18.06.2018 17:01 -
Zahřívá se kolo / Citroen C6
|
3165518
|
|
tandem
|
Město: Praha, Auto: citroen c 6 | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ráda bych se zeptala, proč se mi u tohoto auta při rychlosti kolem 160 km v hodině zahřívá přední kolo, respective náboj a jde kouř a smrad, na panelu se rozsvítí kontrolka servis,která ihned zhasne. Při normální rychlosti ve ok , diagnostika taky nic. Jsem nový majitel a s autem se teprve seznamuji. Diky za odpověd.
Ráda bych se zeptala, proč se mi u tohoto auta při rychlosti kolem 160 km v hodině zahřívá přední kolo, respective náboj a jde kouř a smrad, na panelu se rozsvítí kontrolka servis,která ihned zhasne. Při normální rychlosti ve ok , diagnostika taky nic. Jsem nový majitel a s autem se teprve seznamuji. Diky za odpověd.
|
|
18.06.2018 18:17 -
Re: Zahřívá se kolo / Citroen C6
|
3165537
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Asi odchází loiska,nebo můe přibrzdovat brzda(destička).Nejlepí zajet někam na dílnu at se na to podívají.Mně to dělalo to samé a po čase u začlo loisko zpívat
Asi odchází loiska,nebo můe přibrzdovat brzda(destička).Nejlepí zajet někam na dílnu at se na to podívají.Mně to dělalo to samé a po čase u začlo loisko zpívat :-)
|
|
| |