01.02.2019 02:17 -
Zobrazení ukazatele aktuální rychlosti
|
3205316
|
|
Bunda
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Ahoj,
asi jsem vůl, ale nedokáu to najít. Nedávno mi to začalo ukazovat aktuální rychlost na displeji, z čehoč jsem byl nadený. K tomu to zobrazovalo aktuální spotřebu.
Včera se to opět přeplo do reimu zobrazování počtu kilometrů výletu, co u ukazuje jen 9999 a průměrné spotřebě.
Tuím, e to souvisí s nastavením pamětí sedačky, kam se toto nastavení ukládá té.
Jak se to prosím nastaví?
Půl princezny a v mrazu ulomený kus krytky nádrky ostřikovače k tomu!
Děkuju moc.
Ahoj,
asi jsem vůl, ale nedokáu to najít. Nedávno mi to začalo ukazovat aktuální rychlost na displeji, z čehoč jsem byl nadený. K tomu to zobrazovalo aktuální spotřebu.
Včera se to opět přeplo do reimu zobrazování počtu kilometrů výletu, co u ukazuje jen 9999 a průměrné spotřebě.
Tuím, e to souvisí s nastavením pamětí sedačky, kam se toto nastavení ukládá té.
Děkuju moc.
|
|
01.02.2019 06:08 -
Re: Zobrazení ukazatele aktuální rychlosti
|
3205325
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
eby levým otočným voličem na volantu? Nevím o tom, e by tohle nastavení bylo v paměti sedačky, tam jsou tuím jen zrcátka a klima.
eby levým otočným voličem na volantu? Nevím o tom, e by tohle nastavení bylo v paměti sedačky, tam jsou tuím jen zrcátka a klima.
|
|
01.02.2019 13:05 -
Re: Zobrazení ukazatele aktuální rychlosti
|
3205331
|
|
Bobr53
|
|
|
Bunda napsal(a): Ahoj,
Děkuju moc.
V paměti nastavení sedačky je sedadlo řidiče, obě zpětná zrcátka a nastavení klimy - a to jak teplot, tak i ostatních parametrů.
To co tě zajímá zapíná levým rolovacím tlačítkem na volantu - zkus rolovat pořád dokola, aspoň se seznámí, co tam na displayi můe zobrazit. Je tam ta tvá poadovaná aktuální spotřeba, pak dva samostatné denní (měsíční,...) záznamy s průměrnou spotřebou a pak jetě dalí zobrazení - to u záleí na vybavenosti auta (jestli má Navi, atd.).
Kdy ti denní (týdenní,...) počítadlo zobrazuje údaj 9999 km tak to znamená, e jsi na něm dosáhl maximálního zobrazitelného nájezdu, u dále nic nevypočítává a tuto obrazovku vynuluje dlouhým stlačením zase levého rolovacího válečku.
Ulomený kus krytky nádrky ostřikovače fakt nepotřebuju, ale tu princeznu bych prosil raději celou...
V paměti nastavení sedačky je sedadlo řidiče, obě zpětná zrcátka a nastavení klimy - a to jak teplot, tak i ostatních parametrů. :-o
To co tě zajímá zapíná levým rolovacím tlačítkem na volantu - zkus rolovat pořád dokola, aspoň se seznámí, co tam na displayi můe zobrazit. Je tam ta tvá poadovaná aktuální spotřeba, pak dva samostatné denní (měsíční,...) záznamy s průměrnou spotřebou a pak jetě dalí zobrazení - to u záleí na vybavenosti auta (jestli má Navi, atd.).
Kdy ti denní (týdenní,...) počítadlo zobrazuje údaj 9999 km tak to znamená, e jsi na něm dosáhl maximálního zobrazitelného nájezdu, u dále nic nevypočítává a tuto obrazovku vynuluje dlouhým stlačením zase levého rolovacího válečku. ;-)
Ulomený kus krytky nádrky ostřikovače fakt nepotřebuju, ale tu princeznu bych prosil raději celou... :-))))
|
|
| |