| | |
17.03.2016 11:22 -
Autorádio nedrí nastavení / Citroen C8
|
2929593
|
|
axe205
|
|
|
Dobrý den vem, nevlastním sice C5, ale dotaz tak trochu souvisí. Jedná se mi o rádio RT3 zřejmě VAN, které pouívá moje C8. Mám verzi s barevným dispejem. Problém je následující: Rádio neudrí nastavení stanic, balance, fader, no prostě ve, co lze na rádiu nastavit. V této souvislosti nedrí také jakékoliv nastavení displeje. Např. kontrast, barevné schéma, atd. Co rádiu jde velice sluně je nemonost vymazání uloených stanic od původního majitele.
Vyzkouen soft/hard reset tlačítem DARK, odpojení baterie auta. (Přiznám se, e jen na pár minut. Stačí to?)
Stav záloní baterie ukazuje 100% ale ta prý má snad jen vliv na telefonní SOS funkci. Nevím to ale jistě.
Mohl bych prosím někdo poradit, co s tím? Setkal se někdo s tímto? Je rádio nutné přehrát, vyměnit... Jo a je tam doinstalovaná četina.
Moc děkuji za ochotu.
Dobrý den vem, nevlastním sice C5, ale dotaz tak trochu souvisí. Jedná se mi o rádio RT3 zřejmě VAN, které pouívá moje C8. Mám verzi s barevným dispejem. Problém je následující: Rádio neudrí nastavení stanic, balance, fader, no prostě ve, co lze na rádiu nastavit. V této souvislosti nedrí také jakékoliv nastavení displeje. Např. kontrast, barevné schéma, atd. Co rádiu jde velice sluně :-) je nemonost vymazání uloených stanic od původního majitele. :nevim
Vyzkouen soft/hard reset tlačítem DARK, odpojení baterie auta. (Přiznám se, e jen na pár minut. Stačí to?)
Stav záloní baterie ukazuje 100% ale ta prý má snad jen vliv na telefonní SOS funkci. Nevím to ale jistě.
Mohl bych prosím někdo poradit, co s tím? Setkal se někdo s tímto? Je rádio nutné přehrát, vyměnit... Jo a je tam doinstalovaná četina.
Moc děkuji za ochotu. :palec
|
|
17.03.2016 16:27 -
Re: Autorádio nedrí nastavení / Citroen C8
|
2929642
|
|
ivanivan
|
|
|
Koukni do vlákna RT3, tam je hodně rad. I jestli má VAN nebo CAN
Koukni do vlákna RT3, tam je hodně rad. I jestli má VAN nebo CAN
|
|
17.03.2016 18:44 -
|
2929663
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je jedno jestli mas CAN ci VAN v tomto pripade je zavada vzdy stejne,nekdy doprovazena i zapomenutim VIN
nebo tim ze navi prestane ladit radio nebo nepamatuje ulozene predvolby
odchazi/odesel ti tuner v radiu
je jedno jestli mas CAN ci VAN v tomto pripade je zavada vzdy stejne,nekdy doprovazena i zapomenutim VIN
nebo tim ze navi prestane ladit radio nebo nepamatuje ulozene predvolby
odchazi/odesel ti tuner v radiu
|
|
18.03.2016 07:20 -
|
2929731
|
|
axe205
|
|
|
autodiag: Děkuji za cenné info. Lze tuner opravit, či vyměnit za funkční např. z jiného rádia? Nebo mě nezbyde nic jiného ne schánět rádio jiné?
autodiag: Děkuji za cenné info. Lze tuner opravit, či vyměnit za funkční např. z jiného rádia? Nebo mě nezbyde nic jiného ne schánět rádio jiné? :nevim
|
|
18.03.2016 16:09 -
|
2929804
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no vymenit ten tuner jde ale je to hrozna pakarna..ale jde to
no vymenit ten tuner jde ale je to hrozna pakarna..ale jde to
|
|
19.03.2016 09:14 -
|
2929953
|
|
axe205
|
|
|
Vidím to tak, e seenu rádio jiné. Bude to asi nejjednoduí. Nemá čistě náhodou někdo k prodeji?
Vidím to tak, e seenu rádio jiné. Bude to asi nejjednoduí. Nemá čistě náhodou někdo k prodeji? :-p
|
|
19.03.2016 11:12 -
|
2929976
|
|
autodiag
|
|
|
mas VAN nebo CAN ?
mas VAN nebo CAN ?
|
|
19.03.2016 12:39 -
|
2929981
|
|
axe205
|
|
|
Dle obrázku, co jsem nael, tak VAN. (Vlevo pod kolečkem ovl. hlasitosti mám RDS tlačítko, CAN verze by měla mít LIST).
Dle obrázku, co jsem nael, tak VAN. (Vlevo pod kolečkem ovl. hlasitosti mám RDS tlačítko, CAN verze by měla mít LIST).
|
|
19.03.2016 16:58 -
|
2930015
|
|
autodiag
|
|
|
ne takhle to nepoznas
tak jinak,jestli mas auto CAN nebo VAN poznas dle toho jake mas podsvetleni
zeleve je VAN
cervene je CAN
ne takhle to nepoznas
tak jinak,jestli mas auto CAN nebo VAN poznas dle toho jake mas podsvetleni
zeleve je VAN
cervene je CAN
|
|
19.03.2016 18:10 -
|
2930033
|
|
axe205
|
|
|
Rozumím, čerpal jsem info z obrázku. Viz. příloha. Nicméně mám tedy zelené podsvícení rádia, tedy VAN. + navíc MP3 nápis uprostřed, ale to asi není důleité....
Rozumím, čerpal jsem info z obrázku. Viz. příloha. Nicméně mám tedy zelené podsvícení rádia, tedy VAN. + navíc MP3 nápis uprostřed, ale to asi není důleité....
Přílohy: 20120620015317_51503.jpg ( 73913b ) - |
|
19.03.2016 18:18 -
|
2930038
|
|
autodiag
|
|
|
radia jsou na pohled stejne ..v podstate i HW je stejny
jednu RT3 tu mam jen uz nevim v jakem stavu je,jestli chces muzeme ti to dat nejak do kupy
radia jsou na pohled stejne ..v podstate i HW je stejny
jednu RT3 tu mam jen uz nevim v jakem stavu je,jestli chces muzeme ti to dat nejak do kupy
|
|
19.03.2016 18:47 -
|
2930050
|
|
axe205
|
|
|
No to bych byl moc vděčný. Potřebuji ovem 100% funkčnost. Do auta u bych si to nechal někde u nás přehodit. Bylo by moné to rádio zaslat potou?
No to bych byl moc vděčný. :palec Potřebuji ovem 100% funkčnost. Do auta u bych si to nechal někde u nás přehodit. Bylo by moné to rádio zaslat potou?
|
|
19.03.2016 19:05 -
|
2930055
|
|
autodiag
|
|
|
no funkcnost nezjistim..bude nejlepsi kdyz zavolas a domluvime se
no funkcnost nezjistim..bude nejlepsi kdyz zavolas a domluvime se
|
|
19.03.2016 19:17 -
|
2930064
|
|
axe205
|
|
|
Dobře, děkuju. Zavolám tedy v pondělí ráno, a u přes víkend neotravuju.
Dobře, děkuju. Zavolám tedy v pondělí ráno, a u přes víkend neotravuju. :-d
|
|
19.03.2016 19:18 -
|
2930068
|
|
autodiag
|
|
|
klidne muzes kdykoliv v rozumnou dobu,vikend je vetsinou taky den
klidne muzes kdykoliv v rozumnou dobu,vikend je vetsinou taky den
|
|
19.03.2016 19:25 -
|
2930072
|
|
axe205
|
|
|
Super, domluveno. Prozatím tedy jetě jednou moc díky!
Super, domluveno. Prozatím tedy jetě jednou moc díky! :palec
|
|
25.03.2016 14:27 -
|
2932191
|
|
axe205
|
|
|
Tak zkousel jsem jine radio z 807. S tim, ze bude pipat jsem pocital, ale chova se jinak naprosto stejne jako puvodni. Frekvence nejdou smazat a radio je ani neudrzi. Tuner to tedy zřejmě asi nebude. Nekdo nejaky nápad? Diky.
Tak zkousel jsem jine radio z 807. S tim, ze bude pipat jsem pocital, ale chova se jinak naprosto stejne jako puvodni. Frekvence nejdou smazat a radio je ani neudrzi. Tuner to tedy zřejmě asi nebude. Nekdo nejaky nápad? :) Diky.
|
|
25.03.2016 14:52 -
|
2932219
|
|
jruze
|
|
|
axe205 napsal(a): Tak zkousel jsem jine radio z 807. S tim, ze bude pipat jsem pocital, ale chova se jinak naprosto stejne jako puvodni. Frekvence nejdou smazat a radio je ani neudrzi. Tuner to tedy zřejmě asi nebude. Nekdo nejaky nápad? Diky.
Zajeď za Martinem - vdy jste byli domluvení - já nevím proč sháníte pomoc a potom se to snaíte rozourat sami a končíte tak e jim přiděláte jen práci(mi to máme na dílně na denním pořádku) tak to ale nefunguje nebo si myslíte e to nepoznají e v tom někdo byl , rozesral co mohl od pinů a bůh ví co a potom jsou z jedné závady xx atd... ) Nejlepí hláka dne byla včera= ,, nevíte čím to je peugeot běí na 1500ot nevíte čím to je? odpověď : tak to přivezte , odpověď adatele =,, no mi nejsme soukromá osoba mi jsme servis mi si to opravíme sami" - TO U JE ASI VRCHOL DRZOSTI NEBO?
Zajeď za Martinem - vdy jste byli domluvení - já nevím proč sháníte pomoc a potom se to snaíte rozourat sami a končíte tak e jim přiděláte jen práci(mi to máme na dílně na denním pořádku) tak to ale nefunguje nebo si myslíte e to nepoznají e v tom někdo byl , rozesral co mohl od pinů a bůh ví co a potom jsou z jedné závady xx atd... ) Nejlepí hláka dne byla včera= ,, nevíte čím to je peugeot běí na 1500ot nevíte čím to je? odpověď : tak to přivezte , odpověď adatele =,, no mi nejsme soukromá osoba mi jsme servis mi si to opravíme sami" - TO U JE ASI VRCHOL DRZOSTI NEBO?:nevim
|
|
25.03.2016 15:20 -
|
2932269
|
|
axe205
|
|
|
Na ničem jsem s nikým domluvený nebyl. Volali jsme si, to je tak nějak ve. Nemám teď bohuel v dohledné době čas za ním zajet. Nic jiného. Snaím se najít radu kde se dá, co je na tom patného? Koupil jsem rádio jiné, protoe jsem měl mít patný tuner. No nemám patný tuner....
A co bych měl rozesrat člověče? A pokud i kdyby, je to můj problém. O to budu platit moná více. Z Vaeho to nejde. 4 konektory odpojit a znova připojit zvládnu.
Máte nějaký nápad, místo blbého kecání? Nemáte. Zaměřte se raději na slovo MY. To MI je otřesné.....
Na ničem jsem s nikým domluvený nebyl. Volali jsme si, to je tak nějak ve. Nemám teď bohuel v dohledné době čas za ním zajet. Nic jiného. Snaím se najít radu kde se dá, co je na tom patného? Koupil jsem rádio jiné, protoe jsem měl mít patný tuner. No nemám patný tuner....
A co bych měl rozesrat člověče? A pokud i kdyby, je to můj problém. O to budu platit moná více. Z Vaeho to nejde. 4 konektory odpojit a znova připojit zvládnu.
Máte nějaký nápad, místo blbého kecání? Nemáte. Zaměřte se raději na slovo MY. To MI je otřesné.....
|
|
| |
|
|