| | |
11.01.2009 13:39 -
Popelník
|
386520
|
|
mikaso
|
|
|
Hojte vsichni,
neresil jste nekdo problem s popelnikem, kterej nejde zavrit? Ja jsem to tak uz koupil a po par pokusech zustal zavrenej. No a protoze sem to vedel, tak sem na nej nesahal. Ted se mi v tom ale vrtal jeden typek, kdyz sem si u nej nechaval neco vymenit a uz mesic s tim cvakam a furt to nejde zavrit. Pred tim sem se dival, co by tam mohlo bejt spatne, ale zdalo se, ze vsechno je tak jak ma. Me to hrozne znervoznuje, protoze je to hodne blizko klacku a pri razeni si do toho hodne casto tukam prstama. No a rozdelavat celej ten stredovej panel se mi jen tak na blind nechce - nemam garaz, venku je zima ...
Hojte vsichni,
neresil jste nekdo problem s popelnikem, kterej nejde zavrit? Ja jsem to tak uz koupil a po par pokusech zustal zavrenej. No a protoze sem to vedel, tak sem na nej nesahal. Ted se mi v tom ale vrtal jeden typek, kdyz sem si u nej nechaval neco vymenit a uz mesic s tim cvakam a furt to nejde zavrit. Pred tim sem se dival, co by tam mohlo bejt spatne, ale zdalo se, ze vsechno je tak jak ma. Me to hrozne znervoznuje, protoze je to hodne blizko klacku a pri razeni si do toho hodne casto tukam prstama. No a rozdelavat celej ten stredovej panel se mi jen tak na blind nechce - nemam garaz, venku je zima ...
|
|
11.01.2009 14:09 -
Re: Popelník
|
386524
|
|
jumep
|
|
|
uz sa to riesilo niekolkokrat, je to pruzinka, ked bude dostatocne teplo, daj dole stredovy panel, je tam len nacvakany, potom sa k tomu dostanes, velakrat staci tu pruzinku namazat a zacne zacvakavat
uz sa to riesilo niekolkokrat, je to pruzinka, ked bude dostatocne teplo, daj dole stredovy panel, je tam len nacvakany, potom sa k tomu dostanes, velakrat staci tu pruzinku namazat a zacne zacvakavat
|
|
11.01.2009 20:45 -
|
386543
|
|
krocan
|
Město: Fryčovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 216 |
|
|
nelo by popelník obstříknout konkorem-jen úvaha, né rada
nelo by popelník obstříknout konkorem-jen úvaha, né rada
|
|
11.01.2009 21:11 -
|
386544
|
|
jumep
|
|
|
.link.
+ v galerii mam fotky ako to funguje a co tam je
http://www.citroeny.cz/forumxxx/viewtopic.php?t=12502
+ v galerii mam fotky ako to funguje a co tam je
|
|
28.12.2009 16:18 -
|
1429943
|
|
mikjosef
|
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Mám jeden drobný dotaz,okolo popelníku.Máte popelník v autě podsvícený?Mně v autě svítí kde,co, ale popelník ne.Jen se chci informovat,jestli mám hledat kde vyměnit árovku.
Mám jeden drobný dotaz,okolo popelníku.Máte popelník v autě podsvícený?Mně v autě svítí kde,co, ale popelník ne.Jen se chci informovat,jestli mám hledat kde vyměnit árovku.
|
|
28.12.2009 19:29 -
|
1430034
|
|
tief
|
|
|
Ano
Ano
|
|
28.12.2009 20:03 -
|
1430036
|
|
Darja
|
|
|
Kdybys mi soustavně necpal do mého obaly od suenek, tak bych si toho taky vimla
Kdybys mi soustavně necpal do mého obaly od suenek, tak bych si toho taky vimla:-d
|
|
28.12.2009 21:33 -
|
1430042
|
|
jumep
|
|
|
je tam mala ziarovecka a myslim ze dostat sa k nej da len ked sa dole predny panel (plast)
je tam mala ziarovecka a myslim ze dostat sa k nej da len ked sa dole predny panel (plast)
|
|
28.12.2009 22:03 -
|
1430048
|
|
jagrim
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Taky mi popelník nesvítí,u od doby co jsem auto přivezl Jestli tam árovička je,jak píe Jumep,budu jen rád,v noci je na popelník prdlajdaj vidět
Taky mi popelník nesvítí,u od doby co jsem auto přivezl :nevim Jestli tam árovička je,jak píe Jumep,budu jen rád,v noci je na popelník prdlajdaj vidět :-((((
|
|
28.12.2009 22:09 -
|
1430049
|
|
jumep
|
|
|
takze: pouzit cast tohoto navodu:
.link.
a je to na tomto kabliku:
.link.
je to ten co trci tam dole, predpokladam ze to staci povolit len kusok aby sa clovek k tej ziarovke dostal
edit: a na fotkach popolniku v profile vidno aj trciacu ziarovku, ak sa k nej da dostat lahsie, tak to napiste, ak budem davat dole panel nejako v blizkej dobe a nezabudnem, tak to skontrolujem ci to nejde lahsie
takze: pouzit cast tohoto navodu:
http://www.jumep.com/c5/panelklimatizacie/
http://www.jumep.com/c5/panelklimatizacie/P1070464.JPG
je to ten co trci tam dole, predpokladam ze to staci povolit len kusok aby sa clovek k tej ziarovke dostal
edit: a na fotkach popolniku v profile vidno aj trciacu ziarovku, ak sa k nej da dostat lahsie, tak to napiste, ak budem davat dole panel nejako v blizkej dobe a nezabudnem, tak to skontrolujem ci to nejde lahsie
|
|
29.12.2009 12:18 -
|
1430053
|
|
mikjosef
|
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Díky za radu.Budu to muset znova rozebrat a árovku vyměnit.
Díky za radu.Budu to muset znova rozebrat a árovku vyměnit.
|
|
10.03.2010 21:53 -
|
1806459
|
|
ladinbin
|
|
|
jumep napsal(a): takze: pouzit cast tohoto navodu:
.link.
.link.
Nesmělý dotaz. Nejde mi popelník vyndat. Funguje, zavírá i otevírá normálně. Chtěl jsem ho ale vyndat a vyčistit a při vyndávání mi zůstal v ruce ten plechový deklík popelníku. Rád bych popelník vyndal a mříku (deklík) nasadil. Ale popelník mi vyndat nejde. Poradíte?
|
|
10.03.2010 21:59 -
|
1806461
|
|
jumep
|
|
|
Ak sa nemylim, tak vybrat sa mi ho podarilo az po tom co som to dal dole panel. Takze si to nepamatam, ale ten panel ide dole lahucko. Staci vycvaknut tapec okolo radiacej paky, povolit tie dva torxy a stiahnut to dole, ak si spomenem, pozrem na to.
Ak sa nemylim, tak vybrat sa mi ho podarilo az po tom co som to dal dole panel. Takze si to nepamatam, ale ten panel ide dole lahucko. Staci vycvaknut tapec okolo radiacej paky, povolit tie dva torxy a stiahnut to dole, ak si spomenem, pozrem na to.
|
|
19.04.2011 00:16 -
|
2385104
|
|
jumep
|
|
|
tak len ozivim mrtvolu, popolnik a jeho nezatvaranie sa da dost lahko opravit
treba dat dole ten stredovy plast a dostaneme sa k plastu ktory zachytava popolnik
.link.
ten treba vybrat a to voditko co je zvnutra prihnut aby sa viac stlacalo o plast (mierne, opatrne nahriat a prihnut), nahodit s5 a voala, ono to bude fungovat
tak len ozivim mrtvolu, popolnik a jeho nezatvaranie sa da dost lahko opravit
treba dat dole ten stredovy plast a dostaneme sa k plastu ktory zachytava popolnik
http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/87468707_50346646649aac580a4a1f.jpg
ten treba vybrat a to voditko co je zvnutra prihnut aby sa viac stlacalo o plast (mierne, opatrne nahriat a prihnut), nahodit s5 a voala, ono to bude fungovat
|
|
01.09.2011 20:12 -
|
2411168
|
|
písař
|
Město: Cheznovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Zdarec
Tak mě nastal opačnej problém.Já mám popelník zaraenej dovnitř a ani se nehne!
Půjde sundat ten středovej poanel i s popelníkem dohromady?
Zdarec
Tak mě nastal opačnej problém.Já mám popelník zaraenej dovnitř a ani se nehne!:-(
Půjde sundat ten středovej poanel i s popelníkem dohromady? :nevim
|
|
01.09.2011 20:13 -
|
2411169
|
|
jumep
|
|
|
ten sa sundava s popolnikom dohromady
ten sa sundava s popolnikom dohromady
|
|
01.09.2011 20:13 -
|
2411170
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 374 |
|
|
ne jsou tam 2 roubky, musí ho nějak vypáčit..opatrně
ne jsou tam 2 roubky, musí ho nějak vypáčit..opatrně
|
|
01.09.2011 20:15 -
|
2411171
|
|
jumep
|
|
|
TheOne napsal(a): ne jsou tam 2 roubky, musí ho nějak vypáčit..opatrně
kde mas v popolniku 2 srobky?
jedine zozadu, ale to uz ho kludne otvorim ked mam panel dole
srobky su len pri c5 1, 2 dole, pred pakou, radio, facelift ma este pod okrasnou listou 2
kde mas v popolniku 2 srobky?
jedine zozadu, ale to uz ho kludne otvorim ked mam panel dole
srobky su len pri c5 1, 2 dole, pred pakou, radio, facelift ma este pod okrasnou listou 2
|
|
01.09.2011 20:33 -
|
2411173
|
|
písař
|
Město: Cheznovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Tak jak tedy?Jenom ty dva dole před řadičkou?A klasika-vytáhnout rádio atd.?
Tak jak tedy?Jenom ty dva dole před řadičkou?A klasika-vytáhnout rádio atd.?
|
|
01.09.2011 20:34 -
|
2411174
|
|
jumep
|
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/demotaz-ovladacieho-panelu-klimatizacie-okrasneho-panelu
|
|
| |
|
|