| | |
26.02.2010 20:44 -
Re: Sedačky - opora beder
|
1805325
|
|
jumep
|
|
|
zospodu to pekne ide, a potom prides aj na to ako s5, akurat zozaciatku opatrne aby si to nepotrhal
zospodu to pekne ide, a potom prides aj na to ako s5, akurat zozaciatku opatrne aby si to nepotrhal
|
|
27.02.2010 21:06 -
|
1805370
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Take jsem se do sedačky podíval, ale moc jsem si nepomohl . Na obázku u jumepa je "bazmek", který je připevněný k boku opěradla a pomocí páčky napíná bovden, kterým se nastavuje bederní opěrka. Zároveň i drí nastavenou polohu. U sebe jsem zjistil dva problémy:
1. V pravé horní části obrázku je vidět bílý "bazmek", do kterého je zasunut jeden konec bovdenu. Z něj mám jeden kousek ulomený a tak konec bovdenu vypadl. Natěstí jsou tam dvě místa, kam lze bovden uchytit. Take tady opraveno.
2. Druhý problém je v tom, e celý ten "bazmek" (černý) je rozlomený na dvě části. Jedna zůstala připevněná na boku opěradla a druhá (je vidět na obrázku), s hlavní částí mechanismu, je odlomená. Sice díky páčce drí na místě, ale volně se otáčí a tak nelze opěrku nastavovat. Budu muset někde na vrakoviti sehnat jinou, případně celou sedačku.
Take jsem se do sedačky podíval, ale moc jsem si nepomohl :-(. Na obázku u jumepa je "bazmek", který je připevněný k boku opěradla a pomocí páčky napíná bovden, kterým se nastavuje bederní opěrka. Zároveň i drí nastavenou polohu. U sebe jsem zjistil dva problémy:
1. V pravé horní části obrázku je vidět bílý "bazmek", do kterého je zasunut jeden konec bovdenu. Z něj mám jeden kousek ulomený a tak konec bovdenu vypadl. Natěstí jsou tam dvě místa, kam lze bovden uchytit. Take tady opraveno.
2. Druhý problém je v tom, e celý ten "bazmek" (černý) je rozlomený na dvě části. Jedna zůstala připevněná na boku opěradla a druhá (je vidět na obrázku), s hlavní částí mechanismu, je odlomená. Sice díky páčce drí na místě, ale volně se otáčí a tak nelze opěrku nastavovat. Budu muset někde na vrakoviti sehnat jinou, případně celou sedačku. :-(
|
|
27.02.2010 21:08 -
|
1805371
|
|
jumep
|
|
|
Mechanizmus je tam prinitovany. Cize oprava / vymena je hodne narocna
Mechanizmus je tam prinitovany. Cize oprava / vymena je hodne narocna
|
|
27.02.2010 21:11 -
|
1805373
|
|
Martin
|
|
|
Jsem si to taky myslel, vidět tam moc nebylo. Zatím jsem bederku trochu naponoval a a bude trochu času, podívám se na nějaké vrakovitě po jiné sedačce.
Jsem si to taky myslel, vidět tam moc nebylo. Zatím jsem bederku trochu naponoval a a bude trochu času, podívám se na nějaké vrakovitě po jiné sedačce.
|
|
27.02.2010 21:13 -
|
1805374
|
|
jumep
|
|
|
na tych fotkach vidis kde su tie nity, da sa to odvrtat a potom vybrat, ked to mas vonku mozes to opravit, ak teda to pojde nejako, myslim ale ze by to malo ist ...
na tych fotkach vidis kde su tie nity, da sa to odvrtat a potom vybrat, ked to mas vonku mozes to opravit, ak teda to pojde nejako, myslim ale ze by to malo ist ...
|
|
27.02.2010 22:07 -
|
1805379
|
|
Martin
|
|
|
Mám i prosezený sedák. Původně jsem kvůli němu chtěl k čalouníkovi, ale protoe je problém i s bederkou, tak se asi poohlídnu po jiné sedačce.
Kadopádně: jumepe díky za fotky a rady.
Mám i prosezený sedák. Původně jsem kvůli němu chtěl k čalouníkovi, ale protoe je problém i s bederkou, tak se asi poohlídnu po jiné sedačce.
Kadopádně: jumepe díky za fotky a rady.
|
|
27.02.2010 22:08 -
|
1805380
|
|
jumep
|
|
|
nz, ale skor by som uz na tvojom mieste hladal sedacky z opierkami na ruky
edit: alebo rovno elektricke co maju aj aj
nz, ale skor by som uz na tvojom mieste hladal sedacky z opierkami na ruky :)
edit: alebo rovno elektricke co maju aj aj :)
|
|
28.02.2010 11:20 -
|
1805392
|
|
Martin
|
|
|
A budu mít ty elektrické sedačky kam zapojit? Já mám pouze mechanické. Včera jsem objevil jedny koené nedaleko, ale nepíe jestli jsou v elektrice nebo ne.
A budu mít ty elektrické sedačky kam zapojit? Já mám pouze mechanické. Včera jsem objevil jedny koené nedaleko, ale nepíe jestli jsou v elektrice nebo ne.
|
|
28.02.2010 11:37 -
|
1805395
|
|
jumep
|
|
|
kozene myslim ani mechanicke neboli, mas nad BSI poistky ? (taky poistkovy most; BSI = poistkovka v interiery)
Ak nie, skus sa spytat ci by ti nevedel dat kabelaz (pripadne ja ju mam - mozme sa dohodnut)
kozene myslim ani mechanicke neboli, mas nad BSI poistky ? (taky poistkovy most; BSI = poistkovka v interiery)
Ak nie, skus sa spytat ci by ti nevedel dat kabelaz (pripadne ja ju mam - mozme sa dohodnut)
|
|
28.02.2010 15:10 -
|
1805408
|
|
Martin
|
|
|
to jumep: Vyfotil jsem svoji pojistkovou skříňku, fotky jsou v galerii. Mám obavy, e jsem bez kabeláe
to jumep: Vyfotil jsem svoji pojistkovou skříňku, fotky jsou v galerii. Mám obavy, e jsem bez kabeláe :-(
|
|
28.02.2010 17:08 -
|
1805417
|
|
jumep
|
|
|
tak ano, si bez kabelaze ...
stal neni tak obrovsky problem .... akurat teba potrebujes kabelaz
tak ano, si bez kabelaze ...
stal neni tak obrovsky problem .... akurat teba potrebujes kabelaz
|
|
28.02.2010 17:55 -
|
1805422
|
|
Martin
|
|
|
Dnes jsem se trochu projel a zdá se, e jsem včera tu bederku od oka nastavil dobře A bude čas, tak se podívám po vrakovitích po jiné mechanické sedačce. Sám se v elektrice hrabat neumím a ani nemám kde. A dát to servisu mi za ty peníze nestojí.
Dnes jsem se trochu projel a zdá se, e jsem včera tu bederku od oka nastavil dobře :-p A bude čas, tak se podívám po vrakovitích po jiné mechanické sedačce. Sám se v elektrice hrabat neumím a ani nemám kde. A dát to servisu mi za ty peníze nestojí.
|
|
19.05.2010 20:13 -
|
2345582
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Já teda musim zmínit, e mam v C5 u druhý sedačky a zdá se mi naprosto nedostačující boční vedení v oblasti zad.......prostě do zatáček se musim dret abych nevypad ze "sedla" - do pravý zatáčky se drim dveří a do levý sedačky spolujezdce.....je to dost hrozný...pak člověk jede třeba ve Fobii a připadá si jako v Recaro skořepinách...... jedinej způsob asi vidim v tom nechat si sedačky přeít a zamontovat pořádný zadoboční vedení....
Já teda musim zmínit, e mam v C5 u druhý sedačky a zdá se mi naprosto nedostačující boční vedení v oblasti zad.......prostě do zatáček se musim dret abych nevypad ze "sedla" - do pravý zatáčky se drim dveří a do levý sedačky spolujezdce.....je to dost hrozný...pak člověk jede třeba ve Fobii a připadá si jako v Recaro skořepinách...... jedinej způsob asi vidim v tom nechat si sedačky přeít a zamontovat pořádný zadoboční vedení....
|
|
19.05.2010 20:14 -
|
2345584
|
|
jumep
|
|
|
cece asi mas divnu prdel
ja s tym problem nemam
cece asi mas divnu prdel :)
ja s tym problem nemam :)
|
|
19.05.2010 20:15 -
|
2345585
|
|
Dutch
|
|
|
A myslis, ze do Fobie si beru jinou prdel ?
A myslis, ze do Fobie si beru jinou prdel ? :-))))
|
|
19.05.2010 20:17 -
|
2345586
|
|
jumep
|
|
|
to nehovorim, ja len hovorim ze v c5 s tym nemam problem a do fobie sadam s fobiou a klaustrofobiou ....
to nehovorim, ja len hovorim ze v c5 s tym nemam problem a do fobie sadam s fobiou a klaustrofobiou ....
|
|
19.05.2010 20:18 -
|
2345587
|
|
Dutch
|
|
|
Proste mi C5 vynasi ze sedacky v kazdy zatacce...asi zkusim nekoho jinyho aby se projel, ale nemyslim si, ze by to bylo moji nekompatibilitou...
Proste mi C5 vynasi ze sedacky v kazdy zatacce...asi zkusim nekoho jinyho aby se projel, ale nemyslim si, ze by to bylo moji nekompatibilitou...
|
|
19.05.2010 20:25 -
|
2345588
|
|
Darja
|
|
|
C5 je dálniční koráb, tam není potřeba boční vedení jak ve skořepinách.
A to je na těch sedačkách to úasný, rozvalí se jako v křesílku.
C5 je dálniční koráb, tam není potřeba boční vedení jak ve skořepinách.
A to je na těch sedačkách to úasný, rozvalí se jako v křesílku.
|
|
19.05.2010 21:10 -
|
2345609
|
|
cit
|
|
|
DUTCH- Hele si myslím,e bys měl asi navařit takovou tu trubku na drení co mají autobusy a pod.Pak by ses pěkně v zatáčkách mohl přidrovat
DUTCH- Hele si myslím,e bys měl asi navařit takovou tu trubku na drení co mají autobusy a pod.Pak by ses pěkně v zatáčkách mohl přidrovat:-d
|
|
| |
|
|