| | |
14.06.2012 23:30 -
Re: Ostřikovače
|
2484189
|
|
boza
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Super,a dá se pořídit i ta guma co je na nádrce u motorku?
Super,a dá se pořídit i ta guma co je na nádrce u motorku?
|
|
14.06.2012 23:33 -
|
2484190
|
|
jumep
|
|
|
ano, ale len v citroene
ano, ale len v citroene
|
|
15.06.2012 13:01 -
|
2484315
|
|
jumep
|
|
|
sundat naraznik mi pride lahsie ako sundavat podblatnik
jo a na facelifte namas co cistit, tam je to cele plastove
plast praskne a zatece do toho voda a potom to blbne, kup si nove cidlo, nahorsie je ze su 2 typi a skor ako to otvoris nezistis ktory mas
sundat naraznik mi pride lahsie ako sundavat podblatnik
jo a na facelifte namas co cistit, tam je to cele plastove
plast praskne a zatece do toho voda a potom to blbne, kup si nove cidlo, nahorsie je ze su 2 typi a skor ako to otvoris nezistis ktory mas
|
|
30.06.2012 02:10 -
|
2488930
|
|
DrMarvin
|
|
|
Ahoj...ted jsem prisel z garaze.-(
namontoval jsem si sterac....tak si rikal parada a ejhle oni mi nejdou ostrikovacenebo spis predni v pohode a zadni kdyz macknu tak to strika na predni okno
to znamena koupit novej moturek co?:=)
todle je asi on co? .link.
Ahoj...ted jsem prisel z garaze.-(
namontoval jsem si sterac....tak si rikal parada a ejhle oni mi nejdou ostrikovace:-)nebo spis predni v pohode a zadni kdyz macknu tak to strika na predni okno:D
todle je asi on co? http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBpzY/uwUPbN+8f9TwBPWwDlBEmlyZdkdTR91xlTemTJRU6gZ7h0HI+VEwRCdoIsDZN3rDxNiG56FAhJGm6NvaDRrXyzSfLfy2IlFRRUxwTt9nU+zhX8wYqPoCHnEirmJC1Y6tmAMpu1wChSrRfzioFm3+5Hzf1XSsaG31mfcvvza+3KOMDXxRv9xrJedezNbMwg==
|
|
30.06.2012 19:50 -
|
2489077
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
DrMarvin napsal(a): Ahoj...ted jsem prisel z garaze.-(
namontoval jsem si sterac....tak si rikal parada a ejhle oni mi nejdou ostrikovace nebo spis predni v pohode a zadni kdyz macknu tak to strika na predni okno
todle je asi on co? .link.
no ten tvůj link mi ukazuje nějaké dráky, asi si myslel toto:.link.
no ten tvůj link mi ukazuje nějaké dráky, asi si myslel toto:http://www.autodilyhulin.cz/138-motorky-ostrikovacu
|
|
22.12.2012 17:36 -
|
2532547
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Trochu to tu oivím, dají se nějak telovat ostřikovače čelního skla, mám pocit jako by ten pravý rozpraoval moc na pravo, mám pocit, e by to chtělo natočit lehce ke středu, ale nechci do toho ourat, kdy nevím, jestli to vůbec jde ??Abych nezničil ten rozpraovač.
Lze do toho vrazit nějakou jehlu a pootočit levá-prává nebo nahoru-dolů ??
Díky
Trochu to tu oivím, dají se nějak telovat ostřikovače čelního skla, mám pocit jako by ten pravý rozpraoval moc na pravo, mám pocit, e by to chtělo natočit lehce ke středu, ale nechci do toho ourat, kdy nevím, jestli to vůbec jde ??Abych nezničil ten rozpraovač.
Lze do toho vrazit nějakou jehlu a pootočit levá-prává nebo nahoru-dolů ??
Díky
|
|
22.12.2012 17:42 -
|
2532548
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Oivím aj ja.. Ostrekovač dáva slabý tlak. Za jazdy to ledva dostrekne na okno. Je to chyba v motorceku? Inde chybu nevidim, netečie nikde ani nič..
Oivím aj ja.. Ostrekovač dáva slabý tlak. Za jazdy to ledva dostrekne na okno. Je to chyba v motorceku? Inde chybu nevidim, netečie nikde ani nič..
|
|
22.12.2012 17:44 -
|
2532550
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ne, nejde to telovat. Pokud to stříká ejdrem, tak je v tom zrnko něčeho a nebo je to u zanesený vodním kamenem. A to je sakra prevít, ten dokáe zničit i pračku.
Pokus se to sundat z kapoty a vyčistit nějakou jehličkou, propláchnout a profouknout. Taky by se hodilo vyčistit nádrku ostřikovačů, jestli v ní není bordel. Kdy to bude čistit na autě, tak to svinstvo jenom zastrčí dolů a zase to vlítne zpátky do trysky.
Ne, nejde to telovat. Pokud to stříká ejdrem, tak je v tom zrnko něčeho a nebo je to u zanesený vodním kamenem. A to je sakra prevít, ten dokáe zničit i pračku.
Pokus se to sundat z kapoty a vyčistit nějakou jehličkou, propláchnout a profouknout. Taky by se hodilo vyčistit nádrku ostřikovačů, jestli v ní není bordel. Kdy to bude čistit na autě, tak to svinstvo jenom zastrčí dolů a zase to vlítne zpátky do trysky.
|
|
23.12.2012 09:38 -
|
2532743
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
no len to upresnim. Ja mam len predný ostrekovac. Take odpadá pokazený ventilcok. Je pravda ze zimná zmes to zhorí ale ani v lete to nieje bohviečo. Ozaj je tam dačo co sa zodere? Motorcek stojí asi 10e. Take to nieje problém.
no len to upresnim. Ja mam len predný ostrekovac. Take odpadá pokazený ventilcok. Je pravda ze zimná zmes to zhorí ale ani v lete to nieje bohviečo. Ozaj je tam dačo co sa zodere? Motorcek stojí asi 10e. Take to nieje problém.
|
|
23.12.2012 10:19 -
|
2532764
|
|
jumep
|
|
|
cele je to plastove, ta vrtulka a ulozenie ...
tym ze sa to toci (pripadne trocha prachu piesku) to zodere, sice nebadane, ale uz to nema taku tesnost a tak isto ani tlak
inak motorcek je uplne rovnaky ako ten s ventilkom, len tu skratka neni ten ventil a druhy vyvod
cele je to plastove, ta vrtulka a ulozenie ...
tym ze sa to toci (pripadne trocha prachu piesku) to zodere, sice nebadane, ale uz to nema taku tesnost a tak isto ani tlak
inak motorcek je uplne rovnaky ako ten s ventilkom, len tu skratka neni ten ventil a druhy vyvod
|
|
23.12.2012 10:50 -
|
2532774
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
cauko.tu .link.
a ete tu .link.
cauko.tu http://www.depoauto.sk/product_info.php/cPath/312_430_4700/products_id/17475?osCsid=fiivaeg69mtm7kr6jeo45c8rc6
:palec
a ete tu http://www.autokelly.sk/#PATH=3345620;5216488;5216537;5217100;5298835;5298843|CT=4|PCT=16
|
|
30.12.2012 17:34 -
|
2535345
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Ahoj, mám problém u ostřikovače zadního okna. Kdy ho zapnu začne mi ostřikovat přední okno. Nevíte co stím můe být? Díky za odpověď, auto mám teprve 5 dní.
Ahoj, mám problém u ostřikovače zadního okna. Kdy ho zapnu začne mi ostřikovat přední okno. Nevíte co stím můe být? Díky za odpověď, auto mám teprve 5 dní.
|
|
30.12.2012 18:20 -
|
2535373
|
|
Míra Cindr
|
|
|
Mě to taky magoří.Po častějím pouívání se to srovnalo.Asi bude někde bordel.
Mě to taky magoří.Po častějím pouívání se to srovnalo.Asi bude někde bordel.;-)
|
|
30.12.2012 18:24 -
|
2535377
|
|
Mamlas
|
|
|
Nekdu tu byla popsana funkce motorku jak prepina mezi prednim a zadnim oknem. Zkus si to tu dohledat. Myslim, ze se tam dostane nejaky bordel a pak nedela co ma.
Nekdu tu byla popsana funkce motorku jak prepina mezi prednim a zadnim oknem. Zkus si to tu dohledat. Myslim, ze se tam dostane nejaky bordel a pak nedela co ma.
|
|
| |
|
|