| | |
06.09.2013 08:15 -
Re: Páté dveře kufru / C5 I II break
|
2616051
|
|
ivanivan
|
|
|
Kadý break má otevírací okno. Musí řeit kadé otevírání zvlá. Mě u dveří jednou stačilo promazat zámek (zevnitř) a jednou jsem opravoval mechanizmus v zámku. Okno má tady .link.
Kadý break má otevírací okno. Musí řeit kadé otevírání zvlá. Mě u dveří jednou stačilo promazat zámek (zevnitř) a jednou jsem opravoval mechanizmus v zámku. Okno má tady http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/167283-okno-patych-dveri-break/4/#.UilyvX-z40E
|
|
06.09.2013 13:30 -
|
2616141
|
|
jumep
|
|
|
tie dvere - na 95% zlomeny kabel v krku ...
tie dvere - na 95% zlomeny kabel v krku ...
|
|
06.09.2013 17:47 -
|
2616167
|
|
ivanivan
|
|
|
Poslechni, jestli při zmáčknutí se v zámku něco hýbe. Jestli ne, je to kablík, jestli ano, je to mechanizmus v zámku. Jetě jsem viděl uhnilý kablík u konektoru "kliky"
Poslechni, jestli při zmáčknutí se v zámku něco hýbe. Jestli ne, je to kablík, jestli ano, je to mechanizmus v zámku. Jetě jsem viděl uhnilý kablík u konektoru "kliky"
|
|
09.09.2013 11:16 -
|
2616575
|
|
lseling
|
Město: Ves Toukov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Tak jsme to rozebrali, nali jsme dva přeruené dráty, tak jsme je opravili. Podle barvy byl jeden k zámku dveří a druhý k otevírání okna. I nadále ani jedno nejde otevřít, voltmetr ukázal na konektoru zámku dveří 8V místo 12V. Kde můe být jetě problém?
Tak jsme to rozebrali, nali jsme dva přeruené dráty, tak jsme je opravili. Podle barvy byl jeden k zámku dveří a druhý k otevírání okna. I nadále ani jedno nejde otevřít, voltmetr ukázal na konektoru zámku dveří 8V místo 12V. Kde můe být jetě problém?
|
|
09.09.2013 20:57 -
|
2616725
|
|
jumep
|
|
|
kable a zasa kable, skontroluj aj ostatne - bude nieco nalomene / kostra
kable a zasa kable, skontroluj aj ostatne - bude nieco nalomene / kostra
|
|
18.01.2014 00:08 -
|
2658878
|
|
petr1122
|
|
|
Ahoj. Nejdou mi otevřít páté dveře na C5 2001 Break. Ovládané jsou tačítkem, ale na to nereagujou. Ani kdy proklemuju svorkovnici od tlačítka, tak v něm chyba není. naldou ani dveře, ani okno a nesvítí SPZ. Pravděpodobně dráty v krku. Ale jak je otevřu abych se přesvědčil? Nevíte někdo? díky.
Ahoj. Nejdou mi otevřít páté dveře na C5 2001 Break. Ovládané jsou tačítkem, ale na to nereagujou. Ani kdy proklemuju svorkovnici od tlačítka, tak v něm chyba není. naldou ani dveře, ani okno a nesvítí SPZ. Pravděpodobně dráty v krku. Ale jak je otevřu abych se přesvědčil? Nevíte někdo? díky.
|
|
18.01.2014 00:10 -
|
2658880
|
|
jumep
|
|
|
vlezes do kufru, na zamku je dierka, do nej vsunes dratik a posunes supatko, tym otvoris dvere a potom s kludom rozbalis krk
vlezes do kufru, na zamku je dierka, do nej vsunes dratik a posunes supatko, tym otvoris dvere a potom s kludom rozbalis krk
|
|
19.05.2014 15:48 -
|
2697718
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Tak i mě se přestaly otevírat páté dveře... po nouzovém otevření zevnitř vozu a rozdělání boční krycí lity jsem potáhnul gumovou průchodkou pro kabely a nael dva pokozené kabely. Jeden byl rozdělaný úplně a druhý naprasklý. Po opravě u opět fungují.
Ale řeknu vám, e ta kabelá je děs-běs! Tvrdé jsou spíe jak drát, moná by bylo lepí je vyměnit vechny... ne to jen opravovat. Posílám fotku...
Tak i mě se přestaly otevírat páté dveře... po nouzovém otevření zevnitř vozu a rozdělání boční krycí lity jsem potáhnul gumovou průchodkou pro kabely a nael dva pokozené kabely. Jeden byl rozdělaný úplně a druhý naprasklý. Po opravě u opět fungují.
Ale řeknu vám, e ta kabelá je děs-běs! Tvrdé jsou spíe jak drát, moná by bylo lepí je vyměnit vechny... ne to jen opravovat. Posílám fotku... :-d
Přílohy: 20140519_155714.jpg ( 1920670b ) - 20140519_151400.jpg ( 763851b ) - |
|
20.05.2014 07:30 -
|
2697911
|
|
lseling
|
Město: Ves Toukov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ná problém nakonec vyřeen výměnou zámku. Přestoe po rozebrání a připojení a baterii z Aku chodil bez problémů, v autě nefungoval. Jiný z vrakovitě vyel na 700,- a funguje to (zatím).
Ná problém nakonec vyřeen výměnou zámku. Přestoe po rozebrání a připojení a baterii z Aku chodil bez problémů, v autě nefungoval. Jiný z vrakovitě vyel na 700,- a funguje to (zatím).
|
|
28.10.2014 16:42 -
|
2745922
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Nenael jsem vláko na sedan, tak to dávám sem.
Dnes ráno přijdu k autu, nastartuji a pak chci hodit něco do kufru a neel otevřít, mikrospínač cvakal jak divý, ale zámek se neotevřel.
Zkusil jsem auto zamknout a odemknout dálkou a nic, odpojení baterie na 1/2 hoďky také nepomohlo. Tak jsem učinil poslední pokus znovu jsem odpojil baterii na 5 minut, po opětovném připojení a otočení klíčkem ve spínačce a páté dveře ly otevřít normálně. Od té doby u to zase normálně otvírá
Kabely v průchodce jsem zkouknul a nic jim není. Setkal se s tím u někdo? Je to příznak blízké smrti zámku?
Nenael jsem vláko na sedan, tak to dávám sem.
Dnes ráno přijdu k autu, nastartuji a pak chci hodit něco do kufru a neel otevřít, mikrospínač cvakal jak divý, ale zámek se neotevřel.
Zkusil jsem auto zamknout a odemknout dálkou a nic, odpojení baterie na 1/2 hoďky také nepomohlo. Tak jsem učinil poslední pokus znovu jsem odpojil baterii na 5 minut, po opětovném připojení a otočení klíčkem ve spínačce a páté dveře ly otevřít normálně. Od té doby u to zase normálně otvírá:nevim
Kabely v průchodce jsem zkouknul a nic jim není. Setkal se s tím u někdo? Je to příznak blízké smrti zámku?
|
|
28.10.2014 16:59 -
|
2745930
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Spí bych to viděl na spína ve dveřích ne na zámek. Nejspí se ti to orosilo. Takhle někdy zazlobí i okno na Breaku a po vysuení je dlouhý roky klid.
Spí bych to viděl na spína ve dveřích ne na zámek. Nejspí se ti to orosilo. Takhle někdy zazlobí i okno na Breaku a po vysuení je dlouhý roky klid.
|
|
28.10.2014 17:49 -
|
2745976
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Zhruba před rokem jsem měnil ten mikrospínač na pátých dveří, asi měsíc na to byli nějaké přeháňky a začalo se mi otvírat okno, nejdříve jsem zjistil patně zaklaplí kryt mikrospínače a po otevření zjitěna vlhkost kolem něj, po vysuení a správném zacvaknutí této krytky skoro rok ok, myslím e je to stejný příklad ale pro jistotu bych to sledoval.
Zhruba před rokem jsem měnil ten mikrospínač na pátých dveří, asi měsíc na to byli nějaké přeháňky a začalo se mi otvírat okno, nejdříve jsem zjistil patně zaklaplí kryt mikrospínače a po otevření zjitěna vlhkost kolem něj, po vysuení a správném zacvaknutí této krytky skoro rok ok, myslím e je to stejný příklad ale pro jistotu bych to sledoval.
|
|
28.10.2014 18:00 -
|
2745988
|
|
jruze
|
|
|
BlueSeven napsal(a): Nenael jsem vláko na sedan, tak to dávám sem.
Zkusil jsem auto zamknout a odemknout dálkou a nic, odpojení baterie na 1/2 hoďky také nepomohlo. Tak jsem učinil poslední pokus znovu jsem odpojil baterii na 5 minut, po opětovném připojení a otočení klíčkem ve spínačce a páté dveře ly otevřít normálně. Od té doby u to zase normálně otvírá
Někdy a u některých stačí ty dveře před zmačknutí přimačknout 5.dveře dolů a potom to jde - opačně mně dělá limuzka to e jen zavadím o otvírání a odskočí - tohle mi ale občas také udělal potom funguje to přimačknutí.
Někdy a u některých stačí ty dveře před zmačknutí přimačknout 5.dveře dolů a potom to jde - opačně mně dělá limuzka to e jen zavadím o otvírání a odskočí - tohle mi ale občas také udělal potom funguje to přimačknutí.;-)
|
|
28.10.2014 19:49 -
|
2746138
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
jruze napsal(a): Někdy a u některých stačí ty dveře před zmačknutí přimačknout 5.dveře dolů a potom to jde
To samé mám i já na sedanu. Spínačem to nebude, kdy cvaká motorek. Nejspí by pomohla výměna/oprava motorku. Pokud to bude někdo zkouet, zajímalo by mě jestli to jde opravit. Zkouel jsem opravit zámek zadních dveří (taky slabý motorek), ale nepovedlo se.
To samé mám i já na sedanu. Spínačem to nebude, kdy cvaká motorek. Nejspí by pomohla výměna/oprava motorku. Pokud to bude někdo zkouet, zajímalo by mě jestli to jde opravit. Zkouel jsem opravit zámek zadních dveří (taky slabý motorek), ale nepovedlo se.
|
|
05.03.2015 16:49 -
|
2794784
|
|
skull883
|
Město: Velky Krtis, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravim, mam taky problem, nedokazem odomknut piate dvere na c5, co je dost problem, pretoze ich potrebujem, kedze vyrazam na cestu, central odomkne vsetky dvere, az na ten kufor, neake rady by sa mi dost hodili. Vdaka
Zdravim, mam taky problem, nedokazem odomknut piate dvere na c5, co je dost problem, pretoze ich potrebujem, kedze vyrazam na cestu, central odomkne vsetky dvere, az na ten kufor, neake rady by sa mi dost hodili. Vdaka :)
|
|
05.03.2015 18:15 -
|
2794817
|
|
Koník
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 146 |
|
|
Taky mi to někdy dělá, e nejdou otevřít páté dveře. Kdy mi to nejde, tak při tom otevírání zatlačím dlaní na tu dveřní litu a ony se otevřou
Taky mi to někdy dělá, e nejdou otevřít páté dveře. Kdy mi to nejde, tak při tom otevírání zatlačím dlaní na tu dveřní litu a ony se otevřou :-)
|
|
10.05.2015 16:17 -
|
2819439
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Ráno jsem páté dveře normálně otevřel, odpoledne nic. Přečetl jsem toto vlákno a..... prasklý kabel. A oprava nijak náročná.
Ráno jsem páté dveře normálně otevřel, odpoledne nic. Přečetl jsem toto vlákno a..... prasklý kabel. A oprava nijak náročná. ;-)
|
|
| |
|
|