| | |
29.07.2016 06:54 -
Re: Hagusy
|
2976211
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Napadla mne včera divná mylenka - nejsou ty hagusy konstruktérský omyl?
Samy o sobě jsou dokonale k ničemu, je potřeba na ně dát příčníky a v mnoha případech jetě podélníky, čili vlastně dalí mení hagusy.
Kdyby se na auta ve výrobě montovaly dva příčníky, tak bez dalího materiálu na ně mohu dát ebřík, jakýkoli delí materiál, lodě, rakve, podélníky na kola, gauč na chalupu...
Měl jsem takhle vectru sedan a ve dveřích závity a daly se tam přiroubovat dva příčníky... Mnohem praktičtějí, ne nějaké hagusy.
Napadla mne včera divná mylenka - nejsou ty hagusy konstruktérský omyl?
Samy o sobě jsou dokonale k ničemu, je potřeba na ně dát příčníky a v mnoha případech jetě podélníky, čili vlastně dalí mení hagusy.
Kdyby se na auta ve výrobě montovaly dva příčníky, tak bez dalího materiálu na ně mohu dát ebřík, jakýkoli delí materiál, lodě, rakve, podélníky na kola, gauč na chalupu...
Měl jsem takhle vectru sedan a ve dveřích závity a daly se tam přiroubovat dva příčníky... Mnohem praktičtějí, ne nějaké hagusy.
|
|
29.07.2016 07:46 -
|
2976213
|
|
ivanivan
|
|
|
Co hluk a aerodynamika? Asi bys s tím jezdit nechtěl
Co hluk a aerodynamika? Asi bys s tím jezdit nechtěl :palec
|
|
29.07.2016 09:33 -
|
2976228
|
|
Shefik
|
Město: Dřísy, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
C8 to tak má. a Vypadá to hezky
C8 to tak má. a Vypadá to hezky
|
|
29.07.2016 09:42 -
|
2976229
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
To o čem se tu baví jsou vechno sedany. ak i C5 sedan ma kotvy na uchycení příčníků. Vubec jsem nepochopil tvuj dotaz
To o čem se tu baví jsou vechno sedany. ak i C5 sedan ma kotvy na uchycení příčníků. Vubec jsem nepochopil tvuj dotaz :-o
|
|
29.07.2016 10:15 -
|
2976232
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
vilous napsal(a): Napadla mne včera divná mylenka - nejsou ty hagusy konstruktérský omyl?
Úplně k ničemu nejsou, já jen k těm hagusům váu trubky, ádnou dalí nástavbu nepotřebuji. Na střechu poloím karton na něj trubky a gumicukem omotám okolo hagusů
Ale jinak taky nechápu proč plete kombiky a ty divný auta dohromady
Pravda je e třeba Peugeot 508 má ty hagusy elegantnějí skoro neviditelné. Ale trubky by k nim asi pridelat neli...
Úplně k ničemu nejsou, já jen k těm hagusům váu trubky, ádnou dalí nástavbu nepotřebuji. Na střechu poloím karton na něj trubky a gumicukem omotám okolo hagusů :-d :palec
Ale jinak taky nechápu proč plete kombiky a ty divný auta dohromady :-))
Pravda je e třeba Peugeot 508 má ty hagusy elegantnějí skoro neviditelné. Ale trubky by k nim asi pridelat neli... :-((((
|
|
30.07.2016 09:52 -
|
2976432
|
|
Honzaho
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k Tourer | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Kdy jsme u těch příčníků, elegantně to má vyřeené Renault Kangoo ( nemluvím tedy o tom, e kdy tam mení člověk chce něco přidělat, tak potřebuje tafle). Příčníky jsou součástí hagusů, ale jsou uchycené na jedné straně na otočných kloubech a v normální poloze jsou podélně, take na první pohled nejsou vidět. V případě potřeby se vycvakne zajitění, příčníky se otočí o 90st napříč a volný konec se zase zacvakne na druhé straně do hagusu. Navíc vzdálenost mezi nimi má 2 monosti. Na celé manipulaci trvá nejdéle oběhnutí auta.
Kdy jsme u těch příčníků, elegantně to má vyřeené Renault Kangoo ( nemluvím tedy o tom, e kdy tam mení člověk chce něco přidělat, tak potřebuje tafle). Příčníky jsou součástí hagusů, ale jsou uchycené na jedné straně na otočných kloubech a v normální poloze jsou podélně, take na první pohled nejsou vidět. V případě potřeby se vycvakne zajitění, příčníky se otočí o 90st napříč a volný konec se zase zacvakne na druhé straně do hagusu. Navíc vzdálenost mezi nimi má 2 monosti. Na celé manipulaci trvá nejdéle oběhnutí auta.
|
|
30.07.2016 12:30 -
|
2976453
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Příčníky se dají dokoupit zhruba za 500,- Kč a koupí si je jen ten, kdo je chce. Pokud by takovýhle vymakaný příčníky montovali na C5 v základu, nebo za příplatek, byla by cena kolem 10.000,- Kč. A to se vyplatí.
Příčníky se dají dokoupit zhruba za 500,- Kč a koupí si je jen ten, kdo je chce. Pokud by takovýhle vymakaný příčníky montovali na C5 v základu, nebo za příplatek, byla by cena kolem 10.000,- Kč. A to se vyplatí. :palec :-d
|
|
30.07.2016 14:59 -
|
2976466
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Nehlede nato ze je to i designovka. Kombi = hagusy. Vem si jak je oklivá C5 bez hagusů. To umeli jen Italové a sem tam Holandani...
Nehlede nato ze je to i designovka. Kombi = hagusy. Vem si jak je oklivá C5 bez hagusů. To umeli jen Italové a sem tam Holandani...
|
|
30.07.2016 21:05 -
|
2976543
|
|
DOUFAK
|
|
|
Luki - NAPROSTÝ SOUHLAS.
Luki - NAPROSTÝ SOUHLAS.:palec
|
|
30.07.2016 21:27 -
|
2976550
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No já nevím jestli bez je oklivá, je jiná a to je taky plus...
No já nevím jestli bez je oklivá, je jiná a to je taky plus...
|
|
| |
|
|