| | |
08.02.2009 14:04 -
zamykani nadrze, neda se otevrit
|
387096
|
|
kody33
|
Město: Lucenec, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 5 |
|
|
ZDRAVIM VSETKYCH C5KAROV. V POSLEDNEJ DOBE MAM PROBLEM S OTVARANIM VEKA NADRZE. PREDTYM TO FACHCILO FAJN, TERAZ SA MI KRYTKA VEKA NEOTVORI, A NEMOZEM TO NIJAKO ORAVIT. SEM-TAM SA MI TO OTVORI TAK, ZE TAHAM ZA VEKO, A ZAMKNEM A OTVORIM CENTRALOM, SEM TAM TO POMOZE. NEVIETE MI PORADIT, CO S TYM MAM SPRAVIT???DOST MA TO VYTACA, HLAVNE KED ZASTAVIM NA PUMPE, A MATURUJEM TAM S TYM 5 MINUT A POTOM AJ TAK MUSIM ODIST, BEZ NATANKOVANEJ NAFTY!!!! VOPRED DAKUJEM!!!
ZDRAVIM VSETKYCH C5KAROV. V POSLEDNEJ DOBE MAM PROBLEM S OTVARANIM VEKA NADRZE. PREDTYM TO FACHCILO FAJN, TERAZ SA MI KRYTKA VEKA NEOTVORI, A NEMOZEM TO NIJAKO ORAVIT. SEM-TAM SA MI TO OTVORI TAK, ZE TAHAM ZA VEKO, A ZAMKNEM A OTVORIM CENTRALOM, SEM TAM TO POMOZE. NEVIETE MI PORADIT, CO S TYM MAM SPRAVIT???DOST MA TO VYTACA, HLAVNE KED ZASTAVIM NA PUMPE, A MATURUJEM TAM S TYM 5 MINUT A POTOM AJ TAK MUSIM ODIST, BEZ NATANKOVANEJ NAFTY!!!! VOPRED DAKUJEM!!!
|
|
08.02.2009 14:16 -
Re: zamykani nadrze, neda se otevrit
|
387097
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no poradim vymenu motorku ktery ovlada mechanismus (pokud tedy neni vadny vlastni mechynismus)
k otvirani : zevnitr v kufru je nouzove otvirani nadrze,staci zatahnout
no poradim vymenu motorku ktery ovlada mechanismus (pokud tedy neni vadny vlastni mechynismus)
k otvirani : zevnitr v kufru je nouzove otvirani nadrze,staci zatahnout
|
|
08.02.2009 14:18 -
|
387098
|
|
kody33
|
|
|
dik za odpoved, a kde je to v kufri???popises to blizsie???
dik za odpoved, a kde je to v kufri???popises to blizsie???
|
|
08.02.2009 16:40 -
|
387100
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
kody33,
nepouzivej prosim CPAS LOCK pro psani prispevku a uz vubec ne pro predmet. Viz pravidla fora! Diky
kody33,
nepouzivej prosim CPAS LOCK pro psani prispevku a uz vubec ne pro predmet. Viz pravidla fora! Diky ;)
|
|
08.02.2009 23:38 -
|
387107
|
|
Darja
|
|
|
me se zasekaval ten vyjizdeci cudlik u vicka a stacilo jen promaznout
me se zasekaval ten vyjizdeci cudlik u vicka a stacilo jen promaznout:-)
|
|
12.02.2009 12:55 -
|
387192
|
|
kody33
|
|
|
no toto mozem riesit, az potom, ked sa mi vobec podari otvorit tu vydrbanu nadrz...palivo dochadza, a mne sa to vobec neda otvorit. nechcem to zlomit, ale asi budem musiet. vie niekto poradit????
no toto mozem riesit, az potom, ked sa mi vobec podari otvorit tu vydrbanu nadrz...palivo dochadza, a mne sa to vobec neda otvorit. nechcem to zlomit, ale asi budem musiet. vie niekto poradit????
|
|
12.02.2009 22:55 -
|
387214
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
oddelej si tapec na dane strane a hned ti vse bude jasne..misto planeho psani jsi to mohl mit otevrene ,na dalku to za tebe bouzel nikdo neudela a ani to neni mozne
oddelej si tapec na dane strane a hned ti vse bude jasne..misto planeho psani jsi to mohl mit otevrene ,na dalku to za tebe bouzel nikdo neudela a ani to neni mozne
|
|
25.08.2011 15:00 -
|
2409404
|
|
robcajs
|
Město: Hranice na Moravě, Auto: Citroën Xantia 1.6i X,Sensation Kat. (65kW) | Počet příspěvků: 2 |
|
|
mohu jen potvrdit
mohu jen potvrdit
|
|
25.08.2011 15:14 -
|
2409408
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
robcajs napsal(a): Zdravím, mám stejný problém, autodiag, kde je to tahlo v kufru? Predpokladam, ze nekde na strane otevirani nadrze, at hledám, jak hledám, nic jsem nenasel, muzes to prosim nejak upresnit? Ceka me vecer dlouha cesta a potrebuji natankovat. WDčko u mám nachystane, jen to otevřít Moc díky
Autodiag u není členem, nechal si smazat účet od adminu, musí sundat tapecínu, obleení v kufru na pravé straně jak je víčko, pak u povytáhne a tankuje
Zdravím, mám stejný problém, autodiag, kde je to tahlo v kufru? Predpokladam, ze nekde na strane otevirani nadrze, at hledám, jak hledám, nic jsem nenasel, muzes to prosim nejak upresnit? Ceka me vecer dlouha cesta a potrebuji natankovat. WDčko u mám nachystane, jen to otevřít :-) Moc díky
Autodiag u není členem, nechal si smazat účet od adminu, musí sundat tapecínu, obleení v kufru na pravé straně jak je víčko, pak u povytáhne a tankuje :-)
|
|
25.08.2011 20:08 -
|
2409440
|
|
jumep
|
|
|
robcajs napsal(a): Zdravím, mám stejný problém,
autodiag, kde je to tahlo v kufru? Predpokladam, ze nekde na strane otevirani nadrze, at hledám, jak hledám, nic jsem nenasel, muzes to prosim nejak upresnit? Ceka me vecer dlouha cesta a potrebuji natankovat. WDčko u mám nachystane, jen to otevřít
Moc díky
WDcko je to najhorsie co mozes pouzit, sice pekne chvilu bude fungovat, ale potom zaschne a cele to zalepi
WDcko je to najhorsie co mozes pouzit, sice pekne chvilu bude fungovat, ale potom zaschne a cele to zalepi
|
|
25.08.2011 21:24 -
|
2409446
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
adne WDčko, pořádně to vyčistit, lihem nebo acetonem! Max trochu vazelinky..
adne WDčko, pořádně to vyčistit, lihem nebo acetonem! Max trochu vazelinky..
|
|
28.08.2011 20:21 -
|
2410130
|
|
robcajs
|
Město: Hranice na Moravě, Auto: Citroën Xantia 1.6i X,Sensation Kat. (65kW) | Počet příspěvků: 2 |
|
|
přesně tak, udělala jsem to tak a super
přesně tak, udělala jsem to tak a super
|
|
| |
|
|