22.04.2014 11:23 -
Nalévání paliva pomocí trychtýře
|
2689302
|
|
Veider
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Porím o radu....Kdy zasunu trychtýř do hrdla, narazí na záklopku , která mi brání trychtýř zasunout hlouběji. Prý to jde řeit roubovákem, který záklopku otevře, ale kam přesně a na co zatlačit, zkouel jsem to a připadá mi, e se pacičky záklopky musí uvolnit po celém obvodu. Díky
Porím o radu....Kdy zasunu trychtýř do hrdla, narazí na záklopku , která mi brání trychtýř zasunout hlouběji. Prý to jde řeit roubovákem, který záklopku otevře, ale kam přesně a na co zatlačit, zkouel jsem to a připadá mi, e se pacičky záklopky musí uvolnit po celém obvodu. Díky
|
|
22.04.2014 21:09 -
Re: Nalévání paliva pomocí trychtýře
|
2689410
|
|
Hanz 397
|
|
|
Veider napsal(a): Porím o radu....Kdy zasunu trychtýř do hrdla, narazí na záklopku , která mi brání trychtýř zasunout hlouběji. Prý to jde řeit roubovákem, který záklopku otevře, ale kam přesně a na co zatlačit, zkouel jsem to a připadá mi, e se pacičky záklopky musí uvolnit po celém obvodu. Díky
Je tam jedna pojistka dole,tu musí jedním roubovákem odjistit a druhým nadzvednout tu druhou část,na který drí klapka. Pak jí zatlačit jakoby kousek dovnitř a vytáhnout roubováky. A má odjitěno
Jinak se dá koupit vloka,která ti to odjistí napořád...a nebude mít problém ani u pump se starýma pistolema.
Je tam jedna pojistka dole,tu musí jedním roubovákem odjistit a druhým nadzvednout tu druhou část,na který drí klapka. Pak jí zatlačit jakoby kousek dovnitř a vytáhnout roubováky. A má odjitěno ;-)
Jinak se dá koupit vloka,která ti to odjistí napořád...a nebude mít problém ani u pump se starýma pistolema.
|
|
22.04.2014 21:32 -
|
2689413
|
|
Veider
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Díky za info. Zkusím to nejdřív s těmi roubováky. Pls kde se dá případně koupit ta vloka, neví?
Jinak díky
Díky za info. Zkusím to nejdřív s těmi roubováky. Pls kde se dá případně koupit ta vloka, neví?
Jinak díky
|
|
22.04.2014 22:10 -
|
2689422
|
|
Veider
|
|
|
Prave ze hledam a nenachazim
Prave ze hledam a nenachazim :-D
|
|
| |