| | |
15.01.2013 22:15 -
Re: Ostřikovače
|
2539290
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Kdy budu chtít vytáhnout čidlo, tak musím kapalinu vypustit?
Kdy budu chtít vytáhnout čidlo, tak musím kapalinu vypustit?
|
|
15.01.2013 22:20 -
|
2539291
|
|
jumep
|
|
|
vytecie to po uroven cidla / motorceku (cize vsetko v podstate) - preto ten naraznik dole a mozes to zachytit
vytecie to po uroven cidla / motorceku (cize vsetko v podstate) - preto ten naraznik dole a mozes to zachytit
|
|
16.01.2013 05:25 -
|
2539334
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
O víkendu sundám nárazník. To čidlo mám očistit v nějakém benzínu, nebo jen v čisté vodě? Ono je zaseklé, nebo co se sním stalo? Proč pořád ukazuje a doplním kapalinu?
O víkendu sundám nárazník. :-d To čidlo mám očistit v nějakém benzínu, nebo jen v čisté vodě? Ono je zaseklé, nebo co se sním stalo? Proč pořád ukazuje a doplním kapalinu?
|
|
16.01.2013 10:10 -
|
2539357
|
|
jumep
|
|
|
cidlo su 2 hroty vo vode, na 90% s nim nic nespravis a budes ho muset vymenit
ked ho vyberes, skus tie hroty ocistit, obcas to pomoze, niekde je tu aj fotka toho
cidlo su 2 hroty vo vode, na 90% s nim nic nespravis a budes ho muset vymenit
ked ho vyberes, skus tie hroty ocistit, obcas to pomoze, niekde je tu aj fotka toho
|
|
16.01.2013 11:52 -
|
2539370
|
|
jumep
|
|
|
nie, ten elektrodovy ma 3 vyvody, a plavacik ma 2
viac som neskumal, mne vydrzal od novoty (tj 12 rokov) takze skutocne ked som ho teraz menil nad tym neplacem
nie, ten elektrodovy ma 3 vyvody, a plavacik ma 2
viac som neskumal, mne vydrzal od novoty (tj 12 rokov) takze skutocne ked som ho teraz menil nad tym neplacem
|
|
16.01.2013 17:13 -
|
2539424
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
U to nebude hlásit.
U to nebude hlásit.
|
|
31.01.2013 22:06 -
|
2543516
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
tak výmena motorceka nepomohla. Stale to nevedelo poriadne dostreknut na okno za jazdy. Tak ostávali u len trysky. Po výmene je to konečne dobre
tak výmena motorceka nepomohla. Stale to nevedelo poriadne dostreknut na okno za jazdy. Tak ostávali u len trysky. Po výmene je to konečne dobre :-)
|
|
18.12.2013 23:30 -
|
2647434
|
|
veverka69
|
Město: Rakousy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 12 |
|
|
pri ostriku slysim motorek jak tak nejak hvizda, ale nic nestrika, treba az na paty pokus zacne a pak strika normalne, jak davka, tak doba. Za pet minut je to stejne. Na svetla strika normalne. Myslite,ze bude motorek v haji? Mate me, ze je slyset, ze do nej jde proud a jak se chytne, strika v pohode. Nevim jaky je princip toho cerpadla tam, ale zda se mi jak kdyby prokluzovaly lopatky....
pri ostriku slysim motorek jak tak nejak hvizda, ale nic nestrika, treba az na paty pokus zacne a pak strika normalne, jak davka, tak doba. Za pet minut je to stejne. Na svetla strika normalne. Myslite,ze bude motorek v haji? Mate me, ze je slyset, ze do nej jde proud a jak se chytne, strika v pohode. Nevim jaky je princip toho cerpadla tam, ale zda se mi jak kdyby prokluzovaly lopatky....
|
|
18.12.2013 23:39 -
|
2647437
|
|
jumep
|
|
|
chyba alebo budes mat zly spetny ventil a stece ti to do nadrzky a kym to naplni hadicku tak to trva
neviem kde sa nachadza u X7, to uz budes muset pohladat
chyba alebo budes mat zly spetny ventil a stece ti to do nadrzky a kym to naplni hadicku tak to trva
neviem kde sa nachadza u X7, to uz budes muset pohladat
|
|
19.12.2013 13:00 -
|
2647498
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Taky mi spadávala kapalina, tak jsem v akvaristice koupil zpětný ventilek, dal je hned nad nádrku a předek i zadek stříkají hned a v pohodě.
Taky mi spadávala kapalina, tak jsem v akvaristice koupil zpětný ventilek, dal je hned nad nádrku a předek i zadek stříkají hned a v pohodě.
|
|
19.12.2013 15:40 -
|
2647557
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já ho kupoval ve kodovácký mototechně asi za 10 kč.. Dávali to u na fávo..
Já ho kupoval ve kodovácký mototechně asi za 10 kč.. :-) Dávali to u na fávo..
|
|
01.02.2014 14:48 -
|
2663741
|
|
lenkal123
|
|
|
zdravím a mám taky problém. Voda stříká jen na zadní sklo i při pouití předních stěračů - pomůe jen rozpojit hadičky pod kapotou, fouknout tam tlak a pak ostřikovat jen ze předu, jakmile pouiju zadek, zas to změní jen kompresor. Ano vím - motorek. Koupila jsem nový, nechala vyměnit, závada zůstala. Jetě nějaký tip? Díky
zdravím a mám taky problém. Voda stříká jen na zadní sklo i při pouití předních stěračů - pomůe jen rozpojit hadičky pod kapotou, fouknout tam tlak a pak ostřikovat jen ze předu, jakmile pouiju zadek, zas to změní jen kompresor. Ano vím - motorek. Koupila jsem nový, nechala vyměnit, závada zůstala. Jetě nějaký tip? Díky
|
|
01.02.2014 15:03 -
|
2663744
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
lenkal123 napsal(a): zdravím a mám taky problém. Voda stříká jen na zadní sklo i při pouití předních stěračů - pomůe jen rozpojit hadičky pod kapotou, fouknout tam tlak a pak ostřikovat jen ze předu, jakmile pouiju zadek, zas to změní jen kompresor. Ano vím - motorek. Koupila jsem nový, nechala vyměnit, závada zůstala. Jetě nějaký tip? Díky
Stary motorek ti dali naspat? Ak nie, tak si myslim ze ten novy si nechali a stary len prefukli aby fungoval.
Ja som ten motorek riesil len raz. To supatko co rozdeluje vodu na predok a zadok som otvoril, precistil a zlahka namazal indulonou, Samozrejme som este vyplachol nadobu na kvapalinu. Odvtedy, az kym som auto nepredal, hadam ze aj 4 roky bez zavad, novy majitel sa mi zatial nestazoval
Stary motorek ti dali naspat? Ak nie, tak si myslim ze ten novy si nechali a stary len prefukli aby fungoval. :-p
Ja som ten motorek riesil len raz. To supatko co rozdeluje vodu na predok a zadok som otvoril, precistil a zlahka namazal indulonou, Samozrejme som este vyplachol nadobu na kvapalinu. Odvtedy, az kym som auto nepredal, hadam ze aj 4 roky bez zavad, novy majitel sa mi zatial nestazoval :-d
|
|
01.02.2014 16:46 -
|
2663785
|
|
jumep
|
|
|
ja ten motorcek menim lebo okrem toho pridreteho supatka byva aj zodraty a ma nizsi tlak ako novy
ak ti to robi stale, reklamuj a nechaj vycistit nadrzku (a ak nemas kryt na nalievacom otvore tak si kup ten stupel a nahod tam, je lacny!)
ja ten motorcek menim lebo okrem toho pridreteho supatka byva aj zodraty a ma nizsi tlak ako novy
ak ti to robi stale, reklamuj a nechaj vycistit nadrzku (a ak nemas kryt na nalievacom otvore tak si kup ten stupel a nahod tam, je lacny!)
|
|
05.02.2014 14:17 -
|
2665037
|
|
lenkal123
|
|
|
Motorek starý mi dal - take opravdu měnil. Bylo i vidět e byl sundavaný nárazník, páč ho nespasoval na 100% take výměna proběhla. Někdo jetě říká e by to mohlo být v páčce, ale to mi nejde do hlavy - nespravil by to pak mechanický tlak do trubiček si myslím.
Motorek starý mi dal - take opravdu měnil. Bylo i vidět e byl sundavaný nárazník, páč ho nespasoval na 100% take výměna proběhla. Někdo jetě říká e by to mohlo být v páčce, ale to mi nejde do hlavy - nespravil by to pak mechanický tlak do trubiček :-( si myslím.
|
|
| |
|
|