| | |
30.11.2012 22:29 -
Re: Spodni kryt motoru - demontaz,montaz,atd.
|
2526869
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
tak to zní přijatelně díky
tak to zní přijatelně :palec díky
|
|
30.11.2012 23:03 -
|
2526877
|
|
Hanz 397
|
|
|
Zbyňa napsal(a): ... tak to vydrelo podle posledního příspěvku rok a půl , za tu dobu párkrát předělávaný po servisech, který to zbastlej, a u je to hotový... taky utrpěly ty kryty nějakou újmu, take jsou spíe na prach a drí to spí na slovo boí. Koukám se tedy po nějaké alternativě. viz píloha. nicméně, kdy koupim tohle, stejně k tomu potřebuju ten malej mezikus co je spojenej s nárazníkem, co? Nějaká varianta jednokusová pravděpodobně neexistuje :/
Já ho tam mám u přes dva roky(teda variantu pro I.) a drí. Jen je na něm vidět původ-čajna-,materiál je taky jinej,ne origo a hodně dlouho mi trvalo,ne jsem ho přesvědčil,e má být prohnutý dolů a ne opřený o motor,ale lepí,ne nic...
Ten původní mi uletěl při cca 130km/h a není to moc příjemný... ani jsem ho u nenael.
Já ho tam mám u přes dva roky(teda variantu pro I.) a drí. Jen je na něm vidět původ-čajna-,materiál je taky jinej,ne origo a hodně dlouho mi trvalo,ne jsem ho přesvědčil,e má být prohnutý dolů a ne opřený o motor,ale lepí,ne nic...
Ten původní mi uletěl při cca 130km/h a není to moc příjemný... ani jsem ho u nenael.
|
|
25.12.2012 00:48 -
|
2533450
|
|
Zbyňa
|
|
|
Tak jsem namontoval ten neorigo z kelly (viz moje fota) + malej originál , a musim teda říct, e ten neoriginál mi příjde mnohem houevnatějí (navíc je tlustí) a nebude asi tak náchylnej k lámání. Starej jsem dorazil prvně rychlejí jízdou, a uplnej konec byl rantl na pumpě.. zůstal viset jen na jednom vrutu a to byl teda randál, kdy jsem se rozjel na nájezdu, musel jsem hned sjet a demontovat
A mimochodem.. nechápu jak můe někdo jezdit bez toho krytu, tím e jsem jel s krytem a pak hned zas bez krytu, tak u i v těch 130 je cítit jak to vibruje autem ten vzduch co se honí do motoru, i hlučnějí to je..
Tak jsem namontoval ten neorigo z kelly (viz moje fota) + malej originál , a musim teda říct, e ten neoriginál mi příjde mnohem houevnatějí (navíc je tlustí) a nebude asi tak náchylnej k lámání. Starej jsem dorazil prvně rychlejí jízdou, a uplnej konec byl rantl na pumpě.. zůstal viset jen na jednom vrutu a to byl teda randál, kdy jsem se rozjel na nájezdu, musel jsem hned sjet a demontovat :-))))
A mimochodem.. nechápu jak můe někdo jezdit bez toho krytu, tím e jsem jel s krytem a pak hned zas bez krytu, tak u i v těch 130 je cítit jak to vibruje autem ten vzduch co se honí do motoru, i hlučnějí to je.. :-o
|
|
25.12.2012 10:59 -
|
2533477
|
|
jumep
|
|
|
huzevnatejsi vypada, ale je to silny termoplast, ked sa to zohreje tak sa to deformuje .... narozdiel od originalu ktory aj ked zohrejes dostatocne dost sa nedeformuje
huzevnatejsi vypada, ale je to silny termoplast, ked sa to zohreje tak sa to deformuje .... narozdiel od originalu ktory aj ked zohrejes dostatocne dost sa nedeformuje
|
|
25.12.2012 11:06 -
|
2533478
|
|
Zbyňa
|
|
|
Take se mám těit na kus bublající plastové potvory přilepené k olejové vaně?
Take se mám těit na kus bublající plastové potvory přilepené k olejové vaně? :-))))
|
|
25.12.2012 11:11 -
|
2533481
|
|
jumep
|
|
|
nie, ale ked ho budes davat dole tak bude krasne prehnuty dodola
nesmies zabudnut tam mat zalozenu tu vystuhu na naprave, inak pojde na zem
nie, ale ked ho budes davat dole tak bude krasne prehnuty dodola :)
nesmies zabudnut tam mat zalozenu tu vystuhu na naprave, inak pojde na zem
|
|
25.12.2012 11:18 -
|
2533483
|
|
Zbyňa
|
|
|
tam je to zaklesnutý docela na fest, visel jsem na tom a nic se ani nehnulo, tak snad vydrí víc se bojím toho, a to někdy pujde do servisu, e se servisman vykale zas na to, aby to bylo tak, jako kdy to přijelo. Jene to tak bude vdy a je to na jiné téma..
tam je to zaklesnutý docela na fest, visel jsem na tom a nic se ani nehnulo, tak snad vydrí :nevim víc se bojím toho, a to někdy pujde do servisu, e se servisman vykale zas na to, aby to bylo tak, jako kdy to přijelo. Jene to tak bude vdy a je to na jiné téma..
|
|
25.12.2012 11:22 -
|
2533488
|
|
jumep
|
|
|
90% aut co sem prichadzaju maju ten kryt dojetoto .... a snazim sa to napravat a uchytavat ako to ma byt, dokonalost zalezi od casu ktory na to mam
90% aut co sem prichadzaju maju ten kryt dojetoto .... a snazim sa to napravat a uchytavat ako to ma byt, dokonalost zalezi od casu ktory na to mam :)
|
|
25.12.2012 12:58 -
|
2533499
|
|
flyteSVK
|
|
|
Napriklad mne to preskladavas zakazdym
Napriklad mne to preskladavas zakazdym :-d
|
|
25.12.2012 15:46 -
|
2533513
|
|
Zbyňa
|
|
|
Tak samozřejmě ty to v rámci dobré vůle poskládá nějak rozumně, protoe ví, jaký je s tím jinak trápení. Ale v servise se na to větinou vykalou, protoe s nějakym plastem se přece drbat nebudou a visí to tam pak jako psí víno. Já se s tím teď dost dlouho drbal, aby to drelo opravdu fest, aby to bylo poskládaný sestupně a nenabralo to zespodu vzduch, kterej by to při rychlejí jízde urval (protoe nechci jezdit v autě, se kterym si nemůu jet dovolit jet rychleji kvůli tomu, aby se neorvali nějaký plasty).
A stejně v ivotě nepochopim, proč proboha je to ze dvou kusů, tohle by blbýho nenapadlo, kdybys mu hubu rozbil! Být to z jednoho kusu na rouby, je minimální riziko, e to bude pořád v takovymhle stavu ale toto je bohuel doména francouzů, vechno z plastu a naklapávací
Tak samozřejmě ty to v rámci dobré vůle poskládá nějak rozumně, protoe ví, jaký je s tím jinak trápení. Ale v servise se na to větinou vykalou, protoe s nějakym plastem se přece drbat nebudou a visí to tam pak jako psí víno. Já se s tím teď dost dlouho drbal, aby to drelo opravdu fest, aby to bylo poskládaný sestupně a nenabralo to zespodu vzduch, kterej by to při rychlejí jízde urval (protoe nechci jezdit v autě, se kterym si nemůu jet dovolit jet rychleji kvůli tomu, aby se neorvali nějaký plasty).
A stejně v ivotě nepochopim, proč proboha je to ze dvou kusů, tohle by blbýho nenapadlo, kdybys mu hubu rozbil! Být to z jednoho kusu na rouby, je minimální riziko, e to bude pořád v takovymhle stavu :( ale toto je bohuel doména francouzů, vechno z plastu a naklapávací :(
|
|
26.12.2012 12:54 -
|
2533658
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Zbyňa napsal(a): A stejně v ivotě nepochopim, proč proboha je to ze dvou kusů, tohle by blbýho nenapadlo, kdybys mu hubu rozbil! Být to z jednoho kusu na rouby, je minimální riziko, e to bude pořád v takovymhle stavu ale toto je bohuel doména francouzů, vechno z plastu a naklapávací
Ze dvou kusů? .link.
A stačí vratový roub, velká podloka a křídlová matka.
Ze dvou kusů? http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBpzY/uwUPbN+8f9TwBPWwDlBEmlyZdkdTR91xlTemTJRUFtpsuB+RVwmUCmZg5A9HdpTjAOs9zwFYlafaiDpRm7cqgItPEZNJn4/u8PU12wPPmL/qj0uJPkR4JmAs/vqKwphP//k3Jzdiv7uwrZnS6EvSQUkaPwxBEZrJNgXR8Jw0
A stačí vratový roub, velká podloka a křídlová matka.
|
|
26.12.2012 20:44 -
|
2533759
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Myslel ten mezikus pod naraznikem mezi nadkolima. Ze dvou kusu a jeste rozdil benzin, nafta a ten mezikus AFIL nebo bez. Hlavne nebrat nahradu z kelly.
Myslel ten mezikus pod naraznikem mezi nadkolima. Ze dvou kusu a jeste rozdil benzin, nafta a ten mezikus AFIL nebo bez. Hlavne nebrat nahradu z kelly.
|
|
26.12.2012 20:47 -
|
2533762
|
|
DrMarvin
|
|
|
Luki_C5 napsal(a): Myslel ten mezikus pod naraznikem mezi nadkolima. Ze dvou kusu a jeste rozdil benzin, nafta a ten mezikus AFIL nebo bez. Hlavne nebrat nahradu z kelly.
proc kelly ne?:=)
proc kelly ne?:=)
|
|
26.12.2012 20:48 -
|
2533763
|
|
Luki_C5
|
|
|
A mimochodem.. nechápu jak můe někdo jezdit bez toho krytu, tím e jsem jel s krytem a pak hned zas bez krytu, tak u i v těch 130 je cítit jak to vibruje autem ten vzduch co se honí do motoru, i hlučnějí to je..
A co potom kladky, klimakompresor a altik.
A mimochodem.. nechápu jak můe někdo jezdit bez toho krytu, tím e jsem jel s krytem a pak hned zas bez krytu, tak u i v těch 130 je cítit jak to vibruje autem ten vzduch co se honí do motoru, i hlučnějí to je.. :-o
A co potom kladky, klimakompresor a altik.
|
|
26.12.2012 20:52 -
|
2533765
|
|
Luki_C5
|
|
|
Protoze ten z kelly se ti v lete roztece.
Kdyz je horko tak normalne ukapne a uplne specialita je nadkoli.
V kelly pracuji a vidim co lidi chodi reklamovat.
Jsou to vyhozene penize
Protoze ten z kelly se ti v lete roztece.
Jsou to vyhozene penize :palec
|
|
26.12.2012 20:59 -
|
2533768
|
|
DrMarvin
|
|
|
Luki_C5 napsal(a): Protoze ten z kelly se ti v lete roztece.
Jsou to vyhozene penize
to ej HDPE nebo jak to je ne?:=)
ale ten material jsou vsechny neorigo ne?
to ej HDPE nebo jak to je ne?:=)
ale ten material jsou vsechny neorigo ne?
|
|
26.12.2012 22:01 -
|
2533784
|
|
DrMarvin
|
|
|
no..takze nejlepis reseni je bud origo nebo plech co?:=)kdyz to tak ctu
no..takze nejlepis reseni je bud origo nebo plech co?:=)kdyz to tak ctu
|
|
26.12.2012 22:04 -
|
2533786
|
|
jumep
|
|
|
plech kupis aj origo, ale je drahy ze az
podla plastu si mozes natvarovat plech (poznam dvoch ludi co si to vyrobili z hlinikoveho plechu) a ten faceliftovi sa robi dost lahko
plech kupis aj origo, ale je drahy ze az
podla plastu si mozes natvarovat plech (poznam dvoch ludi co si to vyrobili z hlinikoveho plechu) a ten faceliftovi sa robi dost lahko
|
|
| |
|
|