10.05.2015 10:38 -
Klepání zrcátek
|
2819325
|
|
Centrotoma
|
Město: Praha 8, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Dobrý den vem. Při jízdě se mi výrazně klepou zrcátka. Kdy je při zastavení kontroluju, jsou pevná a neviklají se. Máte někdo podobnou zkuenost a řeení?
Dobrý den vem. Při jízdě se mi výrazně klepou zrcátka. Kdy je při zastavení kontroluju, jsou pevná a neviklají se. Máte někdo podobnou zkuenost a řeení?
|
|
10.05.2015 10:54 -
Re: Klepání zrcátek
|
2819327
|
|
DrMarvin
|
|
|
Asi vem mávaji:=) zkouel jsi vteřiňák?:=)
Popravďe u trojky jsem zrcátka rozebraný jetě neměl, tak ti nijak netuim
ale kouknul bych se jestli tam neni něco povoleného....do zrcátka ví jak se dostane e? přes sklíčko..
Asi vem mávaji:=) zkouel jsi vteřiňák?:=)
Popravďe u trojky jsem zrcátka rozebraný jetě neměl, tak ti nijak netuim:-)
ale kouknul bych se jestli tam neni něco povoleného....do zrcátka ví jak se dostane e?:) přes sklíčko..
|
|
10.05.2015 11:36 -
|
2819357
|
|
Centrotoma
|
Město: Praha 8, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Nikdy jsem zrcátko nerozebíral. Naposled u favorita.... Jak se do toho leze? Silou vyloupnout sklíčko?
Nikdy jsem zrcátko nerozebíral. Naposled u favorita.... Jak se do toho leze? Silou vyloupnout sklíčko?
|
|
10.05.2015 11:39 -
|
2819362
|
|
DrMarvin
|
|
|
no sklíčko vyloupne,ale zas tak silou by jit nemelo....ze zadu by na zrcatku nmeli bejt packy, ktere jdou na moturek kterej jim nataci a kablik na vyhrivani....
no sklíčko vyloupne,ale zas tak silou by jit nemelo....ze zadu by na zrcatku nmeli bejt packy, ktere jdou na moturek kterej jim nataci a kablik na vyhrivani....
|
|
| |