| | |
28.02.2013 20:54 -
Re: Spodni kryt motoru - demontaz,montaz,atd.
|
2552666
|
|
ivanivan
|
|
|
V tom linku jsou 3. ABS+PCV (323), PE a PE s otvory (570). Asi testnu ten za 3kila a pro jistotu to omaluju na karton (pro výrobu z plechu ).
Dík vem.
V tom linku jsou 3. ABS+PCV (323), PE a PE s otvory (570). Asi testnu ten za 3kila a pro jistotu to omaluju na karton (pro výrobu z plechu :palec ).
Dík vem.
|
|
28.02.2013 21:24 -
|
2552670
|
|
DrMarvin
|
|
|
ja ted mluvil z kamikem co mi vari plasty a podobne....no rikal ze abs plast se sice tolik nezkrouti,ale ze prej bude slabej a bude stacit trefit kamen a rozlitne se a udela paseku v motoru....no ja vzal ten drazsi....vyztuzim ho a musi fungovat jak vzteklej:=)
ja ted mluvil z kamikem co mi vari plasty a podobne....no rikal ze abs plast se sice tolik nezkrouti,ale ze prej bude slabej a bude stacit trefit kamen a rozlitne se a udela paseku v motoru....no ja vzal ten drazsi....vyztuzim ho a musi fungovat jak vzteklej:=)
|
|
04.03.2013 13:00 -
|
2553595
|
|
DrMarvin
|
|
|
Dekl dorazil....vzal jsem ten za 550Kč....co jsem letmo zkouel, tak bude pasovat, jen budou potřeba mení úpravy.......Jediný co asi tak nemá ádnou izolační vrstvu, je to jen holej plast....take a bude někdo objednávat, tak si rovnou seeňte od někoho kdo dělá např. klimačky nějakou izolační vrstvu....mam doma zbytky protihlukový.....taková ta černá.......myslim e to je podobná co je na origo krytu
Dekl dorazil....vzal jsem ten za 550Kč....co jsem letmo zkouel, tak bude pasovat, jen budou potřeba mení úpravy.......Jediný co asi tak nemá ádnou izolační vrstvu, je to jen holej plast....take a bude někdo objednávat, tak si rovnou seeňte od někoho kdo dělá např. klimačky nějakou izolační vrstvu....mam doma zbytky protihlukový.....taková ta černá.......myslim e to je podobná co je na origo krytu
|
|
04.03.2013 17:27 -
|
2553714
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Na origo krytu mám něco zavařenýho pod igelitem. Nevím, jestli je to měkkej molitan, nebo nějaká minerální vata, ale je to prostě proti vlhkosti v igelitu.
Na origo krytu mám něco zavařenýho pod igelitem. Nevím, jestli je to měkkej molitan, nebo nějaká minerální vata, ale je to prostě proti vlhkosti v igelitu.
|
|
04.03.2013 19:58 -
|
2553847
|
|
jumep
|
|
|
tuto penu som tam vobec neriesil, mam doma aj origo plast, je trocha popraskany a hlavne prekruteny tak ze mi dral vanu, tak som ho vymenil za ten polsky a neriesim to, benzinovy kryt ma v tom mieste vyrezi
tuto penu som tam vobec neriesil, mam doma aj origo plast, je trocha popraskany a hlavne prekruteny tak ze mi dral vanu, tak som ho vymenil za ten polsky a neriesim to, benzinovy kryt ma v tom mieste vyrezi
|
|
04.03.2013 21:41 -
|
2553924
|
|
DrMarvin
|
|
|
to co mi přilo jsem trochu vylepil a dám si to tam....kadopádně kdybych věci na to doma neměl tak to nedělám
Fota mam v profilu
to co mi přilo jsem trochu vylepil a dám si to tam....kadopádně kdybych věci na to doma neměl tak to nedělám:D
Fota mam v profilu
|
|
05.03.2013 13:41 -
|
2554086
|
|
ivanivan
|
|
|
Pěkné a inspirativní . Já tam zkusím udělat záslepku pro olej. Uvidím, jak se bude tvářit filtr z vrchu.
Pěkné a inspirativní :palec . Já tam zkusím udělat záslepku pro olej. Uvidím, jak se bude tvářit filtr z vrchu.
|
|
25.03.2013 10:31 -
|
2560117
|
|
ivanivan
|
|
|
Tak jsem vzal ten za 323,- a dobrý. Téměř pasoval a materiál je OK. Uvidím časem.
Tak jsem vzal ten za 323,- a dobrý. Téměř pasoval a materiál je OK. Uvidím časem.
|
|
10.01.2014 23:35 -
|
2655577
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ja jsem objednal tento: po neděli ho namontuji a podám info o kvalitě, měl by to být docela odolný HDPE kryt
.link.
ja jsem objednal tento: po neděli ho namontuji a podám info o kvalitě, měl by to být docela odolný HDPE kryt
http://www.sportovniautodoplnky.cz/citroen-kryt-motoru-spodni/
|
|
14.01.2014 23:12 -
|
2657465
|
|
najk
|
|
|
tak referuji: kryt velmi dobrý dojem, je to HDPE materiál, kvalitativně vypadá moc dobře, je lehce ohybný, houevnatý a myslím, e v klidu odolá nárazu, je poměrně silný, montá bez problémů, dobře pasuje - pouze malá úprava na straně k nárazníku. To tlumení jsem sundal ze starého krytu a nalepil, rovně tu alu izolaci co asi chrání proti tepúlu od výfuku. S čistým svědomím mohu doporučit.
tak referuji: kryt velmi dobrý dojem, je to HDPE materiál, kvalitativně vypadá moc dobře, je lehce ohybný, houevnatý a myslím, e v klidu odolá nárazu, je poměrně silný, montá bez problémů, dobře pasuje - pouze malá úprava na straně k nárazníku. To tlumení jsem sundal ze starého krytu a nalepil, rovně tu alu izolaci co asi chrání proti tepúlu od výfuku. S čistým svědomím mohu doporučit. ;-)
|
|
15.01.2014 07:50 -
|
2657526
|
|
jruze
|
|
|
najk napsal(a): tak referuji: kryt velmi dobrý dojem, je to HDPE materiál, kvalitativně vypadá moc dobře, je lehce ohybný, houevnatý a myslím, e v klidu odolá nárazu, je poměrně silný, montá bez problémů, dobře pasuje - pouze malá úprava na straně k nárazníku. To tlumení jsem sundal ze starého krytu a nalepil, rovně tu alu izolaci co asi chrání proti tepúlu od výfuku. S čistým svědomím mohu doporučit.
Malá úprava u nárazníku?- nejsou dráky pro zaskočení ,,malého krytu" ? - no zimu přeije - uvidí v létě - zatím kadý se pronesl tak,e se téměř dotýkal země(samo nevím jaký má ty) ono i koupený origo v Citroenu není ádný zázrak oproti původnímu originálu (asi pouívají take druhoku)
To samé platí i podběhách(není izolace,jiný materiál ne původní,otvor pro roub dole u okrasné lity jen předznačený atd..) - podle mne druhoka za větí peníze(za chvíly bude druhoka i celé auto)
Malá úprava u nárazníku?- nejsou dráky pro zaskočení ,,malého krytu" ? - no zimu přeije - uvidí v létě - zatím kadý se pronesl tak,e se téměř dotýkal země(samo nevím jaký má ty) ono i koupený origo v Citroenu není ádný zázrak oproti původnímu originálu:nevim (asi pouívají take druhoku:-))))):nevim
To samé platí i podběhách(není izolace,jiný materiál ne původní,otvor pro roub dole u okrasné lity jen předznačený atd..) - podle mne druhoka za větí peníze(za chvíly bude druhoka i celé auto)
|
|
15.01.2014 16:21 -
|
2657687
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
najk napsal(a): tak referuji: kryt velmi dobrý dojem, je to HDPE materiál, kvalitativně vypadá moc dobře, je lehce ohybný, houevnatý a myslím, e v klidu odolá nárazu, je poměrně silný, montá bez problémů, dobře pasuje - pouze malá úprava na straně k nárazníku. To tlumení jsem sundal ze starého krytu a nalepil, rovně tu alu izolaci co asi chrání proti tepúlu od výfuku. S čistým svědomím mohu doporučit.
Ahoj Honzo, nemas nahodou foto pred montazi?
Ahoj Honzo, nemas nahodou foto pred montazi?
|
|
15.01.2014 17:41 -
|
2657719
|
|
DOUFAK
|
|
|
Take jedním slovem - AUUS ? Nebrat ?
Take jedním slovem - AUUS ? :nevim Nebrat ?:-(
|
|
15.01.2014 21:07 -
|
2657817
|
|
najk
|
|
|
tady to začíná být jako na FB (Ksichtoknize), tady aby se člověk bál napsat, JE TAM JASNÉ napsáno, e s čistým svědomím mohu doporučit, tak prosím nekafrejte, je kadého věc co si kde koupí, jděte vichni do Citroenu a nekritizujte absolutně vechno, díky
DOUFÁKU - jak se tvůj příspěvek týká tématu? v čem je podnětný? má dotaz? nebo jen potřebu....
Libore nemám a o co ti jde konkrétně? o tu upravenou část??? Na straně k nárazníků končí jakoby L profil, ten jsem uřízl, aby jsem se dostal pod přední kryt. Mohu ubezpečit, e kryt je tam opravdu pevně uchycen. Jinak kryt je celý stejný, tvar jako origo, vechny!!! díry sedí, skusím foto, jak to vypadá v té přední části po montái, jinak bych řekl, e přední část je jako tady: .link.
Co je to HDPE??? HDPE vlastnosti
Hustota HDPE se pohybuje v rozmezí od 0,93 do 0,97 g / cm ³. Hustota HDPE je nepatrně vyí ne LDPE. Ve srovnání s LDPE vykazuje HDPE mení větvení, co má za následek silnějí mezimolekulární energie, které zajiují větí pevnost v tahu. HDPE je tuí ne LDPE, je odolný vůči kyselinám, rostlinným olejům, alkoholu a dlouhodobému zahřívání do cca. 110 stupňů Celsia. Je téměř nezničitelný, má vynikající houevnatost, odolnost proti otěru, pevnost v tahu a jeho opotřebení je minimální. HDPE disponuje výhodou snadného řezání, je vhodný pro zpracování beze pon, výborně se opracovává a má samomazací schopnost. HDPE velmi dobře izoluje a ponechává si své vlastnosti i při velmi nízkých teplotách.
DLOUHODOBĚ do 110°C, a ponechává si své vlastnosti i při velmi nízkých teplotách.
take jen věřit, e ten kryt je opravdu z HDPE
tady to začíná být jako na FB (Ksichtoknize), tady aby se člověk bál napsat, JE TAM JASNÉ napsáno, e s čistým svědomím mohu doporučit, tak prosím nekafrejte, je kadého věc co si kde koupí, jděte vichni do Citroenu a nekritizujte absolutně vechno, díky
DOUFÁKU - jak se tvůj příspěvek týká tématu? v čem je podnětný? má dotaz? nebo jen potřebu....
Libore nemám a o co ti jde konkrétně? o tu upravenou část??? Na straně k nárazníků končí jakoby L profil, ten jsem uřízl, aby jsem se dostal pod přední kryt. Mohu ubezpečit, e kryt je tam opravdu pevně uchycen. Jinak kryt je celý stejný, tvar jako origo, vechny!!! díry sedí, skusím foto, jak to vypadá v té přední části po montái, jinak bych řekl, e přední část je jako tady: http://www.krytypodmotor.cz/product/c-5-kryt-pod-motor-hdi ;-)
Co je to HDPE??? HDPE vlastnosti
Hustota HDPE se pohybuje v rozmezí od 0,93 do 0,97 g / cm ³. Hustota HDPE je nepatrně vyí ne LDPE. Ve srovnání s LDPE vykazuje HDPE mení větvení, co má za následek silnějí mezimolekulární energie, které zajiují větí pevnost v tahu. HDPE je tuí ne LDPE, je odolný vůči kyselinám, rostlinným olejům, alkoholu a dlouhodobému zahřívání do cca. 110 stupňů Celsia. Je téměř nezničitelný, má vynikající houevnatost, odolnost proti otěru, pevnost v tahu a jeho opotřebení je minimální. HDPE disponuje výhodou snadného řezání, je vhodný pro zpracování beze pon, výborně se opracovává a má samomazací schopnost. HDPE velmi dobře izoluje a ponechává si své vlastnosti i při velmi nízkých teplotách.
DLOUHODOBĚ do 110°C, a ponechává si své vlastnosti i při velmi nízkých teplotách.
take jen věřit, e ten kryt je opravdu z HDPE :-D
Přílohy: P1150001.jpg ( 92821b ) - pouze toto jsem odstřihnul P1150008.jpg ( 84815b ) - kryt motoru P1150013.jpg ( 68186b ) - taky kryt P1150014.jpg ( 70965b ) - a taky kryt |
|
15.01.2014 22:29 -
|
2657869
|
|
Hanz 397
|
|
|
Já mám u min 3 roky dekl z Kelly. Sice byl ze začátku prohnutý nahoru,take se dotýkal agregátu,ale po tom,co jsem tam na pár dní nacpal gumovou kostku na zvedák (nejezdil jsem s tím)se srovnal a od tý doby mám klid. Dekl dekluje,do motoru mi ze spoda nejdou srágory a tvar drí. A podle těch fotek vypadá,jako ten Honzův (i matro je stejnej) s tím,e tehdá byl draí... Take nevím,v čem by měl mít v létě problém...
Já mám u min 3 roky dekl z Kelly. Sice byl ze začátku prohnutý nahoru,take se dotýkal agregátu,ale po tom,co jsem tam na pár dní nacpal gumovou kostku na zvedák (nejezdil jsem s tím)se srovnal a od tý doby mám klid. Dekl dekluje,do motoru mi ze spoda nejdou srágory a tvar drí. A podle těch fotek vypadá,jako ten Honzův (i matro je stejnej) s tím,e tehdá byl draí... Take nevím,v čem by měl mít v létě problém...
|
|
15.01.2014 23:02 -
|
2657924
|
|
jumep
|
|
|
najku, mam dojem ze ti dali na C5 1 dekel
ale tak si si upravil tak je to jedno to Lko faceliftovy nema a mal somich tu tiez,bolo len treba dieru dofrezovat
najku, mam dojem ze ti dali na C5 1 dekel :)
ale tak si si upravil tak je to jedno :) to Lko faceliftovy nema a mal somich tu tiez,bolo len treba dieru dofrezovat
|
|
15.01.2014 23:05 -
|
2657925
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
To Najk: Jednoduchá zkouka - do LDPE udělá nehtem vryp a pokud zapálí odřezek, hoří modrým plamenem s výrazným bílým vrcholem. HDPE je tvrdí a plamen je normální barvy. U obou při spalování je pach po vosku.
To Najk: Jednoduchá zkouka - do LDPE udělá nehtem vryp a pokud zapálí odřezek, hoří modrým plamenem s výrazným bílým vrcholem. HDPE je tvrdí a plamen je normální barvy. U obou při spalování je pach po vosku.
|
|
16.01.2014 00:17 -
|
2657981
|
|
jumep
|
|
|
slunicko zohne aj original (tvaroval som ho tiez raz ked bolo treba) a na svoje auto som si dal tiez takuto nahradu a aj po lete uplne v pohode, samozrejme ho treba spravne pouchytavat
slunicko zohne aj original (tvaroval som ho tiez raz ked bolo treba) a na svoje auto som si dal tiez takuto nahradu a aj po lete uplne v pohode, samozrejme ho treba spravne pouchytavat
|
|
| |
|
|