| | |
23.02.2020 18:04 -
Boj s hrdzou
|
3260640
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Ahojte, zakladám novú tému pretoe nič takého tu nie je.
Ak náhodou sa to tu preberalo, tak sa ospravedlňujem ale nenaiel som danú tému. A ďakujem za presmerovanie.
C5 I - 2002,
1.objavila sa drobná hrdza na falcoch zadných dveri. Z vnútornej strany na hrane. Ako je spojený vonkají plech s vnútorným.
2.taktie jemná hrzda na kufri v oblasti osvetlenia EČV.
Máte niekto rady a typy ako s týmto bojova?
Mám doma oscilačnú brúsku tak rozmýlam či to týmto vybrúsi, následne natrie odhrdzovačom a potom si da namiesa korekčnú tyčinku a zatrie.
Vá názor, skúsenejích pánov?
Ďakujem za kadý typ
Ahojte, zakladám novú tému pretoe nič takého tu nie je.
Ak náhodou sa to tu preberalo, tak sa ospravedlňujem ale nenaiel som danú tému. A ďakujem za presmerovanie.
C5 I - 2002,
1.objavila sa drobná hrdza na falcoch zadných dveri. Z vnútornej strany na hrane. Ako je spojený vonkají plech s vnútorným.
2.taktie jemná hrzda na kufri v oblasti osvetlenia EČV.
Máte niekto rady a typy ako s týmto bojova?
Mám doma oscilačnú brúsku tak rozmýlam či to týmto vybrúsi, následne natrie odhrdzovačom a potom si da namiesa korekčnú tyčinku a zatrie.
Vá názor, skúsenejích pánov?
Ďakujem za kadý typ
|
|
24.02.2020 13:48 -
Re: Boj s hrdzou
|
3260750
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Ahoj. Moc neporadím, co s tím. Ale nemohl bys nahrát fotky? Zajímalo by mě, jak vypadá reznoucí C5, e to je ji třeba řeit.
Ahoj. Moc neporadím, co s tím. Ale nemohl bys nahrát fotky? Zajímalo by mě, jak vypadá reznoucí C5, e to je ji třeba řeit. :)
|
|
24.02.2020 18:26 -
|
3260807
|
|
jumep
|
|
|
kufor je bezna vec, sposobena tym ako sa odiera ten plast pri otvarani kufra (riesenie bolo dat to dole, prestreknut a dat tam podlozky aby nebol ten plast oprety o kufor
co sa tyka dveri, tam som to este nepotreboval riesit, maximalne to oskrabat, vycistit a prestreknut
kufor je bezna vec, sposobena tym ako sa odiera ten plast pri otvarani kufra (riesenie bolo dat to dole, prestreknut a dat tam podlozky aby nebol ten plast oprety o kufor
co sa tyka dveri, tam som to este nepotreboval riesit, maximalne to oskrabat, vycistit a prestreknut
|
|
25.02.2020 10:04 -
|
3260920
|
|
LukoLVG
|
|
|
Tak páni neh sa páči fotky, nie je to strané... Ale treba to riei, za dva roky zhnijú dvere jak nič...
Tak páni neh sa páči fotky, nie je to strané... Ale treba to riei, za dva roky zhnijú dvere jak nič...
Přílohy: kufor.jpg ( 79317b ) - z dvere lavo.jpg ( 82499b ) - z dvere pravo.jpg ( 70121b ) - |
|
25.02.2020 15:29 -
|
3261003
|
|
Hanz 397
|
|
|
Řekl bych, e to rezne hlavně proto, e jsou ty dveře stříkané... 😉
Minimálně ty pravé skoro jistě...
Řekl bych, e to rezne hlavně proto, e jsou ty dveře stříkané... 😉
|
|
25.02.2020 16:21 -
|
3261028
|
|
LukoLVG
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Řekl bych, e to rezne hlavně proto, e jsou ty dveře stříkané... 😉
Nie nie su striekané karoséria a podobne je vetko v pôvodnom stave. Nikde neodbíja farba, nie je pomaranč, mal som dole tapacíre, nič nebolo opravované, vyklepávané...
Tak ako je to 18 ročné auto, raz to zni musí
Tak hor sa opravi to, niektorí víkend... isto alebo to vymením
Nie nie su striekané ;-) karoséria a podobne je vetko v pôvodnom stave. Nikde neodbíja farba, nie je pomaranč, mal som dole tapacíre, nič nebolo opravované, vyklepávané...
Tak ako je to 18 ročné auto, raz to zni musí :-))))
Tak hor sa opravi to, niektorí víkend... isto alebo to vymením :nevim
|
|
25.02.2020 23:27 -
|
3261124
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
To jak má na těch kufrovejch dveřích, jsem kdysi opravil a zastavil dalí rozlejzání tak, e jsem sundal tu litu se zámkem a osvětlením RZ , ocistil, ty rezavý místa vybrousil , olepil a stríkl zinkovým sprejem . Měl jsem taky stříbrnou C5 a ten sprej měl skoro stejnej odstín. Nebylo to vůbec vidět pokud ses k tomu neohnul a nekoukal kolem té lity. Samozřejmě při zpětné montái lity dát mezi litu a kastli ty gumový podloky ( jak psal jumep ) aby se to zase neoklepalo .
Stejně tak bych to udělal na těch pravejch a levejch dveřích. vybrousit tu rez a zinkovej sprej. Měl jsem ten sprej od Würthu .
To jak má na těch kufrovejch dveřích, jsem kdysi opravil a zastavil dalí rozlejzání tak, e jsem sundal tu litu se zámkem a osvětlením RZ , ocistil, ty rezavý místa vybrousil , olepil a stríkl zinkovým sprejem . Měl jsem taky stříbrnou C5 a ten sprej měl skoro stejnej odstín. Nebylo to vůbec vidět pokud ses k tomu neohnul a nekoukal kolem té lity. Samozřejmě při zpětné montái lity dát mezi litu a kastli ty gumový podloky ( jak psal jumep ) aby se to zase neoklepalo .
Stejně tak bych to udělal na těch pravejch a levejch dveřích. vybrousit tu rez a zinkovej sprej. Měl jsem ten sprej od Würthu .
|
|
| |
|
|