| | |
09.01.2011 21:05 -
Re: Zaklápění zrcátek při zamknutí - (de)aktivace / C5 II
|
2369002
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jo, jo. Před chvílí jsem to vyzkouel chtěně a fakt to funguje.
Jo, jo. Před chvílí jsem to vyzkouel chtěně a fakt to funguje.
|
|
18.09.2012 12:29 -
|
2506162
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Ruční narovnání opravdu funguje, stačí mít zaplý klíček, motor běet nemusí.
Opačný postup takté zafungoval, díky.
Ruční narovnání opravdu funguje, stačí mít zaplý klíček, motor běet nemusí.
Opačný postup takté zafungoval, díky.
|
|
18.09.2012 12:49 -
|
2506163
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Ono se to zaklápění zrcátek rozbíjí? Nebo proč se to tady řeí jak to vyblokovat?
Jen se ptám abych věděl na co se mám připravit...
Ono se to zaklápění zrcátek rozbíjí?:nevim Nebo proč se to tady řeí jak to vyblokovat?:nevim
Jen se ptám abych věděl na co se mám připravit...:-o
|
|
18.09.2012 20:24 -
|
2506200
|
|
jumep
|
|
|
prirovnam to ku kompresoru klimatizacie, ked ho nebudes pouzivat, skorej umre ako ked ho pouzivat budes
myslim si ze problem neni, jedine pri specifickej situacii - mrznuci dazd ked ti cele auto obali lad alebo ti to cele zapada snehom, sa moze motorcek trapit s otvorenim ....
prirovnam to ku kompresoru klimatizacie, ked ho nebudes pouzivat, skorej umre ako ked ho pouzivat budes
myslim si ze problem neni, jedine pri specifickej situacii - mrznuci dazd ked ti cele auto obali lad alebo ti to cele zapada snehom, sa moze motorcek trapit s otvorenim ....
|
|
22.09.2012 18:35 -
|
2507052
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Problem se zrcatky u C5I nastane v zime s poletujicim snehem pri teplotach mirne pod 0. Pres den se auto ohreje a nafoukany/napadany snih se rozpusti. No a v noci to pak pekne primrzne... U C5III jsou zrcatka konstruvana jinak, tam nevim.
Problem se zrcatky u C5I nastane v zime s poletujicim snehem pri teplotach mirne pod 0. Pres den se auto ohreje a nafoukany/napadany snih se rozpusti. No a v noci to pak pekne primrzne... U C5III jsou zrcatka konstruvana jinak, tam nevim.
|
|
22.09.2012 18:42 -
|
2507053
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Zničí se tím něco? Jen se to třeba nesklopí/neodklopí, ale zrcátku jako takovýmu se nestane nic ne?
Zničí se tím něco? Jen se to třeba nesklopí/neodklopí, ale zrcátku jako takovýmu se nestane nic ne?:nevim
|
|
22.09.2012 22:22 -
|
2507101
|
|
jumep
|
|
|
c5 1 a 2 su zrkadla uplne rovnake ....
x7 to ma uz trochu inac (su na tych stlpikoch a tam to uz nejako asi tolko netrpi)
c5 1 a 2 su zrkadla uplne rovnake ....
x7 to ma uz trochu inac (su na tych stlpikoch a tam to uz nejako asi tolko netrpi)
|
|
22.09.2012 22:57 -
|
2507106
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Zatim jsem se setkal jen s prechodem do polohy "totalne odklopeno", zrcatko bylo neschopne se zastavit v provozni poloze. Pri pokusu o manipulaci pres elektriku to slo vzdy az ke kastli v obou smerech...
Zatim jsem se setkal jen s prechodem do polohy "totalne odklopeno", zrcatko bylo neschopne se zastavit v provozni poloze. Pri pokusu o manipulaci pres elektriku to slo vzdy az ke kastli v obou smerech...
|
|
23.09.2012 16:06 -
|
2507189
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Ja ich v zime prikryvam na noc aj s prednym sklom a zatial v pohode.
Ja ich v zime prikryvam na noc aj s prednym sklom a zatial v pohode.
|
|
23.07.2013 14:54 -
|
2601098
|
|
lexx
|
Město: BA, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
zdravím
ako aktivova sklápanie zrkadiel pri zamknutí vozidla u C5 I? Omylom som to deaktivoval a teraz neviam ako to znova aktivovat. Ten navod na C5 II (rucne), funguje aj u C5 I?
Vdaka
zdravím
ako aktivova sklápanie zrkadiel pri zamknutí vozidla u C5 I? Omylom som to deaktivoval a teraz neviam ako to znova aktivovat. Ten navod na C5 II (rucne), funguje aj u C5 I?
Vdaka
|
|
23.07.2013 16:06 -
|
2601136
|
|
jruze
|
|
|
Ano - prostřední poloha - sklopit nebo otevřít a přitom podret několik vteřin.
Ano - prostřední poloha - sklopit nebo otevřít a přitom podret několik vteřin.
|
|
24.07.2013 11:32 -
|
2601522
|
|
lexx
|
|
|
nejak mi nejde....zaklopil som manualne zrkadla pri kluciku v zapalovani v prvej polohe (svieti len display pal. pocitaca) a potom zatlacil na 5 sekund tlacidlo v stredovej polohe..........ale stale mi nejde automaticke zaklopenie zrkadiel pri zamknuti auta.......robim nieco nespravne?....opakujem chcem to znova aktivovat a mam C5 I generacie
nejak mi nejde:(....zaklopil som manualne zrkadla pri kluciku v zapalovani v prvej polohe (svieti len display pal. pocitaca) a potom zatlacil na 5 sekund tlacidlo v stredovej polohe..........ale stale mi nejde automaticke zaklopenie zrkadiel pri zamknuti auta.......robim nieco nespravne?....opakujem chcem to znova aktivovat a mam C5 I generacie
|
|
25.07.2013 09:12 -
|
2601779
|
|
lexx
|
|
|
takze ak spravne chapem:
mam vypnuty motor a sklopene zrkadla, nasledne da kluc do druhej polohy a tlacitko potiahnut dozadu kym sa neotvoria zrkadla a drza este cca 3 sekundy a je to aktivovane?
a rucne nic nerobit zo zrkadlami?
skusim a dam vediet....
vdaka za radu
takze ak spravne chapem:
mam vypnuty motor a sklopene zrkadla, nasledne da kluc do druhej polohy a tlacitko potiahnut dozadu kym sa neotvoria zrkadla a drza este cca 3 sekundy a je to aktivovane?
a rucne nic nerobit zo zrkadlami?
skusim a dam vediet....
vdaka za radu
|
|
25.07.2013 09:47 -
|
2601789
|
|
jumep
|
|
|
pri C5 1 sa rucne nic nerobi, je to len a len oklamanie zrkadiel pri C5 2 kde toto nie je mozne nastavit tlacitkom
pri C5 1 sa rucne nic nerobi, je to len a len oklamanie zrkadiel pri C5 2 kde toto nie je mozne nastavit tlacitkom
|
|
| |
|
|