| | |
08.09.2016 11:20 -
Tané na C6?
|
2992717
|
|
Hubis
|
|
|
Úvodem se omlouvám, e píu dotaz k C6, ale nikde nemají sluné fórum. A v C5 jsme jezdil 12 let, měl jsem 3, tak snad i k C6 zde naleznu fundovanou radu
Potřebuji na C6 namontovat tané, nejlépe s bajonetem, 7 pin, a co nejvíce skrytou montá. Samozřejmě elektroniku pro napojení na auto, ádné bastlení. Jene nikde jsem nenael nikoho, kdo by to prodával, potamo dělal, snad kromě značky - tam jsme se zatím neptal. Máte tip na někoho, ideálně někde v okolí Ostravy, kdo by dělal taná na C6?
Předem děkuji za rady!
Hubert
Úvodem se omlouvám, e píu dotaz k C6, ale nikde nemají sluné fórum. A v C5 jsme jezdil 12 let, měl jsem 3, tak snad i k C6 zde naleznu fundovanou radu :)
Potřebuji na C6 namontovat tané, nejlépe s bajonetem, 7 pin, a co nejvíce skrytou montá. Samozřejmě elektroniku pro napojení na auto, ádné bastlení. Jene nikde jsem nenael nikoho, kdo by to prodával, potamo dělal, snad kromě značky - tam jsme se zatím neptal. Máte tip na někoho, ideálně někde v okolí Ostravy, kdo by dělal taná na C6?
Předem děkuji za rady!
Hubert
|
|
08.09.2016 11:52 -
Re: Tané na C6?
|
2992720
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Ahoj. Tazne dela jen Citroen. Maji jen bajonetove. Videt neni vubec. Bajonet se zasouva smerem nahoru. Zaduvka je na kolebce. Myslim ze zelezo bylo kolem 10 tis plus elektrika asi 4 tis. Kdyz jsem si u kluku v citroenu objednaval tak rikali ze jsem snad prvni v republice a krabice byla s desetiletym prachem 😊😊😊
Ahoj. Tazne dela jen Citroen. Maji jen bajonetove. Videt neni vubec. Bajonet se zasouva smerem nahoru. Zaduvka je na kolebce. Myslim ze zelezo bylo kolem 10 tis plus elektrika asi 4 tis. Kdyz jsem si u kluku v citroenu objednaval tak rikali ze jsem snad prvni v republice a krabice byla s desetiletym prachem 😊😊😊
|
|
08.09.2016 12:19 -
|
2992724
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to skoro vypada ze v TOMY Caru chybi jedno cerne auto
to skoro vypada ze v TOMY Caru chybi jedno cerne auto :D
|
|
20.09.2016 23:40 -
|
2996026
|
|
Hubis
|
|
|
Ahoj Luki,
díky za odpověď. No je to ranec. Ale zeptám se v >> co nabídnou.
Hezký den!
Hubert
Luki_C5 napsal(a): Ahoj. Tazne dela jen Citroen. Maji jen bajonetove. Videt neni vubec. Bajonet se zasouva smerem nahoru. Zaduvka je na kolebce. Myslim ze zelezo bylo kolem 10 tis plus elektrika asi 4 tis. Kdyz jsem si u kluku v citroenu objednaval tak rikali ze jsem snad prvni v republice a krabice byla s desetiletym prachem 😊😊😊
Ahoj Luki,
Hezký den!
Hubert
|
|
06.05.2017 12:54 -
|
3064359
|
|
Wengi
|
|
|
Hubis napsal(a): Ahoj Luki,
Hezký den!
Hubert
Ahoj má to ané...?
Tu na SK nie je teraz k dostaniu. Vedia ho vak posla z Belgicka alebo z Nemecka (od firmy GDW) niečo do 500 .
Teraz zisujem či mi ho po montai zapíu, aj u policajtov sú rôzne názory...byrokracia e by jeden plakal.
Ahoj má to ané...?
Tu na SK nie je teraz k dostaniu. Vedia ho vak posla z Belgicka alebo z Nemecka (od firmy GDW) niečo do 500 .
Teraz zisujem či mi ho po montai zapíu, aj u policajtov sú rôzne názory...byrokracia e by jeden plakal.
|
|
06.05.2017 16:15 -
|
3064373
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
doporucil bych ti koupit el.instalaci s jednotkou origo citroen
zelezu klido i jine nez origo pokud bude sedet (bring,bosal)
doporucil bych ti koupit el.instalaci s jednotkou origo citroen
zelezu klido i jine nez origo pokud bude sedet (bring,bosal)
|
|
06.05.2017 19:33 -
|
3064399
|
|
Wengi
|
|
|
doporucil bych ti koupit el.instalaci s jednotkou origo citroen.....ok, vďaka, dám orig.el.intaláciu.
zelezu klido i jine nez origo pokud bude sedet (bring,bosal....... u nedodávajú, ani westfalia, volal som kde sa len dalo, dodáva u len jedine GDW, len ete neviem, či ho u nás zapíu, lebo nie je kúpené v SK.
Nevála sa ti takéto elezo kdesi v kúte? a ete aj s papiermi...
doporucil bych ti koupit el.instalaci s jednotkou origo citroen.....ok, vďaka, dám orig.el.intaláciu.
zelezu klido i jine nez origo pokud bude sedet (bring,bosal....... u nedodávajú, ani westfalia, volal som kde sa len dalo, dodáva u len jedine GDW, len ete neviem, či ho u nás zapíu, lebo nie je kúpené v SK.
Nevála sa ti takéto elezo kdesi v kúte? a ete aj s papiermi...:-))))
:-))))
|
|
06.05.2017 19:55 -
|
3064429
|
|
jumep
|
|
|
inu, mam pocit ze zelezo je rovnake ako na P407 - problem u nas je s papiermi, musis mat certifikat a montovat to musi autorizovana firma (minimalne potvrdenie o montazi)
bosal bol prvovyrobca / dodavatel citroenu, ale uz C6 vyhodili s ponuky
inu, mam pocit ze zelezo je rovnake ako na P407 - problem u nas je s papiermi, musis mat certifikat a montovat to musi autorizovana firma (minimalne potvrdenie o montazi)
bosal bol prvovyrobca / dodavatel citroenu, ale uz C6 vyhodili s ponuky
|
|
06.05.2017 20:18 -
|
3064439
|
|
Wengi
|
|
|
inu, mam pocit ze zelezo je rovnake ako na P407 -......asi ano, lebo v návode k montái, čo mi poslali z GDW sa píe o C6 a P407 - bez upozornení na nejaké odchýlky. s montánikom nie je problém. Je v TN.
Certfikát - myslí na montá aného pre konkrétneho montánika od výrobcu aného?
GDW B01174.06
inu, mam pocit ze zelezo je rovnake ako na P407 -......asi ano, lebo v návode k montái, čo mi poslali z GDW sa píe o C6 a P407 - bez upozornení na nejaké odchýlky. s montánikom nie je problém. Je v TN.
Certfikát - myslí na montá aného pre konkrétneho montánika od výrobcu aného?
GDW B01174.06
|
|
07.05.2017 02:08 -
|
3064465
|
|
ivanivan
|
|
|
Ta originál elektrika je stejná, jako C5ll?
Ta originál elektrika je stejná, jako C5ll?
|
|
07.05.2017 07:52 -
|
3064470
|
|
Luki_C5
|
|
|
Principialne ano ale ma jinou delku svazku. Jinak shodnost s 407 mozna jo ale urcite ne u 3.0 hdi. Tam je to uplne jinak.
Principialne ano ale ma jinou delku svazku. Jinak shodnost s 407 mozna jo ale urcite ne u 3.0 hdi. Tam je to uplne jinak.
|
|
08.05.2017 08:51 -
|
3064645
|
|
autodiag
|
|
|
hlavne pokud koupis tazne na 407 bude ti to k nicemu,protoze certifikat ktery k tomu dostanes nebude na C6 ale na 407
hlavne pokud koupis tazne na 407 bude ti to k nicemu,protoze certifikat ktery k tomu dostanes nebude na C6 ale na 407
|
|
18.08.2017 09:28 -
|
3089554
|
|
Wengi
|
|
|
Zdrvím páni,
take iba keby niekoho ete zaujímalo ané na C6:
337 vrátane potovného z DE (B01174.06; GDW; odnímatežné)
180 montá + elektrika v Autocar Senec vrátane potrebných dokladov na bezproblémové prihlásenie.
12 zápis do TP u policajtov
ané je určené Pre Citroen C6 (nie vak trojliter) a Peugot 407 Berline. Vade na papieroch sú obe autá uvedené rovnocenne vrátane dokladov na prihlásenie.
Elektrika je univerzálna - chlapi nekameňujte... rozhodol som sa tak z viacerých dôvodov, kameň úrazu nebola cena za originálnu kabelá , ani montá.......nebudem sa tu rozpisova.
Keď zaradím spiatočku, dva stredné senzory pípajú - tých pár sekúnd to vydrím, prípadne mi nič nebráni neskôr da originálnu kabelá.
Maximálne ma poteilo e si C6 bez problémov poradila s vozíkom s cca 600 kg dreva do krbu
Zdrvím páni,
180 montá + elektrika v Autocar Senec vrátane potrebných dokladov na bezproblémové prihlásenie.
ané je určené Pre Citroen C6 (nie vak trojliter) a Peugot 407 Berline. Vade na papieroch sú obe autá uvedené rovnocenne vrátane dokladov na prihlásenie.
Elektrika je univerzálna - chlapi nekameňujte... rozhodol som sa tak z viacerých dôvodov, kameň úrazu nebola cena za originálnu kabelá , ani montá.......nebudem sa tu rozpisova.
Keď zaradím spiatočku, dva stredné senzory pípajú - tých pár sekúnd to vydrím, prípadne mi nič nebráni neskôr da originálnu kabelá.
Maximálne ma poteilo e si C6 bez problémov poradila s vozíkom s cca 600 kg dreva do krbu:palec:palec:palec
|
|
18.08.2017 15:15 -
|
3089617
|
|
jruze
|
|
|
Wengi napsal(a): Zdrvím páni,
Maximálne ma poteilo e si C6 bez problémov poradila s vozíkom s cca 600 kg dreva do krbu
Poradí si i s víc jak 2t jako mé biturbo
Poradí si i s víc jak 2t jako mé biturbo:-d
|
|
18.08.2017 21:43 -
|
3089669
|
|
Luki_C5
|
|
|
Ja bezne tahal za C6 3.0 HDI kolem 2300kg a auto o nicem nevedelo. Proste c6 bylo nejlepsi auto na tahani vleku s autama.
Ja bezne tahal za C6 3.0 HDI kolem 2300kg a auto o nicem nevedelo. Proste c6 bylo nejlepsi auto na tahani vleku s autama.
|
|
| |
|
|