15.12.2018 15:56 -
Demontá čalounění dveří / C5 III
|
3196532
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Ahoj, evidentně mi prdlo něco na stahovačce okna, potřebuji se podívat, co ulítlo, kde vude jsou rouby které drí čalounění řidičových dveří? Na předcházejícím modelu byly dva pod madlem, jeden pod kličkou, jeden z boku a tuím pod reprem, ostatní na caplíkách. Jak je to tady? okolo kličky nic nevidím, ale ta musí jít určitě taky dolů, mám model s pamětí sedaček, take celej ten komponent musí předpokládám dolů
Ahoj, evidentně mi prdlo něco na stahovačce okna, potřebuji se podívat, co ulítlo, kde vude jsou rouby které drí čalounění řidičových dveří? Na předcházejícím modelu byly dva pod madlem, jeden pod kličkou, jeden z boku a tuím pod reprem, ostatní na caplíkách. Jak je to tady? okolo kličky nic nevidím, ale ta musí jít určitě taky dolů, mám model s pamětí sedaček, take celej ten komponent musí předpokládám dolů:nevim
|
|
15.12.2018 16:03 -
Re: Demontá čalounění dveří / C5 III
|
3196533
|
|
čelda
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Tady je návod.
Tady je návod.
Přílohy: Odstrojení - Kompletace _ Přední dveře.pdf ( 1907145b ) - |
|
| |