| | |
03.05.2015 21:30 -
Re: demontá kolenního airbagu
|
2817020
|
|
jumep
|
|
|
to pozeras uplne zly navod, to je navod na rozobratie palubky c5 1 a nie demontaz z auta
aj ten demontaz z auta tam je v navodoch
to pozeras uplne zly navod, to je navod na rozobratie palubky c5 1 a nie demontaz z auta
aj ten demontaz z auta tam je v navodoch
|
|
03.05.2015 22:00 -
|
2817029
|
|
navisl
|
|
|
teď u je to OK. Kromě sloupu řízení, u mám vechno hotový, podle toho od tebe
teď u je to OK. Kromě sloupu řízení, u mám vechno hotový, podle toho od tebe
|
|
03.05.2015 22:54 -
|
2817076
|
|
jruze
|
|
|
navisl napsal(a): teď u je to OK. Kromě sloupu řízení, u mám vechno hotový, podle toho od tebe
Poslal jsem ti origo pracovní postup z citroenu - nevím co ti na tom nebylo jasné (krom demontáe spínačky - to je blbost,ale nic by si tím nezkazil) - sloení comu návod neexistuje ten jen v hlavě lidí kdo o tom něco ví a popsat to nejde. V origo postupu je tam jasně popsáno a názorně označeno. Pochopil jsem e úspora 5000,- za práci ti stojí za to e to bude dělat sám a poničí díly za trojnásobek(to se vymyká mému chápání) a bude mít dole přístrojovku zjistí problém ,,klapky" , moná se potom bude ptát na těleso topení atd... má to smysl?
Poslal jsem ti origo pracovní postup z citroenu - nevím co ti na tom nebylo jasné (krom demontáe spínačky - to je blbost,ale nic by si tím nezkazil) - sloení comu návod neexistuje ten jen v hlavě lidí kdo o tom něco ví a popsat to nejde. V origo postupu je tam jasně popsáno a názorně označeno. Pochopil jsem e úspora 5000,- za práci ti stojí za to e to bude dělat sám a poničí díly za trojnásobek(to se vymyká mému chápání) a bude mít dole přístrojovku zjistí problém ,,klapky" , moná se potom bude ptát na těleso topení atd... má to smysl?:nevim
|
|
03.05.2015 23:44 -
|
2817082
|
|
navisl
|
|
|
jruze napsal(a): Poslal jsem ti origo pracovní postup z citroenu - nevím co ti na tom nebylo jasné (krom demontáe spínačky - to je blbost,ale nic by si tím nezkazil) - sloení comu návod neexistuje ten jen v hlavě lidí kdo o tom něco ví a popsat to nejde. V origo postupu je tam jasně popsáno a názorně označeno. Pochopil jsem e úspora 5000,- za práci ti stojí za to e to bude dělat sám a poničí díly za trojnásobek(to se vymyká mému chápání) a bude mít dole přístrojovku zjistí problém ,,klapky" , moná se potom bude ptát na těleso topení atd... má to smysl?
Pustil jsem se do toho proto, e jsem chtěl, abych věděl co a jak, i kdy úspora je vdy dobrá. Neel jsem do toho abych cokoliv zničil, byl bych sám proti sobě. Za kadou pomoc jsem vděčný, na to vem jed, i za tvoji. Pokud jde o COM asi u vím jak na to, ale nebudu předbíhat. Mimochodem nemá nějak funkční, chtěl bych ověřit polohy. V koncových polohách a přesně uprostřed. V COMu je okýnko a v něm jsou vidět písmenka, dírky a prolisy.
Pustil jsem se do toho proto, e jsem chtěl, abych věděl co a jak, i kdy úspora je vdy dobrá. Neel jsem do toho abych cokoliv zničil, byl bych sám proti sobě. Za kadou pomoc jsem vděčný, na to vem jed, i za tvoji. Pokud jde o COM asi u vím jak na to, ale nebudu předbíhat. Mimochodem nemá nějak funkční, chtěl bych ověřit polohy. V koncových polohách a přesně uprostřed. V COMu je okýnko a v něm jsou vidět písmenka, dírky a prolisy.
|
|
04.05.2015 08:17 -
|
2817106
|
|
navisl
|
|
|
jruze napsal(a): Neumím moc radit - umím auta opravovat a dělám spoustu věcí podvědomně(stereotyp) - návody jen ze zvědavosti(je v nich dost blbostí a věcí navíc) u comu je okénko a v něm ipka - ne to sloí s volantem : kola rovně-zamáčknout pojistku a spočítat jestli je na obě strany stejný počet otáček jinak toho slimáka utrhne v plném rejdu.(zítra polu prac.postup com)
Kadý umíme něco, já jsem technik elektro, tedy teď spí elektrikář, take pokud jde o elektriku, jsem ti k disppozici.
Kadý umíme něco, já jsem technik elektro, tedy teď spí elektrikář, take pokud jde o elektriku, jsem ti k disppozici.
|
|
| |
|
|