21.11.2016 22:51 -
Re: Vnitřní zpětné zrcátko / C5 I/II
|
3014372
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Minulý týden se mi přestalo zatmavovat zrcátko. Po mačkání spínače se nic neděje, ani ta dioda se nerozsvítí. Setkal se s tím někdo, je to nějaká blbina co jde opravit, nebo mám rovnou shánět jiné zrcátko? Bez zatmavení je noční jízda s pronásledovatelem docela nepříjemná...
Minulý týden se mi přestalo zatmavovat zrcátko. Po mačkání spínače se nic neděje, ani ta dioda se nerozsvítí. Setkal se s tím někdo, je to nějaká blbina co jde opravit, nebo mám rovnou shánět jiné zrcátko? Bez zatmavení je noční jízda s pronásledovatelem docela nepříjemná... :-o
|
|
22.11.2016 14:28 -
|
3014549
|
|
jumep
|
|
|
ide ti predny zapalovac?
skontroluj poistku F7
ide ti predny zapalovac?
skontroluj poistku F7
|
|
25.12.2016 14:25 -
|
3023140
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Díky Jumepe. Bylo to ono.
Nějak jsem se k tomu dostal a teď...
Díky Jumepe. Bylo to ono. :palec
Nějak jsem se k tomu dostal a teď...
|
|
20.12.2017 06:49 -
Vnitřní zpětné zrcátko / C5 I/II - 2006
|
3118966
|
|
brďa
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
V mém případě dolo té k odpadnutí vnitřního zpětného ztmavovacího zrcátka a zůstalo viset na kablíkách. Nevím, zda-li nemám ulomenou nějakou západku či zaráku z umělé hmoty na plastovém krytu zrcátka ?!? Ty vodící kovové lity či plíky jsou v pohodě. Ale kdy zrcátko zpět nasadím, je hodně volné a na prvním hrbolu či díře v silnici hned vypadne. Chci se zeptata, zda je Zrcátko k čelnímu sklu přilepené nebo ne ? Děkuji za případné rady či komentáře.
V mém případě dolo té k odpadnutí vnitřního zpětného ztmavovacího zrcátka a zůstalo viset na kablíkách. Nevím, zda-li nemám ulomenou nějakou západku či zaráku z umělé hmoty na plastovém krytu zrcátka ?!? Ty vodící kovové lity či plíky jsou v pohodě. Ale kdy zrcátko zpět nasadím, je hodně volné a na prvním hrbolu či díře v silnici hned vypadne. Chci se zeptata, zda je Zrcátko k čelnímu sklu přilepené nebo ne ? Děkuji za případné rady či komentáře.
|
|
20.12.2017 09:46 -
|
3118984
|
|
jumep
|
|
|
prilepeny je len ten kovovy stvorec a v nom to drzi tym plechom
cize bud sa kusok toho plechu ulomil alebo je roztiahnuty alebo sa nieco z toho stvorca na skle odluplo
prilepeny je len ten kovovy stvorec a v nom to drzi tym plechom
cize bud sa kusok toho plechu ulomil alebo je roztiahnuty alebo sa nieco z toho stvorca na skle odluplo
|
|
27.12.2017 17:27 -
|
3120894
|
|
brďa
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ano - jde o C5 II - měl jsem blbě nastavený typ auto v profilu.Díky za upozornění.
Ano - jde o C5 II - měl jsem blbě nastavený typ auto v profilu.Díky za upozornění.
|
|
| |