| | |
24.05.2016 19:00 -
Re: Páté dveře kufru / C5 I II break
|
2954980
|
|
jumep
|
|
|
velakrat sa mi stalo ze na pohlad boli ok, ale zatiahol som a ejhla praskli este dalsie 3 - najpr to skus a zameraj sa na to, aby si zbytocne neriesil nieco
inak co ti este na tych dverach nejde?
osvetlenie spz / stierac
velakrat sa mi stalo ze na pohlad boli ok, ale zatiahol som a ejhla praskli este dalsie 3 - najpr to skus a zameraj sa na to, aby si zbytocne neriesil nieco
osvetlenie spz / stierac
|
|
24.05.2016 19:07 -
|
2954993
|
|
WikiM
|
Město: Nupaky, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
jumep napsal(a): velakrat sa mi stalo ze na pohlad boli ok, ale zatiahol som a ejhla praskli este dalsie 3 - najpr to skus a zameraj sa na to, aby si zbytocne neriesil nieco
osvetlenie spz / stierac
To sem právě zkouel tahat..a nezdálo se ..pak u jen silou a to bych utrh uplně.. Osvětlení spz maká, stěrač maká, jediný co nemaká je ten zámek a okno ( ale to bylo kdysi (předchozím majitelem) odpojeno pač kdy makalo tak mu i přes zamčení centrálu nelo zamknout..tak ho odpojil natrvalo...co mi ani nevadí.
Edit: čistě náhodou ale asi blbost pač se v autech nevyznam....nebude to mít nějakou pojistku třeba ( myslim, e sem četl něco o BSM) ?
To sem právě zkouel tahat..a nezdálo se ..pak u jen silou a to bych utrh uplně.. Osvětlení spz maká, stěrač maká, jediný co nemaká je ten zámek a okno ( ale to bylo kdysi (předchozím majitelem) odpojeno pač kdy makalo tak mu i přes zamčení centrálu nelo zamknout..tak ho odpojil natrvalo...co mi ani nevadí.
Edit: čistě náhodou ale asi blbost pač se v autech nevyznam....nebude to mít nějakou pojistku třeba ( myslim, e sem četl něco o BSM) ?
|
|
24.05.2016 19:18 -
|
2955001
|
|
jumep
|
|
|
nie, z principu tam nema byt preco poistka lebo ked ten kabel zoskratujes tak pre neho to len znamena zopnuty spinac
nie, z principu tam nema byt preco poistka lebo ked ten kabel zoskratujes tak pre neho to len znamena zopnuty spinac
|
|
24.05.2016 19:22 -
|
2955002
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
WikiM napsal(a): jetě ne bych se pustil do toho mikrospínače...( je to stejné jako bych operoval slepé střevo) jde se dostat nějak k tomu onemu mačkátku? třeba tam bude patný kontakt nebo tak..Díky moc
Kdy sundá tapec z pátých dveří, musí odlepit dvě záplaty na krajích, pod nimi jsou otvory, kudy se dostane na dvě matky na 10 klíč, dalí dvě jsou schované pod molitanovým hranolkem na prostředku, pak u je celej límec s otvíráním volný, je tam jeden konektor, celkově 4 matky na 10 klíč + jeden konektor.
Kdy sundá tapec z pátých dveří, musí odlepit dvě záplaty na krajích, pod nimi jsou otvory, kudy se dostane na dvě matky na 10 klíč, dalí dvě jsou schované pod molitanovým hranolkem na prostředku, pak u je celej límec s otvíráním volný, je tam jeden konektor, celkově 4 matky na 10 klíč + jeden konektor. ;-)
|
|
25.05.2016 13:26 -
|
2955392
|
|
ivanivan
|
|
|
Jednou mě to potkalo a byl uhnilý kablík v konektoru toho spínače na dveřích .
Jednou mě to potkalo a byl uhnilý kablík v konektoru toho spínače na dveřích :palec .
|
|
23.06.2016 15:53 -
|
2965399
|
|
WikiM
|
Město: Nupaky, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Přátelé, vem děkuji za pomoc! O5 se omlouvám za pozdějí reakci... No kufr jde...Sice sem rozmontoval co se dalo i nedalo ale nakonec se tvářilo e je ve ok a to i včetně elektriky...no nakonec sem to vyřeil tak, e sem kufr ( venku mačkátko odpojil) a zapojil ho napřímo..čili vedle sedačky mam spínač a tedn mi jednodue kufr otevře Důleité je e ho ted otevřu ..Vem jetě jadnou díky za rady..mějte pěkný den WikiM
Přátelé, vem děkuji za pomoc! O5 se omlouvám za pozdějí reakci... No kufr jde...Sice sem rozmontoval co se dalo i nedalo :D ale nakonec se tvářilo e je ve ok a to i včetně elektriky...no nakonec sem to vyřeil tak, e sem kufr ( venku mačkátko odpojil) a zapojil ho napřímo..čili vedle sedačky mam spínač a tedn mi jednodue kufr otevře :D Důleité je e ho ted otevřu ..Vem jetě jadnou díky za rady..mějte pěkný den WikiM
|
|
11.03.2017 11:54 -
|
3048597
|
|
brutar
|
Město: Český Dub, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X Break | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Zdravím,
mám C5 II Break, včera jsem zabouchnul kufr a u nejde otevřít. Nejde otevřít ani sklo u 5 dveří. Prosím o radu, jak nouzově otevřít 5 dveře, abych mohl zkontrolovat kabely. Zámek vůbec při zamčení necvakne.
Díky
Zdravím,
mám C5 II Break, včera jsem zabouchnul kufr a u nejde otevřít. Nejde otevřít ani sklo u 5 dveří. Prosím o radu, jak nouzově otevřít 5 dveře, abych mohl zkontrolovat kabely. Zámek vůbec při zamčení necvakne.
Díky
|
|
11.03.2017 13:40 -
|
3048618
|
|
jumep
|
|
|
staci citat, je to tu x krat popisane
dole na zamku je dierka do ktorej treba myslim zatlacit alebo pohnut do strany
staci citat, je to tu x krat popisane
dole na zamku je dierka do ktorej treba myslim zatlacit alebo pohnut do strany
|
|
11.09.2019 17:38 -
|
3238731
|
|
Lisak33
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Nikde nemůu najít odpověď zda-li jsou zámky s C5 I (obj.č.871972) a s C5 II (obj.č.871986) zaměnitelné. Logicky by to tak být mělo, ale důkaz jsem nikde nenael. Nerad bych objednal patně, to za A. A za B zámek pro C II nikdo v nabídce nemá, pouze original Citroen.
Nikde nemůu najít odpověď zda-li jsou zámky s C5 I (obj.č.871972) a s C5 II (obj.č.871986) zaměnitelné. Logicky by to tak být mělo, ale důkaz jsem nikde nenael. Nerad bych objednal patně, to za A. A za B zámek pro C II nikdo v nabídce nemá, pouze original Citroen.
|
|
18.01.2023 22:23 -
|
3354185
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Jak detekuje C5 e jsou páté dveře zavřené? Zamykám, odmykám a zatímco u okna je to ok, u dveří stav nedetekuje
Jak detekuje C5 e jsou páté dveře zavřené? Zamykám, odmykám a zatímco u okna je to ok, u dveří stav nedetekuje
|
|
19.01.2023 13:59 -
|
3354218
|
|
Frenky
|
|
|
Zámek dveří kufru obsahuje i kontakt. Konektor má 3 vodiče.
Okno má samostatně koncák a odjitění zámku.
Zámek dveří kufru obsahuje i kontakt. Konektor má 3 vodiče.
Okno má samostatně koncák a odjitění zámku.
|
|
| |
|
|