21.07.2019 14:39 -
Výměna okna zadních dveří / C5 II break
|
3230825
|
|
modano
|
Město: Trenčín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím vetkých. Včera sa mi rozbilo okno zadných dverí. Nevie niekto poradi, kde sa dá nové okno kúpi a či niekde nie je napísaný postup takejto výmeny ? Zatiaž som naiel iba postup demontáe tapacírovania na you tube.
Zdravím vetkých. Včera sa mi rozbilo okno zadných dverí. Nevie niekto poradi, kde sa dá nové okno kúpi a či niekde nie je napísaný postup takejto výmeny ? Zatiaž som naiel iba postup demontáe tapacírovania na you tube.
|
|
25.07.2019 19:20 -
Re: Výměna okna zadních dveří / C5 II break
|
3231560
|
|
modano
|
|
|
Tak som sa dostal v mojom probléme po montá okna, ktoré som zohnal na vrakovisku. Odmontoval som výplň dverí, vrátane prilepenej membrány, ktorá je prilepená teda fest. Teraz by som potreboval radu niekoho, čo to u robil, ako ďalej. Prikladám foto rozobratých dverí.
Tak som sa dostal v mojom probléme po montá okna, ktoré som zohnal na vrakovisku. Odmontoval som výplň dverí, vrátane prilepenej membrány, ktorá je prilepená teda fest. Teraz by som potreboval radu niekoho, čo to u robil, ako ďalej. Prikladám foto rozobratých dverí.
Přílohy: Zadné dvere po odstránení tapacírungu.JPG ( 3517514b ) - |
|
25.07.2019 23:05 -
|
3231617
|
|
jumep
|
|
|
posunes si mechanizmus dole tak aby si videl drziak okna (ta diera v okne ma ist don)
zatlacis v strede toho bieleho kruzku a rozoberes drziak, vysunes mensi valcek z vacsieho
vycistis po starom okne
nasadis ho do voditok a do mechanizmu
zasunies velky valcek aby sa to uchytilo a zatlacis dnu maly ktory to uchyti aby to nevypadlo
posunes si mechanizmus dole tak aby si videl drziak okna (ta diera v okne ma ist don)
zatlacis v strede toho bieleho kruzku a rozoberes drziak, vysunes mensi valcek z vacsieho
vycistis po starom okne
nasadis ho do voditok a do mechanizmu
zasunies velky valcek aby sa to uchytilo a zatlacis dnu maly ktory to uchyti aby to nevypadlo
|
|
28.07.2019 22:04 -
|
3231923
|
|
modano
|
|
|
Vežká vďaka jumep za radu, ako by som sám na to priiel. Pre ostatných, ktorí budú riei tento problém. Po spustení driaka okna dolu sa dá naň pozrie cez dieru v plechu a v nosníku sahovačky pri nasvietení zboku. Valčeky sa vyrazia robovákom. Pre vloenie okna je potrebné ete demontova vonkajie a vnútorné vodorovné tesnenie a tie tesnenie po ostatnom obvode okna, stačí po trojuholník vžavo, ktorý treba tie odmontova, je na dvoch róboch. A potom u len nahodi okno a odskúa, či sa hladko sahuje. No som rád, e to mám za sebou a ete raz Jumep, vežká vďaka. Ete link na demontá tapacírungu :.link.
Vežká vďaka jumep za radu, ako by som sám na to priiel. Pre ostatných, ktorí budú riei tento problém. Po spustení driaka okna dolu sa dá naň pozrie cez dieru v plechu a v nosníku sahovačky pri nasvietení zboku. Valčeky sa vyrazia robovákom. Pre vloenie okna je potrebné ete demontova vonkajie a vnútorné vodorovné tesnenie a tie tesnenie po ostatnom obvode okna, stačí po trojuholník vžavo, ktorý treba tie odmontova, je na dvoch róboch. A potom u len nahodi okno a odskúa, či sa hladko sahuje. No som rád, e to mám za sebou a ete raz Jumep, vežká vďaka. Ete link na demontá tapacírungu :https://www.youtube.com/watch?v=xsquPyLoAPY
|
|
| |