| | |
29.10.2015 08:38 -
Re: Páté dveře kufru / C5 I II break
|
2879145
|
|
SWalker
|
Město: Kroměří, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Pročetl jsem si celou diskusi, mám takté problém s otevíráním dveří. Kabely jsem v průchodce zkontroloval, ve ok, ani buírka neni prodřená na ádném z drátů, ale dvěře samostatně otevřít jdou jenom občas. Zajímavé ale je, e kufr jde otevřít pokadé, kdy otevřu zadní levé dvěře. Napadá Vás něco? Díky
Pročetl jsem si celou diskusi, mám takté problém s otevíráním dveří. Kabely jsem v průchodce zkontroloval, ve ok, ani buírka neni prodřená na ádném z drátů, ale dvěře samostatně otevřít jdou jenom občas. Zajímavé ale je, e kufr jde otevřít pokadé, kdy otevřu zadní levé dvěře. Napadá Vás něco? Díky
|
|
29.10.2015 10:03 -
|
2879163
|
|
ivanivan
|
|
|
Měl jsem zlomený drát na konektoru kliky 5tých dveří.
Nemá pojistku proti otevření za jízdy? U něčeho mi při nastartovaném motoru el zadek jen s otevřenými dveřmi.
Měl jsem zlomený drát na konektoru kliky 5tých dveří.
Nemá pojistku proti otevření za jízdy? U něčeho mi při nastartovaném motoru el zadek jen s otevřenými dveřmi.
|
|
06.12.2015 21:46 -
|
2895088
|
|
petko
|
Město: Kosice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Mam mensi problem. Kufor sa mi neotvara, ale hlasi mi ze ho mam otvoreny. Nemam break, ale sedan.... Nasledkom toho ze mi hlasi otvoreny kufor nemozem auto zamknut dialk.ovladacom... Vo vnutri auta sa vsak tlacitkom na palubke zamknut mozem.... Neviete poradit kde je chyba ??
Mam mensi problem. Kufor sa mi neotvara, ale hlasi mi ze ho mam otvoreny. Nemam break, ale sedan.... Nasledkom toho ze mi hlasi otvoreny kufor nemozem auto zamknut dialk.ovladacom... Vo vnutri auta sa vsak tlacitkom na palubke zamknut mozem.... Neviete poradit kde je chyba ??
|
|
06.12.2015 21:49 -
|
2895096
|
|
jumep
|
|
|
otvorit ti ide normalne?
otvorit ti ide normalne?
|
|
06.12.2015 21:57 -
|
2895100
|
|
petko
|
|
|
Kufor otvorim aj zatvorim, len na palubke svieti ze je stale otvoreny a preto auto z vonku nezaknem... No a svietia aj svetla v kufri... aj ked je zavrety...
Kufor otvorim aj zatvorim, len na palubke svieti ze je stale otvoreny a preto auto z vonku nezaknem... No a svietia aj svetla v kufri... aj ked je zavrety...
|
|
06.12.2015 21:58 -
|
2895103
|
|
jumep
|
|
|
bud maz zlomeny kabel, alebo zamok blbne - to je moj odhad
bud maz zlomeny kabel, alebo zamok blbne - to je moj odhad
|
|
06.12.2015 22:01 -
|
2895104
|
|
petko
|
|
|
Teraz mam vybraty motorcek zo zamku kufra aj s tym malim tiahlom co otvara zamok... Auto zamknem len neotvorim kufor z vonku
Jeden servisak mi povedal ked sme to rozoberali, ze moze byt uz vadny motorcek a cele to blbne... moze byt??
Teraz mam vybraty motorcek zo zamku kufra aj s tym malim tiahlom co otvara zamok... Auto zamknem len neotvorim kufor z vonku :))
Jeden servisak mi povedal ked sme to rozoberali, ze moze byt uz vadny motorcek a cele to blbne... moze byt??
|
|
06.12.2015 22:04 -
|
2895108
|
|
jumep
|
|
|
no ved hovorim - zamok - to je ako celok a v nom je kontakt
no ved hovorim - zamok - to je ako celok a v nom je kontakt
|
|
06.12.2015 22:10 -
|
2895110
|
|
petko
|
|
|
Ok tak uz len posledna otazka.. na vrakaci maju picaso a nejaky peugeot... bude to mat rovnaky zamok?? Nemam teraz po ruke ziadnu C5 na diely....
Ok tak uz len posledna otazka.. na vrakaci maju picaso a nejaky peugeot... bude to mat rovnaky zamok?? Nemam teraz po ruke ziadnu C5 na diely....
|
|
06.12.2015 22:55 -
|
2895121
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Jo podle cisel je ten zamek stejny s Xsa Picasso. s Peugeotem nevim. Jinak novej je asi 40euro a obj cislo 8719 72
Jo podle cisel je ten zamek stejny s Xsa Picasso. s Peugeotem nevim. Jinak novej je asi 40euro a obj cislo 8719 72
|
|
28.04.2016 17:47 -
|
2946756
|
|
WikiM
|
Město: Nupaky, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Dobrý den,
Také mi nejdou otevřít 5té dveře.Pročetl sem to celé a poprosím mohl by mi někdo upnout fotku kde najdu tu díru na nouzové otevření dveří zevnitř pod tapecem.?? Děkuju a hezký den
Dobrý den,
Také mi nejdou otevřít 5té dveře.Pročetl sem to celé a poprosím mohl by mi někdo upnout fotku kde najdu tu díru na nouzové otevření dveří zevnitř pod tapecem.?? Děkuju a hezký den
|
|
28.04.2016 19:25 -
|
2946768
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Tam moc neni co, do kufru pres sedacky a zamek je cca 8cm siroky a 2 cm vysoky to co jde videt pri zavrenych dverich. tam je dirka 2 az 3mm tam pichni sroubovak nebo hrebik a zapacit smerem dopredu.
Tam moc neni co, do kufru pres sedacky a zamek je cca 8cm siroky a 2 cm vysoky to co jde videt pri zavrenych dverich. tam je dirka 2 az 3mm tam pichni sroubovak nebo hrebik a zapacit smerem dopredu. ;-)
|
|
24.05.2016 16:49 -
|
2954894
|
|
jruze
|
|
|
WikiM napsal(a): Dobrý den,
Předem se omlouvám, e reaguji a teď ( dovča) . Nouzovotevření zámku sem nael ani ne za vteřinu Dveře se mi tedy podařilo otevřít. Sundal sem i ten husí krk na levé straně abych se kouknul jestli nejsou přeruené kabely a hle dva byly.Tak sem je tedy napojil a stále nic. Zkusil sem jít i po kabelech jestli jetě neni někde něco a nic sem nenael....jetě mě napadlo jestli nebude chyba někde v tom ( mačkátku) pod vnějí litou ( jakoby nad spz) ale tu nevim jak mam sundat abych ji nijak neponičil.U nevím jak dál.Je to asi blbost..ale jde nějakým způsobem udělat klasické otevírání kufru na klíček? Asi ne e.....Díky za trpělivost.
Určitě by to lo udělat na mikrospínač a třeba i dovnitř
Určitě by to lo udělat na mikrospínač a třeba i dovnitř
|
|
24.05.2016 18:53 -
|
2954972
|
|
WikiM
|
|
|
jruze napsal(a): Kdy sundá tapec tak je tam vidět ( je to na 6tkách roubcích (10. klíček) - teď nevím jestli na dvou nebo čtyřech . Řekl bych e má moná problém dole v zámku u jesm jich měnil x - kdy zmáčkne otvírání slyí cvaknutí v zámku? - pokud ano je to zámek pokud ne je to spínač.
Neslyím nic... jen zvuk cvaknutí ostatních dveří
Neslyím nic... jen zvuk cvaknutí ostatních dveří
|
|
24.05.2016 18:57 -
|
2954977
|
|
jumep
|
|
|
a skusal si popotahovat aj tie ostatne kable ktore su vcelku?
ak je ok tak nejake tahanie znese, ak nie tak sa trhne a bol zli.
a skusal si popotahovat aj tie ostatne kable ktore su vcelku?
|
|
24.05.2016 18:58 -
|
2954978
|
|
WikiM
|
|
|
jumep napsal(a): a skusal si popotahovat aj tie ostatne kable ktore su vcelku?
jj zkouel ale nepřilo mi, e by byly ostatní patné..
jj zkouel ale nepřilo mi, e by byly ostatní patné..
|
|
| |
|
|