| | |
19.05.2010 21:13 -
Re: Sedačky - opora beder
|
2345611
|
|
Darja
|
|
|
Kůe v tvojí C5 něco zaila, vypadá jak hroí
Mě přijde, e líp drí ty s alcantrou, ty jsou asi nej.
Kůe v tvojí C5 něco zaila, vypadá jak hroí :D
Mě přijde, e líp drí ty s alcantrou, ty jsou asi nej.
|
|
19.05.2010 22:03 -
|
2345641
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Darjo....na dálnici v pohodě, ale to město
Budu muset sednout do jiný C5 abych zjistil jestli to tou mojí nebo ne....
Darjo....na dálnici v pohodě, ale to město :-(
Budu muset sednout do jiný C5 abych zjistil jestli to tou mojí nebo ne....
|
|
19.05.2010 22:09 -
|
2345647
|
|
Darja
|
|
|
Tys to nepochopil. To boční vedení nemá ádná, ta výplň je stejná.
to a ta nová zruila pohodlné sedáky a dala tam tvrdé anatomy. Tam si sedni
Tys to nepochopil. To boční vedení nemá ádná, ta výplň je stejná.
to a ta nová zruila pohodlné sedáky a dala tam tvrdé anatomy. Tam si sedni :D
|
|
19.05.2010 22:17 -
|
2345651
|
|
Darja
|
|
|
to byla podobná křesla.. jestě BX jedničkové řady mělo křesla... a Xm taky... pak u jen C5 a tím to skončilo. nic u tak pohodlný Citroen nemá.. u jde s dobou
to byla podobná křesla.. jestě BX jedničkové řady mělo křesla... a Xm taky... pak u jen C5 a tím to skončilo. nic u tak pohodlný Citroen nemá.. u jde s dobou:(
|
|
19.05.2010 22:20 -
|
2345652
|
|
jumep
|
|
|
chces poveda s nemcami ....
ale uvidime co prinese doba typu metropolis atd ...
chces poveda s nemcami ....
ale uvidime co prinese doba typu metropolis atd ...
|
|
19.05.2010 22:34 -
|
2345653
|
|
Darja
|
|
|
co je echt neměcké je dobré.. take zachvilku se znak citroenu začne rozdvojovat a otáčet a pomalu z toho bude VW
co je echt neměcké je dobré.. take zachvilku se znak citroenu začne rozdvojovat a otáčet a pomalu z toho bude VW :D
|
|
19.05.2010 23:18 -
|
2345667
|
|
Dutch
|
|
|
V C5 II jsou tedy uz anatomictejsi sedacky ? Nebo az C5 III ?
V C5 II jsou tedy uz anatomictejsi sedacky ? Nebo az C5 III ?
|
|
19.05.2010 23:23 -
|
2345671
|
|
Dutch
|
|
|
Tak uz jsem to nasel....tyhle by se mi libili.....by tam mohli jit z III do I, ne ? akorat asi budou nedostupny...
Tak uz jsem to nasel....tyhle by se mi libili.....by tam mohli jit z III do I, ne ? akorat asi budou nedostupny...
Přílohy: sedacky.jpg ( 44028b ) - |
|
20.05.2010 07:10 -
|
2345697
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Darja napsal(a): co je echt neměcké je dobré.. take zachvilku se znak citroenu začne rozdvojovat a otáčet a pomalu z toho bude VW
Fuj, to je hnusná představa, to je jak zlej sen, kam na to chodí...
Je fakt, e z Citroenu u člověk má trochu jiná měřítka na pohodlí (teda předtím 3 fiaty a ty taky byly O.K.). Kupodivu i v tom malém axku se člověk celkem rozvalí, ale v koncernu to tlačí jak pryčna. A Japonci nejsou o moc lepí...
Holt nám nezbyde, ne si do novějí verze C5 přehodit původní sedadla nebo sehnat xmková
co je echt neměcké je dobré.. take zachvilku se znak citroenu začne rozdvojovat a otáčet a pomalu z toho bude VW :D
Fuj, to je hnusná představa, to je jak zlej sen, kam na to chodí...
Je fakt, e z Citroenu u člověk má trochu jiná měřítka na pohodlí (teda předtím 3 fiaty a ty taky byly O.K.). Kupodivu i v tom malém axku se člověk celkem rozvalí, ale v koncernu to tlačí jak pryčna. A Japonci nejsou o moc lepí...
Holt nám nezbyde, ne si do novějí verze C5 přehodit původní sedadla nebo sehnat xmková:-))))
|
|
20.05.2010 09:46 -
|
2345725
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Ne ne ne ! Není nad pohodlí... uíval jsem si křesla ve Scorpiu, koené v Mondeu (tam jsem jaksi v zatáčkách na nich lítal - taky neměly boční vedení), a te si uívám absolutní pohodlí v C5. Není to auto na "řádění" , ale kdo jezdí dlouhé trasy ... třeba i 1800 km najednou během 24 hodin (Řecko - Lefkáda) , tak tyhle sedačky ocení.
Ne ne ne ! Není nad pohodlí... uíval jsem si křesla ve Scorpiu, koené v Mondeu (tam jsem jaksi v zatáčkách na nich lítal - taky neměly boční vedení), a te si uívám absolutní pohodlí v C5. Není to auto na "řádění" , ale kdo jezdí dlouhé trasy ... třeba i 1800 km najednou během 24 hodin (Řecko - Lefkáda) , tak tyhle sedačky ocení. :palec
|
|
20.05.2010 12:30 -
|
2345738
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Boční vedení mi nechybí, ale tve mě rozbitá bederní opěrka. A opravit nejde a tak u střádám penízky na jinou sedačku.
Nemůu si vak pomoc, ale v Xantii se mi ty sedačky zdály lepí.
Boční vedení mi nechybí, ale tve mě rozbitá bederní opěrka. A opravit nejde a tak u střádám penízky na jinou sedačku.
Nemůu si vak pomoc, ale v Xantii se mi ty sedačky zdály lepí.
|
|
20.05.2010 16:01 -
|
2345749
|
|
Dutch
|
|
|
Darjo, ádný dodělávky bych nechtěl, ani předělávat pojezdy, z toho u jsem vyrost....kdy člověk slyí jak pod někom povolila při nárazu sedačka....
Darjo, ádný dodělávky bych nechtěl, ani předělávat pojezdy, z toho u jsem vyrost....kdy člověk slyí jak pod někom povolila při nárazu sedačka....
|
|
20.05.2010 17:26 -
|
2345751
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Koukal jsem na C5 III a sedačky má naprosto luxusní. Citroen by je mohl prodávat po 500,- kč Já bych do nich teda el (moná bych dal i 600,-kč)
Koukal jsem na C5 III a sedačky má naprosto luxusní. Citroen by je mohl prodávat po 500,-;-):-)))) kč :-d Já bych do nich teda el (moná bych dal i 600,-kč)
|
|
20.05.2010 19:36 -
|
2345761
|
|
Dutch
|
|
|
Darja - není to jen o vymýlení. Mám problém se zádama a na sedačku jsou děsně háklivý.....to byl důvod proč jsem el do C5 - hydraulika a pohodlí
Kdyby nějaký majitel C 5 III touil po těch mých křeslech aby se mohl rozvalit na dálnici, milerád mu je vyměnim.....jenom mi nepřeplňte se ádostma schránku
Darja - není to jen o vymýlení. Mám problém se zádama a na sedačku jsou děsně háklivý.....to byl důvod proč jsem el do C5 - hydraulika a pohodlí
Kdyby nějaký majitel C 5 III touil po těch mých křeslech aby se mohl rozvalit na dálnici, milerád mu je vyměnim.....jenom mi nepřeplňte se ádostma schránku :-))
|
|
20.05.2010 20:47 -
|
2345770
|
|
zico
|
|
|
Vaenni, musím pripoji čerstvú skúsenos: posledné 4 týdne pred zrazom som jazdil len na manelkinej X2. Moju cepeku (s alcantarou) som si zobral spä a na zraz. A celú cestu na zraz ma z tej sedačky bolel chrbát !! .. cestu spä u to bolo OK.
Podobné stavy zaívam, keď zo svojej cepeky presadnem do iných, vačinou D áut
Z toho vyvodzujem, e:
C5 má pohodlnejie sedadlá ne akékožvek iné auto
Xantia má pohodlnejie sedadlá ne C5
Vaenni, musím pripoji čerstvú skúsenos: posledné 4 týdne pred zrazom som jazdil len na manelkinej X2. Moju cepeku (s alcantarou) som si zobral spä a na zraz. A celú cestu na zraz ma z tej sedačky :-(((( bolel chrbát !! .. cestu spä u to bolo OK.
Podobné stavy zaívam, keď zo svojej cepeky presadnem do iných, vačinou D áut :nevim
Z toho vyvodzujem, e:
C5 má pohodlnejie sedadlá ne akékožvek iné auto
Xantia má pohodlnejie sedadlá ne C5
|
|
| |
|
|