| | |
14.05.2022 23:07 -
Světla Peugeot Partner
|
3340702
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mám tady opět po nějakém čase takový překladatelský oříek 😁
Peugeot Partner, rok 10...
Světlá se zapnou sama po zapnutí sv15. A svítí komplet celá palubka. Kdy nastartuju, tak světla zůstanou svítit, přístrojovka taky, ale pokud mám vypínač na "0" zhasne osvětlení rádia a klimy, pokud světla na páčce zapnu, tak se rozsvítí rádio a klima. Mlhovky jdou zapnout normálně, dálková světla se chovají, jako by auto jelo neustále v "denním reimu". Tzn, e nejdou zapnout, funguje jen světelná houkačka. V paměti závad ádné relevantní chyby, konfigurace byla taková rozes...., take ta u je správná a nikde není (nebo jsem aspoň nenael) nic dodělaného. Myslím nějaké dodatečné automatické rozsvěcení světel a pod.
Jo a jetě jedna věc je na tom divná. Kdy vytáhnu v BSM pojistku pro pravé světlo, zhasne levé a opačně...
Někdo nějaký nápad ?
Pro inspiraci video: .link.
Mám tady opět po nějakém čase takový překladatelský oříek 😁
Světlá se zapnou sama po zapnutí sv15. A svítí komplet celá palubka. Kdy nastartuju, tak světla zůstanou svítit, přístrojovka taky, ale pokud mám vypínač na "0" zhasne osvětlení rádia a klimy, pokud světla na páčce zapnu, tak se rozsvítí rádio a klima. Mlhovky jdou zapnout normálně, dálková světla se chovají, jako by auto jelo neustále v "denním reimu". Tzn, e nejdou zapnout, funguje jen světelná houkačka. V paměti závad ádné relevantní chyby, konfigurace byla taková rozes...., take ta u je správná a nikde není (nebo jsem aspoň nenael) nic dodělaného. Myslím nějaké dodatečné automatické rozsvěcení světel a pod.
Jo a jetě jedna věc je na tom divná. Kdy vytáhnu v BSM pojistku pro pravé světlo, zhasne levé a opačně...
Někdo nějaký nápad ;-)?
Pro inspiraci video: https://youtu.be/zDbfWFsAKlc
|
|
16.05.2022 23:15 -
Re: Světla Peugeot Partner
|
3340906
|
|
jruze
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Mám tady opět po nějakém čase takový překladatelský oříek 😁
Někdo nějaký nápad ?
Pro inspiraci video: .link.
Světelný senzor funguje ?
Světelný senzor funguje ?
|
|
17.05.2022 12:05 -
|
3340935
|
|
Hanz 397
|
|
|
Nemá...
Nemá...
|
|
17.05.2022 18:23 -
|
3340965
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
Packu jsi mel rozdelanou jestli nejsou vydrene kontakty?
Packu jsi mel rozdelanou jestli nejsou vydrene kontakty?
Přílohy: 23112012303.jpg ( 285362b ) - |
|
17.05.2022 18:31 -
|
3340969
|
|
Hanz 397
|
|
|
Co jsem koukal, tak Comm je nový, lae pro jistotu jsem samozřejmě vyzkouel jiný... No a samozřejmě beze změny...
Co jsem koukal, tak Comm je nový, lae pro jistotu jsem samozřejmě vyzkouel jiný... No a samozřejmě beze změny...
|
|
17.05.2022 19:41 -
|
3340971
|
|
DanielRada
|
Město: Bělotín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Nae C3 2010 se chová stejně. Taky nemá světelný senzor. Jestli se dá někde nastavit automatické zapínání světel, nevím. Nezkouel jsem.
Nae C3 2010 se chová stejně. Taky nemá světelný senzor. Jestli se dá někde nastavit automatické zapínání světel, nevím. Nezkouel jsem.
|
|
17.05.2022 21:57 -
|
3340984
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Nedavno som cital a PP, ako koli blbej ziarovke v zadnej lampe nesiel chcipnut motor
Nedavno som cital a PP, ako koli blbej ziarovke v zadnej lampe nesiel chcipnut motor :-d
|
|
18.05.2022 18:11 -
|
3341062
|
|
DanielRada
|
Město: Bělotín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Podle mě tady není chyba, ale vlastnost auta. Trochu jsem koukal do návodu a pokud se jedná o verzi s přepínačem světel bez polohy AUTO, je moné automatické rozsvícení světel nastavit diagnostikou a společně se světly, při poloze přepínače na 0, svíti i přístrojovka. Ostatní (rádio, klima) svítí a při poloze přepínače na světla. Rovně nejdou zapnout dálková a mlhová světla.
Podle mě tady není chyba, ale vlastnost auta. Trochu jsem koukal do návodu a pokud se jedná o verzi s přepínačem světel bez polohy AUTO, je moné automatické rozsvícení světel nastavit diagnostikou a společně se světly, při poloze přepínače na 0, svíti i přístrojovka. Ostatní (rádio, klima) svítí a při poloze přepínače na světla. Rovně nejdou zapnout dálková a mlhová světla.
|
|
19.05.2022 19:43 -
|
3341147
|
|
Hanz 397
|
|
|
DanielRada napsal(a): Podle mě tady není chyba, ale vlastnost auta. Trochu jsem koukal do návodu a pokud se jedná o verzi s přepínačem světel bez polohy AUTO, je moné automatické rozsvícení světel nastavit diagnostikou a společně se světly, při poloze přepínače na 0, svíti i přístrojovka. Ostatní (rádio, klima) svítí a při poloze přepínače na světla. Rovně nejdou zapnout dálková a mlhová světla.
Ano, takhle se chovají světla normálně, pokud není deák, ale rozsvítí se a po nastartování a ne hned po zapnutí klíčku. Navíc i při startu by měla zhasnout, co neudělají. A dálkové nejdou zapnout ani kdy páčku otočím na "zapnutá světla"... Take tady se světla chovají opravdu nestandardně.
Ano, takhle se chovají světla normálně, pokud není deák, ale rozsvítí se a po nastartování a ne hned po zapnutí klíčku. Navíc i při startu by měla zhasnout, co neudělají. A dálkové nejdou zapnout ani kdy páčku otočím na "zapnutá světla"... Take tady se světla chovají opravdu nestandardně.
|
|
30.05.2022 19:37 -
|
3341623
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tak vyřeeno.
Do jednotky s problémy a na několikátý pokus nasypaný nový SW a ve funguje, jak má. Nejspí byla měněná BSI (i podle těch nesmyslů v konfiguraci)...
Tak vyřeeno.
Do jednotky s problémy a na několikátý pokus nasypaný nový SW a ve funguje, jak má. Nejspí byla měněná BSI (i podle těch nesmyslů v konfiguraci)...
|
|
| |
|
|