| | |
18.09.2015 18:14 -
Re: Ostřikovače
|
2864168
|
|
foliino
|
Město: Bakov nad Jizerou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
no, u pojistek jsme začaly a bohuel těmi to není. Mohu se zeptat, na kolik vás vyel moturek ?
no, u pojistek jsme začaly a bohuel těmi to není. Mohu se zeptat, na kolik vás vyel moturek ?
|
|
18.09.2015 18:25 -
|
2864186
|
|
jumep
|
|
|
motorcek sa da kupit aj za 7eur (objednacie cislo 6434 92, v eshopoch normalne dostupne)
takto sa da tazko poradit, najjednoduchsie ho dat von a pozret
motorcek sa da kupit aj za 7eur (objednacie cislo 6434 92, v eshopoch normalne dostupne)
takto sa da tazko poradit, najjednoduchsie ho dat von a pozret
|
|
03.09.2018 12:13 -
Trysky a hadice ostrekovacov
|
3178475
|
|
Dadusv
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Dobry den,nemate niekto nahodou nakres ako je vedena hadicka zadneho strekovaca a pristup k nadrzke ostrekovania?zadna hadicka sa mi ulomila presne v tom vstupe do gumennej krytky....a trysky vpredu sa mi neustale zasieraju,uz som to aj prefukoval airom vydrzi tak tyzden.neviem ako by sa tam do nadrze dostal bordel,zmesi nemiesam,uz som z toho na nervy....a ta tryska s hadickou,je tam taky spätny ventilok nejak lacna nie je....dakujem za nakres,za radu,za info...dik
Dobry den,nemate niekto nahodou nakres ako je vedena hadicka zadneho strekovaca a pristup k nadrzke ostrekovania?zadna hadicka sa mi ulomila presne v tom vstupe do gumennej krytky....a trysky vpredu sa mi neustale zasieraju,uz som to aj prefukoval airom vydrzi tak tyzden.neviem ako by sa tam do nadrze dostal bordel,zmesi nemiesam,uz som z toho na nervy....a ta tryska s hadickou,je tam taky spätny ventilok nejak lacna nie je....dakujem za nakres,za radu,za info...dik
|
|
03.09.2018 21:26 -
Re: Trysky a hadice ostrekovacov
|
3178526
|
|
jumep
|
|
|
nadrzka je vpravo vpredu pod naraznikom, odtial idu hadicky vnutrom blatnika, predna vychadza do kapoty, zadna vchadza do kabiny a ide oblukom strechy az dozadu
to ze sa zlomi vzadu je pomerne bezne, treba to spojit hadickou
nadrzka je vpravo vpredu pod naraznikom, odtial idu hadicky vnutrom blatnika, predna vychadza do kapoty, zadna vchadza do kabiny a ide oblukom strechy az dozadu
to ze sa zlomi vzadu je pomerne bezne, treba to spojit hadickou
|
|
18.02.2019 12:05 -
|
3208150
|
|
tomd
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Zdravím.
C5 I (2013) Motorek ostřikovačů skel nevrčí. Zpočátku pouze neostřikoval zadek, předek ano. Dolil jsem kapalinu, pořád stejné. Za půl dne u ani předek.
Pojistka v motorovém prostoru , podle návodu F14 10A OK. Sundal jsem blatník a zkusil změřit napětí na kabelu k motorku. Jsou tam jen 2 dráty, jak jsem tady vyrozuměl, mění se polarita a podle toho stříká dopředu nebo dozadu.
Předpokládám, e bych tam měl naměřit 12V, ale neleze tam nic, ani při zapnutí předního/zadního ostřikování.
Vypadá to na problém v kabelech. Dá se někde sehnat schéma zapojení? Kde by mohla být chyba?
Dík za rady.
Zdravím.
C5 I (2013) Motorek ostřikovačů skel nevrčí. Zpočátku pouze neostřikoval zadek, předek ano. Dolil jsem kapalinu, pořád stejné. Za půl dne u ani předek.
Pojistka v motorovém prostoru , podle návodu F14 10A OK. Sundal jsem blatník a zkusil změřit napětí na kabelu k motorku. Jsou tam jen 2 dráty, jak jsem tady vyrozuměl, mění se polarita a podle toho stříká dopředu nebo dozadu.
Předpokládám, e bych tam měl naměřit 12V, ale neleze tam nic, ani při zapnutí předního/zadního ostřikování.
Vypadá to na problém v kabelech. Dá se někde sehnat schéma zapojení? Kde by mohla být chyba?
Dík za rady.
|
|
18.02.2019 12:32 -
|
3208151
|
|
jruze
|
|
|
tomd napsal(a): Zdravím.
Dík za rady.
Co je to za auto (2013)? jinak v BSM je relátko které překlápí polaritu a ovládá motorek. U mne na biturbu přestal ostřikovat předek (neel motorek - na př.okno , na zadní ano) - chyby byla v BSM mo výměně BSM OK. (nemusí to být tvůj případ ale můe)
Co je to za auto (2013)? jinak v BSM je relátko které překlápí polaritu a ovládá motorek. U mne na biturbu přestal ostřikovat předek (neel motorek - na př.okno , na zadní ano) - chyby byla v BSM mo výměně BSM OK. (nemusí to být tvůj případ ale můe);-)
|
|
18.02.2019 17:04 -
|
3208179
|
|
tomd
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Pardon, překlep 2003, c5 I break.
Ano tam kde je podle návodu pojistka ostřikovačů je označení Siemens BSM-B3. Výměna BSM nevypadá jako levná záleitost.
Pardon, překlep 2003, c5 I break.
Ano tam kde je podle návodu pojistka ostřikovačů je označení Siemens BSM-B3. Výměna BSM nevypadá jako levná záleitost.
|
|
27.07.2023 17:52 -
|
3365092
|
|
Tonda27
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ahoj, vytáhnu nadobku ostřikovaču čelního skla jen přes přes podběh,
nový motorek mám. Děkuji .
Ahoj, vytáhnu nadobku ostřikovaču čelního skla jen přes přes podběh,
nový motorek mám. Děkuji .
|
|
01.08.2023 15:56 -
|
3365321
|
|
Tonda27
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Děkuji. Za radu.
Děkuji. Za radu.
|
|
| |
|
|