| | |
09.06.2014 12:58 -
Re: Nefunkční klimatizace / C5 I
|
2704397
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Mě nezačne maplno chladit ani po půl hodině, stále vlaný vzduch, v autě je lépe ne bez klimy, ale stejně bych čekal daleko rychlejí chlazení.
Mě nezačne maplno chladit ani po půl hodině, stále vlaný vzduch, v autě je lépe ne bez klimy, ale stejně bych čekal daleko rychlejí chlazení.
|
|
09.06.2014 14:35 -
|
2704422
|
|
.45acp
|
|
|
A choděj ti klapky? Můe ti tam trochu přitápět.
A choděj ti klapky? Můe ti tam trochu přitápět.
|
|
09.06.2014 15:03 -
|
2704425
|
|
Rio11
|
|
|
klapky si myslím chodí dobře, kdy dám 16 stupňů bez automatu a klimy, tak to poutí vzduch teploty co je venku, to znamená e to netopí.
klapky si myslím chodí dobře, kdy dám 16 stupňů bez automatu a klimy, tak to poutí vzduch teploty co je venku, to znamená e to netopí.
|
|
09.06.2014 20:37 -
|
2704506
|
|
moriss
|
Město: PRAHA, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 62 |
|
|
doplnit chladivo a bude to........pokud tam je tak se zjisti stav a tlaky klimatizace.....pokud je ho malo tak muze ve vyduchach sycet a chladit strana ridice a spolujezdce bude teplejsi.....a je to to nejjednodussi co se da delat..
doplnit chladivo a bude to........pokud tam je tak se zjisti stav a tlaky klimatizace.....pokud je ho malo tak muze ve vyduchach sycet a chladit strana ridice a spolujezdce bude teplejsi.....a je to to nejjednodussi co se da delat..
|
|
09.06.2014 20:54 -
|
2704511
|
|
.45acp
|
|
|
Psal, e to má doplněný a zkontrolovaný. Ledae by to zas uteklo.
Psal, e to má doplněný a zkontrolovaný. Ledae by to zas uteklo.
|
|
09.06.2014 21:05 -
|
2704513
|
|
Rio11
|
|
|
.pokud je ho malo tak muze ve vyduchach sycet a chladit strana ridice a spolujezdce bude teplejsi.,,,,,,promiň ale to co jsi napsal vůbec nechápu...to mi připadá jako totální nesmysl.....
.pokud je ho malo tak muze ve vyduchach sycet a chladit strana ridice a spolujezdce bude teplejsi.,,,,,,promiň ale to co jsi napsal vůbec nechápu...to mi připadá jako totální nesmysl.....
|
|
09.06.2014 21:06 -
|
2704514
|
|
Rio11
|
|
|
Ledae by to zas uteklo. Kdyby to uteklo tak se netočí kompresor ani sahara....
Ledae by to zas uteklo. Kdyby to uteklo tak se netočí kompresor ani sahara....
|
|
09.06.2014 21:07 -
|
2704515
|
|
Rio11
|
|
|
|
|
09.06.2014 21:11 -
|
2704518
|
|
Rio11
|
|
|
jruze napsal(a): Spíná kompresor? kolik je na venkovním teploměru? jaký je tlak v okruhu(v diag) jak dlouho byla prázdná? je jedna trubka od kompresoru teplá a druhá studená?
kompresor točí, sahara také točí, venkovní teploměr ukazuje dobře kontroloval jsem to , trubky jsou obě dvě teplé proč to netuím....
chladivo doplněno, tlaky nevím, prázdné to bylo asi celou zimu.....
kompresor točí, sahara také točí, venkovní teploměr ukazuje dobře kontroloval jsem to , trubky jsou obě dvě teplé proč to netuím....
chladivo doplněno, tlaky nevím, prázdné to bylo asi celou zimu.....
|
|
09.06.2014 21:29 -
|
2704521
|
|
DOUFAK
|
|
|
Poslední výměna média klimatizace v roce 2007! Nic nebylo doléváno (tlakováno) ani kontrolováno od r.2007! Dnení pařáky a klima běhá na výbornou - úplná LEDNICE a venku 34C ! Co dělám blbě,co mi hrozí,neb co by se mi mohlo stát ?
Poslední výměna média klimatizace v roce 2007! Nic nebylo doléváno (tlakováno) ani kontrolováno od r.2007! Dnení pařáky a klima běhá na výbornou - úplná LEDNICE a venku 34C :palec ! Co dělám blbě,co mi hrozí,neb co by se mi mohlo stát ?:nevim
|
|
09.06.2014 22:33 -
|
2704542
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
DOUFAK napsal(a): Poslední výměna média klimatizace v roce 2007! Nic nebylo doléváno (tlakováno) ani kontrolováno od r.2007! Dnení pařáky a klima běhá na výbornou - úplná LEDNICE a venku 34C ! Co dělám blbě,co mi hrozí,neb co by se mi mohlo stát ?
co dělá blbě? předevím to, e náplň obsahuje i nějaký olej a je potřeba jednou za čas chladivo odsát, oddělit olej a ve správném poměru vrátit, případně doplnit, říká se tomu prevence
co dělá blbě? předevím to, e náplň obsahuje i nějaký olej a je potřeba jednou za čas chladivo odsát, oddělit olej a ve správném poměru vrátit, případně doplnit, říká se tomu prevence ;-)
|
|
09.06.2014 22:39 -
|
2704543
|
|
DOUFAK
|
|
|
Take jde HLAVNĚ o olej a tímto tedy mazání kompresoru ?
Take jde HLAVNĚ o olej a tímto tedy mazání kompresoru ? :nevim
|
|
09.06.2014 22:47 -
|
2704544
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ted jsem se koukal: doplněno 27 g oleje, jakou funkci přesně plní to nevím
ted jsem se koukal: doplněno 27 g oleje, jakou funkci přesně plní to nevím
|
|
10.06.2014 09:08 -
|
2704588
|
|
milek
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Teď jsem řeil podobný problém u mé C5 I, celou zimu klima chladila bezvadně a jen co přily vedra, přestala
Myslel jsem e je málo chladiva, při plnění servisman zjistil e je vadný - zatuhlý, prostě nefunkční ten redukční či pojistný ventil, jak o něm psal jruze. Natěstí se mu povedlo ho nějak "profouknout" (ten ventil), ale je prý "na odchodu".
Teď jsem řeil podobný problém u mé C5 I, celou zimu klima chladila bezvadně a jen co přily vedra, přestala :-)
Myslel jsem e je málo chladiva, při plnění servisman zjistil e je vadný - zatuhlý, prostě nefunkční ten redukční či pojistný ventil, jak o něm psal jruze. Natěstí se mu povedlo ho nějak "profouknout" (ten ventil), ale je prý "na odchodu".
|
|
10.06.2014 09:12 -
|
2704590
|
|
jruze
|
|
|
milek napsal(a): Teď jsem řeil podobný problém u mé C5 I, celou zimu klima chladila bezvadně a jen co přily vedra, přestala
Proto se má klima pouívat-občas protočit. To je tak,,na podzim přestává chladit - na zimu jí nepotřebuji" - a najaře-v létě (při dalí sezóně) se vichni divíte?
Proto se má klima pouívat-občas protočit. To je tak,,na podzim přestává chladit - na zimu jí nepotřebuji" - a najaře-v létě (při dalí sezóně) se vichni divíte?:nevim
|
|
10.06.2014 09:53 -
|
2704595
|
|
moriss
|
Město: PRAHA, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 62 |
|
|
kompletni test klima udela ten kdo to plni.....pokud ovsem netrvate jen na doplneni...vycucnou ,nalejou zmeri tlaky,vetrak zkouknou taky.....to vse u prazdne klimy za 1000 kc v pripade vysledku ze je vse ok....pokud neni tak se hleda......klima musi chladit temer hned jak se hne medium v systemu......pokud to nejede tak se rolhoduje podle rychlosti uniku.....pro RIO11....syceni je zpusobeno tim ze je malo media.pokud vis jak tam ta zima vubec vznika tak je to proste tak, to same ze spolujezdec nechladi a ridic jo opet je to dane konstrukci...nicmene nesmysly se ti zdat mohou..
kompletni test klima udela ten kdo to plni.....pokud ovsem netrvate jen na doplneni...vycucnou ,nalejou zmeri tlaky,vetrak zkouknou taky.....to vse u prazdne klimy za 1000 kc v pripade vysledku ze je vse ok....pokud neni tak se hleda......klima musi chladit temer hned jak se hne medium v systemu......pokud to nejede tak se rolhoduje podle rychlosti uniku.....pro RIO11....syceni je zpusobeno tim ze je malo media.pokud vis jak tam ta zima vubec vznika tak je to proste tak, to same ze spolujezdec nechladi a ridic jo opet je to dane konstrukci...nicmene nesmysly se ti zdat mohou..
|
|
| |
|
|