo 5641a01a.jpg ( 68260b ) - svetla |
|
16.05.2010 19:25 -
|
2344971
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Upadl mi nebo byl ukraden (to je jedno) plastový kryt ostřikovače levého světla. U jsem objednal (pár 450 Kč). Máte někdo zkuenost - to se tam jen nacvakne nebo je to sloitějí? Není vhodně to nějak kápnout lepidlem, aby to lépe drelo?
Jeden příspěvek spíe do rubriky Ftipy sem: Ten kryt je samozřejmě vhodné nalakovat v barvě auta. Citroen Bartůněk mi to nabídl za 1250 Kč!!! Je toho asi 10 cm čtverečních, nalakovat auto by tedy asi stálo jako nová stíhačka.
Upadl mi nebo byl ukraden (to je jedno) plastový kryt ostřikovače levého světla. U jsem objednal (pár 450 Kč). Máte někdo zkuenost - to se tam jen nacvakne nebo je to sloitějí? Není vhodně to nějak kápnout lepidlem, aby to lépe drelo?
Jeden příspěvek spíe do rubriky Ftipy sem: Ten kryt je samozřejmě vhodné nalakovat v barvě auta. Citroen Bartůněk mi to nabídl za 1250 Kč!!! Je toho asi 10 cm čtverečních, nalakovat auto by tedy asi stálo jako nová stíhačka.
|
|
16.05.2010 19:28 -
|
2344974
|
|
jumep
|
|
|
daju sa kupit spraye a s tymi to ide
a len sa to tam nacvakne, ked davas dole naraznik, musis to dat dole ... nic zlozite, pochopis ked to budes nacvakavat
daju sa kupit spraye a s tymi to ide
a len sa to tam nacvakne, ked davas dole naraznik, musis to dat dole ... nic zlozite, pochopis ked to budes nacvakavat
|
|
16.05.2010 19:30 -
|
2344975
|
|
Jeffrey
|
|
|
vilous napsal(a): Upadl mi nebo byl ukraden (to je jedno) plastový kryt ostřikovače levého světla. U jsem objednal (pár 450 Kč). Máte někdo zkuenost - to se tam jen nacvakne nebo je to sloitějí? Není vhodně to nějak kápnout lepidlem, aby to lépe drelo?
Jeden příspěvek spíe do rubriky Ftipy sem: Ten kryt je samozřejmě vhodné nalakovat v barvě auta. Citroen Bartůněk mi to nabídl za 1250 Kč!!! Je toho asi 10 cm čtverečních, nalakovat auto by tedy asi stálo jako nová stíhačka. Napi tiefovi, ten to nechal lakovat v Kyjích. Jinak, co se týče té montáe: kletičkama opatrně vytáhne celý ostřikovač a podrí si ho venku, potom zacvakne kolíbku krytky a docvakne vrek, pak pustí, aby to zajelo. Hlavně nic nelep!!! Není co.
Napi tiefovi, ten to nechal lakovat v Kyjích. Jinak, co se týče té montáe: kletičkama opatrně vytáhne celý ostřikovač a podrí si ho venku, potom zacvakne kolíbku krytky a docvakne vrek, pak pustí, aby to zajelo.;-) Hlavně nic nelep!!! Není co.
|
|
17.05.2010 06:32 -
|
2345119
|
|
vilous
|
|
|
To Jeffrey - přesně tak jsem si to myslel - díky, e se nemusí demontovat nárazník a stačí to vytáhnout do jakoby funkční polohy.
No e si to nastříkám sám jsem snad nemusel uvádět.
To Jeffrey - přesně tak jsem si to myslel - díky, e se nemusí demontovat nárazník a stačí to vytáhnout do jakoby funkční polohy.
No e si to nastříkám sám jsem snad nemusel uvádět.
|
|
17.05.2010 13:42 -
|
2345192
|
|
Darja
|
|
|
Nene, kvůli krytkám není potřeba. Nehtem se dostane pod ni, opatrně vytáhne, zajistí si, aby se ti celý ostřikovač nevcucnul zpět a krytku odhákne. Klade dost odpor, tak se nelekej.
Jinak doporučuju nastříkat v lakovně pistolí (za dvě stovky se to vsákne), protoe zrovna ty krytky jsou dost na ráně na čumáku a oprýská ti to.
Nene, kvůli krytkám není potřeba. Nehtem se dostane pod ni, opatrně vytáhne, zajistí si, aby se ti celý ostřikovač nevcucnul zpět a krytku odhákne. Klade dost odpor, tak se nelekej.
Jinak doporučuju nastříkat v lakovně pistolí (za dvě stovky se to vsákne), protoe zrovna ty krytky jsou dost na ráně na čumáku a oprýská ti to.
|
|
29.08.2012 14:13 -
|
2502173
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Budu v blízké době sundavat nárazník, tak bych při tom chtěl "zprovoznit" ostřik světel(mám ho vyplý diagnostikou), ale tak, abych ho zapínal nezávislým tlačítkem, jeliko je to lepí ne s oknem.. Kdy je to samostatný motorek, tak by neměl být problém se na to napojit a vyvést si kabel někam pěkně k volantu ne? Jinak, proč nedoporučujete lepit tu krytku, jen kvůli sundání nárazníku? Já tam mám jednu hodně volnou, tak bych jí buď lípnul tavnou pistolí(a tou to při případné demontái odlepil) a nebo dát drátek do toho horního očka.. Co myslíte?
Budu v blízké době sundavat nárazník, tak bych při tom chtěl "zprovoznit" ostřik světel(mám ho vyplý diagnostikou), ale tak, abych ho zapínal nezávislým tlačítkem, jeliko je to lepí ne s oknem.. ;) Kdy je to samostatný motorek, tak by neměl být problém se na to napojit a vyvést si kabel někam pěkně k volantu ne? Jinak, proč nedoporučujete lepit tu krytku, jen kvůli sundání nárazníku? Já tam mám jednu hodně volnou, tak bych jí buď lípnul tavnou pistolí(a tou to při případné demontái odlepil) a nebo dát drátek do toho horního očka.. Co myslíte? ;-)
|
|
29.08.2012 18:07 -
|
2502199
|
|
Mamlas
|
|
|
Ja jsem tu krytku pridelal slabou stahovaci paskou. Tu pak staci prestrihnout pokud bych chtel sundat naraznik.
Ja jsem tu krytku pridelal slabou stahovaci paskou. Tu pak staci prestrihnout pokud bych chtel sundat naraznik.
|
|
29.08.2012 18:39 -
|
2502201
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Taky monost, ty pouívám rád. Tak uvidíme, zkusím tam napojit normálně dráty z baterky, podle mě by to mělo frčet bez problémů.. Ostřikovat světla jen kdy vyloeně chci, chci, s oknama néé..
Taky monost, ty pouívám rád. Tak uvidíme, zkusím tam napojit normálně dráty z baterky, podle mě by to mělo frčet bez problémů.. ;) Ostřikovat světla jen kdy vyloeně chci, chci, s oknama néé.. :)
|
|
30.08.2012 11:12 -
|
2502269
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Potí je trochu v tom, e ty nepozná za jízdy, e potřebuje ostříknout světla. Poznají to jen řidiči, který ti jedou naproti. Budou na tebe blikat a ty si bude říkat, co se děje, protoe ty uvidí celkem normálně, ale světlo xenonů se o pinavý sklo světlometů tak třítí, e oslňuje ostatní.
Potí je trochu v tom, e ty nepozná za jízdy, e potřebuje ostříknout světla. Poznají to jen řidiči, který ti jedou naproti. Budou na tebe blikat a ty si bude říkat, co se děje, protoe ty uvidí celkem normálně, ale světlo xenonů se o pinavý sklo světlometů tak třítí, e oslňuje ostatní.
|
|
30.08.2012 21:16 -
|
2502361
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
DeFuckTo napsal(a): Taky monost, ty pouívám rád. Tak uvidíme, zkusím tam napojit normálně dráty z baterky, podle mě by to mělo frčet bez problémů.. Ostřikovat světla jen kdy vyloeně chci, chci, s oknama néé..
to bych nedělal, nezdá se ti, e něco výslovně poruuje??? proč je asi nařízené mít ostřikovače?? jen by mně zajímalo, kdy to nastane to tvoje "Ostřikovat světla jen kdy vyloeně chci" - co ostatní protijedoucí???
to bych nedělal, nezdá se ti, e něco výslovně poruuje??? proč je asi nařízené mít ostřikovače?? jen by mně zajímalo, kdy to nastane to tvoje "Ostřikovat světla jen kdy vyloeně chci" - co ostatní protijedoucí??? ;-)
|
|
| |
|
|