08.06.2014 15:26 -
pogumovani plastu-olupovani
|
2703758
|
|
DrMarvin
|
|
|
Uz to nekdo z vas resil?olupuje se mi guma, nebo co to je na plastech pod radiem a vypada to ohavne.....prikladam foto...co s tim?oloupat rovnou cele?
Uz to nekdo z vas resil?olupuje se mi guma, nebo co to je na plastech pod radiem a vypada to ohavne.....prikladam foto...co s tim?oloupat rovnou cele?:-D
Přílohy: 1402233562943.jpg ( 924109b ) - |
|
08.06.2014 16:14 -
Re: pogumovani plastu-olupovani
|
2703833
|
|
matonnn
|
Město: Rugby, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 40 |
|
|
vybrat von vycistit a nechat nastriekat farbou na plasty - ja by som to riesil tak
alebo vybrat vycistit a nastriekat plasti dip - .link.
vybrat von vycistit a nechat nastriekat farbou na plasty - ja by som to riesil tak
alebo vybrat vycistit a nastriekat plasti dip - https://www.google.co.uk/search?q=plasti+dip
|
|
08.06.2014 17:52 -
|
2703913
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Neznám dnení postupy,ale pamatuji si z dřívějka,e pouívali dříve před nastříkáním plastu nějakou vodičku ohledně spojení barvy s podkladem,kdy ji nepouili,tak se barva časem loupala.
Neznám dnení postupy,ale pamatuji si z dřívějka,e pouívali dříve před nastříkáním plastu nějakou vodičku ohledně spojení barvy s podkladem,kdy ji nepouili,tak se barva časem loupala.;-)
|
|
10.06.2014 00:11 -
|
2704549
|
|
DrMarvin
|
|
|
No oloupani asi problem nebude,ale bojim se,ze kdyz to budu strikat ja, tak to neudelam rovne a hladke jako z fabriky...tim padem se mi do toho moc nechce
Nejdriv zkusim oloupat a uvidime,jak to bude vypadat....
Ty plasty se jen vycvaknou,nebo to ma nejakej specialni system?
No oloupani asi problem nebude,ale bojim se,ze kdyz to budu strikat ja, tak to neudelam rovne a hladke jako z fabriky...tim padem se mi do toho moc nechce:-(
Nejdriv zkusim oloupat a uvidime,jak to bude vypadat....
Ty plasty se jen vycvaknou,nebo to ma nejakej specialni system?;-)
|
|
10.06.2014 07:49 -
|
2704575
|
|
matonnn
|
Město: Rugby, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 40 |
|
|
z plasti dip-om nic nepokazis, napis si do youtube plasti dip a pozri si par videi budes prekvapeny co to je za farbu-wrap, pozri obr. mas tam tie plasty a tusim ze su vsetky na zaklabky.
z plasti dip-om nic nepokazis, napis si do youtube plasti dip a pozri si par videi budes prekvapeny co to je za farbu-wrap, pozri obr. mas tam tie plasty a tusim ze su vsetky na zaklabky.
Přílohy: stredova konzola.jpg ( 95820b ) - |
|
10.06.2014 20:14 -
|
2704727
|
|
DrMarvin
|
|
|
koukal jsem na ty videa..a vypada to az podezrele snadno
a zacina se mi libit to, ze to jde i strhnout, pokud se to nelibi...takze buhvi na co vsechno ho pouziju:
dikes...no podle obrazku vypada,ze ta predni strana radia,je jen nacvakla, takze o vikendu to zkusim nejak vyndat a odrbat, to co se loupe
dikes
zkouseli jste tim strikat neco na aute zvenku?
koukal jsem na ty videa..a vypada to az podezrele snadno:D
a zacina se mi libit to, ze to jde i strhnout, pokud se to nelibi...takze buhvi na co vsechno ho pouziju:D:D:D:
dikes...no podle obrazku vypada,ze ta predni strana radia,je jen nacvakla, takze o vikendu to zkusim nejak vyndat a odrbat, to co se loupe:-)
dikes
zkouseli jste tim strikat neco na aute zvenku?
|
|
10.06.2014 21:13 -
|
2704758
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
2 DrMarvin: kdyby se ti to povedlo, potřeboval bych stříknout vnitřní madlo dveří u řidiče
2 DrMarvin: kdyby se ti to povedlo, potřeboval bych stříknout vnitřní madlo dveří u řidiče:-)
|
|
10.06.2014 21:59 -
|
2704793
|
|
matonnn
|
|
|
na youtube je plno videi ako na to hlavne je to dobre ze ak sa ti to nepodary na prvy krat stiahnes ju dole a striekas znova. je to fakt dobra vec ide len o to ci si to moze kazdy dovolit, pre info napis www.ebay.co.uk a do vyhadavaca zadaj plasti dip a pripajam aj ich stranku v uk - plastidip.co.uk
na youtube je plno videi ako na to hlavne je to dobre ze ak sa ti to nepodary na prvy krat stiahnes ju dole a striekas znova. je to fakt dobra vec ide len o to ci si to moze kazdy dovolit, pre info napis www.ebay.co.uk a do vyhadavaca zadaj plasti dip a pripajam aj ich stranku v uk - plastidip.co.uk :palec
|
|
| |