| | |
16.02.2014 22:02 -
zámek u dveří
|
2669214
|
|
Lucius
|
Město: Náchod, Auto: citroen xsara picasso | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Prosím o radu,rozbil se mi zámek u dveří nejde odemknout ani zamknout auto.Mám citroena xsara picasso r.v. 2001.Půjde vyměnit levý za pravý nebo musím objednat originál.Díky.
Prosím o radu,rozbil se mi zámek u dveří nejde odemknout ani zamknout auto.Mám citroena xsara picasso r.v. 2001.Půjde vyměnit levý za pravý nebo musím objednat originál.Díky.:-)
|
|
17.02.2014 07:13 -
Re: zámek u dveří
|
2669227
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
jak nejde odemknout a zamknout? nejde otočit, nebo jde otočit ale nic se neděje, nebo se protáčí dokola? nebo je problém strčit klíč a do zadní pozice? nebo nereaguje centrál? moností poruchy je moooc, obecně se levý a pravý zámek lií ale nemusí, určitě jdou ale vyměnit "střeva" je to sice práce ale jde to.
jak nejde odemknout a zamknout? nejde otočit, nebo jde otočit ale nic se neděje, nebo se protáčí dokola? nebo je problém strčit klíč a do zadní pozice? nebo nereaguje centrál? moností poruchy je moooc, obecně se levý a pravý zámek lií ale nemusí, určitě jdou ale vyměnit "střeva" je to sice práce ale jde to.
|
|
17.02.2014 08:36 -
|
2669228
|
|
MacoLM
|
|
|
môe to by aj tento problém:
.link.
ale lepie bude presnejie opísa problém.
môe to by aj tento problém:
http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2009010001
ale lepie bude presnejie opísa problém.
|
|
18.02.2015 14:33 -
|
2788279
|
|
Koprus
|
|
|
Ahoj, mám taky problém se zámkem. Nejde mi do něj stričt klíč, jen tak asi ze čtvrtiny, dál se nedostanu (teda moná při vyvinutí velké síly ano, ale nepokouím raději). Okolnosti bohuel neznám, vozidlo jsem koupil ojeté. Nemáte s tím někdo zkuenost?
Ahoj, mám taky problém se zámkem. Nejde mi do něj stričt klíč, jen tak asi ze čtvrtiny, dál se nedostanu (teda moná při vyvinutí velké síly ano, ale nepokouím raději). Okolnosti bohuel neznám, vozidlo jsem koupil ojeté. Nemáte s tím někdo zkuenost?
|
|
18.02.2015 18:51 -
|
2788354
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Vyndat, vyčistit, promazat a vrátit zpátky. Je v tom zatuhlý bordel
Vyndat, vyčistit, promazat a vrátit zpátky. Je v tom zatuhlý bordel :-)
|
|
18.10.2019 14:31 -
Zámek řidiče
|
3244068
|
|
Jaromir108
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Dobrý den vespolek, nevím jestli tomu někdo pomohl, ale na autě od eny je zapadlý zámek u kliky u řidiče a ani klíč nejde dovnitř, tudí to vypadá e to má zámek za sebou ;O{
Loni jsem kupoval C5ku, kde byl obdobný problém .. reskpektivě u ho někdo vyměnil a klíč od zapalování neel samozřejmě dovnitř. Nael jsem mechanika který zámek přenastavil tak, e stávající klíč u funguje ;O) bohuel od nového roku pracuje v zahraničí a tudí na druhém autě mi to tudí neudělá.
Prosím o tip na někoho kdo mi vloku zámku přenastaví, ideálně Praha a středníčechy. Mít dva klíče mi přijde jako blbost a měnit vechny zámky zbytečné, kdy vím, e to jde i jinak ;o)
Zima se blíí .. klep klep. Děkuji za tipy, Jaromír
Dobrý den vespolek, nevím jestli tomu někdo pomohl, ale na autě od eny je zapadlý zámek u kliky u řidiče a ani klíč nejde dovnitř, tudí to vypadá e to má zámek za sebou ;O{
Loni jsem kupoval C5ku, kde byl obdobný problém .. reskpektivě u ho někdo vyměnil a klíč od zapalování neel samozřejmě dovnitř. Nael jsem mechanika který zámek přenastavil tak, e stávající klíč u funguje ;O) bohuel od nového roku pracuje v zahraničí a tudí na druhém autě mi to tudí neudělá.
Prosím o tip na někoho kdo mi vloku zámku přenastaví, ideálně Praha a středníčechy. Mít dva klíče mi přijde jako blbost a měnit vechny zámky zbytečné, kdy vím, e to jde i jinak ;o)
Zima se blíí .. klep klep. Děkuji za tipy, Jaromír
|
|
20.10.2019 18:26 -
Re: Zámek řidiče
|
3244514
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jakykoli zamecnik ti stavitka presklada
jakykoli zamecnik ti stavitka presklada
|
|
| |
|
|