| | |
16.01.2014 09:47 -
Re: Spodni kryt motoru - demontaz,montaz,atd.
|
2658081
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
jruze napsal(a): Nechtěl jsem reagovat na odřezky - to co mu překáelo je na C5I - pár fotek co udělalo sluníčko .
Takhle se ti to ohlo na autě? To snad ne. To je předevím příčina patného skladování. Na sluníčku černý plast dosáhne vyích teplot ne jsou pod motorem, podle tvaru ohybu musel být postavený na výku, co také není moudré a v kombinaci se slunkem u vůbec ne. To je jako zkouet, jestli vydrí plastová lahev v ohni a kdy se zkroutí, tak ji označit za patný obal. Drme se normáních pouítí a nééé extrémy ve stylu bořičů mýtů.
Edit: Svůj originální kryt, kterými se mi prohnul na autě, jsem srovnával za pomocí horkovzduné pistole.
Takhle se ti to ohlo na autě? To snad ne. To je předevím příčina patného skladování. Na sluníčku černý plast dosáhne vyích teplot ne jsou pod motorem, podle tvaru ohybu musel být postavený na výku, co také není moudré a v kombinaci se slunkem u vůbec ne. To je jako zkouet, jestli vydrí plastová lahev v ohni a kdy se zkroutí, tak ji označit za patný obal. Drme se normáních pouítí a nééé extrémy ve stylu bořičů mýtů.
Edit: Svůj originální kryt, kterými se mi prohnul na autě, jsem srovnával za pomocí horkovzduné pistole.
|
|
16.01.2014 10:06 -
|
2658088
|
|
jumep
|
|
|
plastove podblatniky su ina kategoria a tie som povedal ze ine ako origo nedavam, skusal som vsetky mozne varianty a vsetko vypada ako jeden vyrobca za rozne peniaze a tie sa skutocne zbortia
ale tieto kryty sa daju vcelku slusne pouzit, mal som tu taky co sa zbortil tiez, ale nebola tam ta vystuha pod motorom (odbornici na automaty okrem toho ze ju tam nedali tam nevymenili ani simering na kluke ktory tece) a nebol uchyteny vsade kde ma byt, ked som ho zrovnal a podoplnal veci tak uz drzi
plastove podblatniky su ina kategoria a tie som povedal ze ine ako origo nedavam, skusal som vsetky mozne varianty a vsetko vypada ako jeden vyrobca za rozne peniaze a tie sa skutocne zbortia
ale tieto kryty sa daju vcelku slusne pouzit, mal som tu taky co sa zbortil tiez, ale nebola tam ta vystuha pod motorom (odbornici na automaty okrem toho ze ju tam nedali tam nevymenili ani simering na kluke ktory tece) a nebol uchyteny vsade kde ma byt, ked som ho zrovnal a podoplnal veci tak uz drzi
|
|
16.01.2014 10:26 -
|
2658113
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): plastove podblatniky su ina kategoria a tie som povedal ze ine ako origo nedavam, skusal som vsetky mozne varianty a vsetko vypada ako jeden vyrobca za rozne peniaze a tie sa skutocne zbortia
Ten kryt sice stál na sluníčku a na výku , ale společně se asi třemi origo a ty se ani nehnuli.Napadlo mne jen k těmto přidat plechovou výztuhu. Dokonce Citroen má v nabídce něco podobného na 1.6HDI - no ale za krásných 5000,-
Ten kryt sice stál na sluníčku a na výku , ale společně se asi třemi origo a ty se ani nehnuli.Napadlo mne jen k těmto přidat plechovou výztuhu. Dokonce Citroen má v nabídce něco podobného na 1.6HDI - no ale za krásných 5000,-:-d
|
|
16.01.2014 12:42 -
|
2658140
|
|
jumep
|
|
|
tak citroen ma aj plechovy kryt pod motor a to aj na c5 1, akurat je drahy
tak citroen ma aj plechovy kryt pod motor a to aj na c5 1, akurat je drahy
|
|
16.01.2014 20:20 -
|
2658367
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
jruze napsal(a): Nechtěl jsem reagovat na odřezky - to co mu překáelo je na C5I - pár fotek co udělalo sluníčko .
tak tento kryt bych nekoupil ani za 10,- CZK, je to mejd. resp. absolutně nevhodný materiál. Přesně tento plast (stejná folie, vzorek) mám v kufru - tam postačuje, protoe leí na rovné ploe. Jaroui jestli jetě napíe něco ke krytu, tak dojdu ten odstřiek vyndat z popelnice a polu ti ho na dobírku, aby si pochopil, e lidi jsou někdy schopni koupit i kvalitu za mení peníz.
tak tento kryt bych nekoupil ani za 10,- CZK, je to mejd. resp. absolutně nevhodný materiál. Přesně tento plast (stejná folie, vzorek) mám v kufru - tam postačuje, protoe leí na rovné ploe. Jaroui jestli jetě napíe něco ke krytu, tak dojdu ten odstřiek vyndat z popelnice a polu ti ho na dobírku, aby si pochopil, e lidi jsou někdy schopni koupit i kvalitu za mení peníz. ;-)
|
|
16.01.2014 20:25 -
|
2658369
|
|
jruze
|
|
|
najk napsal(a): tak tento kryt bych nekoupil ani za 10,- CZK, je to mejd. resp. absolutně nevhodný materiál. Přesně tento plast (stejná folie, vzorek) mám v kufru - tam postačuje, protoe leí na rovné ploe. Jaroui jestli jetě napíe něco ke krytu, tak dojdu ten odstřiek vyndat z popelnice a polu ti ho na dobírku, aby si pochopil, e lidi jsou někdy schopni koupit i kvalitu za mení peníz.
Souhlas - jen jsem uvedl co tu mám né e ty má ten samej (tenhle stál prý asi 800,- a byl to prý ten draí a lepí.)
Souhlas - jen jsem uvedl co tu mám né e ty má ten samej;-) (tenhle stál prý asi 800,- a byl to prý ten draí a lepí.)
|
|
09.08.2014 11:00 -
|
2723141
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
caute.Rozbil sa mi spodný kryt a okolité plasty!Zajac!Dva som kúpil v citroene a tri opravil,prisposobil!Len neviem,nepamatám ako bol ten največí kryt pod motorom,či pod,alebo nad tou nápravnicou,priečkou!?Pasuje aj tak aj tak!,Ako má bit origo?Vdaka
caute.Rozbil sa mi spodný kryt a okolité plasty!Zajac!Dva som kúpil v citroene a tri opravil,prisposobil!Len neviem,nepamatám ako bol ten največí kryt pod motorom,či pod,alebo nad tou nápravnicou,priečkou!?Pasuje aj tak aj tak!:nevim,Ako má bit origo?Vdaka:nevim
|
|
09.08.2014 11:23 -
|
2723146
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
nad
nad ;-)
|
|
09.08.2014 11:55 -
|
2723150
|
|
pista
|
|
|
o.k.Dík idem prerábat
o.k.Dík idem prerábat:palec
|
|
09.08.2014 12:08 -
|
2723155
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já ho mám pod. Ale to je jiný motor. Za nápravnici je zachycený takovýma hákama vylisovanýma na tom krytu a ta příčka je krytem zakrytá.
Já ho mám pod. Ale to je jiný motor. Za nápravnici je zachycený takovýma hákama vylisovanýma na tom krytu a ta příčka je krytem zakrytá.
|
|
09.08.2014 18:09 -
|
2723225
|
|
pista
|
|
|
cauko.Nejak takto to vyzerá!Ete by sa zili lepie dva predné podblatníky,aby zakryli tie diery
cauko.Nejak takto to vyzerá!Ete by sa zili lepie dva predné podblatníky,aby zakryli tie diery:-))
Přílohy: IMG_20140809_161923.jpg ( 3028697b ) - IMG_20140809_161935.jpg ( 2759876b ) - |
|
10.08.2014 13:29 -
|
2723386
|
|
jumep
|
|
|
paskovy tuning, chybaju ti napredu stuple, inak to vyapda ok
paskovy tuning, chybaju ti napredu stuple, inak to vyapda ok
|
|
10.08.2014 16:00 -
|
2723428
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
K těm "tuplům" jen dodám. Koupil jsem si je v citroenu za pár kaček i s protikusem, který se zacvakává do čtyřhranný díry v chladičový stěně. Celkem jsou tam 3 kusy. Upozorňuju, e citroen má v databázi chybu a pod číslem pro C5II má díly pro C5III. Ty jsou jiný. Ten protikus ve tvaru domečku se stříkou je na C5III vyí asi o 2mm a v C5II by se viklal. A taky je skoro jednou tak drahý. Pozor na to při koupi.
A jetě pozor na to, jak to do tý hranatý díry zasadíte. Ta díra je obdélníková a kdy to tam zacvaknete pootočený o 90°, tak to patně drí a ty "rouby" co do toho přijdou zacvaknout se vyklepou. Z hlavy si nepamatuju, jestli to má být delí stranou směrem do předu a nebo do strany, ale kontrola je taková, e po zacvaknutí domečku do chladičovky se domeček nesmí pohybovat, musí sedět pěkně pevně.
K těm "tuplům" jen dodám. Koupil jsem si je v citroenu za pár kaček i s protikusem, který se zacvakává do čtyřhranný díry v chladičový stěně. Celkem jsou tam 3 kusy. Upozorňuju, e citroen má v databázi chybu a pod číslem pro C5II má díly pro C5III. Ty jsou jiný. Ten protikus ve tvaru domečku se stříkou je na C5III vyí asi o 2mm a v C5II by se viklal. A taky je skoro jednou tak drahý. Pozor na to při koupi.
A jetě pozor na to, jak to do tý hranatý díry zasadíte. Ta díra je obdélníková a kdy to tam zacvaknete pootočený o 90°, tak to patně drí a ty "rouby" co do toho přijdou zacvaknout se vyklepou. Z hlavy si nepamatuju, jestli to má být delí stranou směrem do předu a nebo do strany, ale kontrola je taková, e po zacvaknutí domečku do chladičovky se domeček nesmí pohybovat, musí sedět pěkně pevně.
|
|
11.08.2014 20:28 -
|
2723756
|
|
pista
|
|
|
Cauko.Moj páskový tunning je dočasní!Zajtra idem pre tuple cez intercars!Pri najbliom servise to prehodím,alebo sa objednám do pietan aj s výmenou LDS
Cauko.Moj páskový tunning je dočasní!Zajtra idem pre tuple cez intercars!Pri najbliom servise to prehodím,alebo sa objednám do pietan aj s výmenou LDS:-))
Přílohy: 111111.jpg ( 16446b ) - ws_serve_pic.php.jpg ( 25200b ) - |
|
23.10.2014 17:35 -
|
2744553
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
mám dotaz, spodní kryt na C5 2,0i a 2,2HDi je stejný?
mám dotaz, spodní kryt na C5 2,0i a 2,2HDi je stejný?
|
|
23.10.2014 17:42 -
|
2744554
|
|
ata
|
Město: Cvrčovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Pokodil jsem plastový díl pod motorem mé C5 I 2,2HDi (2003) a budu ho muset vyměnit (vyrvalo se to z úchytů v nárazníku a částečně roztípalo na kousky a krtá to o zem). Nevíte někdo, jestli je tento plastový díl zaměnitelný z jiné motorizace (2,0HDi; 2,0i apod.), event. z C5 II?
Díky předem za informace
Pokodil jsem plastový díl pod motorem mé C5 I 2,2HDi (2003) a budu ho muset vyměnit (vyrvalo se to z úchytů v nárazníku a částečně roztípalo na kousky a krtá to o zem). Nevíte někdo, jestli je tento plastový díl zaměnitelný z jiné motorizace (2,0HDi; 2,0i apod.), event. z C5 II?
Díky předem za informace :-)
|
|
23.10.2014 17:45 -
|
2744555
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
koukám e jsme se tu seli....před chvilkou jsem dal ten samý dotaz v jiné diskuzi
koukám e jsme se tu seli....před chvilkou jsem dal ten samý dotaz v jiné diskuzi :-)
|
|
23.10.2014 21:10 -
|
2744656
|
|
jumep
|
|
|
nie, ale napasujes ho tam
nie, ale napasujes ho tam
|
|