| | |
28.03.2012 18:15 -
Re: Ostřikovače
|
2462960
|
|
jardas
|
|
|
A nejde nějak seřídit dávka kolik do dává vody ten motorek ? Se mi zdá, e to dává nějak moc a pak kdy je auto umytý, zavoskovaný tak mě můe lak trefit, e na okně zůstává zaschlej prouek po vodě která nestačila odtéct... Stírátka jsou nový a fungujou na výbornou, jenom tý vody tam je moc...
A nejde nějak seřídit dávka kolik do dává vody ten motorek ? Se mi zdá, e to dává nějak moc a pak kdy je auto umytý, zavoskovaný tak mě můe lak trefit, e na okně zůstává zaschlej prouek po vodě která nestačila odtéct... Stírátka jsou nový a fungujou na výbornou, jenom tý vody tam je moc...
|
|
08.04.2012 17:08 -
|
2467286
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Jetě k výměně trysek. Konečně jsem se k tomu dokopal. Chlapi, co jste mi to radili?? Není tam ádný plíek ani se nemusí demontovat ta černá lita, na které ty trysky jsou, jak jsem dostal v SZ. To je natěstí poprvé za mé členství, e jsem dostal patné rady.
Prohlédl jsem novou trysku a bylo mi to jasné. Má dva plastové pruné výstupky, ten větí se zmáčkne a tryska vypadne sama nahoru. Nová se prostě zacvakne. To ve!
Měl jsem takové s mosaznou těrbinou, nové jsou větí a mají jen dírku v plastu. V klidu se mi zdá, e to stříká dost vysoko, za jízdy jsem nezkouel. Nedá se to nikde tolovat, tak se tím nebudu prudit, udělal jsem maximum.
Jetě k výměně trysek. Konečně jsem se k tomu dokopal. Chlapi, co jste mi to radili?? Není tam ádný plíek ani se nemusí demontovat ta černá lita, na které ty trysky jsou, jak jsem dostal v SZ. To je natěstí poprvé za mé členství, e jsem dostal patné rady.
Prohlédl jsem novou trysku a bylo mi to jasné. Má dva plastové pruné výstupky, ten větí se zmáčkne a tryska vypadne sama nahoru. Nová se prostě zacvakne. To ve!
Měl jsem takové s mosaznou těrbinou, nové jsou větí a mají jen dírku v plastu. V klidu se mi zdá, e to stříká dost vysoko, za jízdy jsem nezkouel. Nedá se to nikde tolovat, tak se tím nebudu prudit, udělal jsem maximum.
|
|
18.04.2012 16:48 -
|
2470811
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
Ahoj přátelé. Mám problem s ostřikovačema na světlech. Ráno jsem odemčel auto a po otevrení kufru se sami spustily ale pouze na světla . Nastartoval jem a přestaly ale asi po 15 minutách stání zas samy od sebe plíchaly jak pominutý a pak za a zas tak jsem raději odpojil baterku. tu jsem pak zapojil a dělá to pořád . Nevíte co s tím
Moje auto se asi zbláznilo kdyz jsem ráno odemčel otevrel kufr tak se samy spustily ostrikovače na svetla . Pochvilce zas a zas tak to delao asi pul hodiny po sobě. odpojení baterky nepomohlo. Raději jsem ji odpojil a jezdím jiným vozem. Neví někdo co s tím?
Ahoj přátelé. Mám problem s ostřikovačema na světlech. Ráno jsem odemčel auto a po otevrení kufru se sami spustily ale pouze na světla . Nastartoval jem a přestaly ale asi po 15 minutách stání zas samy od sebe plíchaly jak pominutý a pak za a zas tak jsem raději odpojil baterku. tu jsem pak zapojil a dělá to pořád . Nevíte co s tím :nevim
Moje auto se asi zbláznilo kdyz jsem ráno odemčel otevrel kufr tak se samy spustily ostrikovače na svetla . Pochvilce zas a zas tak to delao asi pul hodiny po sobě. odpojení baterky nepomohlo. Raději jsem ji odpojil a jezdím jiným vozem. Neví někdo co s tím? :nevim
|
|
18.04.2012 18:35 -
|
2470834
|
|
Darja
|
|
|
Projít kabely? Pokud se poutí jen ostřiky světel a né čelního skla, začala bych tam.
Projít kabely? Pokud se poutí jen ostřiky světel a né čelního skla, začala bych tam.
|
|
18.04.2012 18:53 -
|
2470840
|
|
pajauchy
|
|
|
uvidím zítra dnes u to asi nestihnu
uvidím zítra dnes u to asi nestihnu:-(
|
|
18.04.2012 22:01 -
|
2470878
|
|
jumep
|
|
|
comm?
comm?
|
|
20.04.2012 17:15 -
|
2471086
|
|
pajauchy
|
|
|
tak kable vypadají v pohodě , budu muset někomu řict at se na mrkne.
tak kable vypadají v pohodě , budu muset někomu řict at se na mrkne.;-)
|
|
26.04.2012 20:01 -
|
2472149
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Kluci nevíte jaké čidlo nebo co to je,e mi to pořád hlásí málo kapaliny,ikdy je to po hrdlo
Kluci nevíte jaké čidlo nebo co to je,e mi to pořád hlásí málo kapaliny,ikdy je to po hrdlo:nevim
Přílohy: 2012-04-26 19.51.38.jpg ( 927216b ) - |
|
26.04.2012 22:05 -
|
2472205
|
|
jumep
|
|
|
DaveLbc napsal(a): Kluci nevíte jaké čidlo nebo co to je,e mi to pořád hlásí málo kapaliny,ikdy je to po hrdlo
bohuzial nemas ako zistit, len dat dole naraznik alebo podblatnik
povacsine je rovne, ked je vpredu, je rovne, ked je vzadu je zahnute ... zalezi na type nadrzky
bohuzial nemas ako zistit, len dat dole naraznik alebo podblatnik
povacsine je rovne, ked je vpredu, je rovne, ked je vzadu je zahnute ... zalezi na type nadrzky
|
|
27.04.2012 06:22 -
|
2472233
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Ale víte co je jetě zvlátní. Kdy rozpojím pod kapotou hadíčky a valí to naplno tak to nehlásí, jenom kdy to jde přes ostřikovače. Zvlátní. NO SHODÍM NÁRAZNÍK A VYČISTÍM CO PŮJDE A UVIDÍME. DÍKY
Ale víte co je jetě zvlátní. Kdy rozpojím pod kapotou hadíčky a valí to naplno tak to nehlásí, jenom kdy to jde přes ostřikovače. Zvlátní:-o. NO SHODÍM NÁRAZNÍK A VYČISTÍM CO PŮJDE A UVIDÍME. DÍKY
|
|
14.06.2012 17:55 -
|
2484106
|
|
lada.bk
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj lidi, připojím se taky s problémem, a ostřikuji přední okno, nebo zadní, vdy teče voda na zadní sklo..... Prostě páčka ke mě, stěrače stírají, ale voda stříká na zadní sklo..... Nevíte, kde soudruzi udělali chybu???
Ahoj lidi, připojím se taky s problémem, a ostřikuji přední okno, nebo zadní, vdy teče voda na zadní sklo..... Prostě páčka ke mě, stěrače stírají, ale voda stříká na zadní sklo..... Nevíte, kde soudruzi udělali chybu???
|
|
14.06.2012 17:57 -
|
2484108
|
|
jumep
|
|
|
velmi slabo hladas a malo citas, je to tu isto aspon 2x napisane ...
je to v motorceku, niekto to opravuje, ja tie motorceky menim, v zasade nie je drahy a novy nie je zodraty a ma lepsi tlak ...
velmi slabo hladas a malo citas, je to tu isto aspon 2x napisane ...
je to v motorceku, niekto to opravuje, ja tie motorceky menim, v zasade nie je drahy a novy nie je zodraty a ma lepsi tlak ...
|
|
14.06.2012 19:00 -
|
2484124
|
|
Jinec
|
|
|
Ahoj .. měl jsem úplně ten samý problém mě pomohla jen výměna celeho motorku a ve ok . Koupil jsem repas myslím kolem 300 ,- kč.
Ahoj .. měl jsem úplně ten samý problém mě pomohla jen výměna celeho motorku a ve ok . Koupil jsem repas myslím kolem 300 ,- kč.
|
|
14.06.2012 22:44 -
|
2484177
|
|
boza
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 89 |
|
|
A kde jsi ho kupoval za 280,- ?Je to tenhle typ .link.
A kde jsi ho kupoval za 280,- ?Je to tenhle typ http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBpzY/uwUPbN+8f9TwBPWwDlBEmlyZdkdTR91xlTemTJRU6gZ7h0HI+VEwRCdoIsDZN3rDxNiG56FAhJGm6NvaDRrXyzSfLfy2IlFRRUxwTt9nU+zhX8wYqPoCHnEirmJC1Y6tmAMpu1wChSrRfzioFm3+5Hzf1XSsaG31mfcvvza+3KOMDXxRv9xrJedezNbMwg==
|
|
14.06.2012 23:25 -
|
2484185
|
|
boza
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 89 |
|
|
A ten typ je stejnej?Nechci sundavat nárazník dvakrát
A ten typ je stejnej?Nechci sundavat nárazník dvakrát :-)
Přílohy: lock.png ( 81b ) - |
|
| |
|
|