| | |
26.12.2012 22:10 -
Re: Spodni kryt motoru - demontaz,montaz,atd.
|
2533788
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Vem ten z Kelly a oplechuj ho. Nejsnadnějí a nejpřesnějí cesta.
Vem ten z Kelly a oplechuj ho. Nejsnadnějí a nejpřesnějí cesta.
|
|
26.12.2012 22:13 -
|
2533794
|
|
DrMarvin
|
|
|
taky moznost:=)
nemam ani ten mezikus k narazniku a podobny veci..tak by to tim mohlo jit nejak dokopit....uvidime..nebo se na to vybodnu uplne
taky moznost:=)
nemam ani ten mezikus k narazniku a podobny veci..tak by to tim mohlo jit nejak dokopit....uvidime..nebo se na to vybodnu uplne:D
|
|
26.12.2012 22:14 -
|
2533795
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já takhle u oplechoval 2, kdy byly polámaný. Jeden potom odpravil vlčáka, dnes u vím, e ve 140km rychlosti.
Já takhle u oplechoval 2, kdy byly polámaný. Jeden potom odpravil vlčáka, dnes u vím, e ve 140km rychlosti.
|
|
26.12.2012 22:19 -
|
2533797
|
|
DrMarvin
|
|
|
to je pekny
no mne by v podstate stacily jen okotovany ty dva kusy.....jenze to bude asi umeni to sehnat
to je pekny:D
no mne by v podstate stacily jen okotovany ty dva kusy.....jenze to bude asi umeni to sehnat:-(
|
|
26.12.2012 22:22 -
|
2533798
|
|
Mikra
|
|
|
Asi nebudou stačit jen rozměry. Je to i lehce profilovaný a z rovnýho plechu to udělat nemůe, protoe by to vibrovalo. Musí tam být nějaký výztuhy, nebo prolisy.
Asi nebudou stačit jen rozměry. Je to i lehce profilovaný a z rovnýho plechu to udělat nemůe, protoe by to vibrovalo. Musí tam být nějaký výztuhy, nebo prolisy.
|
|
26.12.2012 22:36 -
|
2533810
|
|
DrMarvin
|
|
|
tak veprostred pod motorem je vyztuha ke ktery se to pridelat ne?jen teoreticky...kdyz budu kupovat z kelly kterej se udajne roztece...tak ho tam nema ani cenu davat ne?:=)
tak veprostred pod motorem je vyztuha ke ktery se to pridelat ne?jen teoreticky...kdyz budu kupovat z kelly kterej se udajne roztece...tak ho tam nema ani cenu davat ne?:=)
|
|
26.12.2012 22:41 -
|
2533814
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
vseved napsal(a): Ze dvou kusů? .link.
A stačí vratový roub, velká podloka a křídlová matka.
Odkazy na kelly nefungujou.. myslel jsem, jak bylo psáno, e je prostě nárazník --> malej plast (kterej se dělá ve dvou variantách) a z nějakýho důvodu ta bez AFILu je draí , a pak teprve velkej plast. Nepochopim, proč to nemůe existovat jako jeden kus
Jinak jste mě pánové nepotěili, já toti ten z kelly koupil, a takovou radost jsem z něj měl! Evidentně mi vydrí jen do jara, ne z něj bude puding to je mor ty plasty teda, boe >
Odkazy na kelly nefungujou.. :) myslel jsem, jak bylo psáno, e je prostě nárazník --> malej plast (kterej se dělá ve dvou variantách) a z nějakýho důvodu ta bez AFILu je draí :nevim, a pak teprve velkej plast. Nepochopim, proč to nemůe existovat jako jeden kus :-o
Jinak jste mě pánové nepotěili, já toti ten z kelly koupil, a takovou radost jsem z něj měl! Evidentně mi vydrí jen do jara, ne z něj bude puding :-)))) to je mor ty plasty teda, boe >:o
|
|
26.12.2012 22:42 -
|
2533815
|
|
Mikra
|
|
|
jruze: To cos dal mladýmu pod motor tam drí. U to bylo lehce jetý, ale drí. Ono mladýmu je novýho koda
A o tý rychlosti to vím od jeho kamarádů, kterým dal jinou verzi ne doma.
DrMarvin: Sorry, já myslel, e ten z Kelly u má.
jruze: To cos dal mladýmu pod motor tam drí. U to bylo lehce jetý, ale drí. Ono mladýmu je novýho koda :-))))
A o tý rychlosti to vím od jeho kamarádů, kterým dal jinou verzi ne doma. :-o
DrMarvin: Sorry, já myslel, e ten z Kelly u má.
|
|
26.12.2012 22:55 -
|
2533829
|
|
Mikra
|
|
|
Uvidíme v létě, jestli mu ukápne, nebo ho rozbije zase nějakýmu savci o palici.
Uvidíme v létě, jestli mu ukápne, nebo ho rozbije zase nějakýmu savci o palici.
|
|
27.12.2012 11:48 -
|
2533916
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Zbyňa napsal(a): Odkazy na kelly nefungujou.. myslel jsem, jak bylo psáno, e je prostě nárazník --> malej plast (kterej se dělá ve dvou variantách) a z nějakýho důvodu ta bez AFILu je draí , a pak teprve velkej plast. Nepochopim, proč to nemůe existovat jako jeden kus
Jinak jste mě pánové nepotěili, já toti ten z kelly koupil, a takovou radost jsem z něj měl! Evidentně mi vydrí jen do jara, ne z něj bude puding to je mor ty plasty teda, boe >
Dal jsem jej tam eně (2.2) loni v srpnu, má na něm cca 40 000 km a bez problémů.
Dal jsem jej tam eně (2.2) loni v srpnu, má na něm cca 40 000 km a bez problémů.
|
|
26.02.2013 20:39 -
|
2551986
|
|
DrMarvin
|
|
|
Nemáte někdo rozměry toho deklu pod motor? e bych ho udělal z plechu...mam teď čas tak bych s tim pohrál....díkes.....
Nemáte někdo rozměry toho deklu pod motor? e bych ho udělal z plechu...mam teď čas tak bych s tim pohrál....díkes.....
|
|
26.02.2013 23:21 -
|
2552035
|
|
jumep
|
|
|
ono to je tvarovane, idealne si pozicaj od niekoho kto ho ma podla toho to rob
ono to je tvarovane, idealne si pozicaj od niekoho kto ho ma podla toho to rob
|
|
26.02.2013 23:53 -
|
2552041
|
|
DrMarvin
|
|
|
no tak co jsem koukal tady na fotky tak to neni nejak profilovany.....jen mi slo o rozmery...ale tak asi vlezu pod auto a budu merit jak vzteklej.....jinak netusim....kupovat za litra kdyz nic nevydrzi nechci a nerez plechu mame doma furu...takze bych to udelal z toho:=)
mne by stacilo jestli nema doma nekdo nejakej vyndanej tak alespon jeho hruba velikost...zbytek bych uz dodelal
nevypada to slozite.....link.
no tak co jsem koukal tady na fotky tak to neni nejak profilovany.....jen mi slo o rozmery...ale tak asi vlezu pod auto a budu merit jak vzteklej.....jinak netusim....kupovat za litra kdyz nic nevydrzi nechci a nerez plechu mame doma furu...takze bych to udelal z toho:=)
mne by stacilo jestli nema doma nekdo nejakej vyndanej tak alespon jeho hruba velikost...zbytek bych uz dodelal
nevypada to slozite....http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/17682063_14196138224fb69466a16b2.jpg
|
|
27.02.2013 01:05 -
|
2552043
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
No, úplně rovné to není:
No, úplně rovné to není:
|
|
27.02.2013 06:55 -
|
2552045
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No já mám dojem, e jeden z účelů této součásti je i tlumení hluku motoru. Pokud to bude z jakéhokoli plechu, tak to tento účel nemusí splnit nebo to dokonce můe rezonovat, čili zhorit. Zejména kdy ten plech nebude mít prolisy, které by jinak jeho akustické vlnění apoň trochu tlumily.
No já mám dojem, e jeden z účelů této součásti je i tlumení hluku motoru. Pokud to bude z jakéhokoli plechu, tak to tento účel nemusí splnit nebo to dokonce můe rezonovat, čili zhorit. Zejména kdy ten plech nebude mít prolisy, které by jinak jeho akustické vlnění apoň trochu tlumily.
|
|
27.02.2013 09:15 -
|
2552065
|
|
DrMarvin
|
|
|
No...má to tady docela dost lidí a nikdo si nestěuje......a prolisy tam taky nejsou.......mají tam výztuhy.....no tlumení hluku....nemam pod motorem ádnej dekl....tam to bude tlumit určitě líp ne nic:=)
No...má to tady docela dost lidí a nikdo si nestěuje......a prolisy tam taky nejsou.......mají tam výztuhy.....no tlumení hluku....nemam pod motorem ádnej dekl....tam to bude tlumit určitě líp ne nic:=)
|
|
| |
|
|