| | |
21.10.2010 18:20 -
Re: Páté dveře kufru / C5 I II break
|
2359356
|
|
TomasH
|
Město: Pribram, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Tak problém je vyřeen, nakonec pouze výměna zámku.
Kabely jsou ok, a ve maká jak má. Díky za připomínky a rady.
Tak problém je vyřeen, nakonec pouze výměna zámku.
Kabely jsou ok, a ve maká jak má. Díky za připomínky a rady.
|
|
28.12.2010 22:50 -
|
2367233
|
|
petko
|
Město: Kosice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Precital som pozorne, ale o mraz vs. kufor som nenasiel nic. No aby som presiel k veci, ked je vonku pod nulou, asi tak -5 stupnov a viac tak kufor uz neotvorim. Zima v plnom prude a mna to uz nebavy.... nakup vzdy na zadne sedadla a keby som potreboval daco vetsie previest tak sa mozem byt po hlave a liat teplu vodu na zamok, alebo prejst minimalne 30 km (auto sa zohreje).... Potom zamok povoli, mam odskusane.... Kde moze byt chyba? Kde to zateka a mrzne? Moze do zamku vobec natiect voda? Alebo poriadne namastit zamok? Nedodrbem nieco? Dakujem za radu. PS: gumene tesnenie mam pre istotu namazane, takze urcite je prichyteny zamok.
Precital som pozorne, ale o mraz vs. kufor som nenasiel nic. No aby som presiel k veci, ked je vonku pod nulou, asi tak -5 stupnov a viac tak kufor uz neotvorim. Zima v plnom prude a mna to uz nebavy.... nakup vzdy na zadne sedadla a keby som potreboval daco vetsie previest tak sa mozem byt po hlave a liat teplu vodu na zamok, alebo prejst minimalne 30 km (auto sa zohreje).... Potom zamok povoli, mam odskusane.... Kde moze byt chyba? Kde to zateka a mrzne? Moze do zamku vobec natiect voda? Alebo poriadne namastit zamok? Nedodrbem nieco? Dakujem za radu. PS: gumene tesnenie mam pre istotu namazane, takze urcite je prichyteny zamok.
|
|
06.02.2012 10:58 -
|
2448110
|
|
sperlis
|
Město: Přimda, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Nejdou mi otevřít páté dveře na kombi.Otevřel jsem je a zavřel a po pár minutách u neli.nevíte co by to mohlo být?
Nejdou mi otevřít páté dveře na kombi.Otevřel jsem je a zavřel a po pár minutách u neli.nevíte co by to mohlo být?
|
|
06.02.2012 11:51 -
|
2448132
|
|
jruze
|
|
|
Je při zmačknutí otevírání slyet cvaknutí? jestli ne přeruený drát , jestli ano přimrzli.
Je při zmačknutí otevírání slyet cvaknutí? jestli ne přeruený drát , jestli ano přimrzli.
|
|
06.02.2012 12:00 -
|
2448142
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Tuím je i v normálním návodu na auto postup, jak se dají otevřít zevnitř bez elektriky. Jo u jsem to nael, normální český návod zde na tomto webu staený, strana 17.
Tuím je i v normálním návodu na auto postup, jak se dají otevřít zevnitř bez elektriky. Jo u jsem to nael, normální český návod zde na tomto webu staený, strana 17.
|
|
06.02.2012 15:37 -
|
2448270
|
|
sperlis
|
Město: Přimda, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
cvaknutí neni slyet ale jen to e to tam jako by zakňučí.takovej divnej zvuk.Tak ja ani nevim
cvaknutí neni slyet ale jen to e to tam jako by zakňučí.takovej divnej zvuk.Tak ja ani nevim
|
|
17.03.2012 17:56 -
|
2459392
|
|
rover416
|
Město: Nová Paka, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Nevíte někdo proč my nejdou otevírat páté dveře.Začalo to při 20-ti stupňových mrazech.
Nevíte někdo proč my nejdou otevírat páté dveře.Začalo to při 20-ti stupňových mrazech.
|
|
17.03.2012 18:22 -
|
2459395
|
|
jumep
|
|
|
troska hladaj
na 90% zlomene kable v krku
troska hladaj
na 90% zlomene kable v krku
|
|
03.04.2012 07:35 -
|
2464923
|
|
opdacomp
|
Město: Ústí n.L., Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Tak jsem na tom stejně, vypadá to na zámek dveří kufru, nevíte kde a za kolik se dá sehnat?
Tak jsem na tom stejně, vypadá to na zámek dveří kufru, nevíte kde a za kolik se dá sehnat?
|
|
04.04.2012 20:40 -
|
2465998
|
|
opdacomp
|
|
|
Tak zámek jsem zkouel a je v pořádku, vypadá to opravdu na kabely.
Ví někdo jestli ty kabely vedou ze dveří přes celé auto a k BSI nebo je někde v zadní kastli nějaký konektor?
Protoe pokud je tam konektor tak by se vyplatilo vyměnit ty kabely vechny za lepí.
Jako elektrikář musím říci, e ty origo kabely jsou hrozný (kvalita jak China).
Tak zámek jsem zkouel a je v pořádku, vypadá to opravdu na kabely.
Ví někdo jestli ty kabely vedou ze dveří přes celé auto a k BSI nebo je někde v zadní kastli nějaký konektor?
Protoe pokud je tam konektor tak by se vyplatilo vyměnit ty kabely vechny za lepí.
Jako elektrikář musím říci, e ty origo kabely jsou hrozný (kvalita jak China).
|
|
04.04.2012 20:45 -
|
2466000
|
|
jumep
|
|
|
ked das ten plast pod oknom, alebo na stlpiku, nepamatam si to presne dole, je tam konektor
c5 2 sa da kupit cela kabelaz za "rozumny" peniaz, c5 1 to stalo okolo 200E, takze tam odporucam kable riesit
ked das ten plast pod oknom, alebo na stlpiku, nepamatam si to presne dole, je tam konektor
c5 2 sa da kupit cela kabelaz za "rozumny" peniaz, c5 1 to stalo okolo 200E, takze tam odporucam kable riesit
|
|
05.04.2012 08:31 -
|
2466079
|
|
opdacomp
|
|
|
Dá se někde sehnat schéma zapojení od toho konektoru k jednotlivým prvkům dveří (piny konektoru vs. stěrač, zámek atd.)?
Protoe v případě, e bude ulomených víc drátů tak u nezjistím který kam vedl, kdy mají skoro vechny bílou barvu izolace.
Dá se někde sehnat schéma zapojení od toho konektoru k jednotlivým prvkům dveří (piny konektoru vs. stěrač, zámek atd.)?
Protoe v případě, e bude ulomených víc drátů tak u nezjistím který kam vedl, kdy mají skoro vechny bílou barvu izolace.
|
|
02.05.2012 19:36 -
|
2473688
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Tak pro trubky jako já, co si po smontování dveří zapomenou zapojit konektor spínače otevírání dveří - nevěřte návodu, kde se praví: "do otvoru B zasuňte malý roubovák a zatlačte". Otvor tam sice je, ale tlačením si moc nepomůete. Pod otvorem je dalí otvor, kterým musíte roubováček taky prostrčit a ZAPÁČIT DO BOKU (jemně, jde to zlehka, stačí malý toubováček). Pak to cvakne a je to.
Tak pro trubky jako já, co si po smontování dveří zapomenou zapojit konektor spínače otevírání dveří :-d - nevěřte návodu, kde se praví: "do otvoru B zasuňte malý roubovák a zatlačte". Otvor tam sice je, ale tlačením si moc nepomůete. Pod otvorem je dalí otvor, kterým musíte roubováček taky prostrčit a ZAPÁČIT DO BOKU (jemně, jde to zlehka, stačí malý toubováček). Pak to cvakne a je to.
|
|
26.02.2013 12:45 -
|
2551936
|
|
iskiis
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
ahoj vem mám C5tku kombi rok 03 a nedrí mi v horní poloze páté dveře nemj tam být náhodou vzpěry?vidim jen panty a jetě jedna otázka mám automt.převodovku kdy zařadím do polohy "P" a lapu na brzdu slyím cvakání ale předtím mi to necvakalo jinak s převodovkou nemám ádný problém C5tku mám týden a nic o tom nevím přesedlal jsem po 5ti letech z xantie
ahoj vem mám C5tku kombi rok 03 a nedrí mi v horní poloze páté dveře nemj tam být náhodou vzpěry?vidim jen panty a jetě jedna otázka mám automt.převodovku kdy zařadím do polohy "P" a lapu na brzdu slyím cvakání ale předtím mi to necvakalo jinak s převodovkou nemám ádný problém C5tku mám týden a nic o tom nevím přesedlal jsem po 5ti letech z xantie:-))
|
|
26.02.2013 13:36 -
|
2551951
|
|
JirkaŘ
|
|
|
A jestli ti padají dveře na hlavu, tak jsou vzpěry slabé... více najde tady:
.link.
Vítej v klubu a zkus otázky dělit podle přísluných vláken, nebo jetě lépe pohledat. Drtivá větin témat se u tady probírala, take najde i řeení. Dobře ti poslouí i rozcestník : .link.
A jestli ti padají dveře na hlavu, tak jsou vzpěry slabé... více najde tady:
http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/168557-vzpery-patych-dveri-break/
Vítej v klubu a zkus otázky dělit podle přísluných vláken, nebo jetě lépe pohledat. Drtivá větin témat se u tady probírala, take najde i řeení. Dobře ti poslouí i rozcestník : http://www.c5club.cz/diskuze/c5club/2402493-rozcestnik-c5/#last
|
|
06.09.2013 06:09 -
|
2616020
|
|
lseling
|
Město: Ves Toukov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahojte, jsem 14 dní majitelem C5 Break z roku 2005 a u se mi to s těmi pátými dveřmi stalo taky - nejdou otevřít. Jenom zevnitř malým roubováčkem přesně podle návodu. Kdyby lo aspoň otevřít samotné okno, aby se tam tím roubováčkem sáhlo pohodlně z venku, ale taky nejde. Nebo to není u kadého modelu otevírací?
Ahojte, jsem 14 dní majitelem C5 Break z roku 2005 a u se mi to s těmi pátými dveřmi stalo taky - nejdou otevřít. Jenom zevnitř malým roubováčkem přesně podle návodu. Kdyby lo aspoň otevřít samotné okno, aby se tam tím roubováčkem sáhlo pohodlně z venku, ale taky nejde. Nebo to není u kadého modelu otevírací?
|
|
| |
|
|