| | |
13.02.2009 18:45 -
Zaklápění zrcátek při zamknutí - (de)aktivace / C5 II
|
387234
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
Měl bych dotaz lze deaktivovat zaklápění zrcátek při zamykání nějak ani by se muselo do servisu na diagnostiku?
jedná se mi o C5 II u C5 I to prej nějak jde.
A jetě by mě zajímalo, jestli se to někomu u rozbilo. Mě to zatim jen vyskočilo kdy se do toho dostala voda ale pak to natěstí naskočilo zpět.
Měl bych dotaz lze deaktivovat zaklápění zrcátek při zamykání nějak ani by se muselo do servisu na diagnostiku?
jedná se mi o C5 II u C5 I to prej nějak jde.
A jetě by mě zajímalo, jestli se to někomu u rozbilo. Mě to zatim jen vyskočilo kdy se do toho dostala voda ale pak to natěstí naskočilo zpět.
|
|
13.02.2009 21:42 -
Re: Zaklápění zrcátek při zamknutí - (de)aktivace / C5 II
|
387243
|
|
dr.ada
|
Město: Kdyně,Hluboká, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Ahoj, mám C5 z r.2001 a ve je v ovladači zrcátek a oken u řidiče, ovladač na zrcátka dá do střední polohy a přitlačí ho směrem k zádi vozu a podrí cca.5 vteřin a zrcátka se začnou hýbat( sklápět) zamkne a odemkne auto. Toto můe opakovat klidně i třikrát aspoň já to tak měl ne se mi to podařilo , teď v zimě je to fajn kdy auto zapadá a namrzne nemusí se člověk bát, e se něco zlomí. Dej vědět jestli se to povedlo
Ahoj, mám C5 z r.2001 a ve je v ovladači zrcátek a oken u řidiče, ovladač na zrcátka dá do střední polohy a přitlačí ho směrem k zádi vozu a podrí cca.5 vteřin a zrcátka se začnou hýbat( sklápět) zamkne a odemkne auto. Toto můe opakovat klidně i třikrát aspoň já to tak měl ne se mi to podařilo:-( , teď v zimě je to fajn kdy auto zapadá a namrzne nemusí se člověk bát, e se něco zlomí. Dej vědět jestli se to povedlo:-))
|
|
13.02.2009 21:58 -
|
387244
|
|
stano1
|
|
|
Ahoj krtek. mám sice C5I ale mono to bude fungovat
po zaparkovaní,počas behu motora som sklopil tlačidlom spätné zrkadlá,zhasol a zamkol som auto a potom manuálne tie sp.zrkadlá vyklopil do prevádzkovej polohy.a odvtedy nám pokoj
Ahoj krtek. mám sice C5I ale mono to bude fungovat
po zaparkovaní,počas behu motora som sklopil tlačidlom spätné zrkadlá,zhasol a zamkol som auto a potom manuálne tie sp.zrkadlá vyklopil do prevádzkovej polohy.a odvtedy nám pokoj:-)
|
|
13.02.2009 22:00 -
|
387245
|
|
stano1
|
|
|
auto si myslí e zkadlá sú sklopené a ja sa veselo pozerám za seba
auto si myslí e zkadlá sú sklopené a ja sa veselo pozerám za seba ;-):-)
|
|
13.02.2009 22:14 -
|
387246
|
|
Tomi2002
|
|
|
Zdravím, niekde sa to tu u rieilo a myslím, e na C5 I to ide aj bez diag, ale na C 5 II to akosi nezaberá (teda na mojej určite), take asi len ta diagnostika
Zdravím, niekde sa to tu u rieilo a myslím, e na C5 I to ide aj bez diag, ale na C 5 II to akosi nezaberá (teda na mojej určite), take asi len ta diagnostika:nevim
|
|
14.02.2009 15:40 -
|
387274
|
|
jumep
|
|
|
manual C5 -1:
Poznámka: Funkce automatického sklápěné zpětných zrcátek můe být zruena
dlouhým stiskem ovládacíhi tlačítka 1.
(strana 68)
manual C5 -1:
Poznámka: Funkce automatického sklápěné zpětných zrcátek můe být zruena
dlouhým stiskem ovládacíhi tlačítka 1.
(strana 68)
|
|
14.02.2009 16:00 -
|
387275
|
|
jumep
|
|
|
manual C5 -2:
Poznámka: Automatické sklápění zpětných zrcátek můe být deaktivováno.
Navtivte sí CITROËN. Strana 24
manual C5 -2:
Poznámka: Automatické sklápění zpětných zrcátek můe být deaktivováno.
Navtivte sí CITROËN. Strana 24
|
|
15.02.2009 17:15 -
|
387337
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
jj asi to tak bude ale stejně nechápu proč to nenechali u C5 II kdy to měla C5I
jj asi to tak bude ale stejně nechápu proč to nenechali u C5 II kdy to měla C5I :-(
|
|
15.02.2009 17:17 -
|
387338
|
|
jumep
|
|
|
tos, soudruzi asi potrebuju zarabat na vysoko specializovanej praci s diagnostiku
tos, soudruzi asi potrebuju zarabat na vysoko specializovanej praci s diagnostiku
|
|
16.02.2009 22:20 -
|
387400
|
|
XMmen
|
Město: Rozsochatec , Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahoj, mám (C5I) rv.2002. Taky jsem potřeboval deaktivovat sklápění zrcátek a pěkně jsem se u toho navstekal sice v manualu píou déle jak 5 sec.přidret ovládání zrcátek ,ale co dál tam není.Ale nakonec jsem na to přiel.
Pokud chcete,aby zrcátka zůstala stále i po zamčení vozu odkopená je potřeba postupovat takto:
-zapnout klíček zapalování
-Posunout ovladač na sklápění zrcátek do středové polohy a na dobu nejméně 5 sec. zatlačit ovladač k zádi vozu( zrcátka se sklopí k vozu)
- poté tento stejný ovladač posunout do prava(zrcátka se opět vyklopí a ji zůstanou v této pozici)
-Pak lze vypnout zapalování a uzamknout vozidlo
Pokud chcete, aby zrcátka zůstala sklopená a to i po zapnutí klíčku zapalování a a vyklopení zůstalo na vaem uváení tak stačí při zapnutém klíčku zrcátka sklopit a chvíli přidret tento ovladač ve středové poloze a dále jej nikam neposouvat.
Ahoj, mám (C5I) rv.2002. Taky jsem potřeboval deaktivovat sklápění zrcátek a pěkně jsem se u toho navstekal sice v manualu píou déle jak 5 sec.přidret ovládání zrcátek ,ale co dál tam není.Ale nakonec jsem na to přiel.
Pokud chcete,aby zrcátka zůstala stále i po zamčení vozu odkopená je potřeba postupovat takto:
-zapnout klíček zapalování
-Posunout ovladač na sklápění zrcátek do středové polohy a na dobu nejméně 5 sec. zatlačit ovladač k zádi vozu( zrcátka se s;-)klopí k vozu)
- poté tento stejný ovladač posunout do prava(zrcátka se opět vyklopí a ji zůstanou v této pozici)
-Pak lze vypnout zapalování a uzamknout vozidlo
Pokud chcete, aby zrcátka zůstala sklopená a to i po zapnutí klíčku zapalování a a vyklopení zůstalo na vaem uváení tak stačí při zapnutém klíčku zrcátka sklopit a chvíli přidret tento ovladač ve středové poloze a dále jej nikam neposouvat.;-)
|
|
09.01.2011 14:03 -
|
2368946
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Tak jsem vyzkouel fígl na vypnutí automatického sklápění sklápění zrcátek a funguje to, jen jsem je narovnal u nezamčeného auta, super. Párkrát se mi ale stalo, e se auto samo zamklo, po zamčení a odemčení - nenastoupení, tak asi do půl minuty se to zacvaklo.
Tak jsem vyzkouel fígl na vypnutí automatického sklápění sklápění zrcátek a funguje to, jen jsem je narovnal u nezamčeného auta, super:palec. Párkrát se mi ale stalo, e se auto samo zamklo, po zamčení a odemčení - nenastoupení, tak asi do půl minuty se to zacvaklo.
|
|
09.01.2011 14:11 -
|
2368951
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jak jsi je narovnal u odemčeného auta? Já je mám u odemčeného narovnané.
A to, e se to při odemknutí a neotevření dveří zase zamkne je normál.
Jak jsi je narovnal u odemčeného auta? Já je mám u odemčeného narovnané.
A to, e se to při odemknutí a neotevření dveří zase zamkne je normál.
|
|
09.01.2011 14:14 -
|
2368953
|
|
jumep
|
|
|
myslel to klasicky, elektricky sklopil, rucne narovnal - auto si mysli ze su sklopene a ty ich mas vyklopene, tympadom nimi necvici
na aktivaciu ich rukou sklopis a elektricky odklopis a zasa vsetko chodi po starom
myslel to klasicky, elektricky sklopil, rucne narovnal - auto si mysli ze su sklopene a ty ich mas vyklopene, tympadom nimi necvici
na aktivaciu ich rukou sklopis a elektricky odklopis a zasa vsetko chodi po starom
|
|
09.01.2011 14:15 -
|
2368955
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
jo jo, přesně tak, doufám, e potom bude stačit opačný postup
jo jo, přesně tak, doufám, e potom bude stačit opačný postup:-)
|
|
09.01.2011 14:16 -
|
2368957
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Fuj, to zní úplně násilnicky. Mám silou přemoct převody, nebo nebo je tam nějaký kloub?
Fuj, to zní úplně násilnicky. Mám silou přemoct převody, nebo nebo je tam nějaký kloub?
|
|
09.01.2011 14:27 -
|
2368962
|
|
jumep
|
|
|
ne, to prave nepresuvas prevody, dokonca mam dojem ze to ide lahsie ako bezsklapacie zrkadlo
ne, to prave nepresuvas prevody, dokonca mam dojem ze to ide lahsie ako bezsklapacie zrkadlo
|
|
09.01.2011 14:29 -
|
2368963
|
|
Mikra
|
|
|
Vyzkouím, a potom ti to ulomené polu. E-mailem.
Vyzkouím, a potom ti to ulomené polu. E-mailem.:-d
|
|
09.01.2011 17:56 -
|
2368990
|
|
funtomas
|
|
|
Tak jsem se trochu lek, jestli jsem něco nepohnojil, tak jsem to zkusil přehodit zase zpátky, zklopit a při nastartovaném motoru odklopit a funguje to, akorát při odklápění v tom lehce luplo, take to asi nebude ta nejlepí cesta, u to radi nechám být, přítě radí computer.
Tak jsem se trochu lek, jestli jsem něco nepohnojil, tak jsem to zkusil přehodit zase zpátky, zklopit a při nastartovaném motoru odklopit a funguje to, akorát při odklápění v tom lehce luplo, take to asi nebude ta nejlepí cesta, u to radi nechám být, přítě radí computer.
|
|
09.01.2011 17:58 -
|
2368991
|
|
jumep
|
|
|
luplo akurat to ze si to zadlo do zapadok, nerobil by som si z toho stres
luplo akurat to ze si to zadlo do zapadok, nerobil by som si z toho stres
|
|
09.01.2011 18:05 -
|
2368992
|
|
funtomas
|
|
|
doufám, díky, nechci něco posr.. ne e bych byl ňáký technický analfabet, ale odborník zrovna nejsem
doufám, díky, nechci něco posr.. ne e bych byl ňáký technický analfabet, ale odborník zrovna nejsem:-d
|
|
| |
|
|