01.03.2009 21:38 -
Zámek opěradla zadní sedačky
|
520465
|
|
mingees
|
Město: Tappernoje, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 69 |
|
|
nejde mi zaklapnout ta zadni delena sedacka.. nevite nekdo nahodou cim to muze byt? nejde doklapnout..
nejde mi zaklapnout ta zadni delena sedacka.. nevite nekdo nahodou cim to muze byt? nejde doklapnout..:nevim
|
|
01.03.2009 21:52 -
Re: Zámek opěradla zadní sedačky
|
520467
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
nevadi ti tam pas nebo neco takoveho? me se tam vzdycky primota
nevadi ti tam pas nebo neco takoveho? me se tam vzdycky primota :)
|
|
01.03.2009 22:12 -
|
520468
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Někdy se mi to nepodaří zaklapnout na poprvé, ale větinou stačí se trochu víc opřít o roh opěradla a pěkně to zaklapne. A jak napsal alx, bacha na pásy
Někdy se mi to nepodaří zaklapnout na poprvé, ale větinou stačí se trochu víc opřít o roh opěradla a pěkně to zaklapne. A jak napsal alx, bacha na pásy:-d
|
|
02.03.2009 08:49 -
|
520480
|
|
mingees
|
Město: Tappernoje, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 69 |
|
|
pasy mam prehozene pres sedacku.. a stejne nic ja to jeste budu zkouset
pasy mam prehozene pres sedacku.. a stejne nic:-(((( ja to jeste budu zkouset
|
|
13.03.2009 16:13 -
|
659244
|
|
mingees
|
|
|
uz to je.
uz to je. :palec
|
|
13.03.2009 16:16 -
|
659245
|
|
Darja
|
|
|
A proc nenapises, cim to bylo a jak si to vyresil? Tenhle prispevek ma trochu nulovou informacni hodnotu pro lidi do budoucna
A proc nenapises, cim to bylo a jak si to vyresil? Tenhle prispevek ma trochu nulovou informacni hodnotu pro lidi do budoucna:-))
|
|
13.03.2009 16:19 -
|
659246
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
...ja myslim zeto bylo neco mezi vozovkou a sedackou
...ja myslim zeto bylo neco mezi vozovkou a sedackou :-))))
|
|
13.03.2009 20:20 -
|
659250
|
|
mingees
|
|
|
byla to banalitka.. ten zamecek zustaval zavrenej. Takze pro doklapnuti bylo treba ho jenom prstem otevrit a sedacku normalne doklapnout. Nejlepsi je, ze jsem kvuli tomu jel az do servisu.
:-d byla to banalitka.. ten zamecek zustaval zavrenej. Takze pro doklapnuti bylo treba ho jenom prstem otevrit a sedacku normalne doklapnout. Nejlepsi je, ze jsem kvuli tomu jel az do servisu.:-)
|
|
28.01.2012 17:30 -
|
2445077
|
|
vasa
|
Město: Osečná, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Ahoj, mám otázku k jedné ze "závaných" závad, které moje C5 měla u při koupi: LZ opěradlo nedrí zacvaknuté, ten zámeček je jaksi nějaký... ehm rozbitý. Zobáček co drí opradlo se hýbe jak má, ale ta pacička s pruinou (to co není skoro vidět) co to má zajistit se nechce hnout, jako by byla vysazená z čepu nebo jí něco někde překáelo.
Kadopádně, chci se zeptat, k tomu zámku se dostat znamená patrně demontá čalounění, e? Jak rozsáhlou a jak je to náročné, má cenu se do toho poutět sám, nebo to radi nechat na nějakého odborníka-čalouníka? Nebo to mám nechat plavat úplně?
(Je to trochu banalita... ale zas to mírně ohrouje bezpečnost, a sklápí se to kdy nakládám kufr)
Dík za kadou zkuenost
Vaek
Ahoj, mám otázku k jedné ze "závaných" závad, které moje C5 měla u při koupi: LZ opěradlo nedrí zacvaknuté, ten zámeček je jaksi nějaký... ehm rozbitý:nevim. Zobáček co drí opradlo se hýbe jak má, ale ta pacička s pruinou (to co není skoro vidět) co to má zajistit se nechce hnout, jako by byla vysazená z čepu nebo jí něco někde překáelo.
Kadopádně, chci se zeptat, k tomu zámku se dostat znamená patrně demontá čalounění, e? Jak rozsáhlou a jak je to náročné, má cenu se do toho poutět sám, nebo to radi nechat na nějakého odborníka-čalouníka? Nebo to mám nechat plavat úplně?
(Je to trochu banalita... ale zas to mírně ohrouje bezpečnost, a sklápí se to kdy nakládám kufr)
Dík za kadou zkuenost
Vaek
|
|
28.01.2012 19:12 -
|
2445092
|
|
maskacc5
|
Město: Holýov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Ahoj,čalounění jde sundat celkem jednodue je ze zadu jenom nacvaknuté .link.
Ahoj,čalounění jde sundat celkem jednodue je ze zadu jenom nacvaknuté http://maska4.rajce.idnes.cz/Nova_slozka_2/
|
|
| |