| | |
17.10.2016 22:40 -
Superzamykání / C5 III
|
3003509
|
|
pospa
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Ahoj,
podle VIN má mít moje nová stará C5 III (2009) superzamykání, ale evidentně to z nějakýho důvodu nefunguje. V diagnostice mám nastaveno "Jednoduché odemykání", kdy nastavím "Superzamykání" a zamknu auto, několikrát cvakne (zamk./odemk.), zrcátka se sklopí a hned zase odklopí a pak u to nejde ani zamknout (auto zůstane odemčené) do té doby ne to zase přehodím na "Jednoduché". Podle návodu to má fungovat po dvojitém stisku na klíčku, ale nic. Diagnostika ádnou chybu v tomhle směru nepíe. Neví někdo co s tím? Díky..
Ahoj,
podle VIN má mít moje nová stará C5 III (2009) superzamykání, ale evidentně to z nějakýho důvodu nefunguje. V diagnostice mám nastaveno "Jednoduché odemykání", kdy nastavím "Superzamykání" a zamknu auto, několikrát cvakne (zamk./odemk.), zrcátka se sklopí a hned zase odklopí a pak u to nejde ani zamknout (auto zůstane odemčené) do té doby ne to zase přehodím na "Jednoduché". Podle návodu to má fungovat po dvojitém stisku na klíčku, ale nic. Diagnostika ádnou chybu v tomhle směru nepíe. Neví někdo co s tím? Díky..
|
|
17.10.2016 22:42 -
Re: Superzamykání / C5 III
|
3003513
|
|
jumep
|
|
|
jednoduche - nemas tam tie superlocky
ked to bolo v diagnostike nastavene bez nich, tak tam skratka nie su
jednoduche - nemas tam tie superlocky
ked to bolo v diagnostike nastavene bez nich, tak tam skratka nie su
|
|
18.10.2016 07:55 -
|
3003561
|
|
pospa
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Podle mě to tak jednoduchý neni podle vinka by to tam bejt mělo, tak to můe třeba bejt jen rozbitý ne? Kdyby byl rozbitej jeden, tak bych to nechal opravit (nevim kolik to stojí).
Podle mě to tak jednoduchý neni :) podle vinka by to tam bejt mělo, tak to můe třeba bejt jen rozbitý ne? Kdyby byl rozbitej jeden, tak bych to nechal opravit (nevim kolik to stojí).
|
|
18.10.2016 12:53 -
|
3003600
|
|
jruze
|
|
|
Jen si hrajte - říká se e kdo si hraje nezlobí ale moná se nasere a něco posere. (ono vás to vytrestá - ty sice přepíe jednu poloku ale diagnostika jich veskutečnosti přepisuje několik ale to neznamená e při opětovném přepsání dovede přepsat ve do původního stavu)
Jen si hrajte - říká se e kdo si hraje nezlobí ale moná se nasere a něco posere.:-o (ono vás to vytrestá - ty sice přepíe jednu poloku ale diagnostika jich veskutečnosti přepisuje několik ale to neznamená e při opětovném přepsání dovede přepsat ve do původního stavu);-)
|
|
18.10.2016 13:12 -
|
3003603
|
|
pospa
|
|
|
Myslim, e je zbytečný prudit tady s tématem, který je tisíckrát probíráno jinde.. rizika jsou známá, take, prosím, k věci
Myslim, e je zbytečný prudit tady s tématem, který je tisíckrát probíráno jinde.. rizika jsou známá, take, prosím, k věci :)
|
|
18.10.2016 14:22 -
|
3003608
|
|
jumep
|
|
|
je to jednoduche, ak das superlock na nesuperlock kabelaz a nastavenie tak ti po otvoreni dveri zamkne a podobne haluze
rovnako opacne
cize tam mas 4x nesuperlock, nic rozbite a nastavene
moze byt chybne zaznamenane, to nie je nic neobvykle !
je to jednoduche, ak das superlock na nesuperlock kabelaz a nastavenie tak ti po otvoreni dveri zamkne a podobne haluze
rovnako opacne
cize tam mas 4x nesuperlock, nic rozbite a nastavene
moze byt chybne zaznamenane, to nie je nic neobvykle !
|
|
18.10.2016 17:26 -
|
3003652
|
|
pospa
|
|
|
No já se pořád opírám o to, co se píe o vinku na service.citroen.com. Jak teda můu jinak zjistit, jestli tam ty superlocky jsou? Rozebrat asi co..
No já se pořád opírám o to, co se píe o vinku na service.citroen.com. Jak teda můu jinak zjistit, jestli tam ty superlocky jsou? Rozebrat asi co.. :)
|
|
18.10.2016 17:28 -
|
3003653
|
|
jumep
|
|
|
ale zbytocne nieco rozoberat, keby boli tak to je tak nakonfigurovane a funguje
ked nie je / po prepnuti blbne, tak tam nie su - tam nic nenaspekulujes (vacsinou boli aj tak len pri exclusive)
ale zbytocne nieco rozoberat, keby boli tak to je tak nakonfigurovane a funguje
ked nie je / po prepnuti blbne, tak tam nie su - tam nic nenaspekulujes (vacsinou boli aj tak len pri exclusive)
|
|
18.10.2016 17:48 -
|
3003657
|
|
pospa
|
|
|
Ok, smířim se s tim, e to tam prostě neni. Sere mě to trochu, ale co se dá dělat.. na C5 I jsem to měl, tady to mít holt nebudu no. Díky..
Ok, smířim se s tim, e to tam prostě neni. Sere mě to trochu, ale co se dá dělat.. na C5 I jsem to měl, tady to mít holt nebudu no. Díky..
|
|
18.10.2016 18:58 -
|
3003665
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
kto by to kradol ?
kto by to kradol ?
|
|
19.10.2016 09:45 -
|
3003766
|
|
pospa
|
|
|
Dawe :> Díky! podívám se
robo :> teď jsem čet, e v Praze chytli gang, kterej krad francouzký auta.. 100 aut údajně. Docela mě to překvapilo, e to někdo krade. Prej na náhradní díly. Ale u nás co bydlím jsou podivný individua, e bych to rád měl nějak chráněný..
Dawe :> Díky! podívám se
robo :> teď jsem čet, e v Praze chytli gang, kterej krad francouzký auta.. 100 aut údajně. Docela mě to překvapilo, e to někdo krade. Prej na náhradní díly. Ale u nás co bydlím jsou podivný individua, e bych to rád měl nějak chráněný..
|
|
19.10.2016 14:35 -
|
3003850
|
|
tief
|
|
|
hele to by mne docela zajimalo ( bez rejpani, opravdu ) ... jako chapu, vybrnknes zadne okno a narves se dnu pres okno, napojis diagnostiku ale bez klicku se predsi do bsi a spol nedostanes, jak tohle objedes ?
hele to by mne docela zajimalo ( bez rejpani, opravdu ) ... jako chapu, vybrnknes zadne okno a narves se dnu pres okno, napojis diagnostiku ale bez klicku se predsi do bsi a spol nedostanes, jak tohle objedes ?
|
|
19.10.2016 14:54 -
|
3003857
|
|
pospa
|
|
|
Tomu se zabránit nedá, dá se to max. oddálit, to já vim a o to mi jde..
Tomu se zabránit nedá, dá se to max. oddálit, to já vim a o to mi jde..
|
|
| |
|
|