24.01.2017 11:08 -
Výměna skla pátých dveří / C5 I/II Break
|
3031426
|
|
cimbal
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Zdravím, měnil někdo z Vás otevíravé sklo 5. dveří u C5 II Break? Čím přilepit mechanismus zavírání na sklo. Prosím o tip na vhodné pruné a únosné lepidlo. Díky.
Zdravím, měnil někdo z Vás otevíravé sklo 5. dveří u C5 II Break? Čím přilepit mechanismus zavírání na sklo. Prosím o tip na vhodné pruné a únosné lepidlo. Díky.
|
|
24.01.2017 14:22 -
Re: Výměna skla pátých dveří / C5 I/II Break
|
3031510
|
|
ivanivan
|
|
|
Nechci klamat, ale vechno je na rouby. Je tu celé vlákno o 5tých dveřích break
Nechci klamat, ale vechno je na rouby. Je tu celé vlákno o 5tých dveřích break ;-)
|
|
24.01.2017 14:38 -
|
3031512
|
|
jruze
|
|
|
Také moc nerozumím - jestli kaklíky k mikrospínači tak to jde a drí třeba vteřinkou, jestli zadní stěrač tak osyčka je jednak maticí s venkovnímdrákem a jednou 6.kou maticí ke roubku nalepeném na sklu(jetě jsem ho nikdy neviděl upadlej - pokud tento tak prodávají speciál lepidlo na vnitřní zrcátka(mívají i na benzinkách).
Také moc nerozumím - jestli kaklíky k mikrospínači tak to jde a drí třeba vteřinkou, jestli zadní stěrač tak osyčka je jednak maticí s venkovnímdrákem a jednou 6.kou maticí ke roubku nalepeném na sklu(jetě jsem ho nikdy neviděl upadlej - pokud tento tak prodávají speciál lepidlo na vnitřní zrcátka(mívají i na benzinkách).
|
|
24.01.2017 15:09 -
|
3031515
|
|
cimbal
|
|
|
Je to ten blok s osičkou zadního stěrače, v mrazu se mi za jízdy celé zadní sklo vysypalo (neměl jsem asi zapínat rozmrazování...).Asi zkusím to lepidlo na zrcátka. Jen mám trochu obavy aby to vydrelo při zavírání skla. Díky. A omlouvám se za mizerný popis problému .
Je to ten blok s osičkou zadního stěrače, v mrazu se mi za jízdy celé zadní sklo vysypalo (neměl jsem asi zapínat rozmrazování...).Asi zkusím to lepidlo na zrcátka. Jen mám trochu obavy aby to vydrelo při zavírání skla. Díky. A omlouvám se za mizerný popis problému :-).
|
|
24.01.2017 19:41 -
Re: výměna skla pátých dveří C5II Break
|
3031650
|
|
cimbal
|
|
|
Díky za trpělivost. Ten druhý bod mě děsil (viz obr.). U mám nové okno a zjistil jsem e je na něm přilepen. . Čas na opravu mám a o víkendu a chtěl jsem mít ve nachystané (stát na ulici bez skla dalí týden...). Snad se někdy dostanu na sraz, abych Vás alespoň pozval na něco dobrého .
Díky za trpělivost. Ten druhý bod mě děsil (viz obr.). U mám nové okno a zjistil jsem e je na něm přilepen. :-). Čas na opravu mám a o víkendu a chtěl jsem mít ve nachystané (stát na ulici bez skla dalí týden...). Snad se někdy dostanu na sraz, abych Vás alespoň pozval na něco dobrého :-).
Přílohy: okno_zamek.jpg ( 229656b ) - |
|
| |