| | |
13.08.2015 11:32 -
Re: Spodni kryt motoru - demontaz,montaz,atd.
|
2850860
|
|
DaliborN
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Zdravím lidičky,
mám takový problém, cestou do Chorvatska jsem přiel o spodní plastový kryt motoru. Uvolnil se vepředu a postupně jsem ho o asfalt rozsekal úplně.
Tak mám dotaz, neleí někomu doma náhodou? Případně čím jste ho nahradili? Udělal bych třeba nějaký z plechu, ale nemám rozměry
C5 I rv 2002 Break
Zdravím lidičky,
mám takový problém, cestou do Chorvatska jsem přiel o spodní plastový kryt motoru. Uvolnil se vepředu a postupně jsem ho o asfalt rozsekal úplně.
Tak mám dotaz, neleí někomu doma náhodou? Případně čím jste ho nahradili? Udělal bych třeba nějaký z plechu, ale nemám rozměry :nevim
C5 I rv 2002 Break
|
|
13.08.2015 12:21 -
|
2850895
|
|
jruze
|
|
|
DaliborN napsal(a): Zdravím lidičky,
Tak mám dotaz, neleí někomu doma náhodou? Případně čím jste ho nahradili? Udělal bych třeba nějaký z plechu, ale nemám rozměry
C5 I rv 2002 Break
Větina neoriginálů se rozteče(asi bych dal origo). Moná nějaký doma vyhrabu,ale nevím jsem na Págu
Větina neoriginálů se rozteče(asi bych dal origo). Moná nějaký doma vyhrabu,ale nevím jsem na Págu;-)
|
|
13.08.2015 14:07 -
|
2850898
|
|
gull
|
|
|
Já jsem nakonec koupil origo, ale tady je určitě levnějí varianta a mělo by pasovat
.link.
Já jsem nakonec koupil origo, ale tady je určitě levnějí varianta a mělo by pasovat
http://www.agauto.sk/cz/?isvyhl=1&znacka=158&model=211&sortiment=750
|
|
13.08.2015 14:18 -
|
2850905
|
|
jumep
|
|
|
podblatniky sa roztecu, plast pod motorom vedel vydrzat
par som mal prehnutych, ale ked boli pouchytavane spravne tak drzia uplne v pohode
podblatniky sa roztecu, plast pod motorom vedel vydrzat
par som mal prehnutych, ale ked boli pouchytavane spravne tak drzia uplne v pohode
|
|
13.08.2015 17:38 -
|
2850934
|
|
DaliborN
|
Město: Nový Jičín, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
jruze napsal(a): Větina neoriginálů se rozteče(asi bych dal origo). Moná nějaký doma vyhrabu,ale nevím jsem na Págu
Počkám klidně, kdy u to zvládlo vydret Velebity a podobná skalnatá území, tak to vydrí, ne se vrátí.
Jinak měl jsem tam myslíme tenhle .link. , jen oni na webu píou, e to není pro 2.0i a to právě mám, tak teda nevím. Jinak to není a tak hrozná cena
Počkám klidně, kdy u to zvládlo vydret Velebity a podobná skalnatá území, tak to vydrí, ne se vrátí.
Jinak měl jsem tam myslíme tenhle http://www.agauto.sk/cz/detail/kryt-motoru-spodni-kryt-pod-motor-citroen-c5-2001-2008-benzin-10019.html , jen oni na webu píou, e to není pro 2.0i a to právě mám, tak teda nevím. Jinak to není a tak hrozná cena :-)
|
|
13.08.2015 22:20 -
|
2850989
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
podívej se na str. 6 , mám ho 1 1/2 roku a mohu s klidným svědomím doporučit, teplem neměkne, v červnu jsem měnil olej a je absolutně bez pokození, drí dobře, má sice jiné auto, ale hleddej materiál HDPE!!! a bude v poho
podívej se na str. 6 , mám ho 1 1/2 roku a mohu s klidným svědomím doporučit, teplem neměkne, v červnu jsem měnil olej a je absolutně bez pokození, drí dobře, má sice jiné auto, ale hleddej materiál HDPE!!! a bude v poho ;-)
|
|
28.08.2015 11:11 -
|
2854901
|
|
karneval
|
|
|
Ahojte, neviete mi niekto poskytnut nakres z coho sa sklada predny naraznik? Zospodku naraznika sa ulomil taky kus do ktoreho sa zaklada kryt motora, bodlo by mi obj. cislo alebo nieco. Za tie roky auto par obrubnikov pochytalo a vyustilo to do odpadnutia a ulomenia krytu za jazdy, treba to dat dokopy.
Vdaka za akekolvek info.
Ahojte, neviete mi niekto poskytnut nakres z coho sa sklada predny naraznik? Zospodku naraznika sa ulomil taky kus do ktoreho sa zaklada kryt motora, bodlo by mi obj. cislo alebo nieco. Za tie roky auto par obrubnikov pochytalo a vyustilo to do odpadnutia a ulomenia krytu za jazdy, treba to dat dokopy.
Vdaka za akekolvek info. :palec
|
|
04.07.2016 14:49 -
|
2969954
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Nazdar ludia, takze objednal som si aj ja tento kryt, kdezto mam znicene vpredu uchyty... mechanici predomnou to prichycovali na samorezky a stahovacie pasky... Proste uplna sedlacina. .link.
som zvedavy co to bude za zazrak...
Nazdar ludia, takze objednal som si aj ja tento kryt, kdezto mam znicene vpredu uchyty... mechanici predomnou to prichycovali na samorezky a stahovacie pasky... Proste uplna sedlacina. http://www.depoauto.sk/product_info.php/cPath/312_430_1745/products_id/2788?osCsid=bfkg91rc3dd787b1ro1b20fqo0
som zvedavy co to bude za zazrak...
|
|
05.10.2016 17:41 -
|
2999963
|
|
MartinP.
|
|
|
zdravim,jaky kryt pod motor na 3.0 V6 C5 2002,maji vice typu,diky
zdravim,jaky kryt pod motor na 3.0 V6 C5 2002,maji vice typu,diky:-)
|
|
30.03.2017 15:07 -
|
3054686
|
|
bachman
|
Město: Němčice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Zdarec, chlapi. Tak jsem dával C5 I 2.0 Hdi na výměnu rozvodů a po ujetí cca 20 km a při předjídění kamiénu asi ve 110 rána a ustění jako příboj moře Manelka hned řvala upadlo ti kolo, protoe to lo zprava ze předu, měla z příboje intenzivnějí záitek Zastavil jsem, kamión mne při projídění protroubil a zjistil, e mně mechanik co dělal rozvody vůbec nepřidělal pravou stranu blatníku, podběhu ani krytu motoru. Kryt motoru vzal za své, v pravé přední části. Tak jsem pekuloval a na vrakáči si vzal od kluků jiný kryt motoru, myslím z Opla, ale to je fuk, odstřihl kus, který se podobal mé zničené části z krytu motoru. Horkovzdunou pistolí jsem natavil oba díly a spojil pachtlí, vyhladil navrtal otvory a drí to jak čert. Tak jen pro ty, kterým se ulomil jen kus krytu, e i takhle to jde. Fakt to drí a vůbec to po zapinění provozem není poznat, kde to bylo ulomené.
Zdarec, chlapi. Tak jsem dával C5 I 2.0 Hdi na výměnu rozvodů a po ujetí cca 20 km a při předjídění kamiénu asi ve 110 rána a ustění jako příboj moře :-) Manelka hned řvala upadlo ti kolo, protoe to lo zprava ze předu, měla z příboje intenzivnějí záitek :-) Zastavil jsem, kamión mne při projídění protroubil a zjistil, e mně mechanik co dělal rozvody vůbec nepřidělal pravou stranu blatníku, podběhu ani krytu motoru. Kryt motoru vzal za své, v pravé přední části. Tak jsem pekuloval a na vrakáči si vzal od kluků jiný kryt motoru, myslím z Opla, ale to je fuk, odstřihl kus, který se podobal mé zničené části z krytu motoru. Horkovzdunou pistolí jsem natavil oba díly a spojil pachtlí, vyhladil navrtal otvory a drí to jak čert. Tak jen pro ty, kterým se ulomil jen kus krytu, e i takhle to jde. Fakt to drí a vůbec to po zapinění provozem není poznat, kde to bylo ulomené.
|
|
31.05.2020 21:00 -
|
3271737
|
|
Compeador
|
Město: Kolín IV, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Jak se jmenuje tenhle bílý drák na spodku a kde jej sehnat.
Popř. na 3d tiskárně to někdo dáte?
Jak se jmenuje tenhle bílý drák na spodku a kde jej sehnat.
Popř. na 3d tiskárně to někdo dáte?
Přílohy: USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-1198650204.jpeg ( 27432b ) - |
|
01.06.2020 09:37 -
|
3271779
|
|
jumep
|
|
|
objednacie cislo je 7416 27
dostupny novy ale uz nie je
objednacie cislo je 7416 27
dostupny novy ale uz nie je
|
|
02.06.2020 15:34 -
|
3271924
|
|
vapnov
|
|
|
taky jsem ho sháněl a nael na Ebay.ie bez obrázku, ale podle čísla je to on. Od někoho z Anglie, jen ta cena skoro 300kč/ks tak jsem se na to ....
.link.
taky jsem ho sháněl a nael na Ebay.ie bez obrázku, ale podle čísla je to on. Od někoho z Anglie, jen ta cena skoro 300kč/ks tak jsem se na to ....
https://www.ebay.ie/itm/CITROEN-C5-FRONT-BUMPER-ANGLEPLATE-741627-/150636743175
|
|
02.06.2020 22:11 -
|
3271981
|
|
Compeador
|
Město: Kolín IV, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
A jak jsi to nahradil.
A jak jsi to nahradil.
|
|
03.06.2020 15:11 -
|
3272029
|
|
vapnov
|
|
|
Na jedné straně ho mám a na druhé plech s matkou, spodní kryt tam nemám.
Nějaké uchycení mezi plastovým podběhem a nárazníkem je tam třeba, jinak a projede kamion v protisměru - sbohem podběh.
Na jedné straně ho mám a na druhé plech s matkou, spodní kryt tam nemám.
Nějaké uchycení mezi plastovým podběhem a nárazníkem je tam třeba, jinak a projede kamion v protisměru - sbohem podběh.
|
|
03.06.2020 23:21 -
|
3272107
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
.link. koukám na to, ... by to lo vytisknout
https://www.milanuncios.com/otros-recambios/citroen-escuadra-paragolpes-c-5-207264695.htm koukám na to, ... by to lo vytisknout ;-)
|
|
| |
|
|