09.06.2014 13:14 -
plast plniaceho hrdla nadrze
|
2704403
|
|
miskod
|
|
|
Caute,
Neviete ako vytiahnem celu tu plastovu skrinku okolo hrdla nadrze? Na obrazku je to cislo 1. Pytam sa dopredu a este som sa k tomu nedostal.
Mam to dolamane a radsej sa ani nepriznam ako sa mi to podarilo...
Caute,
Neviete ako vytiahnem celu tu plastovu skrinku okolo hrdla nadrze? Na obrazku je to cislo 1. Pytam sa dopredu a este som sa k tomu nedostal.
Mam to dolamane a radsej sa ani nepriznam ako sa mi to podarilo...:-(
Přílohy: plniace_hrdlo.png ( 160414b ) - |
|
09.06.2014 20:50 -
Re: plast plniaceho hrdla nadrze
|
2704510
|
|
Klima8
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 24 |
|
|
stane se, e se s pistolí v nádri rozjede drí to motorek centálu dostane se tam podběhem a pak z druhé strany nevím ale ukotvi si motorek a táhlo třeba to postačí
stane se, e se s pistolí v nádri rozjede :D drí to motorek centálu dostane se tam podběhem a pak z druhé strany nevím ale ukotvi si motorek a táhlo třeba to postačí :-))))
|
|
09.06.2014 22:03 -
|
2704527
|
|
miskod
|
|
|
Islo to v pohode vytiahnut. Je to len nacvaknute. Este si rozmyslim, ci to nejako zalepim, ci niecim zosroubujem alebo zozeniem ine...Nemam ale cas behat po vrakacoch.
Inak tych prasklin je tam viac ako vidno na prvy pohlad. Tiez z obrazku vidno ze to nebola len taka hocijaka pistol...
Islo to v pohode vytiahnut. Je to len nacvaknute. Este si rozmyslim, ci to nejako zalepim, ci niecim zosroubujem alebo zozeniem ine...Nemam ale cas behat po vrakacoch.
Inak tych prasklin je tam viac ako vidno na prvy pohlad. Tiez z obrazku vidno ze to nebola len taka hocijaka pistol...:-(
Přílohy: IMAGE_053.jpg ( 681621b ) - |
|
22.06.2016 09:56 -
|
2964819
|
|
SWalker
|
Město: Kroměří, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Ahoj.
Můete mi prosím někdo napsat nebo dát fotku, jak je ta skříňka u hrdla nádre ukotvená z vnějí strany? Jedna ikovná paní mi při tankování lpg kubla s pistolí a ten plastový rámeček mi tam teď líta, z jedné strany je naprasklý a kdy dál chci tankovat lpg, tak se to celé vyhýbá směrem ven, ta pistol je celkem teká proti benzinové... Teď je ten rámeček z horní strany a zprava nasazený do karoserie z venku (č.1) a spodní část a levá strana rámečku uvnitř (č.2), tak jak to má být správně nasazené + příp. jak to pořádně ukotvit? Děkuji.
Ahoj.
Můete mi prosím někdo napsat nebo dát fotku, jak je ta skříňka u hrdla nádre ukotvená z vnějí strany? Jedna ikovná paní mi při tankování lpg kubla s pistolí a ten plastový rámeček mi tam teď líta, z jedné strany je naprasklý a kdy dál chci tankovat lpg, tak se to celé vyhýbá směrem ven, ta pistol je celkem teká proti benzinové... Teď je ten rámeček z horní strany a zprava nasazený do karoserie z venku (č.1) a spodní část a levá strana rámečku uvnitř (č.2), tak jak to má být správně nasazené + příp. jak to pořádně ukotvit? Děkuji.
Přílohy: IMG_20160622_093214.jpg ( 388854b ) - ramecek |
|
22.06.2016 12:23 -
|
2964889
|
|
jumep
|
|
|
ten plast je tam len zasunuty a zvrchu ma jednu maticku
ten plast je tam len zasunuty a zvrchu ma jednu maticku
|
|
22.06.2016 13:39 -
|
2964924
|
|
SWalker
|
|
|
Díky, zkusím teda tu část co je uvnitř dostat ven, aby to bylo nasunuté, a nečím to přilepit...
Díky, zkusím teda tu část co je uvnitř dostat ven, aby to bylo nasunuté, a nečím to přilepit...
|
|
22.06.2016 21:38 -
|
2965214
|
|
jumep
|
|
|
nelepi sa to nijako, je to tam len zasunute
nelepi sa to nijako, je to tam len zasunute
|
|
22.06.2016 22:26 -
|
2965252
|
|
SWalker
|
|
|
Já vím, ale jak mi s tím ta panímáma kubla tak je to naprasklé a pořád to padá dovnitř...
Já vím, ale jak mi s tím ta panímáma kubla tak je to naprasklé a pořád to padá dovnitř...
|
|
22.06.2016 22:47 -
|
2965258
|
|
jumep
|
|
|
ja by som to vymenil
luki isto bude mat nove, navrtas dieru a prehodis
ja by som to vymenil
luki isto bude mat nove, navrtas dieru a prehodis
|
|
24.06.2016 08:21 -
|
2965529
|
|
miskod
|
|
|
To fakt nezalepis...Ja som to vytiahol a dal zavarit niekomu co zvara plasty. Nakoniec som ale aj tak isiel na vrakac a za par penazi kupil novy domcek. Akurat som musel prehodit dvierka.
To fakt nezalepis...Ja som to vytiahol a dal zavarit niekomu co zvara plasty. Nakoniec som ale aj tak isiel na vrakac a za par penazi kupil novy domcek. Akurat som musel prehodit dvierka.
|
|
| |