| | |
22.12.2016 12:36 -
Re: Pojistka otevření přední kapoty / C5 III
|
3022261
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
divisl napsal(a): No to asi jo, ale spousta výmluv, jak to není ani na centrálním skladu, dodání v pátek moná a přítí týden atd. atd.
--
No kadopádně opraveno, bylo prasklé lanko nikoliv ta páka. Díl 7937J1 pro P407 a 807 naprosto shodný s 7937R0 pro Citroen, cena téměř poloviční 283 Kč oproti 485 Kč . Výměna cca 10 minut.
no to je právě to číslo 7937J1 ... citroen ho zná taky, ale na c6, c8, a na x7 je tam převod čísla, musí dohledat ... a pouitelné je taky... a cena je v citroenu stejná jak paout = 283,- pro koncového
no to je právě to číslo 7937J1 ... citroen ho zná taky, ale na c6, c8, a na x7 je tam převod čísla, musí dohledat ... a pouitelné je taky... a cena je v citroenu stejná jak paout = 283,- pro koncového ;-)
|
|
22.12.2016 21:20 -
|
3022568
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
jruze napsal(a): A ta objednávka jde přes skladníka nebo ředitele?
Kdy má skladník dovolenou, tak ho moná zastupuje ředitel.
Jinak samozřejmě to jde i přez toho skladníka, mimo jiné, ale pozdret to můe i třeba přepravce, nebo ten kdo mi posílá sms e to mám na prodejně, je to řetězec lidí, kde se to můe zdret.
Kadopádně při kadé objednávce říkají 2 a 3 týdny, e pak polou sms a to bude na prodejně, je jedno jestli objednává celej motor, nebo roubek do něj, tak nemá cenu rozebírat jeden článek v celém řetězci ( skladníka ).
Kdy má skladník dovolenou, tak ho moná zastupuje ředitel. :-))))
Jinak samozřejmě to jde i přez toho skladníka, mimo jiné, ale pozdret to můe i třeba přepravce, nebo ten kdo mi posílá sms e to mám na prodejně, je to řetězec lidí, kde se to můe zdret.;-)
Kadopádně při kadé objednávce říkají 2 a 3 týdny, e pak polou sms a to bude na prodejně, je jedno jestli objednává celej motor, nebo roubek do něj, tak nemá cenu rozebírat jeden článek v celém řetězci ( skladníka ). :-d
|
|
22.12.2016 21:45 -
|
3022571
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Kdy má skladník dovolenou, tak ho moná zastupuje ředitel.
Jinak samozřejmě to jde i přez toho skladníka, mimo jiné, ale pozdret to můe i třeba přepravce, nebo ten kdo mi posílá sms e to mám na prodejně, je to řetězec lidí, kde se to můe zdret.
Kadopádně při kadé objednávce říkají 2 a 3 týdny, e pak polou sms a to bude na prodejně, je jedno jestli objednává celej motor, nebo roubek do něj, tak nemá cenu rozebírat jeden článek v celém řetězci ( skladníka ).
No asi má pravdu - moná by bylo namístě jim říct a nebo rovnou udělat a si bude ztěovat na zastoupení. Já ale objednávám jako na servis (i kdy nejsou múj smluvní partner) no ale zase na druhou stanu odeberu třeba kolem 20000,- měsíčně a i přes slevy mají nějaký zisk + mnostevní bonus (při takovém odběru nebo moná o trochu větím bych od smluvního mohl mít třeba soudek nového oleje nebo jiné , takhle dostávám alespoň upomínkové předměty a různé dárky )
No asi má pravdu - moná by bylo namístě jim říct a nebo rovnou udělat a si bude ztěovat na zastoupení. Já ale objednávám jako na servis (i kdy nejsou múj smluvní partner) no ale zase na druhou stanu odeberu třeba kolem 20000,- měsíčně a i přes slevy mají nějaký zisk + mnostevní bonus (při takovém odběru nebo moná o trochu větím bych od smluvního mohl mít třeba soudek nového oleje nebo jiné , takhle dostávám alespoň upomínkové předměty a různé dárky;-) )
|
|
22.12.2016 22:08 -
|
3022603
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
jste si jistí, ze to stale jeste souvisi s packou otevirani kapoty ??? ......
jste si jistí, ze to stale jeste souvisi s packou otevirani kapoty ??? ...... :nevim :-((((
|
|
22.12.2016 22:16 -
|
3022608
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Souvisí to jenom s objednáním a dodací dobou té páčky, jinak má samozřejmě pravdu, omlouvám se.
Souvisí to jenom s objednáním a dodací dobou té páčky, jinak má samozřejmě pravdu, omlouvám se. :-)) ;-)
|
|
06.01.2017 10:02 -
|
3026147
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Super, premazanie nepomohlo, dnes rano mi to prasklo
Ked sa dari, tak sa dari
Super.
Prcic, nepamatam ako to tam je
Ako otvorit tu kapotu?
Super, premazanie nepomohlo, dnes rano mi to prasklo
Ked sa dari, tak sa dari
Super.
Prcic, nepamatam ako to tam je
Ako otvorit tu kapotu?
|
|
06.01.2017 10:47 -
|
3026150
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Taky mi to nejde určitě se dostala voda do bohdenu-kdy se ohřeje motor tak to povolí,ale nervat za ni já si pomohl ocelovým drátem a odjistil háček.Hned jsem nakapal na lanko rozmrazovač zámků a pomohlo to sice jde ztuha ale pomalu odjistí--chtěl jsem lanovod vyndat a vzít domů vysuit a promazat,ale nevím jak dostat dolů ten plastovej kryt co je nad chladičem-oddělal jsem kolíčky,vyrouboval roubky,ale ten plast je nějak sojenej s maskou a já nevím jak tak jsem to zase zarouboval a nechal být.Stejně potřebuju nacpat nějakej karton před chladič ted v mrazech se patně ohřívá motor poradíte jak dostat ten černej plast dolů abych se dostal na chladič? Díky.
Taky mi to nejde určitě se dostala voda do bohdenu-kdy se ohřeje motor tak to povolí,ale nervat za ni já si pomohl ocelovým drátem a odjistil háček.Hned jsem nakapal na lanko rozmrazovač zámků a pomohlo to sice jde ztuha ale pomalu odjistí--chtěl jsem lanovod vyndat a vzít domů vysuit a promazat,ale nevím jak dostat dolů ten plastovej kryt co je nad chladičem-oddělal jsem kolíčky,vyrouboval roubky,ale ten plast je nějak sojenej s maskou a já nevím jak tak jsem to zase zarouboval a nechal být.Stejně potřebuju nacpat nějakej karton před chladič ted v mrazech se patně ohřívá motor poradíte jak dostat ten černej plast dolů abych se dostal na chladič? Díky.
|
|
06.01.2017 11:15 -
|
3026157
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
kup si original kryt na prednu masku, na jesen nacvaknes, na jar das dole, pohladaj uz to tu je
kup si original kryt na prednu masku, na jesen nacvaknes, na jar das dole, pohladaj uz to tu je
|
|
06.01.2017 12:11 -
|
3026190
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Díky za rady-to patné ohřívání motoru dnes -9 po 6 km na oleji 2 čárky na vodě jedna a hadice do chladiče studené zřejmě topení stačí odebrat hodně tepla z motoru.Jetě k topení syn má C5 II 2006 já X7 2009 mladýmu to topí podstatně lépe hned po vyjetí fouká dost teplý vzduch z výdechů mně jen vlaný
Zapoměl jsem dodat e po ohřátí topí velice dobře.
Díky za rady-to patné ohřívání motoru dnes -9 po 6 km na oleji 2 čárky na vodě jedna a hadice do chladiče studené zřejmě topení stačí odebrat hodně tepla z motoru.Jetě k topení syn má C5 II 2006 já X7 2009 mladýmu to topí podstatně lépe hned po vyjetí fouká dost teplý vzduch z výdechů mně jen vlaný :-(
Zapoměl jsem dodat e po ohřátí topí velice dobře.
|
|
06.01.2017 15:36 -
|
3026244
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
lebo x7 ma elektricke pri-kurenie - tam to fuka teplo skoro hned .
lebo x7 ma elektricke pri-kurenie - tam to fuka teplo skoro hned .
|
|
07.01.2017 21:19 -
|
3026586
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Take dnes jsem se taky nedostal pod kapotu. Fakt supr otevírání Po nahřátí teda uspěch,ale jak se dostat k tomu bovdenu v tý páčce aby se dal nějak promazat a oetřit? Dělal jste to u někdo?
Take dnes jsem se taky nedostal pod kapotu. Fakt supr otevírání :palec Po nahřátí teda uspěch,ale jak se dostat k tomu bovdenu v tý páčce aby se dal nějak promazat a oetřit? Dělal jste to u někdo? :-o
|
|
07.01.2017 21:34 -
|
3026591
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
ja tam vzdy strcim ruku a otevru to manualne primo na zamku bez packy, pak jak je kapota otevrena se k bovdenu dostanes dobre z vrchu ... Jinak otevirani kapoty fakt asi funguje jen kdyz je nove
ja tam vzdy strcim ruku a otevru to manualne primo na zamku bez packy, pak jak je kapota otevrena se k bovdenu dostanes dobre z vrchu ... Jinak otevirani kapoty fakt asi funguje jen kdyz je nove :-)
|
|
| |
|
|